Lijst 10 cadeauwinkels in Stadsdriehoek Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-23

Samengesteld uit de beste lijsten over cadeauwinkels in Stadsdriehoek Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dille & Kamille - Rotterdam, KKEC kunst, kaarten en cadeaus, In 't Wild, Wereldwinkel Rotterdam Centrum, IT'S A PRESENT! ROTTERDAM. Laten we het samen ontdekken!

1.Dille & Kamille - Rotterdam

"Voor een duurzamer en stijlvoller leven"

Dille & Kamille - Rotterdam
  • Beoordeling: 4,5/5 (599 Review by google)
  • Adres:

    Korte Hoogstraat 22-24, 3011 GL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed assortiment van keuken- en huishoudartikelen

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten met een lange levensduur

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeren, Rolstoeltoegankelijk, Babyverschoonruimte, Koffiehoek, Demonstraties en workshops

Kom binnen in het rustgevende paradijs van Dille & Kamille in het bruisende Rotterdam. Laat de stress achter je terwijl je wordt verwelkomd door de kalmerende tonen van klassieke muziek. Hier vind je een schatkamer aan unieke vondsten, van gezellige woonaccessoires tot heerlijke delicatessen.

Dompel jezelf onder in een omgeving waar de geur van verse bloemen en exotische specerijen je zintuigen streelt. Wandel door de winkel en ontdek een caleidoscoop aan stijlvolle meubels, zachte textiel en kleurrijke aardewerk. Dille & Kamille biedt niet alleen prachtige producten, maar ook een onvergetelijke winkelervaring. Laat je inspireren en verwen jezelf met de rustige sfeer en de uitzonderlijke selectie.

Lees meer: Lijst 17 koffietentjes in Stadsdriehoek Rotterdam

2.KKEC kunst, kaarten en cadeaus

De plek voor unieke en bijzondere cadeaus

KKEC kunst, kaarten en cadeaus
  • Beoordeling: 4,5/5 (256 Review by google)
  • Adres:

    Beurstraverse 186, 3012 AT Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Kunst, kaarten, cadeaus en meer, voor iedereen wat wils

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige kunst, unieke kaarten en originele cadeaus

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruim assortiment, Persoonlijk advies, Inpakmogelijkheid, Verzendservice, Cadeaubonnen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan ben je bij KKEC Kunst, Kaarten en Cadeaus aan het juiste adres. In deze gezellige winkel vind je een uitgebreide collectie van bijzondere gebruiksvoorwerpen, kunst en kaarten. Voor iedere smaak en elk budget is er wel iets te vinden. Van handgemaakte sieraden tot unieke woonaccessoires, van bijzondere ansichtkaarten tot kunstwerken van lokale kunstenaars.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar, bij KKEC Kunst, Kaarten en Cadeaus vind je gegarandeerd iets waar de ontvanger blij van wordt. Neem rustig de tijd om rond te kijken en je te laten inspireren door de vele mooie dingen. En als je niet kunt kiezen, dan helpen de vriendelijke medewerkers je graag met het vinden van het perfecte cadeau.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Stadsdriehoek Rotterdam

3.In 't Wild

In 't Wild
Welkom bij 't Wild Ojee, een waar paradijs voor wie op zoek is naar originele en stijlvolle spullen. Stap binnen in onze sfeervolle winkel en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan unieke vondsten. Van kleurrijke kussens tot stijlvolle vazen, van ambachtelijke sieraden tot vintage meubels, bij 't Wild Ojee vind je gegarandeerd iets dat je hart sneller doet kloppen.

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item voor jezelf of als cadeau. Met hun uitstekende service en passie voor design zorgen zij ervoor dat je bezoek aan 't Wild Ojee een onvergetelijke beleving wordt. Kom langs en ontdek zelf de magie van deze bijzondere winkel, waar wonen, lifestyle en kunst samenkomen in een inspirerende ambiance.

Lees meer: Lijst 19 restaurants in Stadsdriehoek Rotterdam

4.Wereldwinkel Rotterdam Centrum

Wereldwinkel Rotterdam Centrum
Ontdek de schatten van Wereldwinkel Rotterdam Centrum, waar duurzaamheid en cultuur samenkomen. Stap binnen in een kleurrijke oase waar de geuren van exotische kruiden en de klanken van wereldmuziek je zintuigen prikkelen. Een toegewijde jongeman verwelkomt je met een warme glimlach en deelt met passie zijn kennis over de unieke producten die de winkel rijk is.

Van handgemaakte sieraden uit India tot Fairtrade-koffie uit Colombia, elk item in Wereldwinkel Rotterdam Centrum vertelt een verhaal van respect voor ambachtslieden en zorg voor onze planeet. Verlies jezelf in de schoonheid van handgeweven stoffen, laat je verrassen door de smaak van biologische chocolade en draag bij aan een betere wereld met elke aankoop die je doet.

5.IT'S A PRESENT! ROTTERDAM

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle accessoire, een heerlijk geurende kaars of een opvallend kunstwerk, in onze winkel vind je ongetwijfeld het perfecte item. Laat je betoveren door de schitterende collectie, die je onvermijdelijk naar een wereld vol inspiratie en verbeelding zal leiden. En met onze prachtige cadeauverpakkingen wordt jouw geschenk een ware belevenis, waar de ontvanger nog lang van zal nagenieten.

6.Souvenirshop Waterfront

Souvenirshop Waterfront
Kom je naar Rotterdam? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Souvenirshop Waterfront. Deze souvenirwinkel ligt aan de Wittebrug en biedt een uitgebreide selectie souvenirs voor elke smaak en elk budget. Je vindt er onder andere Delfts blauw, klompen, molens en nog veel meer typisch Hollandse producten.

De winkel is ruim en overzichtelijk, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze helpen je graag bij het vinden van het perfecte souvenir om mee naar huis te nemen. En als je op zoek bent naar iets speciaals, dan kun je hier ook terecht voor gepersonaliseerde souvenirs. Kom dus zeker eens langs bij Souvenirshop Waterfront, en neem een stukje Nederland mee naar huis!

7.Souvenir shop

Souvenir shop
Middenin de bruisende stad vind je een ware schatkamer voor toeristen: een souvenirwinkel boordevol unieke aandenkens. Stap binnen en word verwelkomd door een vriendelijke eigenaar die graag jouw gids is in de wereld van Hollandse souvenirs.

Ontdek een schat aan Rotterdamse en Nederlandse prullaria, van traditionele klompen tot Delfts blauw. Laat je inspireren door de vele originele items en vind het perfecte cadeau om jouw reis te herdenken of om je dierbaren thuis te verrassen. Laat je meeslepen door de authentieke sfeer en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

8.Kubus shop

Kubus shop
Kom naar de Kubuswinkel, een gezellige souvenirwinkel in een uniek kubuswoongebouw in Rotterdam! Ontmoet onze vriendelijke, wat oudere verkoper die je met plezier helpt bij het vinden van het perfecte souvenir. Onze prijzen zijn zeer schappelijk, zeker in vergelijking met andere winkels in de buurt.

Of je nu op zoek bent naar leuke sleutelhangers, magneten met prachtige Rotterdamse plaatjes of andere bijzondere items, bij de Kubuswinkel vind je het allemaal. Stap binnen en ontdek ons uitgebreide assortiment souvenirs die je reis naar Rotterdam onvergetelijk maken. Onze verkoper staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van tips over de beste plekken om te bezoeken in onze mooie stad.

9.Peppernuts Rotterdam Koopgoot

Peppernuts Rotterdam Koopgoot
De Peppernuts Rotterdam Koopgoot is een waar paradijs voor liefhebbers van de heerlijkste pepernoten. Het vriendelijke personeel verwelkomt je hartelijk en helpt je graag bij het vinden van de perfecte traktatie. Of je nu op zoek bent naar traditionele pepernoten, glutenvrije opties of lactosevrije varianten, bij Peppernuts Rotterdam Koopgoot ben je aan het juiste adres.

Tijdens je bezoek kun je zelfs de verschillende smaken proeven voordat je een keuze maakt. Zo weet je zeker dat je de pepernoten vindt die perfect bij jouw smaakvoorkeuren passen. En wees gerust, alle pepernoten zijn met veel liefde en vakmanschap bereid, waardoor elke hap een feestje is. Kom dus snel langs bij Peppernuts Rotterdam Koopgoot en ontdek het zelf!

10.Souvenirwinkel Kubuswoningen

Souvenirwinkel Kubuswoningen
De Souvenirwinkel Kubuswoningen is een walhalla voor liefhebbers van souvenirs. Met een breed assortiment aan ansichtkaarten (slechts € 0,60 per kaart!) en koelkastmagneten (€ 2/€ 3) is er voor ieder wat wils. De winkel is centraal gelegen, waardoor deze gemakkelijk te bereiken is voor zowel toeristen als lokale inwoners. Bovendien garandeert de vriendelijke en behulpzame staf een onvergetelijke winkelervaring.

Maar dat is nog niet alles! De Souvenirwinkel Kubuswoningen biedt ook een unieke service: het verzenden van postkaarten. Voor een kleine vergoeding zorgen zij ervoor dat jouw kaartje veilig in de brievenbus belandt. Of je nu een geliefde thuis een groet wilt sturen of gewoon een herinnering aan jouw verblijf in Rotterdam wilt bewaren, bij de Souvenirwinkel Kubuswoningen ben je aan het juiste adres.
Post suggesties