Lijst 10 vintage winkels in Stadsdriehoek Rotterdam

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-23

Samengesteld uit de beste lijsten over vintage winkels in Stadsdriehoek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ReShare Store Rotterdam, Cheap Fashion, Episode, Very Cherry Brandstore, Sweet Rebels. Laten we het samen ontdekken!

1.ReShare Store Rotterdam

Jouw lokale winkel voor unieke en betaalbare producten.

ReShare Store Rotterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Korte Hoogstraat 11-13, 3011 GJ Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten, van kleding tot woonaccessoires.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen.

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice, met vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Pashokjes, Cadeaubonnen, Inpakpapier en linten

Welkom bij ReShare Store in Rotterdam, een ware schat voor liefhebbers van duurzame mode! Verdwaal in een wervelwind van zorgvuldig geselecteerde tweedehands designerstukken, waar kwaliteit en stijl elkaar naadloos ontmoeten.

Ons enthousiaste team staat klaar om je te verwelkomen in een warme en gastvrije sfeer. Of je nu op zoek bent naar vintage pareltjes of moderne klassiekers, je vindt het allemaal bij ReShare Store. Ons aanbod is overvloedig, met zowel dames- als herenkleding overzichtelijk georganiseerd op kleur, stijl en maat. Kom langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je garderobe te verrijken met unieke en duurzame vondsten!

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Stadsdriehoek Rotterdam

2.Cheap Fashion

Uw one-stop-shop voor al uw modebehoeften tegen aantrekkelijke prijzen.

Cheap Fashion
  • Beoordeling: 4,3/5 (444 Review by google)
  • Adres:

    Meent 25, 3011 JB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan goedkope modeartikelen voor het hele gezin.

  • Productkwaliteit:

    Betaalbare kwaliteitsproducten die lang meegaan.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Pashokjes, Rolstoeltoegankelijk, Gratis wifi, Pinautomaat, Ruime openingstijden

Goedkope fashion voor een schattig prijsje? Ja hoor, bij deze winkel kun je heerlijk snuffelen in een enorme collectie tweedehands kledingstukken. Van prachtige vintage items tot trendy assecoires, er is voor ieder wat wils. En het beste van alles? De prijzen zijn onweerstaanbaar!

Dus of je nu op zoek bent naar een uniek stuk om je garderobe mee aan te vullen of gewoon een leuke schat wilt vinden, deze winkel is zeker een bezoekje waard. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij je zoektocht, en de gezellige sfeer maakt het shoppen extra aangenaam.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Stadsdriehoek Rotterdam

3.Episode

Gezellige sfeer met livemuziek

Episode
  • Beoordeling: 4,1/5 (248 Review by google)
  • Adres:

    Witte de Withstraat 19 A, 3012 BL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Veel verschillende soorten hapjes en drankjes

  • Productkwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit van eten en drinken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis wifi, Huisdiervriendelijk, Terras, Live muziek, Privé-evenementen

De Kringloop: een ideale plek voor wie houdt van tweedehands schatten. Met vestigingen door het hele land, kan je altijd wel een winkel bij jou in de buurt vinden. De prijzen zijn laag, het aanbod is ruim en je helpt ook nog eens mee aan een beter milieu.

Bij De Kringloop vind je werkelijk alles wat je hart begeert. Van meubels tot kleding, van boeken tot elektronica. En het mooiste is: alles is tweedehands. Dit betekent niet alleen dat het goedkoop is, maar ook dat het vaak uniek is. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om een kast te hebben die niemand anders heeft?

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Stadsdriehoek Rotterdam

4.Very Cherry Brandstore

Very Cherry Brandstore
Ervaar de ultieme vintage-ervaring bij Very Cherry Brandstore, het paradijs voor modeliefhebbers die houden van de unieke charme van het verleden. Met zorgvuldig geselecteerde items die het beste vertegenwoordigen de vintage-stijl, vind je hier een schat aan retro-schatten die je stijl naar een geheel nieuw niveau tillen.

Of je nu de voorkeur geeft aan de zwierige silhouetten van de jaren '50, de funky patronen van de jaren '70 of de grungy esthetiek van de jaren '90, Very Cherry Brandstore heeft iets voor elke vintage-liefhebber. Stap binnen in deze betoverende winkel en laat je meeslepen naar een tijdreis door de modegeschiedenis, waar je de perfecte vintage-stukken vindt om je eigen unieke stijl te creëren.

5.Sweet Rebels

Sweet Rebels

6.Nen Xavier

Nen Xavier
Ontdek de unieke Xavier Mix, een schatkamer van pre-loved en gloednieuwe mode-items. Stap binnen en laat je ogen de kost geven aan een ruime selectie vintage en eigentijdse vondsten. Van iconische designerstukken tot verborgen parels, Xavier Mix heeft voor ieder wat wils.

De vriendelijke eigenaar staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van dat perfecte item. Of je nu op zoek bent naar een statement-jurk of een casual T-shirt, de uitgebreide collectie van Xavier Mix biedt eindeloze mogelijkheden. Dompel jezelf onder in de wereld van pre-loved mode en ontdek de duurzame en stijlvolle kant van vintage winkelen. Bij Xavier Mix vind je meer dan alleen kleding – het is een ervaring die je modebewuste hart sneller doet kloppen.

7.Hendrikus

Hendrikus
Welkom bij de magische wereld van vintage mode, waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan! Hendrikus Vintage, gelegen in het hart van Rotterdam, is een oase voor modeliefhebbers die zich willen onderscheiden.

Stap binnen en word omringd door een schat aan unieke en prachtige vintage kledingstukken. Van zeldzame designerjurken tot opvallende accessoires, het assortiment is curated met liefde en expertise. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen de perfecte items te vinden die jouw persoonlijke stijl accentueren. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor een speciale gelegenheid of een tijdloos garderobe item, Hendrikus Vintage heeft het allemaal.

8.The Vintage Kelder

The Vintage Kelder
De Vintage Kelder is een waar paradijs voor liefhebbers van unieke en betaalbare vintage vondsten. Met een wekelijks wisselend aanbod is er altijd iets nieuws te ontdekken. Laat je verwelkomen door de vriendelijke eigenaresse die je met raad en daad bijstaat.

Hoewel de selectie niet uitsluitend vintage is, vind je hier wel volop tweedehandskleding van bekende merken als Bershka. Toch zijn de prijzen verrassend laag, waardoor je voor een zacht prijsje een toffe garderobe samenstelt. Dus of je nu op zoek bent naar echte vintage pareltjes of gewoon mooie, betaalbare kleding, De Vintage Kelder is zeker een bezoekje waard!

9.Dion Vintage

Dion Vintage

10.MARLY vintage

MARLY vintage
Welkom bij MARLY vintage, een ware schatkamer voor liefhebbers van unieke en stijlvolle vintage vondsten. Onze zorgvuldig gecureerde collectie neemt je mee op een nostalgische reis door de tijd, waar je bijzondere stukken ontdekt die je persoonlijkheid uitstralen. Van sierlijke jurken en tijdloze tassen tot elegante accessoires, MARLY vintage heeft alles wat je nodig hebt om je eigen vintage stijl te creëren.

Ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item. Hun passie voor vintage schijnt door in hun uitstekende klantenservice, waardoor je een onvergetelijke winkelervaring beleeft. Of je nu op zoek bent naar een statement-stuk voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt aanvullen met tijdloze klassiekers, MARLY vintage is de bestemming voor al je vintage verlangens. Stap binnen en laat je betoveren door de allure van het verleden!
Post suggesties