Lijst 23 meditatiecentra in Rotterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over meditatiecentra in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Chi Connect, heel Instituut, Malu Yoga, Namasté Café, Integrale Yoga Rotterdam. Laten we het samen ontdekken!

1.Chi Connect

Chi Connect
Ervaar de harmonie tussen rust en passie bij Chi Connect Peter. Zijn Qigong lessen brengen een revitaliserende stroom van energie op gang, waardoor je je fysiek en mentaal verfrist voelt.

Chi Connect is een oase waar je ontspant, jezelf oplaadt en de kunst van Chi Qong ontsluit. Peter begeleidt je met professionaliteit en enthousiasme, zodat je de diepgang van Tai Chi en Chi Qong kunt verkennen. Dompel jezelf onder in de wereld van deze eeuwenoude praktijken en beleef de weldadige effecten op lichaam, geest en ziel.

2.heel Instituut

heel Instituut
Bij Yogalessen Connie geniet je van heldere uitleg en persoonlijke aandacht. Connie weet precies hoe ze jouw lichaam en geest in balans brengt met haar holistische aanpak. Ontdek de kracht van yoga en laat je verrassen door de intensieve lessen die je nieuwe energie geven.

Verwen jezelf ook met een ontspannende holistische massage van Connie. Ervaar de genezende werking en kom herboren thuis. Connie's expertise en liefdevolle begeleiding helpen je om je lichaam weer te vertrouwen en in harmonie te leven.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Malu Yoga

Malu Yoga
Ervaar de magie van een yogabreak bij Malu Yoga! Dompel jezelf onder in de serendipiteit van een Moon Magic Retreat en laat je meeslepen door de rustgevende vibes en deskundige begeleiding van Malu. Vanuit het comfort van je eigen huis of in een intieme studio, ontdek je de transformerende kracht van yoga, geleid door een ervaren Yogi die je op een veilige en ondersteunende manier begeleidt.

Malu Yoga biedt ook online lessen, waardoor yoga toegankelijk wordt voor iedereen, ongeacht hun niveau of locatie. Ervaar de rustgevende stem van Malu, duidelijke instructies en aandacht voor detail. Of je nu een beginner bent op zoek naar een zachte introductie of een ervaren Yogi die je grenzen wilt verleggen, Malu Yoga heeft iets voor jou.

4.Namasté Café

Namasté Café
Welkom bij Namasté Café, een oase van rust in het bruisende hart van Den Haag. Ontspan in onze serene patiotuin, weg van de dagelijkse hectiek. Strek je uit in onze comfortabele loungestoelen en geniet van een moment van pure ontspanning. Laat de geur van versgemalen koffie je zintuigen prikkelen, vergezeld van de heerlijke geuren uit onze keuken.

Namasté Café is meer dan alleen een eetcafé. Wij bieden een holistische ervaring die lichaam en geest voedt. Verwen jezelf met onze heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Ontdek onze unieke selectie spirituele voorwerpen en verdiep je in onze yogaruimte met uitzicht op onze charmante tuintje. Kom tot rust, herlaad je batterijen en ervaar de ware betekenis van welzijn bij Namasté Café.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Integrale Yoga Rotterdam

Integrale Yoga Rotterdam
Integrale Yoga Rotterdam: Jouw warme haven voor yoga en persoonlijke groei

Stap binnen bij Integrale Yoga Rotterdam en ervaar de warmte en liefde die je omhult. Sinds 10 jaar mag ik hier mijn kennis en kunde verdiepen, omringd door toegewijde docenten die zelf ook openstaan voor leren en groei. Zij begeleiden je met alle liefde op het pad van Integrale Yoga, waarbij je jezelf zowel fysiek, mentaal als spiritueel ontwikkelt.

6.Diamantweg Boeddhisme Rotterdam

Diamantweg Boeddhisme Rotterdam
Diamantweg Boeddhisme Rotterdam: Een inspirerende haven van kennis en geluk Dompel jezelf onder in de serene ambiance van Diamantweg Boeddhisme Rotterdam, waar een gemeenschap van intelligente en opgewekte geesten wacht om je te verwelkomen. Ervaar de weldadige atmosfeer en de diepgaande meditaties die je geest zullen kalmeren en je hart zullen openen. Trek je terug in de omarming van ruimdenkende individuen die het leven met een knipoog benaderen, en deel in hun tomeloze zoektocht naar wijsheid. Bereid je voor op een diepgaande reis die je perspectief zal verruimen en je spirituele bewustzijn zal doen groeien.

Diamantweg Boeddhisme Rotterdam is een oase van kennis en inzichten, waar je meesterlijke leraren treft die je zullen begeleiden op het pad naar verlichting. Ontdek de boeiende lessen, verdiepende retraites en transformerende meditatietechnieken die je zullen helpen je ware potentieel te ontsluiten. Omarm de levendige energie van de gemeenschap, waar vriendschappen worden gesmeed en inspirerende gesprekken de geest verrijken.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Shambhala Meditatie Centrum

Shambhala Meditatie Centrum
In het met zorg aangelegde Shambhala Meditatie Centrum vind je de rust en stilte die je nodig hebt om te mediteren. Met een uitnodigende ambiance en een warme, gastvrije sfeer, is dit centrum de ideale plek om je te verdiepen in de wereld van meditatie. Of je nu een ervaren meditator bent of voor het eerst komt, bij Shambhala voel je je meteen thuis.

Als je voor het eerst komt, is het raadzaam om een afspraak te maken. Dit geeft de ervaren begeleiders de gelegenheid om kennis met je te maken en je te helpen bij het vinden van de juiste meditatietechniek voor jou. Het centrum biedt een breed scala aan meditatiecursussen en workshops, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, stressvermindering of spirituele verdieping, bij Shambhala vind je wat je zoekt.

8.LouZen

LouZen
LouZen Mijn ervaring bij Lou was super! Haar behandeling heeft een unieke stijl waardoor je je erg op je gemak voelt. Ik ging naar mijn ademsessie zonder hoge verwachtingen, maar vooral met veel zin om even te ontspannen en tijd voor mezelf te nemen. Wat was ik verrast! Niet alleen kon ik heerlijk ontspannen, ik kreeg ook nog eens veel waardevolle inzichten.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.The Divine Place & Kundalini

The Divine Place & Kundalini
De Goddelijke Plek & Kundalini WAUW !! Wat heb je een prachtige ruimte. Leuk dat je andere ondernemers de kans geeft om bij je te starten. Ik huur vanaf het begin al twee dagen in de week een behandelkamer bij Anna. De Goddelijke Plek is een mooie rustige plek waar ik samenwerk met andere (spirituele) ondernemers. Het is een rustige ruimte met veel privacy.

Kundalini is een energie die in ons allemaal sluimert. Het is een krachtige energie die ons kan helpen om te genezen, te groeien en ons potentieel te bereiken. Bij Kundalini Wow leer je hoe je deze energie kunt opwekken en gebruiken voor je eigen welzijn. Anna is een ervaren Kundalini leraar die je op een veilige en ondersteunende manier door het proces zal begeleiden.

10.Bodhi Yoga en Mindfulness

Bodhi Yoga en Mindfulness
Bij Bodhi Yoga en Mindfulness ervaar je de ware essentie van yoga en mindfulness. Hun Hatha yogalessen in Saswitha-stijl bieden een harmonieuze balans tussen kracht en ontspanning, waardoor je zowel fysiek sterker wordt als mentale ruimte creëert. De kundige docenten begeleiden je met precisie en passie, waardoor elke les een reis wordt naar innerlijke vrede en welzijn.

De studio ademt een warme en uitnodigende sfeer uit, waar vriendelijk personeel je met open armen ontvangt. Of je nu een ervaren yogi bent of net begint, Bodhi Yoga en Mindfulness biedt voor elk niveau passende lessen. Laat je meevoeren door de dynamische flow van Vinyasa yoga, vind innerlijke rust tijdens Yin yoga of ervaar de transformerende kracht van Kundalini yoga. Elke les is een kans om dieper in jezelf te kijken, te groeien en te verbinden met je ware potentieel.

11.Bezielen

Heb je ooit overwogen om je bewustzijn te verruimen en je innerlijke potentieel te ontdekken? Bij Bezielen kun je een opendag bijwonen waar je een warm welkom ontvangt door de eigenaresse en gastvrouw. Je wordt meegenomen in een wereld van inspirerende workshops en een fijne sfeer waar je je helemaal op je gemak voelt.

De opendag van Bezielen is een unieke kans om kennis te maken met de boeiende wereld van hypnotherapie en andere transformerende technieken. Ervaren professionals delen hun inzichten en begeleiden je op een reis van zelfontdekking. Wees voorbereid op een dag vol verrijkende ervaringen die je helpen om je grenzen te verleggen en je leven naar een hoger plan te tillen.

12.Sen Si

13.SlowMotions

SlowMotions

14.Atelier Zen

Atelier Zen

15.Zen.nl Rotterdam-Zuid

Zen.nl Rotterdam-Zuid

16.doyoga

doyoga

17.Phuntsok Chö Ling

Phuntsok Chö Ling

18.Sound Massage Journey

Sound Massage Journey

19.Persoonlijke ontwikkeling - Persoonlijke groei - Rotterdam

Persoonlijke ontwikkeling - Persoonlijke groei - Rotterdam

20.Unfold your yoga

Unfold your yoga

21.Marije Korenromp | Yoga voor musici

Marije Korenromp | Yoga voor musici

22.YOGA ROTTERDAM

YOGA ROTTERDAM

23.Burn out - Overspannen - Stress - Rotterdam

Burn out - Overspannen - Stress - Rotterdam
Post suggesties