Lijst 27 speeltuinen in Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over speeltuinen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Bungelland Speelparadijs Rotterdam, Speeltuin de Torteltuin Rotterdam, Speeltuin Vereniging Crooswijk, Speeltuinvereniging Kralingen, Speeltuinvereniging Vreewijk De Vaan. Laten we het samen ontdekken!

1.Bungelland Speelparadijs Rotterdam

Uniek indoor speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar

Bungelland Speelparadijs Rotterdam
  • Beoordeling: 4,0/5 (885 Review by google)
  • Adres:

    Koperstraat 17, 3067 GL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    nee

  • Hoogseizoen:

    april-oktober

  • Attracties:

    Glijbanen, ballenbakken, springkussens, trampolines, klimtoestellen

  • Evenementen:

    geen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    toezicht volwassenen, hygiënemaatregelen

Welkom in Bungelland Speelparadijs te Rotterdam, het indoor walhalla voor kinderen van alle leeftijden!

Bungelland biedt een schone en goed onderhouden speelomgeving met talloze attracties voor urenlang speelplezier. Van glijbanen en klimtoestellen tot trampolines en een aparte zone voor de allerkleinsten: er is voor ieder wat wils. Ouders kunnen comfortabel toekijken vanaf de ruime zitplaatsen, terwijl de kinderen zich eindeloos vermaken. De horeca serveert betaalbare en smakelijke gerechten, waardoor een dagje Bungelland compleet is. En het beste nieuws? Kinderen onder de 1 mogen gratis mee! Kom dus snel naar Bungelland en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur.

2.Speeltuin de Torteltuin Rotterdam

Gezellige speeltuin voor alle leeftijden

Speeltuin de Torteltuin Rotterdam
  • Beoordeling: 4,3/5 (362 Review by google)
  • Adres:

    Van Enckevoirtlaan 6, 3052 KR Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 17:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    speeltoestellen, zandbak, waterpark

  • Veiligheidsmaatregelen:

    toezicht aanwezig

Speeltuin de Torteltuin Rotterdam biedt jonge avonturiers tot groep 4 een onvergetelijke dag vol speelplezier. Gelegen in het hart van Schiebroek/Hilligersberg, is deze speeltuin een oase van plezier en ontspanning. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met skelters, fietsjes en een scala aan speeltoestellen. Ouders kunnen toekijken en genieten van de serene omgeving.

Verjaardagsfeestjes worden bij de Torteltuin onvergetelijke herinneringen. Het team verzorgt heerlijke versnaperingen, zoals knapperige patat, verrukkelijke pannenkoeken en zoete poffertjes, om de energie op peil te houden. Met haar centrale ligging en uitstekende voorzieningen is de Torteltuin de ideale bestemming voor een dag vol plezier en geluk. Kom langs en beleef het zelf!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Speeltuin Vereniging Crooswijk

Speeltuin Vereniging Crooswijk
Speeltuin Vereniging Crooswijk is een oase voor kinderen, met een prachtig onderhouden speeltuin en een apart speelgedeelte voor de allerkleinsten tot 6 jaar, inclusief een peuterbad in de zomermaanden. De speeltoestellen zijn indrukwekkend en nodigen uit tot eindeloos speelplezier.

Deze speeltuin is echter niet alleen een walhalla voor kinderen, maar ook voor ouders. Terwijl de kids zich uitleven op de glijbanen, schommels en klimrekken, kunnen de volwassenen genieten van een heerlijk kopje koffie in de gezellige kantine. De speeltuin is bovendien erg netjes en goed onderhouden, wat bijdraagt aan een zorgeloze en ontspannen dag voor het hele gezin.

4.Speeltuinvereniging Kralingen

Speeltuinvereniging Kralingen
Speeltuinvereniging Kralingen is een waar speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Met gloednieuwe toestellen die uitdagen en inspireren, is er voor elk kind wat wils. Van peuters tot tieners, ze vermaken zich eindeloos terwijl ze hun grenzen verkennen en hun fantasie de vrije loop laten.

En als de zonnestralen wat te heet worden, biedt het aangrenzende arboretum verkoeling en schaduw. Wandel door de weelderige tuinen, omringd door prachtige planten en bomen. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl de kinderen volop blijven spelen. Een perfecte combinatie voor een onvergetelijk dagje uit met het hele gezin.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Speeltuinvereniging Vreewijk De Vaan

Speeltuinvereniging Vreewijk De Vaan
  • Beoordeling: 4,2/5 (178 Review by google)
  • Adres:

    Pinksterweide 31, 3075 PL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 17:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Kleine speeltuin met zandbak en waterpomp

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Geen veiligheidsmaatregelen vermeld

Speeltuinvereniging Vreewijk De Vaan De Kids hebben het afgelopen woensdag erg naar hun zin gehad met het slide springkussen. De kinderen sprongen en gleden de hele middag door, en genoten van het zonnige weer. Het slide springkussen was een groot succes, en de kinderen wilden er maar niet vanaf.

Helaas was de speeltuin op een zonnige dag in de meivakantie dicht. Dit was een teleurstelling voor de kinderen, die hadden gehoopt lekker te kunnen spelen. De speeltuinvereniging hoopt dat de speeltuin in de toekomst op zonnige dagen open kan zijn, zodat de kinderen lekker kunnen spelen.

6.Sport- en speelpark Levenlust

Sport- en speelpark Levenlust
Dit prachtige groene paradijs biedt een eindeloze speeltuin voor kinderen van alle leeftijden, waar ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Van glijbanen tot schommels en klimrekken, er is hier voor elk wat wils. Ouders kunnen ontspannen in het gezellige café en genieten van lekkere hapjes en drankjes, terwijl ze hun kinderen zien genieten. Levenlust is de perfecte bestemming voor families om samen te komen, te verbinden en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Speeltuinvereniging Hillesluis

Speeltuinvereniging Hillesluis
Speeltuin Hillesluis is een waar speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Deze speeltuin, gelegen in het hart van Rotterdam, biedt een breed scala aan speeltoestellen en activiteiten die garant staan voor urenlang speelplezier. Met zijn kleurrijke glijbanen, schommels, klimrekken en zandbakken is er voor elk wat wils. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat kinderen zich welkom en veilig voelen, terwijl ouders kunnen relaxen en genieten van de ontspannen sfeer.

Ook voor kinderfeestjes is Speeltuin Hillesluis de perfecte locatie. Het enthousiaste team helpt graag bij het samenstellen van een onvergetelijk programma, afgestemd op de wensen en interesses van het jarige kind. Met leuke spelletjes, schminken en een feestelijke taart wordt het een dag om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een middagje spelen of een feestelijk kinderfeest, Speeltuin Hillesluis biedt een onvergetelijke beleving voor jong en oud.

8.Spin Nesselande Speeltuin

Spin Nesselande Speeltuin
Beleef een onvergetelijke dag vol spel en plezier in de Nesselande Speeltuin. Genesteld op een prachtige centrale locatie aan het strand van Nesselande, biedt dit speelparadijs een veilige en uitdagende omgeving voor kinderen van alle leeftijden. Stap weg van de drukte en laat je kinderen los in een wereld van fantasie en avontuur.

Laat hun verbeelding de vrije loop in de kleurrijke speeltoestellen, schommels die tot de hemel reiken en glijbanen die hen met een snelheid naar beneden laten zoeven. Terwijl de kleintjes spelen, kunnen ouders genieten van de rustgevende omgeving met uitgestrekte groene ruimtes en picknicktafels. Of neem een verfrissend drankje en een smakelijke snack bij het nabijgelegen café. De Nesselande Speeltuin is de perfecte plek voor een dag vol herinneringen die nog lang na zullen blijven.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Buurt en Speeltuinvereniging "Het Lage Land"

Buurt en Speeltuinvereniging "Het Lage Land"
Stel je voor, een plek waar kinderen zich urenlang kunnen uitleven in een groene oase. Speeltuinvereniging "Het Lage Land" biedt een unieke combinatie van zand, water, klim- en klautermogelijkheden. Laat kleine avonturiers hun energie kwijt raken en hun fantasie de vrije loop. Of ze nu spetteren in het water of trots de hoogste toren beklimmen, verveling is hier verleden tijd.

Speciaal voor de kleintjes zijn er veilige en stimulerende speeltoestellen, terwijl oudere kinderen kunnen racen op de leuke voertuigen. De vereniging streeft ernaar om de speeltuin voortdurend te verbeteren. Met jouw steun kunnen ze nieuwe speeltoestellen aanschaffen en de speeltuin nog aantrekkelijker maken. Draag bij aan eindeloos speelplezier en geef kinderen de kans om op te groeien in een stimulerende omgeving.

10.Speeltuin "Het Noorden"

Speeltuin "Het Noorden"
Speeltuin "Het Noorden": een paradijs voor de kleintjes!

Met een ruime oppervlakte en diverse speeltoestellen biedt speeltuin "Het Noorden" eindeloos vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Van schommels en glijbanen tot klimrekken en zandbakken, er is voor ieder wat wils. De tuin is uitstekend onderhouden, met veilige en schone voorzieningen die ouders geruststellen. Kom met je gezin of vriendjes naar "Het Noorden" en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur!

11.Buurt- en Speeltuinvereniging Bodelo

Buurt- en Speeltuinvereniging Bodelo
Beleef met je kinderen onvergetelijke momenten in Bodelo, een waar speelparadijs in jouw buurt. Geniet van de talloze activiteiten die de vereniging te bieden heeft, allemaal gratis en voor niks. Vergeet echter niet op de twee uitgangen te letten die toegang geven tot het speelterrein.

Bodelo, een speeltuin die al jaren met zorg wordt onderhouden, verwelkomt je met open armen. Laat je kinderen rennen, klimmen en glijden terwijl je toekijkt hoe ze de tijd van hun leven beleven. Het is de ideale plek om nieuwe vriendjes te maken, hun fantasie de vrije loop te laten en herinneringen te creëren die een leven lang zullen duren.

12.Het huis in de heuvel

Het huis in de heuvel

13.Speeltuin Stormpolder

Speeltuin Stormpolder

14.Speeltuin De Waal

Speeltuin De Waal

15.Speeltuin Nieuwemeer

Speeltuin Nieuwemeer

16.Speeltuinvereniging Levenslust

Speeltuinvereniging Levenslust

17.Speeltuin Statenweg

Speeltuin Statenweg

18.Speeltuin Wilgenplaspark

Speeltuin Wilgenplaspark
  • Beoordeling: 4,3/5 (15 Review by google)
  • Adres:

    Wilgenplaspark, Lindesingel 114, 3053 JM Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

19.Avonturenspeeltuin Pietje Bell

Avonturenspeeltuin Pietje Bell

20.Speeltuinvereniging Charlois

Speeltuinvereniging Charlois

21.Speeltuinvereniging De Hoeve

Speeltuinvereniging De Hoeve

22.Speeltuin Kralingse Bos

Speeltuin Kralingse Bos

23.Buurt- en Speeltuinvereniging "IJsselmonde"

Buurt- en Speeltuinvereniging "IJsselmonde"
  • Beoordeling: 4,3/5 (79 Review by google)
  • Adres:

    Hendrik van Winkelhofstraat 10, 3078 GL Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 17:00

24.Speeltuin Heemraadssingel

Speeltuin Heemraadssingel

25.Stichting Speelcentrum "Weena"

Een paradijs voor kinderen van alle leeftijden

  • Beoordeling: 4,6/5 (287 Review by google)
  • Adres:

    Diergaardesingel 50, 3014 AC Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    Yes

  • Ticketprijs:

    € 8,50

  • Hoogseizoen:

    Zomer

  • Attracties:

    Verschillende speeltoestellen, waterspeelplaats en kabelbaan

  • Evenementen:

    Geen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Camerabewaking en beveiligingspersoneel

26.Natuurspeeltuin en -educatiecentrum de Speeldernis - Een leuk dagje weg

Avontuurlijk spelen omringd door de natuur

Natuurspeeltuin en -educatiecentrum de Speeldernis - Een leuk dagje weg
  • Beoordeling: 4,5/5 (345 Review by google)
  • Adres:

    Roel Langerakweg 25 (navigeer naar, Mevlanaplein, 3041 JK Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Ticket service:

    nee

  • Attracties:

    Educatie, natuur, spelen

  • Veiligheidsmaatregelen:

    Ongecontrloeerde toegang

27.Buurt- en Speeltuinvereniging 110 Morgen

Buurt- en Speeltuinvereniging 110 Morgen
Post suggesties