Lijst 12 kickboxing studios in Bos en Lommer Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-08-13

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals TrainMore Amsterdam West, Bensy Gym, Dojo Doorjé, GIO Fysio & Pilates, Carolina Dorell Somaexperience - Yoga, Cacao ceremonies & Sound meditation. Laten we het samen ontdekken!

1.TrainMore Amsterdam West

Train samen met ons en bereik je fitnessdoelen sneller!

TrainMore Amsterdam West
  • Beoordeling: 4,2/5 (226 Review by google)
  • Adres:

    Bos en Lommerplein 92, 1055 EK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Onze deskundige personal trainers zijn gecertificeerd en ervaren.

  • Uitrusting:

    Moderne fitnessapparatuur, Cardiomachines, Vrije gewichten, TRX-systemen, Functionele trainingszones

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Geschikt voor:

    Iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil behalen.

**TrainMore Amsterdam West:** Wil jij serieus aan je conditie werken? Bij TrainMore Amsterdam West kan het! Deze gloednieuwe sportschool is uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur en biedt een ruime keuze aan losse en machinegewichten. Of je nu een ervaren atleet bent of net begint met sporten, TrainMore heeft alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Ervaar het verschil in onze schone en ruime kleedkamers en train in onze ruime fitnessruimte waar je altijd genoeg ruimte hebt. Ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van een trainingsschema dat bij jouw doelen past. Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen van TrainMore Amsterdam West!

2.Bensy Gym

Bensy Gym
Bensy Gym, dé ideale plek om kickboksen of MMA te leren. Reeds 20 jaar geleden betrad ik voor het eerst deze gym, toen nog bekend als Rik van Vathorst. Vandaag de dag, onder de legendarische naam Bensygym, is de kwaliteit onverminderd hoog.

De sfeer is fantastisch, met vriendelijke en positieve mensen. De vibe is geweldig, en de trainers geven hun kennis en passie graag door aan de kinderen en volwassenen die komen trainen. Bensygym is meer dan alleen een sportschool, het is een hechte community waar iedereen zich welkom voelt.

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

3.Dojo Doorjé

Dojo Doorjé
Dojo Doorjé is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in vechtsporten. De sfeer bij deze sportschool is geweldig, met toegewijde sensei's en vriendelijke leden. Zodra je binnenstapt, voel je je welkom en krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt.

De trainingen zijn uitdagend en leuk, en je merkt al snel vooruitgang in je techniek en conditie. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, bij Dojo Doorjé vind je een trainingsprogramma dat bij je past. Dus aarzel niet langer en kom eens langs voor een gratis proefles. Je zult er geen spijt van krijgen!

4.GIO Fysio & Pilates

GIO Fysio & Pilates
Ervaar de uitzonderlijke zorg van GIO Fysio & Pilates Veronica, de toonaangevende fysiotherapeut in Amsterdam. Haar expertise en diepgaande kennis van het menselijk lichaam zullen uw pijn verlichten en uw mobiliteit herstellen. Stap voor stap, met behulp van de innovatieve methoden van Veronica, zult u een significante verbetering ervaren, net als talloze anderen die hun chronische rugpijn hebben overwonnen.

Veronica is een ware redder in nood. Haar bekwame handen en holistische benadering hebben talloze mensen geholpen die leden onder rugklachten, veroorzaakt door blessures of verkeerde houding. Haar persoonlijke ervaring met een ernstige rugblessure heeft haar een diep begrip gegeven van de impact van pijn op het dagelijks leven en drijft haar passie om anderen te helpen. Kies GIO Fysio & Pilates Veronica en ervaar de kracht van genezing en herstel.

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

5.Carolina Dorell Somaexperience - Yoga, Cacao ceremonies & Sound meditation

Carolina Dorell Somaexperience - Yoga, Cacao ceremonies & Sound meditation
Carolina Dorell Somaexperience biedt een unieke ervaring met yoga, cacao ceremonies en klankmeditaties. Haar klankmeditaties zijn bijzonder: de geluiden van haar instrumenten vibreren door je hele lichaam en creëren een diepe ontspanning.

Carolina's warmte en verbondenheid maken haar ceremonies tot een bijzondere belevenis. De cacao ceremonies die ze faciliteert, staan bekend om hun helende werking. Ze neemt contact op na de ceremonies om te vragen hoe het integratieproces verloopt. Haar begeleiding is waardevol en ondersteunend.

6.Gracie Amsterdam

Gracie Amsterdam
Welkom bij Gracie Amsterdam, dé plek voor een onvergetelijke vechtsportbeleving. Onze exceptionele trainer Nashebo creëert een energieke en inspirerende sfeer, waardoor je met plezier en motivatie naar elke les uitkijkt.

Gracie Amsterdam is meer dan alleen een sportschool. Het is een gemeenschap waar je wordt aangemoedigd om je grenzen te verleggen en een betere versie van jezelf te worden. Of je nu beginner bent of een ervaren vechtsporter, onze gevarieerde lessen en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je je doelen bereikt. Stap binnen bij Gracie Amsterdam en ontdek de kracht van vechtsporten voor je fysieke, mentale en spirituele welzijn.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

7.Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein

Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein
Ervaar het neusje van de zalm bij Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein! Deze hypermoderne sportschool biedt een strakke en uitnodigende ambiance, met gloednieuwe apparatuur en een frisse geur die je meteen fit doet voelen. Maar dat is nog niet alles.

Stort je op je trainingen op elk moment dat het jou uitkomt, want Basic-Fit Amsterdam Bos en Lommerplein is 24/7 open. Zo kun je je work-outs moeiteloos inpassen in je volle agenda. Of je nu een vroege vogel bent, een nachtbraker of ergens daartussenin: bij Basic-Fit sport je wanneer het jou goed uitkomt.

8.TrainMore Amsterdam West Ladies

TrainMore Amsterdam West Ladies
TrainMore Amsterdam West Ladies is de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een veilige en uitnodigende fitnessomgeving. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je altijd welkom voelt, terwijl de schone en goed onderhouden apparatuur ervoor zorgt dat je je trainingen optimaal kunt uitvoeren.

In tegenstelling tot andere vrouwenfitnesscentra, wordt bij TrainMore Amsterdam West Ladies de apparatuur geregeld vervangen en schoongemaakt. Zo kun je altijd trainen op de nieuwste en schoonste apparaten. En mocht er ooit onderhoud nodig zijn, dan word je van tevoren op de hoogte gebracht. Zo hoef je nooit voor verrassingen te staan en kun je altijd blijven trainen.

Lees meer: Lijst 23 kickboxing studios in Amsterdam

9.Martial Arts Academy Amsterdam

10.HIIT FIT West

HIIT FIT West
**HIT FIT West** Ben jij op zoek naar een unieke manier om te sporten en te genieten van de Amsterdamse grachten? Dan is stand-up paddlesurfen op de rustige wateren met HIIT FIT West dé perfecte optie voor jou. Tijdens deze les voel je je één met de natuur terwijl je de prachtige grachten van Amsterdam verkent. Het gebied is rustig en biedt niet al te veel bootverkeer, waardoor je optimaal kunt genieten van je SUP-avontuur. De enthousiaste instructeurs van HIIT FIT West zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waardoor deze les een geweldige start is van je dag.

**Hele fijne sport school/club** HIIT FIT West is een fantastische sportschool met een gemoedelijke sfeer. De groepen zijn precies groot genoeg om persoonlijke aandacht te krijgen, en de gedreven instructeurs zijn altijd enthousiast en vrolijk. Het aanbod lessen is zeer divers, van boksen tot pilates. Geef het een kans en je zult zien dat je nooit meer ergens anders wilt sporten.

11.Hier&Nu

Hier&Nu
Hier&Nu biedt met Maartje een yogadocente die je met aandacht begeleidt in het hier en nu. Ze stemt haar lessen af op jouw behoeften, zodat je je vrij voelt om je eigen yogastijl te ontwikkelen. Geen geforceerde poses, maar een rustige begeleiding die je helpt om je lichaam en geest in balans te brengen.

Ervaar de rust en ontspanning van yoga bij Hier&Nu. Maartje's lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en ze biedt ook speciale lessen voor mensen met specifieke klachten. Kom tot jezelf en ervaar de positieve effecten van yoga op je lichaam en geest.

12.yogasuitsyou

yogasuitsyou
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Willem de Zwijgerlaan 333, 1055 RB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 16:00

Post suggesties