Lijst 23 kickboxing studios in Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals EttakiGym, Fight District, PTBoxing, Sin City Boxing, The Big Lab Sportcentrum / The Big Lab Sportstudio. Laten we het samen ontdekken!

1.EttakiGym

EttakiGym
EttakiGym staat niet alleen bekend om zijn uitstekende faciliteiten en kundige instructeurs, maar ook om zijn levendige gemeenschap. Hier word je omringd door gelijkgestemden die je motiveren om je doelen te bereiken. Of je nu een doorgewinterde fitnessfanaat bent of net begint, je voelt je meteen thuis in de warme en gastvrije ambiance.

Onze kickbokslessen zijn legendarisch, met ervaren trainers die je de fijne kneepjes van deze dynamische sport bijbrengen. Van krachtige stoten tot sierlijke trappen, je leert de kunst van zelfverdediging beheersen terwijl je tegelijkertijd een stevige workout krijgt. En het beste van alles is dat je plezier hebt tijdens het trainen. Dus als je op zoek bent naar een sportschool die meer is dan alleen een plek om te zweten, dan is EttakiGym dé plek voor jou. Kom langs en ervaar zelf de unieke combinatie van fitness, plezier en gemeenschapszin.

2.Fight District

Fight District
Train in de hypermoderne sportschool Fight District en ervaar het ongeëvenaarde niveau van onze trainers onder leiding van de befaamde Francois Lubbers. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, wij bieden op maat gemaakte trainingsprogramma's die zijn afgestemd op jouw ambities.

Laat je inspireren door de expertise van Saroj, een voormalig topvechter die zijn diepgaande kennis deelt. Iedere training is een leerrijke ervaring, waarbij je nieuwe technieken onder de knie krijgt en je grenzen op een positieve manier verlegt. Word onderdeel van de Fight District-familie en ontdek het plezier van vechtsporten op het hoogste niveau!

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.PTBoxing

PTBoxing
Ervaar de deskundige begeleiding van professionele trainers die je helpen om je grenzen te verleggen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij PTBoxing vind je de juiste training om je doelen te bereiken. Laat de saaiheid van alleen fitness achter en stap over naar de dynamische en energieke wereld van PTBoxing!

4.Sin City Boxing

Sin City Boxing
Een bokstraining bij Sin City Boxing is een echte aanrader. De sessies worden gegeven in een sfeervolle ruimte, compleet met DJ-verlichting en opzwepende muziek. De energie is geweldig en de trainers zijn erg vriendelijk. Met een hartslag van boven de 150 gedurende de hele sessie, krijg je gegarandeerd een geweldige workout. Het enige minpuntje is dat je polsbandages verplicht zijn en deze alleen bij de sportschool kunt kopen.

Voor de buikspieren- en billenles is Sin City Boxing misschien minder geschikt voor Engelssprekenden. De instructies waren niet altijd even duidelijk en het tempo lag soms te hoog. Desondanks zijn de faciliteiten uitstekend, met schone douches en kluisjes. Al met al is Sin City Boxing een geweldige optie voor een energieke bokstraining.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.The Big Lab Sportcentrum / The Big Lab Sportstudio

The Big Lab Sportcentrum / The Big Lab Sportstudio
Beleef het plezier van trainen in een motiverende omgeving en ervaar de kracht van onze topgroepen. Onze ervaren trainers begeleiden je met passie en geduld, terwijl je je doelen bereikt. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout of een verbetering van je conditie, hier vind je alles wat je nodig hebt. Sluit je aan bij The Big Lab Sportstudio en ervaar de transformatie naar een gezondere, fittere jij!

6.Fight Beck Center

Fight Beck Center
Ben je op zoek naar een ultieme sportbeleving? Dan is Fight Beck Center dé plek voor jou! Onze ervaren en gedreven trainer staat klaar om je met een vriendelijke glimlach te begeleiden naar je sportieve doelen. Train in een ruime, inspirerende omgeving waar de positieve energie voelbaar is. Bij Fight Beck Center vind je alles wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen en je fitnesstraject met plezier te vervolgen!

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met je fitnessreis, Fight Beck Center verwelkomt je met open armen. Onze gevarieerde trainingen zijn geschikt voor elk niveau en worden aangepast aan jouw persoonlijke doelen. Met een focus op effectiviteit en motivatie, helpen we je om het maximale uit elke sessie te halen. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de unieke vibe en begeleiding die Fight Beck Center biedt. Jouw sportieve toekomst begint hier!

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.4th GYM

4th GYM
Zoek je een sportschool waar je je helemaal thuis voelt? Waar je keihard kunt trainen, maar ook met plezier? Dan is 4th GYM de plek voor jou!

Onze boxschool heeft een unieke sfeer en vibe. Je voelt je er meteen op je gemak en wordt door onze enthousiaste trainers en trainsters gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren bokser, bij 4th GYM vind je altijd een training die bij je past. Dus waar wacht je nog op? Kom langs voor een proefles en ervaar het zelf!

8.Boxing Sisters Amsterdam

Boxing Sisters Amsterdam
Boksen bij Boxing Sisters in Amsterdam is een unieke bokservaring voor zowel beginners als gevorderde boksers. De ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne kneepjes van het boksen te leren, zodat je niet alleen stoere boksmoves onder de knie krijgt, maar ook je conditie verbetert.

De trainingen bij Boxing Sisters zijn uitdagend, maar ook superleuk. De persoonlijke aandacht van de instructeurs zorgt ervoor dat je effectief traint en snel vooruitgang boekt. De afwisseling tussen conditietraining en boksen houdt de sessies dynamisch en uitdagend. Of je nu een beginner bent of al wat bokservaring hebt, Boxing Sisters is the place to be voor een onvergetelijke boksbeleving.

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Boogieland [Kick] Boxing Club

Boogieland [Kick] Boxing Club
Bij Boogieland [Kick] Boxing Club kom je niet alleen om te trainen, maar ook om te ervaren. In deze energieke en inspirerende sportschool word je omringd door gelijkgestemden die net als jij streven naar een gezondere en sterkere levensstijl.

Of je nu beginner bent of een ervaren bokser, bij Boogieland vind je een uitdaging die bij je past. De trainers staan altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. En met een gevarieerd aanbod aan lessen, waaronder de populaire zaktraining op donderdagavond, wordt het nooit saai! Kom ontdekken waarom Boogieland dé plek is voor boksen en kickboksen in een omgeving waar respect en plezier hand in hand gaan.

10.ANDA BOXING CLUB

ANDA BOXING CLUB
ANDA BOXING CLUB is een tempel voor de edele kunst van het boksen. Hier krijg je persoonlijke begeleiding, ongeacht je niveau. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten of een ervaren vechter die zijn techniek wil verfijnen, bij ANDA vind je wat je zoekt.

Ervaar de gemoedelijke sfeer en de professionele aanpak van onze trainers. Ze nemen de tijd om je de fijne kneepjes van het boksen bij te brengen. Leer de juiste houding, snelle stoten en effectieve verdedigingstechnieken. Bij ANDA BOXING CLUB ga je vooruit, zowel fysiek als mentaal. Laat je uitdagen, ontdek je grenzen en beleef de sensatie van het boksen!

11.USC School of Boxing

USC School of Boxing
Ben je op zoek naar een uitdagende en boeiende boksles waar je het maximale uit jezelf haalt? Dan is de USC School of Boxing dé plek voor jou!

Deze professionele boksschool biedt een geweldige ambiance, ervaren trainers en een breed scala aan trainingen voor zowel studenten als niet-studenten. Of je nu een beginnende bokser bent of een ervaren professional, bij USC School of Boxing word je begeleid door topcoaches die je naar een hoger niveau tillen. De lessen zijn niet alleen fysiek uitdagend, maar ook mentaal stimulerend, waardoor je zelfvertrouwen en discipline groeit. En dat alles voor een betaalbare prijs!

12.Spallys

Spallys

13.Patricks Gym Muay Thai

Patricks Gym Muay Thai

14.Underground Sportclub Amsterdam

Underground Sportclub Amsterdam

15.Amsterdam Training Center

Amsterdam Training Center

16.Akhi gym

Akhi gym

17.Eastbound Gym

Eastbound Gym

18.Kickboks Fit

Kickboks Fit

19.HIIT FIT Albert Cuyp

HIIT FIT Albert Cuyp

20.Vos Gym Amsterdam

Vos Gym Amsterdam

21.BoxingFun

22.Fight Fans Gym

Fight Fans Gym

23.Kickboksen Zuidas met Erkan Uac

Kickboksen Zuidas met Erkan Uac
  • Beoordeling: 5,0/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Wijenburg, Gijsbrecht van Aemstelpark 90A, 1082 VW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 22:00

Post suggesties