Lijst 15 woonwinkels in Nieuwe Westen Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-21

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Nieuwe Westen Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Marka Wonen, Mijnes Jouwes, Sura Woninginrichting, Tapijt & Meubelcentrum Bibi, Kleur en Stof - meubelstoffering en ontwerp. Laten we het samen ontdekken!

1.Marka Wonen

Marka Wonen
**Marka Wonen: Een oase van wooninspiratie** Stap binnen in de betoverende wereld van Marka Wonen, waar woon dromen tot werkelijkheid worden. Onze collectie ademt kwaliteit en stijl, met zorgvuldig geselecteerde stukken die een vleugje luxe aan uw interieur geven. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde moderne designs, wij hebben voor elk wat wils. Laat u verleiden door onze comfortabele banken, elegante eetkamertafels en stijlvolle woonaccessoires.

**Uitmuntende service, moeiteloze aankoop** Bij Marka Wonen streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze toegewijde verkoopmedewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte meubels voor uw ruimte. Onze bezorgservice zorgt voor een vlekkeloze levering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn dankbaar voor de vele positieve reacties van onze tevreden klanten. Hun ervaringen getuigen van onze toewijding aan kwaliteit, service en klanttevredenheid.

2.Mijnes Jouwes

Mijnes Jouwes
Mijnes Jouwes is een walhalla voor tweedehandskinderkleding. Van hippe merkkleding tot budgetvriendelijke basics, er is voor elk wat wils. Stap de gezellige trap op en ontdek de schat aan kledingstukken, zorgvuldig gecureerd door de deskundige eigenaresse.

Bestel online via Mijnes Jouwes voor een vlekkeloze ervaring. Of bezoek de winkel om persoonlijk advies te krijgen en de nieuwste aanwinsten te bekijken. Het vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen de perfecte items voor je kleintje te vinden. Bij Mijnes Jouwes vind je niet alleen tweedehands kleding, maar ook een warm welkom en een onvergetelijke winkelervaring.

Lees meer: Lijst 13 restaurants in Nieuwe Westen Rotterdam

3.Sura Woninginrichting

Sura Woninginrichting
Sura Woninginrichting: de expert voor al uw interieurwensen.

Bent u op zoek naar een betaalbare en stijlvolle manier om uw huis op te fleuren? Dan bent u bij Sura Woninginrichting aan het juiste adres. Met een ruime keuze aan hoogwaardige producten en een team van deskundige adviseurs, helpen wij u graag bij het creëren van uw droominterieur. Of u nu op zoek bent naar nieuwe vloeren, raambekleding of meubels, bij Sura vindt u alles wat u nodig heeft tegen scherpe prijzen. Bezoek onze showroom vandaag nog en laat u inspireren door onze prachtige collectie!

4.Tapijt & Meubelcentrum Bibi

Tapijt & Meubelcentrum Bibi
Ontdek de wondere wereld van Tapijt & Meubelcentrum Bibi, een oase van kwaliteit en service in het hart van Antwerpen. Onder leiding van de ervaren en deskundige Amar Agzennaay, staat dit gerenommeerde bedrijf garant voor een uitzonderlijke keuze aan tapijten, perfect afgestemd op uw stijl en behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een elegante aankleding voor uw gesloten trap of een comfortabele touch voor uw open trap, bij Tapijt & Meubelcentrum Bibi vindt u precies wat u zoekt. Hun toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard, en hun snelle levering en professionele installatieservice verzekeren een vlekkeloze ervaring. Laat u inspireren door de meesterwerken van Bibi en geef uw interieur de upgrade die het verdient!

5.Kleur en Stof - meubelstoffering en ontwerp

Kleur en Stof - meubelstoffering en ontwerp
Kleuren en Stoffen is een bekroond meubelstoffeerdersbedrijf gerund door Marleen van der Poel en Lotte Wouters. Met een passie voor het combineren van vakmanschap en creativiteit, hebben ze een reputatie opgebouwd voor uitstekend vakmanschap en een scherp oog voor detail.

Of het nu gaat om het opnieuw bekleden van een vintage bank of het ontwerpen van op maat gemaakte meubels, Kleuren en Stoffen biedt een scala aan diensten om aan uw specifieke interieurbehoeften te voldoen. Met hun expertise in kleuren, texturen en stoffen helpen ze u de perfecte combinatie te vinden om uw huis om te toveren in een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl.

7.Vlinder Woondecoratie

Vlinder Woondecoratie
Vlinder Woondecoratie, de ideale partner voor al uw gordijnoplossingen op maat. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide expertise transformeren zij elk raam in een ware blikvanger.

Of u nu op zoek bent naar een perfect passende gordijnrail of een stijlvolle finishing touch voor uw gordijnen, Vlinder Woondecoratie staat garant voor vakmanschap en precisie. Hun toewijding aan kwaliteit is evident in elk detail, van de zorgvuldig gebogen rails tot de soepel glijdende glijders die zorgen voor een moeiteloze bediening van uw gordijnen. Laat Vlinder Woondecoratie de magie van maatwerk in uw huis brengen en ervaar het verschil dat vakmanschap en toewijding maken.

8.Ozdilek

Ozdilek
  • Beoordeling: 4,6/5 (43 Review by google)
  • Adres:

    Mathenesserplein 29 Mathenesserplein 30, Mathenesserplein 31, 3022 LC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Ozdilek! Ons uitgebreide assortiment gereedschappen en benodigdheden biedt alles wat je nodig hebt voor elk project of hobby. Blader door onze selectie en vind de beste producten voor de juiste prijs.

Laat je inspireren door onze galerij met populaire items en doe ideeën op voor je volgende creatie. Met Ozdilek heb je altijd de juiste tools bij de hand om je projecten met gemak en precisie te voltooien. Bovendien garanderen onze scherpe prijzen dat je nooit te veel betaalt. Kom naar Ozdilek en ervaar het gemak van het vinden van alles wat je nodig hebt, tegen een prijs die je niet kunt weerstaan!

9.Blokker Rotterdam Mathenesserplein

Blokker Rotterdam Mathenesserplein
**Blokker Rotterdam Mathenesserplein: Een fantastische ervaring** Ben je op zoek naar een winkel waar je alles vindt voor je huis en keuken? Dan is Blokker Rotterdam Mathenesserplein de perfecte plek voor jou. Deze winkel is ruim opgezet en heeft een uitgebreid assortiment. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en laat je rustig rondkijken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe pan, een stofzuiger of gewoon wat nieuwe gordijnen, bij Blokker Rotterdam Mathenesserplein vind je het allemaal.

**De Zondagploeg: Altijd klaar om te helpen** Ook op zondag kun je bij Blokker Rotterdam Mathenesserplein terecht. De Zondagploeg staat altijd klaar om je te helpen met het vinden van wat je zoekt. Of je nu vragen hebt over een product of advies nodig bij het maken van een keuze, de Zondagploeg helpt je graag. Dankzij hun expertise en klantvriendelijkheid is een bezoek aan Blokker Rotterdam Mathenesserplein altijd een plezier.

10.Tanger Markt

De Tanger Markt is dé plek voor unieke en verse producten.

Tanger Markt
  • Beoordeling: 3,9/5 (659 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 386, 3023 ET Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Tanger Markt biedt een breed scala aan verse en exotische producten.

  • Productkwaliteit:

    De producten van Tanger Markt zijn altijd vers en van hoge kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Het personeel van Tanger Markt is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Overdekte markt, Pinautomaat aanwezig, Toiletten aanwezig, Rolstoeltoegankelijk

De Tanger Markt in Tanger is een paradijs voor fijnproevers en culinaire avonturiers. Met een uitgebreid assortiment aan Noord-Afrikaanse, Caraïbische en Aziatische lekkernijen, vind je hier ingrediënten en smaken die je nergens anders vindt. Of je nu op zoek bent naar exotische kruiden, sappig fruit of vers gevangen vis, Tanger Markt heeft het allemaal.

Verlies jezelf in de geuren en kleuren van deze levendige markt. Laat je verleiden door de ambachtelijke broden, proef de authentieke smaken van paratha en ontdek de veelzijdigheid van Midden-Oosterse pannenkoeken. De vriendelijke verkopers staan klaar om je te adviseren en je te helpen de perfecte ingrediënten te vinden voor je culinaire creaties.

11.Marjan Leeuwesteijn - Ontwerpster

Marjan Leeuwesteijn - Ontwerpster
Marjan Leeuwensteijn is een getalenteerde ontwerpster die met haar creativiteit en expertise tot iets werkelijk unieks in staat is. Haar persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je je begrepen en gewaardeerd voelt, wat resulteert in sieraden die perfect bij je passen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele versiering of een opvallend statement, Marjan heeft de vaardigheden om je dromen werkelijkheid te laten worden. Laat haar je inspireren met haar meesterlijke ontwerpen en ervaar zelf hoe haar creaties een speciaal moment nog onvergetelijker kunnen maken. Ondanks dat haar atelier via twee trappen te bereiken is, is de ervaring en het resultaat het zeker waard.

12.Erciyes Meubelstofferingsbedrijf

Erciyes Meubelstofferingsbedrijf

13.Biomom.nl

Biomom.nl

14.Azapla

Azapla

15.Rotterdam Gifts

Rotterdam Gifts
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Gerrit van de Lindestraat 67, 3022 TE Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

Post suggesties