Lijst 11 meditatiecentra in Watergraafsmeer Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-27

Samengesteld uit de beste lijsten over meditatiecentra in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals YogaZenter, Meditatiecentrum Dhammadipa, Maitreya Instituut Amsterdam, Zen Dojo Amsterdam "Gyo Kai", IthakaWorks Mindfulness Amsterdam en Purmerend. Laten we het samen ontdekken!

1.YogaZenter

YogaZenter
Beleef een buitengewone yogasessie bij YogaZenter! Verlies jezelf in een prachtige studio waar elke sessie beperkt is tot 10 enthousiaste deelnemers. Ervaar de magie van ervaren yogadocenten die je begeleiden op een reis van ontspanning en welzijn. Elke les bruist van positieve energie en laat je met een gevoel van voldoening achter.

YogaZenter biedt een serene oase waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De deskundige instructeurs creëren een ondersteunende en inspirerende omgeving waar je je vrij voelt om je grenzen te verkennen. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint, YogaZenter heeft de perfecte les voor jou. Meld je vandaag nog aan en ontdek de transformerende kracht van yoga!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

2.Meditatiecentrum Dhammadipa

Meditatiecentrum Dhammadipa
Meditatie Centrum Dhammadipa biedt een unieke kans om in een sfeervolle omgeving de kunst van meditatie te ontdekken of te verdiepen. Voor een vrijwillige bijdrage ontvang je deskundige begeleiding, waardoor meditatie voor iedereen toegankelijk wordt.

Of je nu beginner bent of gevorderde, in Dhammadipa vind je de juiste begeleiding. Ontdek de rust en ontspanning die meditatie biedt, verbeter je focus en helderheid, en ervaar de transformatieve kracht van mindfulness. Dompel je onder in een wereld van innerlijke vrede en verdiep je spirituele reis op deze bijzondere plek.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Maitreya Instituut Amsterdam

Maitreya Instituut Amsterdam
Het Maitreya Instituut in Amsterdam biedt een uniek toevluchtsoord voor drukke stadsbewoners die hun innerlijke rust willen terugvinden. Elke ochtend om 7.30 uur (ma-do) en elke avond om 19.00 uur kun je meedoen aan een begeleide meditatie. Ervaar een moment van kalmte en ontspanning te midden van de hectiek van het stadsleven.

Het instituut is een warm en uitnodigend toevluchtsoord waar je hartelijk wordt verwelkomd. Je krijgt uitgebreide informatie over de meditaties en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Deze ervaring biedt niet alleen een moment van rust, maar ook een waardevolle gelegenheid om je spirituele groei te verdiepen.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

4.Zen Dojo Amsterdam "Gyo Kai"

Zen Dojo Amsterdam "Gyo Kai"
Zen Dojo Amsterdam "Gyo Kai" is de ideale locatie om te mediteren en tot rust te komen. Het is een plek waar je je thuis voelt en waar je met open armen wordt ontvangen. Het team van Gyo Kai staat altijd klaar om je te helpen en te begeleiden op je spirituele reis.

Bij Gyo Kai kun je terecht voor verschillende soorten meditaties, waaronder zazen, kinhin en samu. Ook kun je er deelnemen aan workshops, lezingen en retraites. Het is een plek waar je kunt groeien en ontwikkelen, zowel mentaal als spiritueel. Of je nu een ervaren meditatieleraar bent of een beginner die nieuwsgierig is naar zen, bij Gyo Kai ben je altijd welkom.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

5.IthakaWorks Mindfulness Amsterdam en Purmerend

IthakaWorks Mindfulness Amsterdam en Purmerend
Ontdek de Helende Kracht van Mindfulness in Amsterdam en Purmerend bij IthakaWorks!

De ervaren mindfulness-trainer Victor leidt je in een intieme en deskundige omgeving door de transformerende reis van mindfulness. Met zorgvuldig samengestelde lessen en diepgaande inzichten, zul je de kunst van het aanwezig zijn in het huidige moment beheersen. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verdiepen, IthakaWorks biedt een pad naar welzijn en zelfbewustzijn. De persoonlijke aanpak van Victor, met zijn passie voor mindfulness, zal je begeleiden naar een nieuw niveau van innerlijke rust en helderheid. Verbind je met je ware zelf en ervaar de positieve impact van mindfulness op je leven. Bezoek IthakaWorks vandaag nog en begin je reis naar een meer vervuld en bewust bestaan.

Lees meer: Lijst 26 meditatiecentra in Amsterdam

6.ZoMindful Mindfulness Amsterdam Oost (NL + EN)

ZoMindful Mindfulness Amsterdam Oost (NL + EN)
ZoMindful Mindfulness in Amsterdam Oost (NL + EN)

Mindfulness met Josta heeft me een nieuwe kijk op het leven gegeven. Ik heb meer inzicht in mijn gedachten en emoties, waardoor ik beter om kan gaan met stress en tegenslagen. Josta's warme en gastvrije lessen creëren een omgeving waarin persoonlijke groei en zelfreflectie kunnen bloeien.

7.Sahaja Yoga Nederland

Sahaja Yoga Nederland
Welkom lieve Noel! Wat fantastisch dat je de liefdevolle vibraties van Sahaja Yoga Nederland voelt, ook al ken je de plek nog niet. We nodigen je van harte uit om eens op bezoek te komen en de positieve energie zelf te ervaren.

Kom en ontdek de innerlijke vrede, balans en vreugde die Sahaja Yoga biedt. Ervaar de subtiele trillingen van de universele levensenergie, de Kundalini, terwijl je door een ervaren beoefenaar wordt gegidst. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt groeien, ontspannen en je ware potentieel kunt ontplooien. Jai Shree Mata Ji!

8.de Ruimte

Op zoek naar een inspirerende en praktische locatie voor jouw workshop? Dan is de Ruimte de perfecte keuze voor jou! Deze toplocatie biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle bijeenkomst te organiseren.

Met een professioneel keukentje, een ruime zaal en een scala aan handige voorzieningen, kun je erop vertrouwen dat jouw workshop vlekkeloos zal verlopen. De sfeervolle ambiance, met planten die je omringen, creëert een ontspannen en stimulerende omgeving. Dus als je op zoek bent naar de ideale locatie voor jouw volgende workshop, aarzel dan niet en boek vandaag nog de Ruimte.

9.Carpe Nunc Lifecoach & Trainer

Carpe Nunc Lifecoach & Trainer

10.Zen.nl Amsterdam | Leren mediteren

Zen.nl Amsterdam | Leren mediteren
Zen.nl Amsterdam biedt een serene omgeving om de diepten van Zen-meditatie te ontdekken. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of net begint, het deskundige team van Zen-leraren staat klaar om je te begeleiden op je reis naar innerlijke rust. Hun lessen combineren de eeuwenoude wijsheid van het Zen-boeddhisme met een moderne, praktische benadering, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.

De ruimte zelf is een oase van kalmte, waardoor je je onmiddellijk kunt loskoppelen van de drukte van het dagelijkse leven. Met zijn warme sfeer en zachte verlichting is het de perfecte plek om de geest tot rust te brengen, te concentreren en diepere inzichten te verkrijgen. Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, persoonlijke groei of spirituele verlichting, Zen.nl Amsterdam biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

11.Holistic Swan Mindfulness

Holistic Swan Mindfulness
Post suggesties