Lijst 28 woonwinkels in Jordaan Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-22

Samengesteld uit de beste lijsten over woonwinkels in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Antiekcentrum Amsterdam, Blokker Amsterdam Rozengracht, Studio HENK Amsterdam Flagship store, Zuivelhoeve Elandsgracht, Madame Blue Delftware & Jewelry. Laten we het samen ontdekken!

1.Antiekcentrum Amsterdam

Ontdek verborgen schatten in het hart van Amsterdam

Antiekcentrum Amsterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (605 Review by google)
  • Adres:

    Elandsgracht 109, 1016 TT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed scala aan antiek, kunst en curiosa

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit, authentiek en goed onderhouden

  • Klantenservice:

    Kundig en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis Wi-Fi, Rolstoeltoegankelijk, Privéparkeergelegenheid, Koffiecorner, Taxfree-winkel

Welkom in het Antiekcentrum Amsterdam, een ware schatkamer vol unieke vondsten en verborgen juweeltjes. Verdwaal in een doolhof van kraampjes, waar elke hoek een nieuwe ontdekking biedt. Van antieke meubels tot vintage sieraden, hier vind je voor elk wat wils. Elke kraam is met zorg samengesteld en nodigt uit tot eindeloos snuffelen.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal stuk om je interieur aan te vullen of gewoon wilt genieten van de schoonheid van het verleden, Antiekcentrum Amsterdam is de plek voor jou. Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van antieke meubels, de sprankeling van vintage kristallen en de verhalen achter unieke kunstvoorwerpen. Vergeet niet dat sommige stukken een prijskaartje hebben, maar de herinneringen die je hier maakt zijn onbetaalbaar.

2.Blokker Amsterdam Rozengracht

Blokker Amsterdam Rozengracht
Ontdek de schatkamer van huishoudelijke artikelen in het hart van Amsterdam: Blokker Amsterdam Rozengracht! Stap binnen en laat je betoveren door het ruime assortiment dat alles biedt voor jouw huishouden. Van praktische keukengerei tot stijlvolle woonaccessoires, je vindt het allemaal onder één dak.

Laat je verrassen door de ongekende variatie in producten, met prijzen die je laten glimlachen. En voor die speciale gelegenheden kun je gebruikmaken van de attente cadeauservice, waarbij je jouw aankopen vakkundig laat inpakken met feestelijke linten. Beleef het gemak en de inspiratie bij Blokker Amsterdam Rozengracht, waar huishoudelijk geluk samenkomt!

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

3.Studio HENK Amsterdam Flagship store

Unieke en inspirerende winkelervaring

Studio HENK Amsterdam Flagship store
  • Beoordeling: 4,7/5 (198 Review by google)
  • Adres:

    Rozengracht 204, 1016 NL Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan designproducten en woonaccessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen

  • Klantenservice:

    Persoonlijke en deskundige service

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Huisdiervriendelijk, Toegankelijk voor rolstoelen, Eigen café, Workshops en evenementen

Studio HENK Amsterdam Flagshipstore

We besloten een New Co Coffee Table van 70 cm in eiken hardwax natural light te kopen. Het beviel zo goed dat we er nog een kochten, maar dit keer een New Co Coffee Table van 50 cm in eiken wit. Wij zijn erg tevreden over de aankoop, zeker gezien het design en de kwaliteit van de materialen. Houd er wel rekening mee dat de levertijd minimaal 3 maanden is.

4.Zuivelhoeve Elandsgracht

De ultieme bestemming voor kaasliefhebbers

Zuivelhoeve Elandsgracht
  • Beoordeling: 4,6/5 (266 Review by google)
  • Adres:

    Elandsgracht 27, 1016 TN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruim assortiment van ambachtelijke kazen, zuivelproducten en delicatessen

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van lokale boeren en ambachtslieden

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Kaasproeverijen, Zuivelproducten, Delicatessen, Cadeaubonnen, Bestel- en afhaalservice

Beleef een ware kaasbeleving bij Zuivelhoeve Elandsgracht! Stap binnen in onze prachtige winkel en laat je betoveren door de geuren en kleuren van een uitgebreide selectie kazen, zorgvuldig geselecteerd om jouw smaakpapillen te verwennen. Of je nu een kaasliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een lekkernij, hier vind je gegarandeerd iets dat je zal bekoren.

Naast onze verrukkelijke kazen serveren wij ook heerlijke belegde broodjes en verse croissants die je smaakpapillen zullen laten tintelen. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide lunch, onze verse producten zijn perfect om jouw honger te stillen. Kom naar Zuivelhoeve Elandsgracht en ervaar de ultieme kaasbeleving, waar smaak en kwaliteit samenkomen om jouw dag te maken.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

5.Madame Blue Delftware & Jewelry

Madame Blue Delftware & Jewelry
Wandel door de charmante straten van Delft en ontdek een ware schatkamer aan prachtige blauwe aardewerken en sieraden in Madame Blue. Deze charmante boetiek bruist van unieke stukken, perfect om een dierbare herinnering te koesteren of een stijlvolle aanvulling te doen aan uw garderobe.

Stap binnen en word betoverd door de schattige porseleinen beeldjes, het delicate aardewerk en de oogverblindende sieraden. Van kleurrijke sjaals tot stijlvolle riemen en elegant servies, er is voor ieder wat wils. De vriendelijke eigenaar verwelkomt u met open armen en staat klaar om u te helpen de perfecte vondst te doen, tegen flexibele prijzen die uw budget niet zullen belasten.

6.Tableware Amsterdam

Tableware Amsterdam
Tableware Amsterdam: Voor een onvergetelijke eetervaring Tableware Amsterdam is het paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van vintage. Hier vind je een unieke collectie serviesgoed, zorgvuldig verzameld van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar antieke schatten of moderne klassiekers, bij Tableware Amsterdam vind je het stuk waar je naar zocht.

Stap binnen in onze gezellige winkel en laat je betoveren door de prachtige selectie. Elk stuk heeft een eigen verhaal te vertellen, en onze vriendelijke eigenaar helpt je graag bij het vinden van de perfecte toevoeging aan je huis. Of je nu een diner voor twee of een groot feest plant, met het servies van Tableware Amsterdam maak je van elke maaltijd een bijzonder moment. Bezoek ons vandaag nog en upgrade je dinerbeleving naar een onvergetelijke ervaring!

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

7.MAR DECOR

MAR DECOR
MAR DECOR, een handgemaakte keramiek winkel met een ruime keuze aan stijlen, verwelkomt je altijd met een glimlach. Dompel je onder in een wereld van kwaliteit, elegantie en humor waar je gegarandeerd het perfecte cadeau vindt.

Of je nu op zoek bent naar een uniek servies voor je volgende etentje of een grappig beeldje om je interieur op te fleuren, bij MAR DECOR vind je het allemaal. De eigenaar staat bekend om zijn vriendelijke en behulpzame karakter, waardoor je je direct op je gemak voelt. Laat je verrassen door de prachtige creaties en vind het perfecte item om je huis of het leven van een geliefde te verrijken.

8.Kopjethee.nl

Kopjethee.nl
Als u op zoek bent naar een manier om uw ochtendroutine te verbeteren, dan is het de Quooker kraan die u nodig heeft. U kunt genieten van een perfect kopje thee of een heerlijke kom havermout binnen enkele seconden. Met water dat tot 100°C kan koken, is de Quooker een echte aanwinst voor elke keuken.

Maar wat de Quooker echt bijzonder maakt, is de uitstekende service. Bij Kopjethee.nl wordt u geholpen door een team van experts die u graag adviseren over de beste Quooker voor uw behoeften. En als u eenmaal een Quooker heeft, kunt u rekenen op een snelle en efficiënte installatie door de ervaren installateurs van Kopjethee.nl.

9.Entrepôt Holland

Entrepôt Holland
Ondanks de verkeerde sluitingstijd op Google, heeft Entrepôt Holland een indrukwekkende selectie unieke items tegen betaalbare prijzen. Het is een walhalla voor fijnproevers en liefhebbers van ambachtelijke producten.

De winkel is gevuld met een scala aan smaken en geuren, waaronder heerlijke kaas, ambachtelijk brood, exclusieve wijnen en zeldzame delicatessen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte product voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een gastronomisch cadeau, een culinaire ontdekking of gewoon wilt genieten van het beste dat de Nederlandse keuken te bieden heeft, Entrepôt Holland is de plek om naartoe te gaan.

10.Khasto

Khasto
Kom ontdekken waarom Khasto een absolute parel is in het Amsterdamse winkellandschap!

Stap binnen in een wereld van uitzonderlijk loungewear, pyjama's en beddengoed, elk stuk vakkundig vervaardigd met biologisch kasjmierkatoen. De unieke vintage-geïnspireerde prints geven jouw interieur een vleugje tijdloze elegantie. De zachtheid van de stof zal je huid strelen, waardoor je nachtrust een oase van comfort wordt. De winkel zelf is een geurbeleving op zich, met een mengeling van delicate aroma's die de sfeer versterken. Kom langs en laat Khasto jouw zintuigen verwennen, want dit is kwaliteitswinkelen op zijn best!

11.POLSPOTTEN

POLSPOTTEN
Stap binnen in de wondere wereld van POLSPOTTEN, waar je sprankelende woondecoratie ontdekt die je interieur omtovert tot een feest voor de zintuigen. Van imposante pronkstukken tot charmante hebbedingetjes, elk item straalt een onmiskenbare eigenzinnigheid uit. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een interieur dat je ademloos achterlaat.

Betreed de POLSPOTTEN-winkel en word overweldigd door een explosie van kleuren, vormen en materialen. Hier vind je geen alledaagse accessoires, maar unieke kunstwerken die je huis karakter en persoonlijkheid geven. Of je nu op zoek bent naar een statement piece om de blikvanger van je woonkamer te worden of naar verfijnde details om je interieur net dat beetje extra te geven, POLSPOTTEN heeft het allemaal. Verwen jezelf met de magie van originele woondecoratie en creëer een ruimte die jouw stijl en creativiteit weerspiegelt.

12.De Weldaad Authentic Interior

De Weldaad Authentic Interior

13.ANNO

ANNO

14.Almost Summer store (by Universe on a t-shirt)

Almost Summer store (by Universe on a t-shirt)

15.Vindit Vintage

Vindit Vintage
  • Beoordeling: 4,7/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Egelantiersdwarsstraat 7, 1015 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:30

16.BOLIA - Amsterdam, Raadhuisstraat

BOLIA - Amsterdam, Raadhuisstraat

17.Wulf Wonen

Wulf Wonen

18.Babylon Kadoshop

19.TIME & STYLE

TIME & STYLE

20.Van Hier Tot Tokio - Japanese Antique Store

Van Hier Tot Tokio - Japanese Antique Store

21.KILO

KILO

23.REYÈM

REYÈM

25.Leelijk - second shop/ furniture

Leelijk - second shop/ furniture

26.Gordijnenwinkel

Gordijnenwinkel

27.Meubelstoffeerderij Contrast

Meubelstoffeerderij Contrast

28.Franse Spiegels

Franse Spiegels
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Looiersdwarsstraat 8 BH, 1016 VM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Post suggesties