Lijst 26 kickboxing studios in Rotterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Haven BJJ, Fightclub-Rotterdam, 24 H Fitness, LethalSports, Ruthless Fight Company BV. Laten we het samen ontdekken!

1.Haven BJJ

Haven BJJ
Ervaar de wereldklasse coaching van Haven BJJ in Rotterdam, de perfecte bestemming voor zowel ervaren als beginnende grapplers! Op slechts 5 minuten loopafstand van het centraal station en met een parkeergarage onder de sportschool, is Haven BJJ gemakkelijk toegankelijk.

Onze enthousiaste en professionele coaches zijn toegewijd om onze leden te helpen hun potentieel te ontplooien. Met een vriendelijke en motiverende sfeer is Haven BJJ een plek waar je je welkom en geïnspireerd voelt om je Jiu-Jitsu-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

2.Fightclub-Rotterdam

Fightclub-Rotterdam
Doe je kickbokstraining bij Fightclub Rotterdam en ervaar de beste kickboksschool in de stad! Onze toegewijde trainers zullen je begeleiden met hun professionele kennis en vriendelijke aanmoediging. Respect en discipline staan centraal, maar we zorgen ook voor een leuke en motiverende sfeer.

Voor kinderen is Fightclub Rotterdam de ideale plek om kickboksen te leren en zich fysiek en mentaal te ontwikkelen. Onze trainers weten hoe ze kinderen kunnen stimuleren en enthousiasmeren, en naast de trainingen organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Kom langs en ontdek zelf waarom Fightclub Rotterdam de topkeuze is voor kickboksers van alle leeftijden!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.24 H Fitness

24 H Fitness
24H Fitness: een walhalla voor fitnessliefhebbers!

Trainen wanneer het jou uitkomt, zonder de drukte? Dat kan bij 24H Fitness! Train al je spiergroepen op state-of-the-art apparatuur, altijd en overal. Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van 24/7 toegang, zodat je je work-outs moeiteloos inplant in je drukke agenda. Lid worden is een koud kunstje, meld je direct aan via onze gebruiksvriendelijke website. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden naar jouw fitnessdoelen, zodat je optimaal profiteert van de mogelijkheden die 24H Fitness te bieden heeft.

4.LethalSports

LethalSports
  • Beoordeling: 5,0/5 (84 Review by google)
  • Adres:

    Fascinatio Boulevard 1148, 2909 VA Capelle aan den IJssel, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Bastiaan is een absolute topper in de wereld van vechtsporten. Altijd een uitblinker geweest op de mat en daarbuiten, altijd nederig en tegelijkertijd gedreven om zichzelf en zijn teamgenoten te verbeteren.

Nu heeft Bas zijn expertise naar een hoger niveau gebracht en deelt hij zijn kennis met een groter publiek via YouTube. Zijn duidelijke video's bieden waardevolle inzichten en technieken om je BJJ- en MMA-vaardigheden te verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, Bastiaan's lessen zullen je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan voor zijn YouTube-kanaal en ontdek hoe jij je vechtsportprestaties kunt verbeteren met de begeleiding van een echte expert!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Ruthless Fight Company BV

Ruthless Fight Company BV
Ruthless Fight Company is hét gevechtssportcentrum in Nederland. Wij bieden een groot aanbod aan gevechtsporten zoals MMA en BJJ. Bij Ruthless Fight Company vind je een gezellige en sportieve sfeer. Ons team van ervaren trainers staat klaar om jou naar een hoger niveau te brengen.

Bij Ruthless Fight Company trainen mannen, vrouwen en kinderen van alle niveaus, die graag het beste uit zichzelf halen en zich willen verbeteren. Onze lessen zijn uitdagend en leerzaam, maar bovenal plezierig. Door middel van een gedisciplineerde en veilige trainingssessie zul je bij ons snel resultaat boeken. Je leert jezelf verdedigen, je conditie verbeteren en je grenzen verleggen.

6.Mesa Sport

Mesa Sport
Bij Mesa Sport Boksschool word je getraind door enkele van de beste trainers van Nederland. Of je nu een beginnende of ervaren bokser bent, je bent hier altijd welkom. De sfeer is warm en vriendelijk, waardoor je je snel thuis zult voelen.

Mesa Sport Boksschool staat bekend om zijn hoge technische niveau. De trainers zijn stuk voor stuk experts in het vak en zullen je helpen om je boksvaardigheden te verbeteren. Of je nu wilt leren boksen voor de lol of om serieus te gaan wedstrijden, Mesa Sport Boksschool is de plek voor jou.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Boxing 82

Boxing 82
  • Beoordeling: 4,7/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Gebouw het klooster, Afrikaanderplein 7, 3072 EA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    17:30 tot 21:00

Boksen 82 is een authentieke boksschool waar de liefde voor de sport nog springlevend is. Hier vind je geen opgeblazen ego's, maar alleen de pure passie voor het boksen.

Met hun toegankelijke en down-to-earth aanpak, bieden ze een unieke plek waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, bij Boksen 82 staat de gezelligheid centraal. Hun ladies only lessen, die momenteel in een HIT/cross training jasje gestoken zijn, zijn een ware belevenis. De positieve sfeer en het enthousiasme van de trainers zorgen ervoor dat je elke les weer met een glimlach op je gezicht verlaat.

8.Roshani thaiboxing

Roshani thaiboxing
Ervaar de kracht van Roshani thaiboxing! Stap binnen in onze moderne sportschool en ontdek het geheim van authentieke Thaise vechtkunst. Onder leiding van onze bekwame trainer Vahid, zul je je grenzen verleggen en je fysieke en mentale capaciteiten verbeteren.

Bij Roshani thaiboxing profiteer je van gratis proeflessen, zodat je onze intense trainingen zelf kunt ervaren. Onze deskundige instructeurs begeleiden je met persoonlijke aandacht en zorgen voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechtsporter, wij hebben een programma dat bij jouw fitnessdoelen past. Kom trainen bij Roshani thaiboxing en ervaar de ware kick van kickboksen!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.The Kickboxing Society Rotterdam

The Kickboxing Society Rotterdam
**Kickboxing Society Rotterdam** Bij Kickboxing Society Rotterdam sta je elke week weer met plezier op de mat! Tijdens de rondetrainingen wisselt de intensiteit af, waardoor je elke keer weer uitgedaagd wordt. De trainers zijn enthousiast en zorgen voor een motiverende sfeer. De locatie is uitstekend, al kan het in de zomer wat warm zijn. Maar daar wordt hard aan gewerkt om het comfort te verbeteren.

**Kickboxing Institute** Al twee jaar kickboks ik met veel plezier bij Kickboxing Institute. De lessen van Mitchel zijn gevarieerd en intensief. De uitstraling van de ruimte kan verbeterd worden, met name de bankjes aan de zijkant zijn aan vervanging toe. Dit is al drie maanden geleden aangegeven, maar helaas nog niet opgelost.

10.Leon's Boxing Gym

Leon's Boxing Gym
Leon's Boxing Gym is een waar walhalla voor boksliefhebbers. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, hier vind je alles wat je zoekt. De gym is ruim opgezet en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om je trainingen naar een hoger niveau te tillen.

Maar wat Leon's Boxing Gym echt onderscheidt, is het team van trainers. Zij zijn stuk voor stuk enthousiaste en gedreven professionals die je zullen motiveren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu wilt leren boksen, je techniek wilt verbeteren of gewoon fit wilt worden, bij Leon's Boxing Gym ben je aan het juiste adres. Je zult zeker voldaan naar huis gaan na een training, klaar om de volgende dag weer terug te keren voor meer.

11.Vechtsport-Centrum.nl

Vechtsport-Centrum.nl
Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs zorgen ervoor dat jouw zoons niet alleen de technische vaardigheden leren, maar ook discipline, respect en zelfvertrouwen ontwikkelen. Bij ons staat plezier voorop, waardoor ze elke les met een glimlach op hun gezicht zullen afsluiten. Geef jouw zoons vandaag nog de kans om hun grenzen te verleggen en zich fysiek en mentaal te ontwikkelen bij Vechtsport-Centrum.nl!

12.Boxing Company

Boxing Company

13.Stichting Boksclub

Stichting Boksclub

14.Jayra Sport

Jayra Sport

15.BodyBase Studios Rotterdam Centre

BodyBase Studios Rotterdam Centre

16.TYR Boxing

TYR Boxing

17.REP Rotterdam

REP Rotterdam

18.Krachtig Rotterdam

Krachtig Rotterdam

19.Huk Tti

20.Oosterbaan Gym

21.TEAM SOLO

TEAM SOLO

22.Bear Studios

Bear Studios

23.Fightsmart

Fightsmart

24.Fit2Fight

Fit2Fight

25.FRWRD Fight Academy

FRWRD Fight Academy

26.Kickboksen voor Vrouwen

Kickboksen voor Vrouwen
Post suggesties