Lijst 14 nagelsalons in Watergraafsmeer Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-26

Samengesteld uit de beste lijsten over nagelsalons in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Nagelstudio Lisa, Suzie Nails & pedicure, OA Clinic By Mariana Herrera, Tokyo Nail Art, Nails by Day. Laten we het samen ontdekken!

1.Nagelstudio Lisa

Nagelstudio Lisa
Nagelstudio Lisa: Uw ultieme bestemming voor schitterende nagels!

Stap binnen in het paradijs van verzorgde nagels bij Nagelstudio Lisa. Onze ervaren nagelstylistes behandelen u met de grootste zorg en aandacht, zodat u kunt genieten van de ultieme verwennerij. Van klassieke manicures tot oogverblindende kunstnagels, wij hebben alles in huis om uw nagels te transformeren in een ware blikvanger. Laat de stress van alledag achter u en laat u meeslepen in een wereld van schoonheid en ontspanning.

2.Suzie Nails & pedicure

Suzie Nails & pedicure
Laat je nagels en voeten verwennen door Suzie Nails & Pedicure!

Bij Suzie Nails & Pedicure staat kwaliteit voorop. Ervaar een pedicure die je nagels en voeten een ongeëvenaarde verzorging biedt. Suzie's toewijding en expertise zorgen voor een grondige en weloverwogen behandeling, die je voeten en nagels zijdezacht en stralend achterlaat. Voor een manicure die jouw nagels doet schitteren, ben je bij Suzie aan het juiste adres. Zij zorgt ervoor dat iedere nagel er perfect uitziet, waardoor je handen een elegante en verzorgde uitstraling krijgen. Laat je nagels en voeten stralen bij Suzie Nails & Pedicure!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.OA Clinic By Mariana Herrera

OA Clinic By Mariana Herrera
Welkom bij OA Clinic! De plek waar je de allerbeste behandelingen vindt voor je nagels en huid. Onze ervaren specialist, Mariana Herrera, staat bekend om haar uitstekende service. Bij OA Clinic is je tevredenheid gegarandeerd. Of je nu op zoek bent naar een prachtige manicure of een heerlijke gezichtsbehandeling, bij ons ben je aan het juiste adres.

Laat je verwennen in onze ontspannende omgeving en geniet van de allerbeste behandelingen. Mariana Herrera is een expert in haar vak en zorgt ervoor dat je met prachtige nagels en een stralende huid de deur uitloopt.

4.Tokyo Nail Art

Tokyo Nail Art
  • Beoordeling: 5,0/5 (26 Review by google)
  • Adres:

    Carolina MacGillavrylaan 371, 1098 XA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

Betreed de wereld van adembenemende nagelkunst in het hart van Tokio. Nisha, een meesterlijke nagelstyliste gespecialiseerd in Aziatische technieken, verwelkomt je in haar intieme studio. Geïnspireerd door eeuwenoude tradities, creëert zij op maat gemaakte kunstwerken die je nagels transformeren tot ware meesterwerken.

Of je nu een fijnproever bent van delicate lijnen of gedurfde patronen, Nisha's toewijding aan perfectie zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Deze opkomende ster in de nagelwereld hoopt binnenkort haar eigen salon te openen, dus grijp je kans om haar uitzonderlijke vaardigheden te ervaren en je nagels te verwennen met een behandeling van pure luxe.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Nails by Day

Nails by Day
Nagelstudio Nails by Day is de place to be voor prachtig verzorgde nagels. Onze ervaren nagelstylistes staan garant voor uitmuntend vakmanschap, waarbij precisie en hygiëne hoog in het vaandel staan. Verwacht niet alleen een schitterend eindresultaat, maar ook een aangename ervaring met een persoonlijk tintje. De huiselijke sfeer in deze verborgen parel nodigt uit tot ontspanning en laat je even helemaal tot rust komen terwijl je geniet van een prachtige nieuwe look voor je nagels.

Of je nu gaat voor een klassieke manicure, een trendy gellak of een creatieve nail art, bij Nails by Day vind je alle ingrediënten voor een droomresultaat. De comfortabele behandelstoelen en de persoonlijke aandacht van onze stylisten zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en optimaal kunt genieten van je nagelbehandeling. Kom langs en ervaar zelf de magie van Nails by Day!

6.Glow by Lee

Glow by Lee
Ben je op zoek naar een ultieme ontsnapping om lichaam en geest te verwennen? Dan is Glow by Lee jouw bestemming. Achter de discrete gevel van een kapsalon, vind je een verborgen paradijs waar welzijn centraal staat.

Bij Glow by Lee word je omringd door een serene ambiance, waar subtiele geuren en ontspannende klanken zorgen voor een gevoel van totale rust. Laat je verwennen door ervaren masseurs die elke behandeling afstemmen op jouw specifieke behoeften, waardoor je je verfrist, verjongd en volledig in balans voelt. Elk bezoek aan Glow by Lee is een weldadige ervaring die je lichaam en geest in een staat van ultieme ontspanning zal brengen.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Sem Nails

Sem Nails

8.Nail Boutique by TD

Nail Boutique by TD
Verwen uzelf met een onvergetelijke nagelervaring bij Nail Boutique by TD Top! Ontdek de magie van perfect verzorgde nagels, opgevuld met het zachtste babyroze poeder. Laat onze ervaren nagelstylistes uw handen en voeten omtoveren tot kunstwerkjes die u doen stralen.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een trendy nagelontwerp, Nail Boutique by TD Top heeft alles in huis. Geniet van de ultieme ontspanning en laat uzelf verwennen met onze professionele behandelingen. Ervaar de luxe van langdurig blijvende gellak, zodat uw nagels wekenlang prachtig glanzen. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek waarom wij het beste nagelsalon in de stad zijn!

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Tipped by Tiff

Tipped by Tiff

10.Nagelstudio New World

Nagelstudio New World
Nagelstudio New World is de plek om naartoe te gaan voor een prachtige manicure en pedicure. De bekwame dames daar weten precies wat ze doen en nemen de tijd om ervoor te zorgen dat je nagels er op hun best uitzien. Ik was laatst voor een vulling en was onder de indruk van hoe snel en efficiënt ze waren. Binnen tien minuten zat ik in een stoel en binnen een uur was ik klaar om te gaan!

Bedankt voor jullie geduld en toewijding, dames van Nagelstudio New World. Ik ben dol op mijn nieuwe nagels en ik krijg er de hele tijd complimenten over. Of ik nou een verkoopster ben of gewoon boodschappen doe, mijn paarse nagels trekken altijd de aandacht. Het is eindelijk lente en ik kan niet wachten om mijn mooie nagels te showen. Tot de volgende keer!

11.Dai Tai

Dai Tai

12.Universal Nails Linnaeusstraat

Universal Nails Linnaeusstraat
Bij Universal Nails Linnaeusstraat ervaar je de ultieme nagelbeleving. Met een warm welkom en een gratis, verfrissend drankje word je verwend vanaf het moment dat je binnenstapt. De vriendelijke medewerkers zorgen voor een gezellige sfeer en staan klaar om jouw nagels te transformeren.

Universal Nails Linnaeusstraat is meer dan alleen een nagelsalon. Het is een plek waar je ontspant en verwend wordt. Geniet van een ontspannende massage op de comfortabele massagechairs terwijl je geniet van een verfrissend drankje. Laat je nagels verwennen met een professionele manicure en pedicure, en ga naar huis met prachtig verzorgde nagels die je zelfvertrouwen een boost geven.

13.Nhi Nails

Nhi Nails

14.Hoa Nails

Hoa Nails
Op zoek naar een heerlijke en ontspannen pedicurebehandeling? Bij Hoa Nails ben je aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan pedicurebehandelingen, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu last hebt van pijnlijke voeten door veel lopen of gewoon toe bent aan een momentje voor jezelf, onze ervaren nagelstylisten staan voor je klaar met een behandeling die je voeten weer als nieuw laat voelen.

Bij Hoa Nails geloven we dat een goede pedicurebehandeling meer is dan alleen het verzorgen van je nagels. Het is een kans om te ontspannen, te genieten van de moment en je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Onze salon is een oase van rust waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Trakteer jezelf op een pedicurebehandeling bij Hoa Nails en ervaar het verschil!
Post suggesties