Lijst 12 cadeauwinkels in Grachtengordel Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-09-06

Samengesteld uit de beste lijsten over cadeauwinkels in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Dam Square Souvenirs, IT'S A PRESENT!, By Popular Demand - Things You Want Giftshop, IT'S A PRESENT! 9-STRAATJES, Crazy Gifts. Laten we het samen ontdekken!

1.Dam Square Souvenirs

De winkel is gelegen op het iconische Damplein, in het hart van Amsterdam.

Dam Square Souvenirs
  • Beoordeling: 4,2/5 (1331 Review by google)
  • Adres:

    Dam 17, 1012 JS Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Dam Square Souvenirs biedt een breed scala aan souvenirs, van traditionele Nederlandse klompen tot moderne Amsterdam-thema geschenken.

  • Productkwaliteit:

    De producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

  • Klantenservice:

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Pinautomaat, Rolstoeltoegankelijk, Bagageopslag, Taxfree aankopen

Op zoek naar unieke en kwalitatieve souvenirs in het hart van Amsterdam? Dan is Dam Square Souvenirs jouw bestemming. Deze ruim opgezette souvenirshop biedt een breed assortiment aan hoogwaardige souvenirs die de ware geest van Amsterdam weerspiegelen. Van iconische grachtenpanden tot prachtige tulpen en historische kaarten, er is voor ieder wat wils.

Betreed een wereld vol Amsterdamse charme en kies uit een selectie die perfect is voor jezelf, vrienden en familie. Of je nu een betekenisvol aandenken zoekt of een speciaal cadeau, Dam Square Souvenirs garandeert dat je vertrekt met een stukje Amsterdam in je bagage. Dompel jezelf onder in de authentieke sfeer en ontdek de verborgen schatten die deze bijzondere souvenirwinkel te bieden heeft.

2.IT'S A PRESENT!

Jouw glimlach is onze missie

IT'S A PRESENT!
  • Beoordeling: 4,7/5 (201 Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerstraat 25, 1013 EJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse selectie van cadeaus voor elke gelegenheid

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame medewerkers

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Cadeauverpakking, Gratis inpakpapier, Persoonlijke boodschappen, Ruime winkelruimte, Centrale ligging

Stap binnen in een wereld van unieke cadeaus bij deze bijzondere cadeauwinkel! Het assortiment is zo origineel dat zelfs de luxere items binnen een betaalbare prijsklasse vallen. Van alledaagse hebbedingetjes tot ongewone vondsten, de selectie is eindeloos en uitnodigend. Laat je veroveren door de vriendelijke service en de sfeervolle ambiance. Deze cadeauwinkel is niet zomaar een winkel; het is een presentje op zichzelf.

Verken de twee verdiepingen vol leuke cadeaus en grappige ansichtkaarten. Vind het perfecte presentje voor elke gelegenheid, of het nu een grapje, een aardigheidje of een groot cadeau is. Laat je inspireren door de zorgvuldig uitgekozen collectie die je gegarandeerd zal verbazen en verrassen. Deze cadeauwinkel is de ideale plek om iets bijzonders te vinden dat de ontvanger nog jaren zal koesteren.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

4.IT'S A PRESENT! 9-STRAATJES

IT'S A PRESENT! 9-STRAATJES
Waan je in een wereld vol originele cadeaus en verrassende woonaccessoires bij IT'S A PRESENT! in de 9-Straatjes. Verdwaal in drie etages vol schattige, gekke, griezelige en hippe items die je nergens anders vindt. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een kind, een volwassene of gewoon wat inspiratie voor je eigen huis, hier ben je aan het juiste adres.

Laat je betoveren door de decoratieve voorwerpen van IT'S A PRESENT! Geef je interieur een unieke touch met de kleurrijke vazen, neonlampen in de vorm van wolken, flamingo's en cactussen. Vergeet niet je te vergapen aan de overige originele items die je interieur compleet maken. Let op: dit winkeltje accepteert geen creditcards, dus zorg dat je contant geld bij je hebt om je schatten mee af te rekenen.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

5.Crazy Gifts

Crazy Gifts
Crazy Gifts is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar unieke en grappige cadeaus. Van doldwaze gadgets tot praktische hebbedingetjes, deze winkel heeft het allemaal. Of je nu iets zoekt voor een verjaardag, een housewarming of gewoon om jezelf te verwennen, Crazy Gifts heeft gegarandeerd iets dat je doet lachen.

Met zijn uitgebreide assortiment en openingstijden tot 22.00 uur is Crazy Gifts de ideale plek om last-minute cadeaus te scoren. Of je nu een doorgewinterde cadeaugever bent of op zoek bent naar iets speciaals voor jezelf, bezoek Crazy Gifts en ontdek de wondere wereld van unieke en grappige cadeauartikelen.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

7.Six and Sons

Six and Sons
Six and Sons is een prachtige boetiek in de Jordaan die unieke artikelen uit de hele wereld verkoopt, met een focus op Japan. Van delicate Japanse theeserviezen tot handgemaakte Britse keramiek, er is voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of een aanvulling op je eigen collectie, Six and Sons heeft gegarandeerd iets dat je hart sneller doet kloppen.

Slenter door de charmante Haarlemmerstraat en ontdek een schat aan authentieke ambachten en historische gebouwen. Deze levendige winkelstraat herbergt een verscheidenheid aan boetiekjes, galerieën en cafés die een unieke winkelervaring bieden. Of je nu op zoek bent naar handgemaakte sieraden, lokale delicatessen of gewoon wilt genieten van de sfeer, de Haarlemmerstraat heeft voor ieder wat wils.

8.The Frozen Fountain

The Frozen Fountain

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

9.Haarlemmer Buddha Souvenir Shop

Haarlemmer Buddha Souvenir Shop
U zoekt een souvenirwinkel in Haarlem? Bezoek dan zeker de Haarlemmer Buddha Souvenir Shop! Deze winkel biedt een ruim assortiment aan mooie items, waaronder Amsterdamse en Nederlandse souvenirs. Het personeel is zeer vriendelijk en spreekt Engels, wat een groot voordeel is voor bezoekers. De winkel is schoon en toegankelijk voor rolstoelen en gehandicapten.

Kom langs in de Haarlemmer Buddha Souvenir Shop en ontdek de vele mooie items die ze te bieden hebben. Van rookartikelen tot souvenirs, voor ieder wat wils! En vergeet niet, het personeel is altijd bereid om u te helpen bij het vinden van het perfecte souvenir voor uzelf of voor iemand anders. Bezoek vandaag nog de Haarlemmer Buddha Souvenir Shop en ontdek zelf waarom deze winkel zo populair is bij bezoekers!

10.The Smallest Souvenir Shop

The Smallest Souvenir Shop

11.Q & Q

Q & Q
Wandel door Q & Q, een uniek doolhof aan schatten in het hart van Amsterdam. Met onweerstaanbare prijzen en een uitgebreide selectie souvenirs is dit een pleisterplaats die je niet mag missen tijdens je reis door de pittoreske hoofdstad van Nederland.

Laat je betoveren door het eclectische aanbod van Q & Q, waar kleurrijke souvenirs je verleiden om een stukje Amsterdam mee naar huis te nemen. Van grappige t-shirts tot authentieke Nederlandse lekkernijen, hier vind je gegarandeerd een aandenken dat je herinneringen aan deze onvergetelijke reis levendig houdt. De vriendelijke eigenaar staat altijd klaar om je te verwelkomen met een glimlach, waardoor je je direct thuis voelt in deze charmante winkel die is gelegen op een rustige locatie, weg van de drukke toeristenstromen.

12.Gift Shop

Gift Shop
Welkom bij "Cadeauwinkel", een oase van unieke vondsten en verfijnde cadeaus verscholen in een charmant Amsterdams straatje. Onze exquise selectie, samengesteld door onze ervaren ogen, biedt een schat aan zorgvuldig uitgezochte items die zeker indruk zullen maken op elke ontvanger.

Maar wees gewaarschuwd, de charmante façade van Brigitte verbergt een sluwe oplichterij. Laat u niet verleiden door haar gladde praatjes en verleidelijke aanbiedingen. Koop hier niets, want u zult zeker teleurgesteld worden. Bewaar uw welverdiende geld voor winkels die kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel hebben staan.
Post suggesties