Lijst 15 kickboxing studios in Hoofddorp Haarlemmermeer

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-04

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Hoofddorp Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Jeroen Maas Sports Company, GYM Hoofddorp, CrossFit Hoofddorp, Gym Minang, SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun). Laten we het samen ontdekken!

1.Jeroen Maas Sports Company

Sportschool op een centrale locatie met ervaren trainers

Jeroen Maas Sports Company
  • Beoordeling: 4,8/5 (280 Review by google)
  • Adres:

    Hoofdweg 669B, 2131 BB Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Jeroen Maas is opgeleid als instructeur

  • Uitrusting:

    Fitnessapparatuur, loopband, crosstrainer, halterbank en kettlebells

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Geschikt voor:

    Voor iedereen die fit wil worden en blijven

Jeroen Maas Sports Company: jouw gezondheidspartner voor een fit, vitaal en energiek leven.

Bij onze sportschool sta jij centraal. Ons team van deskundige en gepassioneerde trainers staat klaar om je te begeleiden bij het realiseren van jouw sportieve doelen. Met een uitgebreid aanbod van fitnessmogelijkheden en een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jouw training haalt. Van professionele begeleiding bij cardio- en krachttraining tot ontspannende groepslessen: bij Jeroen Maas Sports Company vind je alles onder één dak. Ervaar het zelf en word vandaag nog lid!

2.GYM Hoofddorp

GYM Hoofddorp
GYM Hoofddorp staat garant voor een spectaculaire kickboksles voor kinderen! Onze deskundige, professionele en geduldige instructeurs zorgen ervoor dat jouw kind op een veilige en plezierige manier de sport onder de knie krijgt.

In onze moderne en hygiënische gym vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om een optimale workout te beleven. Ervaar de kracht van boksen, de explosiviteit van padtraining en de intensiteit van conditietraining. Of werk aan je fitness in onze uitgebreide fitnessruimte met hoogwaardig materiaal. GYM Hoofddorp verwelkomt iedereen, van beginners tot ervaren sporters. Kom langs en ontdek de voordelen van kickboksen en fitness onder begeleiding van onze gemotiveerde trainers!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Hoofddorp Haarlemmermeer

3.CrossFit Hoofddorp

CrossFit Hoofddorp
CrossFit Hoofddorp staat voor een unieke outdoor CrossFit-ervaring. Bij deze box ervaar je de voordelen van CrossFit in een ongedwongen sfeer onder de open lucht. De kleinschalige groepslessen brengen een gezellige en persoonlijke touch, waardoor je je snel thuis zult voelen.

Onder begeleiding van ervaren coaches, word je uitgedaagd met intensieve en gevarieerde workouts. Het aanpassen van oefeningen aan jouw niveau zorgt voor een optimale training. Of je nu een ervaren CrossFitter bent of nog maar net begint, bij CrossFit Hoofddorp word je enthousiast ontvangen en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Wij garanderen je een onvergetelijke workout-ervaring die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker zal maken.

4.Gym Minang

Gym Minang
Gym Minang: waar gastvrijheid en expertise samenkomen!

Bij Gym Minang word je met open armen ontvangen en voel je je meteen thuis. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je je gesteund en gemotiveerd voelt. Met onze hoogopgeleide trainers ben je verzekerd van professioneel advies en begeleiding, afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker worden of gewoon gezonder wilt leven, bij Gym Minang helpen we je graag om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer: Lijst 11 koffietentjes in Hoofddorp Haarlemmermeer

5.SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun)

SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun)
SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun) is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een uitdagende en effectieve manier om fit te worden en zelfvertrouwen op te bouwen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden op je reis naar een sterkere, gezondere en meer zelfverzekerde versie van jezelf.

De Wing Chun-stijl van kungfu die bij SWK wordt onderwezen, is een praktische en bewezen effectieve zelfverdedigingskunst. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met vechtsporten, SWK heeft een programma dat bij je past. Kom vandaag nog langs voor een gratis proefles en ontdek hoe SWK jou kan helpen je doelen te bereiken.

6.Club Kops

Club Kops
Club Kops is een uitstekende judoschool die bekend staat om zijn expertise en enthousiasme. Met een team van ervaren leraren en een gastvrije sfeer, biedt Club Kops een welkomstomgeving voor judoka's van alle niveaus. Of je nu een beginner bent die wil kennismaken met de grondbeginselen van judo, of een ervaren beoefenaar die je vaardigheden wilt aanscherpen, Club Kops heeft een programma op maat voor jou.

Naast de technische training legt Club Kops ook nadruk op discipline, respect en doorzettingsvermogen. Judoka's leren niet alleen de fysieke technieken van judo, maar ook de mentale kracht en de waarden die deze sport met zich meebrengt. Door lid te worden van Club Kops, word je onderdeel van een dynamische en ondersteunende community van judoka's die hun passie voor deze boeiende sport delen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Hoofddorp Haarlemmermeer

7.RawBoxing

Ben je op zoek naar een intensieve en uitdagende workout? Dan is RawBoxing de perfecte plek voor jou! Wij bieden een breed scala aan boks- en kickbokslessen, geschikt voor alle niveaus. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je het maximale uit je training haalt.

In onze informele sfeer voel je je direct thuis. We trainen hard, maar er is ook altijd tijd voor een lach. Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, bij RawBoxing ben je altijd welkom. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf de energie van onze boksschool!

8.Team man of steel

Team man of steel
Ontdek de unieke kickbokservaring bij Team Man of Steel! Hier leer je de fijne kneepjes van deze vechtsport met persoonlijke aandacht, ongeacht je niveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, de enthousiaste trainers helpen je je grenzen te verleggen.

Bij Team Man of Steel is kickboksen niet alleen een sport, maar een manier om fysiek en mentaal sterker te worden. In gezellige lessen werk je in een groep en krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Na een intensieve training verlaat je de deur voldaan en met een boost aan zelfvertrouwen. Met Team Man of Steel word je niet alleen een betere kickbokser, maar ook een sterkere versie van jezelf.

Lees meer: Lijst 15 kickboxing studios in Haarlemmermeer

9.Circle-Fit Hoofddorp

Circle-Fit Hoofddorp
Beleef de ultieme fitnesservaring bij Circle-Fit Hoofddorp! Binnen slechts 35 minuten werk je aan alle belangrijke spiergroepen met behulp van acht geavanceerde machines, waarbij je moeiteloos twee rondes voltooit. Ons unieke systeem elimineert wachttijden en biedt gepersonaliseerde begeleiding, zodat je optimaal profiteert van elke training.

Dompel jezelf onder in een serene en motiverende ambiance, waar de klassieke klanken je inspireren tot topprestaties. Onze machines zijn speciaal aangepast op jouw individuele behoeften, waardoor je efficiënt en effectief traint. Ervaar de voldoening van een volledige lichaamstraining in slechts een half uur - het perfecte startpunt voor een gezondere, fittere levensstijl!

10.Open Dojo Haarlemmermeer

Open Dojo Haarlemmermeer
Of je nu een beginner bent of een ervaren vechtsporter, bij Open Dojo Haarlemmermeer vind je een warm en uitnodigend welkom. De dojo staat bekend om zijn holistische benadering van kenjutsu, waarbij niet alleen de fysieke technieken maar ook de mentale en spirituele aspecten van vechtkunsten worden onderwezen. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor mensen van alle leeftijden die hun vechtvaardigheden willen verbeteren of meer verdieping zoeken in de Japanse cultuur.

11.Punch!

Punch!

12.Gracie Barra Amsterdam

Gracie Barra Amsterdam

13.Majid Gym Hoofddorp

Majid Gym Hoofddorp
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Rijnlanderweg 855B, 2132 NM Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    17:00 tot 21:00

14.Pencak Silat, Paulu Sembilan Hoofddorp, Nederland

Pencak Silat, Paulu Sembilan Hoofddorp, Nederland
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Graftermeerstraat 53, 2131 AB Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 21:00

15.Satria Muda Indonesia (SMI) Hoofddorp

Satria Muda Indonesia (SMI) Hoofddorp
Post suggesties