Lijst 10 vintage winkels in Grachtengordel Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-09-06

Samengesteld uit de beste lijsten over vintage winkels in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Episode, Bij Ons Vintage, Laura Dols, Rumors Vintage & Design, L'Étoile de Saint Honoré. Laten we het samen ontdekken!

1.Episode

De plek voor al uw dagelijkse boodschappen en meer |

Episode
  • Beoordeling: 4,1/5 (638 Review by google)
  • Adres:

    Berenstraat 1, 1016 GG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten voor alledaagse en speciale gelegenheden |

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten die voldoen aan de verwachtingen

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat klaar staat om te helpen

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Versafdeling |, Biologische producten |, Zelfscankassa's |, Pinautomaat |

**Paragraaf 1:** Deze buitengewone winkel biedt een schat aan vintage vondsten, met een overweldigende selectie voor zowel heren als dames. Van tijdloze klassiekers tot moderne must-haves, hier vind je alles wat je hartje begeert. Laat je inspireren door de unieke creaties, elk stuk met een eigen verhaal te vertellen.

**Paragraaf 2:** Hoewel de prijzen misschien niet voor iedereen haalbaar zijn, vertegenwoordigt de kwaliteit van de artikelen de waarde van de investering. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat je je aankopen jarenlang kunt koesteren. Bovendien ga je met een vintage item niet alleen stijlvol gekleed, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst door de mode-industrie te recyclen. Dus stap vandaag nog binnen en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze geweldige winkel!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

2.Bij Ons Vintage

De schatkamer voor vintage liefhebbers

Bij Ons Vintage
  • Beoordeling: 4,3/5 (253 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 150, 1012 SJ Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Antique, verzamelobjecten, meubels en kunst

  • Productkwaliteit:

    Unieke en hoogwaardige vintage items

  • Klantenservice:

    Deskundig en vriendelijk personeel

  • Prijsbereik:

    $$$-$$$$

  • Voorzieningen:

    Ruime collectie, Authenticiteit gegarandeerd, Persoonlijk advies, Bezorging mogelijk, Cadeaubonnen verkrijgbaar

Bij Ons Vintage, een verborgen juweeltje voor liefhebbers van vintage en preloved mode. Wanneer je deze charmante kringloopwinkel binnenstapt, word je begroet door een schat aan unieke vondsten die wachten om ontdekt te worden. Van verfijnde vintage stukken tot eigentijdse items, het aanbod is eclectisch en verleidelijk.

Of je nu op zoek bent naar een statement piece om je garderobe op te fleuren of gewoon een duurzame manier om je stijl te vernieuwen, Bij Ons Vintage heeft het allemaal. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij je zoektocht naar de perfecte pasvorm en om je te inspireren met hun kennis van vintage mode. Laat je verrassen door de verborgen parels en geef je garderobe een duurzame upgrade bij Bij Ons Vintage.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

3.Laura Dols

Laura Dols
Welkom in de magische wereld van Laura Dols, een schatkamer vol vintage schatten! Stap binnen en ontdek een betoverende collectie handtassen, schoenen en bruidsjurken die elk modehart sneller doen kloppen. Elke vintage piece, zorgvuldig geselecteerd, straalt een unieke charme uit en vertelt een eigen verhaal. Het is alsof je een reis door de tijd maakt, omgeven door iconische mode-items die een vleugje glamour en nostalgie aan je garderobe toevoegen.

Of je nu op zoek bent naar een retro clutch om je outfit af te maken, of een oogverblindende trouwjurk die je op je grote dag zal doen stralen, bij Laura Dols ben je aan het juiste adres. De exclusieve collectie gouden en zilveren tassen zorgt ervoor dat je als een ware fashionista voor de dag komt. Laat je inspireren door de tijdloze stijl en verfijnde elegantie die Laura Dols te bieden heeft, en creëer een garderobe waar elke vintage liefhebber van zal dromen!

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

4.Rumors Vintage & Design

Unieke en ongewone vintage vondsten

Rumors Vintage & Design
  • Beoordeling: 4,5/5 (154 Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerstraat 29, 1013 EJ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse vintage en designartikelen uit diverse landen

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit vintage en designmeubels

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en behulpzame bediening

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis bezorging in Amsterdam, Op maat gemaakte vintage meubels, Advies over interieurontwerp, Cadeaubonnen beschikbaar, Gelegen in het bruisende Haarlemmerbuurt

Rumors Vintage & Design is een vintagewinkel in het hartje van de stad. Eenmaal binnen, wordt je verwelkomd door een eclectische verzameling unieke vondsten. Van leren laarzen en chique overhemden tot stijlvolle blazers en prachtig geborduurde tassen, er is voor ieder wat wils. De handgekozen items zijn zorgvuldig geselecteerd om een spannende en unieke vintage-ervaring te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor je garderobe of een bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid, Rumors Vintage & Design heeft voor ieder wat wils. Dompel je onder in de collectie en ontdek de verborgen schatten die wachten om door jou gevonden te worden. Laat de vintage vibes je inspireren en creëer je eigen unieke stijl.

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

5.L'Étoile de Saint Honoré

Een oase van luxe in het hart van Amsterdam.

L'Étoile de Saint Honoré
  • Beoordeling: 4,8/5 (352 Review by google)
  • Adres:

    Reestraat 24, 1016 DN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten van luxe tot betaalbaar.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice met persoonlijk advies.

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime paskamers, Privéwinkelervaring, Personal shopper, Gratis inpakken, Koffie- en theeservice

Ontdek de schatkamer van vintage tassen bij L'Étoile de Saint Honoré, waar een uitzonderlijke collectie wacht die het hart van elke tassenenthousiast sneller doet kloppen. Het attente personeel verwelkomt je met warme glimlachen en leidt je vakkundig door een selectie van zeldzame en tijdloze vondsten. Of je nu op zoek bent naar een iconische Chanel-handtas of een unieke vondst van een onafhankelijk ontwerper, L'Étoile de Saint Honoré heeft het allemaal.

Laat je betoveren door de verfijnde elegantie van deze vintage tassen, die elk een verhaal vertellen over modegeschiedenis. Elke tas is zorgvuldig geselecteerd om zijn uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en stijl te garanderen. Stap binnen in deze magische winkel en ervaar het ultieme vintage-tassenparadijs, waar je de perfecte toevoeging vindt aan je garderobe en een stukje stijlvolle geschiedenis meeneemt naar huis.

6.Concrete Matter

Concrete Matter

7.Rumors Vintage & Design

Rumors Vintage & Design
Rumors Vintage & Design biedt een schatkist aan unieke vintagevondsten. Van verfijnde meubelen tot iconische mode-items, elk stuk ademt geschiedenis en karakter uit. Of je nu op zoek bent naar een blikvanger voor je interieur of een statement piece voor je garderobe, Rumors Vintage & Design heeft voor elk wat wils.

Hoewel tweedehandswinkelen bekend staat om zijn lage prijzen, is Rumors Vintage & Design een uitzondering. De artikelen zijn zorgvuldig geprijsd, waardoor je alsnog voordelig kunt shoppen zonder concessies te doen aan kwaliteit. En met een indrukwekkende selectie Barbour-jassen beneden, is dit de plek om te gaan voor de perfecte vintagejas. Dus dompel jezelf onder in de wereld van Rumors Vintage & Design en ontdek de schoonheid van vintage met een hedendaagse twist.

8.mokumokum vintageshop

mokumokum vintageshop
Stap binnen in Mokumokum Vintage en laat je meevoeren naar een schatkamer vol unieke vondsten. Van sierlijke jurken uit vervlogen tijden tot eigentijdse vintage items: hier vind je stijlvolle stukken die je garderobe een vleugje nostalgie geven. De sfeervolle winkel nodigt uit om ongestoord te snuffelen en je te verliezen in de charme van de collectie.

Of je nu op zoek bent naar een iconische jaren '50 jurk, een opvallende accessoire of een statement piece, bij Mokumokum Vintage ben je aan het juiste adres. De deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van dat ene speciale item dat perfect past bij jouw stijl. Kom langs en ontdek de tijdloze elegantie van vintage mode!

9.Zipper Vintage Clothing

Zipper Vintage Clothing
Ontdek Zipper Vintage Clothing, een schatkamer vol modeklassiekers gelegen in het bruisende hart van de vintage scene. Stap binnen en word verwelkomd door een overvloed aan zorgvuldig geselecteerde stukken, allemaal gewassen en klaar om een nieuw leven in te blazen in je garderobe.

Of je nu op zoek bent naar een unieke vintage schat of een tijdloos statement piece, Zipper Vintage Clothing heeft voor elk wat wils. Van designerjacks tot casual basics, hun collectie omvat een breed scala aan stijlen en maten. En met hun betaalbare prijskaartjes is het moeiteloos om je vintage dromen te verwezenlijken. Kom langs en laat Zipper Vintage Clothing jouw stijlvolle verleden én toekomst vormgeven!

10.Bij ons vintage

Post suggesties