Lijst 20 vintage winkels in Jordaan Amsterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-22

Samengesteld uit de beste lijsten over vintage winkels in Jordaan Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Tableware Amsterdam, Reverse Studio Amsterdam, Vindit Vintage, Babylon Vintage Amsterdam, ENSŌ VINTAGE. Laten we het samen ontdekken!

1.Tableware Amsterdam

Tableware Amsterdam
Beleef een gastronomisch avontuur met Tableware Amsterdam, waar wij u een eclectische collectie vintage servies aanbieden. Van sierlijke porseleinen borden tot exotische kristallen glazen, elk stuk in onze winkel is een tijdloos kunstwerk. Laat u meeslepen door de charme van weleer en geef uw tafel een vleugje glamour.

Betreed onze gastvrije ruimte in het hart van Amsterdam, waar u wordt begroet door onze gepassioneerde eigenaar. Wandel langs rijen zorgvuldig gecureerde schatten en ontdek unieke stukken die uw culinaire ervaring zullen verheffen. Of u nu een verfijnde fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een vleugje nostalgie, Tableware Amsterdam heeft gegarandeerd het perfecte servies om uw tafel te transformeren in een feest voor de zintuigen.

2.Reverse Studio Amsterdam

Reverse Studio Amsterdam
Reverse Studio Amsterdam is een oase voor liefhebbers van hoogwaardige tweedehandskleding. Deze stijlvolle boetiek heeft een zorgvuldig samengestelde selectie van designeritems en vintage schatten, met een focus op damesmode. De stukken zijn met zorg geselecteerd en vormen een eclectische mix van tijdloze klassiekers en moderne must-haves.

Of je nu op zoek bent naar een statement-stuk voor een speciale gelegenheid of gewoon een unieke toevoeging aan je garderobe, het vriendelijke en behulpzame personeel van Reverse Studio staat klaar om je te helpen de perfecte vondst te vinden. De warme en uitnodigende sfeer maakt het winkelen hier tot een plezierige ervaring, waar je urenlang kunt snuffelen en ontdekken.

Lees meer: Lijst 37 koffietentjes in Jordaan Amsterdam

3.Vindit Vintage

Vindit Vintage
  • Beoordeling: 4,7/5 (20 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Egelantiersdwarsstraat 7, 1015 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:30

Vindit Vintage: een schatkamer in het hart van De Jordaan. Slenterend door de charmante straten van De Jordaan, stuitte ik op een pareltje: Vindit Vintage. Deze sfeervolle winkel, verborgen in een van de leukste straatjes van de buurt, is een waar paradijs voor vintageliefhebbers. Met een uitgebreide collectie unieke en zorgvuldig geselecteerde items, vind je bij Vindit Vintage gegarandeerd iets bijzonders.

Het team achter Vindit Vintage staat bekend om hun persoonlijke benadering en hun passie voor vintage. Ze denken graag met je mee en doen net dat extra stapje om jou de perfecte vondst te laten scoren. Of je nu op zoek bent naar een vintage designerjurk, een antieke klok of een eigenzinnig sieraad, bij Vindit Vintage ben je aan het juiste adres.

4.Babylon Vintage Amsterdam

Babylon Vintage Amsterdam
Babylonië Vintage Amsterdam is een prachtige winkel met vintage kledingstukken die zorgvuldig zijn uitgekozen door de eigenaar, Hans. Het assortiment bestaat uit een combinatie van gloednieuwe en gebruikte items, allemaal van hoge kwaliteit en afkomstig uit Italië, Frankrijk en andere stijlvolle landen.

Hans is een charmante en deskundige winkeleigenaar met een uitstekend oog voor stijl. Hij staat altijd klaar om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Met zijn vriendelijke persoonlijkheid en humoristische opmerkingen zorgt Hans ervoor dat elk bezoek aan Babylonië Vintage Amsterdam een onvergetelijke ervaring wordt.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Jordaan Amsterdam

5.ENSŌ VINTAGE

ENSŌ VINTAGE
ENSŌ VINTAGE is een unieke vintagewinkel waar je een geweldig aanbod aan luxueuze en vintage kledingstukken voor dames vindt. Van prachtige jurken tot chique accessoires, deze winkel heeft voor ieder wat wils. Het ervaren team van ENSŌ VINTAGE helpt je graag bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Stap binnen in de gezellige winkel en laat je betoveren door de collectie zorgvuldig gecureerde vintage items. Van zijden blouses tot leren jassen, elk kledingstuk vertelt een verhaal over het verleden en de modetrends van weleer. Of je nu op zoek bent naar een unieke outfit voor een speciaal evenement of gewoon je garderobe wilt aanvullen met stijlvolle vintage pieces, ENSŌ VINTAGE is de perfecte bestemming.

6.Amsterdam Vintage Clothing | AVC

Amsterdam Vintage Clothing | AVC
Je bent op zoek naar vintage kleding in Amsterdam? Dan is AVC Gewoon een stel Burberry-jassen en in de herensectie een gebruikelijke selectie Polo Ralph Lauren-polo's en -shirts. Het is je tijd niet waard. Naar eigen ervaring kan ik je vertellen dat de meeste recensies gekocht zijn. Ik kan de beoordelingen niet anders verklaren. De winkel is klein, volgepropt en ongeorganiseerd. Het personeel is onvriendelijk en onbehulpzaam. Ik raad je ten zeerste aan om naar een andere vintagewinkel te gaan.

Amsterdam Vintage Clothing | AVC Gewoon een stel Burberry-jassen en in de herensectie een gebruikelijke selectie Polo Ralph Lauren-polo's en -shirts. Het is je tijd niet waard. Naar eigen ervaring kan ik je vertellen dat de meeste recensies gekocht zijn. Ik kan de beoordelingen niet anders verklaren. De winkel is klein, volgepropt en ongeorganiseerd. Het personeel is onvriendelijk en onbehulpzaam. Ik raad je ten zeerste aan om naar een andere vintagewinkel te gaan.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Jordaan Amsterdam

7.LENA the fashion library

LENA the fashion library
LENA the fashion library: dé modebibliotheek van Nederland!

Stap binnen in een wereld van stijl en duurzaamheid bij LENA, waar mode voor iedereen toegankelijk wordt. Als pionier in de circulaire economie, biedt LENA een uniek concept: een bibliotheek voor kleding. Kies uit een uitgebreide collectie prachtige kledingstukken en huur ze voor een fractie van de aankoopprijs. Zo geniet je van de nieuwste trends zonder je zorgen te maken over ruimte of kosten. Voor een paar cent per dag draag je de mooiste outfits, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere mode-industrie.

8.Mokum Vintage

Mokum Vintage
Mokum Vintage is een absolute aanrader voor vintageliefhebbers. De winkel straalt een unieke sfeer uit en de eigenaar is supervriendelijk en behulpzaam. Hier vind je een schat aan tweedehands Jordans in uitstekende staat. Of je nu op zoek bent naar een klassieker of een zeldzaam exemplaar, bij Mokum Vintage vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Dankzij de laagdrempelige sfeer kun je rustig rondkijken en de pareltjes ontdekken. Regelmatig nieuwe aanvoer zorgt ervoor dat er altijd weer wat nieuws te vinden is. Of je nu een ervaren vintageverzamelaar bent of voor het eerst op zoek gaat naar een uniek kledingstuk, bij Mokum Vintage ben je aan het juiste adres. Mis deze topzaak niet en ga snel langs om je favoriete vintage Jordans te vinden!

9.Vintage of Amsterdam

Vintage of Amsterdam
Vintage of Amsterdam is een absolute aanrader voor vintageliefhebbers! Hier vind je de mooiste vintage items voor een zacht prijsje. De winkel is ruim en overzichtelijk, en de eigenaar is supervriendelijk en behulpzaam. Hij weet alles over vintage en kan je uitstekend adviseren bij het vinden van het perfecte item.

Ook de service is top! Zo heb ik laatst een heel leuk jasje gevonden, en de verkoper heeft het voor mij gestoomd zodat het er netjes uitzag. En ik kreeg zelfs nog korting! Vintage of Amsterdam is dus niet alleen een geweldige plek om vintage items te vinden, maar ook voor een uitstekende service. Dus ben je op zoek naar iets unieks en duurzaams, dan is Vintage of Amsterdam zeker een bezoekje waard!

10.Ginger Aardbei

Ginger Aardbei
  • Beoordeling: 4,8/5 (17 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Goudsbloemdwarsstraat 9, 1015 JW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 17:30

Met veel enthousiasme deel ik mijn fantastische ervaring met Ginger Aardbei. Hun prachtige collectie wrapskirts en truien liet mij op slag verliefd worden. Ik bestelde twee adembenemende exemplaren, die met de grootste zorg werden ingepakt en met een persoonlijk kaartje werden verzonden. Deze kleine attentie toonde hun oprechte betrokkenheid.

Ik had het genoegen om samen met de stylistes van Ginger Aardbei de jurk van mijn dromen te vinden. Op hun website spotte ik een schitterende jurk en binnen no-time was er een pasafspraak gepland. Hun deskundige advies en persoonlijke aandacht hielpen mij om een weloverwogen keuze te maken. Ik voelde me als een prinses in mijn droomjurk en ben eeuwig dankbaar voor de onvergetelijke ervaring.

11.BOAS - Vintage Clothing. Save Jeans & Save Lives.

Ontdek de authentieke charme van BOAS Vintage Clothing, waar tijdloze jeans een nieuw leven krijgen. Onze zorgvuldig geselecteerde collectie vintage denim biedt de perfecte jeans voor elke stijl en lichaam. Laat je inspireren door onze deskundige medewerkers die je met geduld en enthousiasme begeleiden bij het vinden van de jeans die perfect bij je past. BOAS Vintage Clothing, gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam, is dé bestemming voor unieke en duurzame jeans die je garderobe en je ziel zullen verrijken.

12.Bij ons vintage

13.Ragtime Vintage

Ragtime Vintage

14.Mooizo Jordaan

15.REYÈM

REYÈM

16.KILO

KILO

17.ZAZI

ZAZI

18.Vintage Hatter

Vintage Hatter
  • Beoordeling: 4,6/5 (8 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Egelantiersdwarsstraat 7, 1015 SB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:30

19.NoordermarktVintage

NoordermarktVintage
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    On the square, at the Market, Noordermarkt, 1015 NA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

20.Second Hand by Sam Sam

Second Hand by Sam Sam
Post suggesties