Lijst 10 meren in Nieuwe Westen Rotterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-08-20

Samengesteld uit de beste lijsten over meren in Nieuwe Westen Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Heemraadsplein, Lidl, WIJ VERPANDEN - Used Products Rotterdam West - PANDHUIS, Orkide Beauty, Stichting Pluspunt Rotterdam West. Laten we het samen ontdekken!

1.Heemraadsplein

Heemraadsplein
Op het knusse Heemraadsplein, verscholen tussen de oude bomen aan de Heemraadsingel, vind je een oase van ontspanning en vertier. Dit charmante stadspark is een ontmoetingsplaats voor iedereen, waar gezelligheid en nostalgie de boventoon voeren. Laat je verrassen door de regelmatig georganiseerde rommelmarkten, waar je unieke vondsten en hidden gems kunt ontdekken.

Beleef de bruisende sfeer van Heemraadsplein en dompel je onder in het hart van de stad. Het park is een oase van groen temidden van het stedelijke gewoel, een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geniet van een gezellige picknick onder de bomen, wandel door de aangelegde tuinen of ontdek de verborgen hoekjes van dit verborgen pareltje. Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord of een levendige ontmoetingsplaats, Heemraadsplein biedt voor ieder wat wils.

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Nieuwe Westen Rotterdam

2.Lidl

Voordelig boodschappen doen bij Lidl

Lidl
  • Beoordeling: 4,3/5 (446 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 362, 3023 ET Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Supermarkt, gevarieerd aanbod, versproducten

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen specifieke veiligheidsmaatregelen vermeld

De Lidl in Rotterdam-Delfshaven is een feest voor fijnproevers en koopjesjagers. Stap binnen en laat je verleiden door de overvloed aan verse, smakelijke groenten en fruit. Lidl garandeert je de beste kwaliteit, versheid en prijzen, zodat je dagelijks kunt genieten van een gezonde en betaalbare maaltijd.

Verlies jezelf in de ruime, overzichtelijke gangen en ontdek het uitgebreide assortiment. Van dagelijks vers brood tot de beste aanbiedingen, Lidl heeft voor ieder wat wils. Bovendien profiteer je van het gemak van zelfscankassa's, zodat je snel en eenvoudig je boodschappen kunt afrekenen. Kom langs in de Lidl in Rotterdam-Delfshaven en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit, versheid en klantvriendelijkheid die Lidl te bieden heeft.

3.WIJ VERPANDEN - Used Products Rotterdam West - PANDHUIS

WIJ VERPANDEN - Used Products Rotterdam West - PANDHUIS
Als doorgewinterde reisschrijver met een passie voor culinaire hoogstandjes dompel ik je graag onder in een wereld van onvergetelijke ervaringen. Laat je meevoeren door mijn meeslepende verhalen, waar ik je meeneem naar verborgen pareltjes en je smaakpapillen verras met een symfonie van smaken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke escapades of verfijnde gastronomie, ik ben je gids op deze boeiende reis.

In een wereld vol digitale ruis snijd ik door de chaos en presenteer ik je de meest authentieke en inspirerende bestemmingen. Ik ontdek de verborgen juweeltjes, de culinaire hotspots en de verborgen schatten die de reiservaring transformeren. Door mijn persoonlijke ervaringen en diepgaande kennis te delen, maak ik jouw reisdroom werkelijkheid en laat ik je de wereld proeven als nooit tevoren.

4.Orkide Beauty

Orkide Beauty
Orkide Beauty, een oase van schoonheid met een hartverwarmende touch, verwelkomt u in een wereld van pure verwennerij en ultieme ontspanning. Ons team van ervaren schoonheidsexperts, geleid door een passie voor perfectie, streeft ernaar uw natuurlijke schoonheid te onthullen en te verbeteren.

Stap binnen in onze serene ambiance, waar rustgevende aroma's uw zintuigen verwennen. Geniet van een uitgebreid menu aan behandelingen, van huidverjongende facials tot ontspannende massages, uitgevoerd met de grootste zorg en precisie. Elk bezoek aan Orkide Beauty is een luxueuze reis naar verjonging, herstel en zelfontdekking. Laat u onderdompelen in onze bekroonde service en ervaar de transformatieve kracht van ware schoonheid.

5.Stichting Pluspunt Rotterdam West

Stichting Pluspunt Rotterdam West
Stichting Pluspunt Rotterdam West biedt een breed scala aan boeiende activiteiten op een prachtige locatie. Van creatieve workshops tot inspirerende lezingen, er is voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de verborgen schatten van deze culturele hotspot.

Vergeet niet de unieke kunstcollectie te bewonderen, met opvallende architectonische structuren die de grenzen van creativiteit verleggen. Laat je verrassen door de innovatieve ontwerpen en ontdek de verhalen achter elk meesterwerk. Bij Pluspunt Rotterdam West vind je niet alleen een veelheid aan activiteiten, maar ook een oase van artistieke inspiratie.

6.Benu Apotheek Aelbrechtskade

Benu Apotheek Aelbrechtskade
Kom langs bij de Benu Apotheek aan de Aelbrechtskade en ervaar de uitzonderlijke service en expertise. Ons team van toegewijde apothekers staat altijd klaar om u te helpen met al uw medicijnen en gezondheidsvragen. Dankzij hun uitgebreide kennis en vriendelijke benadering voelt u zich onmiddellijk op uw gemak.

Of u nu een recept komt ophalen of advies zoekt over een gezondheidsklacht, bij de Benu Apotheek aan de Aelbrechtskade bent u in goede handen. Onze apothekers nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en bieden u gepersonaliseerde begeleiding. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf de zorg en aandacht die wij aan onze klanten besteden.

7.Albert Heijn

De grootste Albert Heijn van Nederland

  • Beoordeling: 2,7/5 (213 Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserplein 76, 3022 LD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    ja

  • Ticketprijs:

    € 9,00

  • Hoogseizoen:

    maart t/m oktober

  • Attracties:

    Albert Heijn XL, Gall & Gall, Etos

  • Evenementen:

    geen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    beveiligingscamera's

Beleef een ongekende winkelervaring bij Albert Heijn, waar het vriendelijke personeel u met open armen verwelkomt. Wandel door de ruim opgezette paden en ontdek een keur aan verse producten, vakkundig gepresenteerd. Onze medewerkers behandelen uw aankopen met de grootste zorg, zodat u altijd geniet van de beste kwaliteit.

Bij Albert Heijn bent u aan het juiste adres voor al uw dagelijkse boodschappen. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment, waarvoor wij samenwerken met lokale leveranciers. Zo garanderen wij u altijd de meest verse en smakelijke producten. Of u nu op zoek bent naar exotische specialiteiten of vertrouwde klassiekers, bij Albert Heijn vindt u het allemaal.

8.Tanger Markt

Een unieke ervaring tussen vintage en food

Tanger Markt
  • Beoordeling: 3,9/5 (659 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 386, 3023 ET Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Ticket service:

    nee

  • Hoogseizoen:

    zomer

  • Attracties:

    Vintage snuisterijen, tweedehands kleding en streetfood

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Scanner bij de ingang

De Tanger Markt is een ware culinaire schatkamer waar je een duizelingwekkende verscheidenheid aan exotische ingrediënten ontdekt. Van de geurige kruiden van Noord-Afrika tot de pittige smaken van de Caraïben, elke gangpad is een reis naar een andere culinaire wereld. De markt wemelt van de verse producten, van sappige vruchten tot knapperige groenten, en biedt een overvloed aan opties voor elke fijnproever.

Duik in een zee van smaken en ontdek verborgen pareltjes zoals paratha, een Indiase lekkernij, en de traditionele pannenkoeken uit het Midden-Oosten. Geniet van het knapperige brood, de sappige vis en het smakelijke vlees, allemaal met de garantie van versheid en kwaliteit. De Tanger Markt is een kookparadijs voor avontuurlijke fijnproevers en een must-visit voor iedereen die de culinaire diversiteit van de wereld wil ervaren.

9.Jumbo

Waterpret voor jong en oud

Jumbo
  • Beoordeling: 3,9/5 (267 Review by google)
  • Adres:

    Gerrit Jan Mulderstraat 20, 3023 RG Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 22:00

  • Ticket service:

    ja

  • Hoogseizoen:

    juni tot september

  • Attracties:

    glijbanen, zwembaden, wildwaterbanen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Cameratoezicht, beveiligingspersoneel

Jumbo, een warenhuis dat de harten van vele Nederlandse shoppers heeft veroverd. Met een uitgebreid assortiment heeft Jumbo alles in huis wat je maar kunt wensen. Van verse producten tot huishoudelijke artikelen, Jumbo heeft het allemaal.

De winkel is netjes en ruim opgezet, waardoor je prettig kunt winkelen. Ook is er veel respect voor de unieke architectuur van het pand. De in- en uitgang, die normaal gesproken een knelpunt zou kunnen vormen, is hier slim opgelost. Een tip: extra fietsenrekken zouden de winkelervaring nog verder verbeteren.

10.Kruidvat

Kruidvat
Kruidvat is een bekend gezicht in de Nederlandse winkelstraten, en deze vestiging is daarop geen uitzondering. Stap binnen en je wordt overweldigd door een keur aan producten, van toiletartikelen tot huishoudartikelen en van snacks tot geneesmiddelen. Het assortiment is overweldigend, maar het is een uitdaging om door de drukte te navigeren.

Soms is het een hele klus om een medewerker te vinden die je kan helpen, want de winkel is vaak druk en het personeel heeft het maar druk. Maar als je eenmaal iemand te pakken hebt, zijn ze vriendelijk en behulpzaam en kunnen ze je helpen de weg te vinden in het labyrint van producten.
Post suggesties