Lijst 11 vintage winkels in Centrum Den Haag Den Haag

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-16

Samengesteld uit de beste lijsten over vintage winkels in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ReShare Store Den Haag, Vintage Island, ZUSJES vintage boetiek, Vintage Factory, SPOOKY & SUE. Laten we het samen ontdekken!

1.ReShare Store Den Haag

De slogan van ReShare Store is 'Tweedehands met een verhaal'.

ReShare Store Den Haag
  • Beoordeling: 4,4/5 (293 Review by google)
  • Adres:

    Paviljoensgracht 35, 2512 BL Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten, van elektronica tot huishoudelijke artikelen.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, altijd bereid om te helpen.

  • Prijsbereik:

    €€

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Rolstoeltoegankelijk, Betaalbaar parkeren in de buurt, Gelegen in het centrum van Den Haag, Regelmatig evenementen en workshops

In het bruisende hart van Den Haag vind je ReShare Store, een oase voor zij die duurzaamheid en stijl nastreven. Stap binnen en laat je betoveren door het sfeervolle interieur en het overweldigende aanbod aan hoogwaardige merkkleding.

Bij ReShare Store vind je niet alleen een keur aan unieke items, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere levensstijl. Door tweedehands te kopen, geef je preloved kleding een nieuw leven en draag je bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. En hoewel de kwaliteit van de kleding niet onderdoet voor nieuwe items, zijn de prijzen vriendelijker voor je portemonnee. Verwen jezelf met een stijlvolle garderobe die zowel goed is voor jou als voor het milieu. Bezoek ReShare Store Den Haag vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van duurzaamheid en fashionable flair.

2.Vintage Island

Een oase van vintage schatten in het hart van Den Haag

Vintage Island
  • Beoordeling: 4,7/5 (193 Review by google)
  • Adres:

    Korte Poten 29, 2511 EC Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Vintage Island biedt een breed scala aan vintage en antieke items.

  • Productkwaliteit:

    De producten bij Vintage Island zijn van uitstekende kwaliteit en goed onderhouden.

  • Klantenservice:

    Het personeel van Vintage Island is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis WiFi, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Huisdiervriendelijk, Workshops en evenementen

Vintage Island is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands kleding. Met een ongeëvenaard aanbod aan kledingstukken en accessoires, inclusief bijzondere items als Kozakken- en nationale kostuums, biedt Vintage Island een unieke winkelervaring. Laat je meevoeren in een wereld van vintage schatten en ontdek unieke items die je persoonlijkheid weerspiegelen.

Het assortiment is indrukwekkend, van stijlvolle jurken en elegante blazers tot stoere jeans en trendy t-shirts. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een tijdloze klassieker, bij Vintage Island vind je gegarandeerd jouw droomoutfit. De vriendelijke gastvrouw verwelkomt je met open armen en helpt je graag bij het vinden van de perfecte items.

3.ZUSJES vintage boetiek

ZUSJES vintage boetiek

4.Vintage Factory

Vintage Factory
Beleef een unieke beleving bij Vintage Factory, waar vintagemode en culinaire geneugten samenkomen. Dompel jezelf onder in een schat aan vintage kledingstukken en accessoires, terwijl je geniet van heerlijk ambachtelijk ijs en aromatische koffie.

De charmante sfeer van Vintage Factory nodigt uit tot een ontspannen middagje shoppen en uitgaan. Blader door zorgvuldig geselecteerde vintage items, variërend van iconische jurken tot elegante blouses, allemaal in uitstekende staat. Terwijl je je stijlvolle vondsten bewondert, kun je genieten van een verfrissende bol biologisch ijs in verrassende smaken of een verkwikkende kop koffie gezet door ervaren barista's. Elke hap en elke slok belooft een onvergetelijke zintuiglijke ervaring, perfect om jouw dag op te fleuren.

5.SPOOKY & SUE

SPOOKY & SUE
Stap binnen in een wereld vol stijl en charme, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt. Van klassieke jurken tot bohemian blouses en unieke accessoires, SPOOKY&SUE heeft voor ieder wat wils. De vriendelijke service en de reële prijzen maken het shoppen hier tot een genot. Laat je inspireren door de vintage vibes en geef je garderobe een stijlvolle upgrade!

6.Evy's

Evy's
Ontdek de schatkamer van vintage mode bij Evy's! Verdwaal in een wereld van unieke en stijlvolle kledingstukken die je garderobe een vleugje tijdloze elegantie geven. Van prachtige jurken tot trendy broeken en blouses, elk item is met zorg uitgekozen om jouw innerlijke stijlicoon te weerspiegelen.

Maar Evy's biedt meer dan alleen vintage kleding. Vul je outfit aan met charmante schoenen, tassen en sieraden die perfect de allure van vervlogen tijden oproepen. Voeg een vleugje glamour toe met vintage hoeden of sjaals, en je bent klaar om de straten te veroveren met een look die zowel chic als onweerstaanbaar is.

7.Secondhand Rose

Secondhand Rose
Op zoek naar een unieke garderobe zonder de hoofdprijs te betalen? Secondhand Rose biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige tweedehands kleding voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Van designerstukken tot vintage vondsten, onze zorgvuldig samengestelde selectie garandeert kwaliteit en stijl.

Bezoek onze winkel op een gunstige locatie en ontdek een schatkist aan schatten die wachten om een nieuw leven te beginnen in je kast. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit, zodat je er moeiteloos stijlvol uitziet zonder je spaargeld aan te tasten. Kom vandaag nog langs en ervaar de vreugde van duurzame mode bij Secondhand Rose!

8.Ilka Vintage

Ilka Vintage
Ilka Vintage is een waar paradijs voor vintageliefhebbers. Met een uitzonderlijke collectie kledingstukken, accessoires en interieurstukken biedt deze winkel een unieke winkelervaring. Van couture-ontwerpen tot betaalbare vondsten, er is voor ieder wat wils. Het team van experts staat altijd klaar om je te helpen de perfecte items te vinden die jouw stijl completeren.

Stap binnen in de charmante winkel en ontdek een schatkamer vol unieke items. Elk kledingstuk vertelt een verhaal en ademt de geest van vervlogen tijden. De gastvrije sfeer en persoonlijke touch maken het shoppen bij Ilka Vintage tot een onvergetelijke beleving. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of een statement piece voor je eigen garderobe, Ilka Vintage is de plek waar je vintage dromen werkelijkheid worden.

9.SWAPS Den Haag

SWAPS Den Haag
Bij SWAPS Den Haag betaal je niet voor items, maar voor swaps! Breng je mooiste (maar gedragen) kleding mee en wees creatief. Een bezoekje is zeker de moeite waard.

SWAPS biedt een ruime keuze aan kleding in verschillende prijscategorieën, stuk voor stuk voordelig geprijsd. Lever je eigen spullen in en ontvang postzegels, waarmee je weer mooie items kunt ruilen. Dit unieke concept maakt winkelen weer écht leuk en duurzaam!

10.Kilo Kilo Den Haag

Kilo Kilo Den Haag biedt een onvergetelijke winkelervaring waarbij je vintage pareltjes ontdekt. Het unieke prijsconcept van € 30 per kilo geeft je de vrijheid om je garderobe te vernieuwen zonder je zorgen te maken over dure prijskaartjes.

Betreed een schatkamer gevuld met een eclectische mix van merken en stijlen, van designeritems tot duurzame vondsten. Met zijn overvloed aan kledingstukken, accessoires en woonaccessoires zal Kilo Kilo zelfs de meest veeleisende shopper bekoren.

11.Bibeloo Vintage enzo

Bibeloo Vintage enzo
Post suggesties