Lijst 16 natuurwinkels in Rotterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-01

Samengesteld uit de beste lijsten over natuurwinkels in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Soennah-Dokter | Islamitische winkel Rotterdam | Islamitische boekhandel Rotterdam | Natuurwinkel Rotterdam, De Groene Passage, Oakberry Açaí Rotterdam - Noord, Gimsel Rotterdam, Puur&Fit. Laten we het samen ontdekken!

1.Soennah-Dokter | Islamitische winkel Rotterdam | Islamitische boekhandel Rotterdam | Natuurwinkel Rotterdam

Dé islamitische winkel van Rotterdam met een uitgebreid assortiment.

Soennah-Dokter | Islamitische winkel Rotterdam | Islamitische boekhandel Rotterdam | Natuurwinkel Rotterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (1091 Review by google)
  • Adres:

    Grote Visserijstraat 85A, 3026 CD Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan islamitische producten, boeken en natuurproducten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van betrouwbare leveranciers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkelruimte, Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, Parkeren in de buurt, Pinautomaat aanwezig, Gratis wifi

Soennah-Dokter is een Islamitische winkel in Rotterdam met een ruim assortiment aan diverse producten. De winkel biedt een breed scala aan artikelen, waaronder islamitische boeken, natuurproducten en nog veel meer. Klanten roemen de uitstekende kwaliteit van de producten en de vriendelijke en snelle service.

Bezoek de website van Soennah-Dokter en ontdek de uitgebreide collectie islamitische boeken, natuurproducten en andere artikelen. Of kom langs in de winkel in Rotterdam voor een persoonlijke winkelervaring. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van wat je zoekt.

2.De Groene Passage

De beste keuze voor uw dagelijkse boodschappen.

De Groene Passage
  • Beoordeling: 4,4/5 (1283 Review by google)
  • Adres:

    Mariniersweg 9, 3011 NB Rotterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Diverse producten voor al uw dagelijkse benodigdheden.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel staat altijd voor u klaar.

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Gezellige koffiehoek, Pinautomaat aanwezig, Vers brood van de bakker, PostNL punt

De Groene Passage: een oase van biologisch genieten!

Duik in een wereld van pure smaken bij De Groene Passage. Van verrukkelijke koffie en eerlijke wijnen tot een overweldigend assortiment aan biologische producten, hier vind je alles wat je hartje begeert. Trakteer jezelf op heerlijke kazen, aromatische koffies, smaakvolle pasta's, verse groenten en zuivel van de bovenste plank. Of je nu een doorgewinterde foodie bent of gewoon op zoek naar kwaliteitsvolle ingrediënten, De Groene Passage zal je smaakpapillen ongetwijfeld verrassen. En vergeet niet hun charmante restaurant te bezoeken, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten op een gezellig terras onder de bomen.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Oakberry Açaí Rotterdam - Noord

Oakberry Açaí Rotterdam - Noord
Oakberry Açaí Rotterdam - Noord: laat je verleiden door de tropische smaaksensatie van açaí! Ontdek de heerlijke acaí bowls, samengesteld naar jouw eigen smaakvoorkeuren. Of je nu kiest voor vers fruit, knapperige granola of romige notenboter, elk hapje is een tropische traktatie.

Stap binnen in de wereld van Oakberry Açaí Rotterdam - Noord en ervaar de passie voor dit Braziliaanse superfood. Van de eerste hap aan de Braziliaanse kust tot de opening van onze eigen acaí bowl bar in Rotterdam, onze liefde voor açaí is onmiskenbaar. Laat je betoveren door de unieke smaak en voedingswaarde, en geniet van een onvergetelijke tropische ervaring in het hart van Rotterdam.

4.Gimsel Rotterdam

Geniet van een culinaire reis om de wereld

Gimsel Rotterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (284 Review by google)
  • Adres:

    Mariniersweg 9, 3011 NB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:00 tot 20:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan gerechten uit verschillende keukens

  • Productkwaliteit:

    Verse, hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige bereiding

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat graag advies geeft

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gezellige sfeer, Huisdiervriendelijk, Buitenterras, Gratis wifi, Rolstoeltoegankelijk

Gimsel Rotterdam is een culinaire hotspot waar je je smaakpapillen kunt verwennen met een ruime keuze aan verfijnde gerechten. Of je nu kiest om in het sfeervolle restaurant te dineren of je maaltijd meeneemt voor later, elk hapje is een culinaire reis. Het royale terras nodigt uit om ontspannen te genieten van de ambiance, terwijl je de heerlijke aroma's van de keuken opsnuift.

Of je nu op zoek bent naar biologische, veganistische of traditionele gerechten, Gimsel Rotterdam heeft voor ieder wat wils. De menukaart wisselt regelmatig, zodat je altijd verzekerd bent van verse, seizoensgebonden ingrediënten. De chefs bereiden met liefde en passie elk gerecht, dat met oog voor detail op je bord wordt gepresenteerd. Of je nu een snelle lunch wilt of een uitgebreid diner, bij Gimsel Rotterdam vind je gegarandeerd culinair genot.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Puur&Fit

Puur&Fit
Puur&Fit: het neusje van de zalm in gezonde voeding Puur&Fit is een toonaangevende leverancier van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten. Ons bedrijf is gebaseerd op een diepgeworteld geloof in transparantie, integriteit en klanttevredenheid. Bij Puur&Fit garanderen we dat elke bestelling met de grootste zorg wordt verwerkt en geleverd, en dat onze klanten altijd onze volledige aandacht en toewijding krijgen.

Of u nu op zoek bent naar biologische groenten, vers fruit of heerlijke zuivelproducten, Puur&Fit heeft alles wat u nodig heeft om een gezond en uitgebalanceerd dieet te volgen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, en we werken nauw samen met lokale boeren en producenten om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten vers en duurzaam zijn.

6.Mom's Organic

Mom's Organic
Ontdek de puurheid van Mom's Organic Top producten, waar gezondheid en welzijn hand in hand gaan. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bieden zij u de beste keuzes voor een gezonde levensstijl.

Ervaar de voordelen van hun ongerepte multivitaminen zonder onnodige toevoegingen. Deze hoogwaardige supplementen ondersteunen de algehele gezondheid en vitaliteit van uw dierbaren. Bestellingen worden met de grootste zorg behandeld en snel geleverd. Hun toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u de beste service te bieden.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Beeware Honey - Online Store!

Beeware Honey - Online Store!
Ontdek de zoete smaken van de natuur met Beeware Honey, uw betrouwbare online bron voor pure, onvervalste honing. Elke pot honing is met liefde geoogst door onze passionele imkers, die de bijenkorven met de grootste zorg beheren. Onze honing is volledig natuurlijk, zonder toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten, zodat u kunt genieten van de pure, rauwe smaken van de natuur.

Bij Beeware Honey geloven we dat de kwaliteit van onze honing zich weerspiegelt in elk aspect van onze verpakking. Onze honing wordt keurig verpakt in elegante, glazen potten, die de gouden gloed van de honing binnenin perfect weergeven. Deze potten zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch, waardoor u gemakkelijk uw honing kunt opslaan en serveren. Of u nu een honingliefhebber bent of een verfijnde smaakzoeker, Beeware Honey is de ultieme bestemming voor de beste honingervaring. Bestel vandaag nog en proef het verschil dat echte honing maakt!

8.An-Dijvie Natuurvoeding

An-Dijvie Natuurvoeding
Van biologische groenten en fruit tot ambachtelijke zuivelproducten en regionale lekkernijen: An-Dijvie Natuurvoeding biedt een keur aan verse en smaakvolle producten. Maar het zijn vooral de vriendelijke medewerkers die deze winkel zo bijzonder maken. Met hun deskundige advies en passie voor voeding weten zij elke klant weer te inspireren tot een gezonde levensstijl.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Gezondheidswinkel Libra

Gezondheidswinkel Libra
Welkom in de warme, gezonde wereld van Libra! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te ondersteunen met natuurlijke vitaliteitsproducten. Of je nu op zoek bent naar heerlijke thee, heerlijke lekkernijen of advies over gezonde levensstijl, bij Libra ben je aan het juiste adres.

Ervaar een persoonlijke benadering, gecombineerd met onze schat aan kennis en ervaring. Of je nu een specifieke behoefte hebt of gewoon wat inspiratie zoekt, ons team deelt graag hun inzichten en aanbevelingen. Libra is meer dan alleen een winkel; het is een plek waar je je thuis voelt, ondersteund en geïnspireerd om je gezondheidsreis te beginnen.

10.Ekoplaza

Ekoplaza
Ekoplaza is een ware oase voor fijnproevers en natuurliefhebbers. Deze unieke winkel biedt een ongeëvenaarde selectie verse biologische producten, met een focus op duurzaamheid en lokale lekkernijen. Van sappig fruit en knapperige groenten tot ambachtelijke kazen en heerlijke broodsoorten, Ekoplaza heeft alles wat je hartje begeert.

Het vriendelijke en deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren over de beste producten en om je te inspireren met nieuwe recepten. Of je nu een doorgewinterde foodie bent of net begint met biologisch eten, Ekoplaza is de plek waar je moet zijn voor de meest verse en heerlijke ingrediënten. Bezoek de winkel vandaag nog en ontdek zelf de magie van Ekoplaza!

11.Holland & Barrett

Holland & Barrett
Holland & Barrett verzekert u van hoogstaande kwaliteit voor een competitieve prijs. Een ruim opgezette en verzorgde vestiging met vriendelijk personeel in het winkelhart van Rotterdam.

Als nieuwe klant betrad ik de winkel met de verwondering van een kat in een vreemd pakhuis. Zo onbekend met de donkergelabelde potten en de indeling van de goed gevulde schappen. Maar ondanks dat ik op dat moment de enige klant was, wekte mijn zoektocht geen argwaan. Ik voelde me vrij om rond te snuffelen en vragen te stellen.

12.Ekoplaza Nieuwe Binnenweg - biologische supermarkt

Bewuste en duurzame boodschappen

  • Beoordeling: 4,3/5 (301 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Binnenweg 236-242, 3021 GN Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment biologische producten

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit verse en verpakte producten

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Versafdeling, Afhaalpunt, Bezorging, Parkeergelegenheid, Wifi

13.BioKleiweg

BioKleiweg

14.NATUURLIJK vers - delicatesse - koffie2go

NATUURLIJK vers - delicatesse - koffie2go

15.Mells' Organic | Natuurlijke producten

Mells' Organic | Natuurlijke producten

16.Fairy Superfoods

Fairy Superfoods
Post suggesties