Lijst 16 nagelsalons in Centrum Den Haag Den Haag

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-16

Samengesteld uit de beste lijsten over nagelsalons in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals ezoncs, Me & My Nails, Puur Mandy, Salon Prinsenhuys, Gala nails. Laten we het samen ontdekken!

1.ezoncs

De ideale uitvalsbasis voor een stedentrip naar Den Haag

ezoncs
  • Beoordeling: 4,4/5 (198 Review by google)
  • Adres:

    Schoolstraat 23, 2511 AW Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 21:30

  • Voordelen:

    Centraal gelegen, ruime kamers, vriendelijk personeel

  • Nadelen:

    Duur, lawaaierig, verouderd interieur

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Professioneel, Taalvaardig, Enthousiast

  • Diensten:

    Ontbijt, Roomservice, Wifi, Parkeergelegenheid, Wasserette

Wil je een momentje voor jezelf, weg van alle drukte? Stap dan binnen bij schoonheidssalon NAILOTION. Onze ervaren specialisten staan klaar om jou een welverdiende behandeling te geven. Onze Anna is een ware nagelkunstenares. Ze luistert aandachtig naar jouw wensen en creëert de perfecte look voor jouw nagels. Ze besteedt veel aandacht aan details, zodat jij wekenlang kunt genieten van perfect verzorgde nagels.

Bij NAILOTION is het niet alleen een behandeling, maar een beleving. Je kunt heerlijk ontspannen in onze gezellige salon, terwijl onze dames je in de watten leggen. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken, zodat jij verzekerd bent van een professionele behandeling. Kom langs en ervaar het zelf!

2.Me & My Nails

Me & My Nails
Bij Me & My Nails, gelegen in het hart van de markt, ervaar je de ultieme nagelstudioervaring. Onze vakkundige nagelstylisten verwelkomen je met open armen en staan klaar om jouw nageldromen waar te maken. Laat je meeslepen door de serene ambiance en geniet van een moment van ontspanning terwijl we je nagels transformeren tot ware kunstwerkjes. Of je nu kiest voor een klassieke manicure of een uitbundige nail art, bij Me & My Nails ben je verzekerd van een professionele behandeling en uitzonderlijke resultaten.

Stap binnen bij Me & My Nails en ontdek de magie van prachtige nagels. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf de onberispelijke service, de verfijnde technieken en de oogverblindende creaties die ons tot de toonaangevende nagelstudio in de regio maken. Laat je nagels stralen en kom erachter waarom onze klanten keer op keer terugkomen voor een onvergetelijke nagelbeleving. Me & My Nails: voor nagels die spreken en een blijvende indruk achterlaten.

3.Puur Mandy

Puur Mandy
Als ervaren reis- en eetjournalist kan ik met zekerheid zeggen dat Puur Mandy een onmisbare bestemming is voor wie op zoek is naar de ultieme nagelervaring. Het ruime interieur, de vriendelijke en ervaren medewerkers en de prachtige nagellakjes zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Mandy's toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard. Haar gastvrije en professionele aanpak stelt klanten op hun gemak, terwijl haar uitzonderlijke vakmanschap ervoor zorgt dat je nagels er nog nooit zo mooi hebben uitgezien. Volgens mijn vriendin, die een trouwe klant is, is Puur Mandy de beste nagelsalon waar ze tot nu toe is geweest. Het is een salon die ik zeer aanbeveel voor iedereen die op zoek is naar prachtige nagels in een luxueuze omgeving.

4.Salon Prinsenhuys

Salon Prinsenhuys
Salon Prinsenhuys is een oase van rust en ontspanning in het hart van de stad. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de vriendelijke therapeuten die je met de grootste zorg behandelen. De kliniek is brandschoon en voldoet aan de hoogste hygiënestand.

Onze twee ervaren schoonheidsspecialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken. Zij nemen de tijd om je wensen te bespreken en adviseren je over de meest geschikte behandeling. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een professionele manicure, Salon Prinsenhuys heeft alles in huis om jouw schoonheidsdromen waar te maken.

5.Gala nails

Gala nails
Als je op zoek bent naar een nagelstyliste die niet alleen hygiënisch werkt, maar ook weet wat ze doet, dan is Lin de perfecte keuze. Met haar jarenlange expertise kan ze je nagels omtoveren tot ware kunstwerkjes, zonder ze te beschadigen. Kies voor Lin en ervaar het verschil!

Al jarenlang komen vaste klanten naar Lin voor hun manicure en biab. En dat is niet voor niets! Lin heeft een prachtige en schone salon waar je je meteen op je gemak voelt. Haar personeel is vriendelijk en professioneel, en ze nemen de tijd om je nagels perfect te maken. Gun jezelf een momentje van ontspanning en laat Lin je nagels verwennen!

6.Chic Mani Pedi

Chic Mani Pedi
Verwen uzelf met een absolute mani-pedi-belevenis bij Chic Mani Pedi, de koploper in Zuid-Holland! Ervaar de uitzonderlijke zorg en expertise van ons team, dat uw nagels en voeten met uiterste precisie en finesse behandelt. Of u nu kiest voor een klassieke manicure of een luxe pedicure, onze salon biedt een scala aan op maat gemaakte behandelingen die aan uw individuele behoeften voldoen.

Bij Chic Mani Pedi hechten we waarde aan persoonlijke aandacht en een comfortabele sfeer. Onze ervaren nageltechnici luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen ervoor dat elke behandeling perfect aansluit bij uw stijl en verwachtingen. Laat u verrassen door de kwaliteit van onze diensten en de onberispelijke resultaten. Stap binnen bij Chic Mani Pedi en ervaar de ultieme mani-pedi-luxe die uw handen en voeten verdienen.

7.SPAAZ

Dé plek voor een complete workout in een inspirerende omgeving

  • Beoordeling: 4,9/5 (436 Review by google)
  • Adres:

    Denneweg 54A, 2514 CH Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Ruime & moderne faciliteiten, ruime openingstijden, vriendelijke en behulpzame medewerkers

  • Nadelen:

    Niet echt centraal gelegen, parkeren kan lastig zijn, soms druk

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit en goed onderhouden faciliteiten

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Professioneel en deskundig, Enthousiast en gemotiveerd, Servicegericht, Meedenkend

  • Diensten:

    Fitness, Zwembad, Sauna, Groepslessen, Personal training

Vergeet de dagelijkse stress en gun uzelf een welverdiende verwendag bij Spaaz! Onze knusse spa biedt een oase van ontspanning waar u kunt ontsnappen aan de hectiek van het leven.

Laat u verwennen met een heerlijke hoofdmassage die uw zintuigen streelt en uw hoofd en nek spieren ontspant. Regina, onze ervaren masseuse, zal u handen en armen masseren, waardoor u zich herboren en verjongd zult voelen. Bij Spaaz draait alles om uw welzijn, dus kom langs en ervaar de ultieme ontspanning en verwennerij.

8.Royal nailhouse

Hoe drukker het is, hoe beter ze werken. Dit keer al na een week lucht en 3 nagels lagen eraf door te dun vijlen bij 1 viel de tip er gewoon af en onwijs veel lucht.

9.Fay Beauty

Fay Beauty

10."Wen Zhou"

De echte smaak van China in het hart van Den Haag

"Wen Zhou"
  • Beoordeling: 3,7/5 (158 Review by google)
  • Adres:

    Wagenstraat 111A, 2512 AS Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Heerlijk eten, vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Nadelen:

    Kleine ruimte, niet altijd even schoon en lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Heerlijke gerechten met verse ingrediënten

  • Medewerkers:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Kennis van de menukaart, Snel, Gastvrij

  • Diensten:

    Afhalen, Bezorging, Catering, Reserveren, Buitenterras

**1e alinea** Ben jij op zoek naar een unieke en onvergetelijke belevenis? Reis dan af naar het bruisende Wen Zhou, waar je verwonderd zult staan over de adembenemende kunstwerken die de bekwame dames met mondkapjes creëren. Hun behendige handen toveren prachtige ontwerpen tevoorschijn, die je ogen doen twinkelen.

**2e alinea** Naast het bewonderen van deze kunstwerken, kun je jezelf ook verwennen met een welverdiende manicure en pedicure. De vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je nagels weer tiptop in orde zijn en je voeten krijgen een heerlijke massage. Wen Zhou biedt een gastvrije ambiance waar je je zult ontspannen en verfrist. Plan vandaag nog je bezoek en ervaar de magie van Wen Zhou!

11.City

City
De stad is een ware oase van vriendelijkheid. De service is onberispelijk, met medewerkers die hun vakgebied beheersen. Het is een plek waar je je direct welkom voelt. Helaas kan ik niet meer dan vijf sterren toekennen, maar deze plek verdient niets minder.

Hoewel er ook een minder positieve ervaring is gedeeld, is het belangrijk om de algehele hoge kwaliteit van de service te erkennen. Misschien was er in het genoemde geval sprake van een uitzonderlijke situatie. Toch is het volledige begrip voor de frustratie die dit oplevert. Het blijft echter een aanrader om deze plek te bezoeken en de uitzonderlijke service zelf te ervaren.

12.Majestic

Majestic
Majestic is altijd druk, maar ondanks de drukte is de klantenservice uitmuntend. Je wordt er met respect behandeld en krijgt de aandacht die je verdient. Het enige minpuntje is dat de nagellak niet zo lang blijft zitten.

De slechte recensies blijken helaas terecht te zijn. Ik betreur het ten zeerste dat ik de recensies niet heb gelezen voordat ik naar binnen stapte. Ik heb de slechtste manicure van mijn leven gehad en mijn nagels doen nog steeds pijn.

13.U.S. Spa Den-Haag

14.Shanghai Spa & Nails

15.Modern Nails

Modern Nails

16.A-Hao Kapsalon nagelstudio

A-Hao Kapsalon nagelstudio
Post suggesties