Lijst 21 schoonheidssalons in Watergraafsmeer Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-26

Samengesteld uit de beste lijsten over schoonheidssalons in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals HEAVEN FOUR, My Unique Studio, Manon Willemina, STUDIO NINA VAN VELUW, OA Clinic By Mariana Herrera. Laten we het samen ontdekken!

1.HEAVEN FOUR

HEAVEN FOUR
HEAVEN FOUR Een gemiste kans, wat een teleurstelling! De grootste teleurstelling vind ik het gebrek aan communicatie. Dit lijkt mij zo belangrijk als je aan mensen gaat zitten en met een massage van 50 minuten hoort hier ook tijd voor te zijn.

Fijne gezichtsbehandeling. Desanka nam de tijd en was erg professioneel.

2.My Unique Studio

Uw thuis weg van huis in het hart van Amsterdam

My Unique Studio
  • Beoordeling: 4,8/5 (156 Review by google)
  • Adres:

    Middenweg 167H, 1098 AM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Centrale ligging nabij openbaar vervoer, modern design en volledig uitgeruste keuken

  • Nadelen:

    Beperkte parkeergelegenheid, drukke omgeving tijdens spitsuren en geen lift aanwezig

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit studio met moderne voorzieningen

  • Personeel:

    - Niet van toepassing

  • Diensten:

    - Niet van toepassing

**Mijn Unieke Studio** Mijn Unieke Studio staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus doen wij er alles aan om u een optimale ervaring te bieden. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste behandeling voor uw huidtype. Wij werken alleen met hoogwaardige producten om de beste resultaten te garanderen.

Bij Mijn Unieke Studio bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en een behandeling op maat. Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken, zodat wij u de behandeling kunnen bieden die perfect bij u past. Onze medewerkers zijn deskundig en vriendelijk, en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Wij willen dat u tevreden bent met uw resultaat en dat u met een stralende huid naar huis gaat.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Manon Willemina

Een warm welkom met een glimlach.

Manon Willemina
  • Beoordeling: 4,9/5 (157 Review by google)
  • Adres:

    Populierenweg 83A, 1092 EV Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke en behulpzame receptie, heerlijk ontbijt en gratis parkeren.

  • Nadelen:

    Kamers zijn klein, matrassen zijn te zacht en de ligging is niet ideaal.

  • Kwaliteit:

    Een goed hotel voor een korte overnachting.

  • Personeel:

    * Vriendelijk en behulpzaam * Efficient * Professioneel * Taalvaardig * Klantgericht

  • Diensten:

    * Gratis parkeren * Ontbijt * Wifi * Roomservice * Koffie- en theefaciliteiten

Ben je op zoek naar de beste wenkbrauwspecialist in de regio? Zoek dan niet verder en boek vandaag nog je gratis intake bij Nikita! Nikita is een ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in het creëren van prachtige, natuurlijke wenkbrauwen.

Tijdens de gratis intake neemt Nikita uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Ze zal je professioneel advies geven over de beste vorm en kleur voor jouw wenkbrauwen, rekening houdend met jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid. Je krijgt ook een aantal samples mee naar huis, zodat je zelf kunt ervaren hoe de producten werken.

4.STUDIO NINA VAN VELUW

STUDIO NINA VAN VELUW
STUDIO NINA VAN VELUW Wil jij ook met een mooi lijntje eyeliner wakker worden? Dan ben je bij Nina van Veluw aan het juiste adres. Bij Nina staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel en de klanttevredenheid is erg hoog.

Dennis Coiffeur Dennis is een echte vakman met een passie voor zijn vak. Hij weet als geen ander wat goed staat bij de vorm van je gezicht en weet ook perfect om te gaan met dun en fijn haar. Bij Dennis Coiffeur ben je dus altijd verzekerd van een prachtig kapsel dat perfect bij jou past.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.OA Clinic By Mariana Herrera

OA Clinic By Mariana Herrera
De OA Clinic van Mariana Herrera, dé plek voor schitterende nagels en een uitstekende service. Laat je verwennen door Mariana's vakkundige handen en ervaar een mani-pedi zoals nooit tevoren. Elk detail wordt met zorg behandeld, resulterend in verbluffende nagels. Geniet van de serene ambiance en laat je onderdompelen in een moment van pure ontspanning.

Mariana's charisma straalt door in haar benadering. Haar kalmerende aanwezigheid en oog voor detail maken elke behandeling tot een onvergetelijke ervaring. Of je nu kiest voor een gezichtsmassage of prachtige nagels, Mariana zorgt ervoor dat je stralend naar buiten loopt. Gun jezelf een moment van zelfzorg en laat OA Clinic je verwennen met een behandeling die je doet stralen van binnen en van buiten.

6.Glow by Lee

Glow by Lee
Glow by Lee is een prachtige massagesalon in het centrum van de stad. De salon ligt verscholen achter een kapsalon, maar zodra je binnenstapt word je verwelkomd door een oase van rust en ontspanning. De masseuses zijn zeer ervaren en weten precies hoe ze je spieren moeten losmaken.

Of je nu een ontspanningsmassage, een deep tissue massage of een sportmassage zoekt, bij Glow by Lee ben je aan het juiste adres. Na een massage bij Glow by Lee voel je je weer helemaal opgeladen en klaar voor een nieuwe dag. Neem een kijkje op de website van Glow by Lee voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Beauty by Zehra

Beauty by Zehra
Bij Beauty by Zehra kun je terecht voor een professionele knipbeurt die je haar een prachtige nieuwe look geeft. De ervaren stylisten luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat je met een stralende coupe de salon verlaat. Geniet tijdens je behandeling van een heerlijk drankje en ervaar de gastvrije sfeer.

Of je nu voor een klassieke knipbeurt gaat of een trendy model, bij Beauty by Zehra ben je aan het juiste adres. De stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en geven je graag advies over de beste haarverzorging voor jouw haartype. Ontdek zelf waarom zoveel klanten enthousiast zijn over Beauty by Zehra en boek vandaag nog een afspraak voor een onvergetelijke haarbeleving.

8.salon Elysee

salon Elysee
Bij Salon Élysée word je ontvangen door uiterst zorgzaam en professioneel personeel. Zij verzorgen je van top tot teen met uiterste precisie en passie.

Trakteer jezelf op een uitgebreide gezichtsbehandeling en voel je huid weer stralen. De massage die daarbij hoort, is hemels ontspannend. Ook voor je handen en voeten ben je hier aan het juiste adres. Of je nu even helemaal wilt ontspannen of je uiterlijk een boost wilt geven, bij Salon Élysée ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Beauté Éternelle

Beauté Éternelle
Ontdek Beauté Éternelle, een oase van ontspanning en schoonheid. Laat je huid stralen met onze professionele gezichtsbehandelingen, uitgevoerd door de ervaren handen van Krista en haar team. Hun precisiewerk en hygiënische aanpak zullen ervoor zorgen dat je huid er nog nooit zo stralend heeft uitgezien.

Daarnaast biedt Beauté Éternelle een ongeëvenaard filmgenot. Profiteer van onze filmkaart ter waarde van € 21,- per maand en geniet onbeperkt van de nieuwste films, met uitzondering van enkele blockbusters. Dit is de perfecte manier om te ontspannen en je even terug te trekken in de wondere wereld van cinema.

10.Flawless Treatments

Flawless Treatments
Ben je op zoek naar prachtige, volumineuze wimpers? Dan ben je bij Flawless Treatments aan het juiste adres! Met hun professionele behandelingen en deskundige team, toveren zij jouw wimpers om tot een droom die uitkomt.

Of je nu kiest voor wimperlifting, wimperextensions of een combinatie van beide, Ess weet precies wat jouw wimpers nodig hebben. Met haar jarenlange ervaring en passie voor wimpers, garandeert zij een prachtig resultaat waar je trots op zult zijn. Laat Flawless Treatments jouw ogen spreken en ervaar de magie van prachtige wimpers!

11.Cream Beauticians

Cream Beauticians
Bij Cream Beauticians geniet je van een onvergetelijke schoonheidservaring in een gastvrije ambiance. Van oogverblindende nagels tot verleidelijke wimpers tot ontspannende massages, onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Onze professionele beauticians staan klaar met een warm welkom en een ongeëvenaard oog voor detail.

Stap binnen in onze salon en laat je verwennen met de hoogste standaard aan hygiëne en klantvriendelijkheid. Elk bezoek is een persoonlijke reis naar ultieme ontspanning en verjonging. Onze experts adviseren je deskundig en zorgen ervoor dat je de behandeling krijgt die perfect bij je wensen past. Cream Beauticians staat garant voor een onvergetelijke schoonheidsbeleving die je keer op keer doet stralen.

12.Vis-skinmassage

Vis-skinmassage

13.MaThais’ Massage Salon

MaThais’ Massage Salon

14.Sabmeera

Sabmeera

15.Robin Bergamin

Robin Bergamin

16.PUUR bij Maartje

PUUR bij Maartje

17.Beautysalon Hortance

Beautysalon Hortance

18.SkinCare East

SkinCare East

19.The Selflove Beauty Salon

The Selflove Beauty Salon

20.ROSAS BEAUTY STUDIO

ROSAS BEAUTY STUDIO

21.Namarig shnan beauty

Namarig shnan beauty
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Dapperstraat 96D, 1093 BZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 21:00

Post suggesties