Lijst 16 gitaarlessen in Amsterdam

Peter de Wit

• Bijgewerkt: 2024-07-28

Samengesteld uit de beste lijsten over gitaarlessen in Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Gitaarles Amsterdam | Gitaarleraar Hans Benz, Gitaarles Amsterdam West, Gitaarles Amsterdam Gitaarclub Amsterdam, Gitaarschool Rob | Gitaarles | Privéles | Noord en Waterland, Gitaarles Roel Jans. Laten we het samen ontdekken!

1.Gitaarles Amsterdam | Gitaarleraar Hans Benz

Gitaarles Amsterdam | Gitaarleraar Hans Benz
Leer gitaarspelen in Amsterdam met gitaarleraar Hans Benz! Combineer je muzikale passie met Hans' expertise, geduld en flexibiliteit. Of je nu een beginner bent of gevorderd, samen bepalen jullie jouw leerdoelen en tempo.

Hans' benadering is persoonlijk en motiverend. Hij daagt je uit met nieuwe liedjes en ideeën, waardoor leren en oefenen een stuk leuker wordt. Stap binnen in Hans' gitaarwereld en ga vol passie op weg naar jouw muzikale dromen. Ontdek de magie van gitaarspelen met Hans Benz, dé gitaarleraar van Amsterdam!

2.Gitaarles Amsterdam West

Gitaarles Amsterdam West
Ben je op zoek naar gitaarles in Amsterdam West? Dan ben je bij Michiel aan het juiste adres! Michiel is een ervaren en geduldige docent die jou op een ontspannen manier gitaar leert spelen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Michiel past zijn lessen aan op jouw niveau.

Met Michiel leer je niet alleen de basisvaardigheden van het gitaarspelen, maar ook hoe je liedjes speelt die je zelf leuk vindt. Dankzij zijn gezellige, ongedwongen sfeer zul je met plezier naar de lessen gaan en heb je binnen no time de gitaar onder de knie! Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor gitaarles bij Michiel!

Lees meer: Lijst 36 koffietentjes in Amsterdam

3.Gitaarles Amsterdam Gitaarclub Amsterdam

Gitaarlessen Amsterdam: Ontdek de Kunst van Gitaarspelen met Gitaarclub Amsterdam!

Heb je altijd al gedroomd van het bespelen van de gitaar? Gitaarclub Amsterdam maakt het mogelijk! Ervaar de magie van muziek met onze ervaren docenten, die je begeleiden op jouw muzikale reis. Onze lessen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen, of je nu een beginner bent of een gevorderde speler. Laat je inspireren door de passie van onze leraren en ontdek de wondere wereld van de gitaar.

4.Gitaarschool Rob | Gitaarles | Privéles | Noord en Waterland

Gitaarschool Rob | Gitaarles | Privéles | Noord en Waterland
Als muzikaal onbenul werd ik verwelkomd door Rob en kreeg ik gedurende 3,5 maanden wekelijks gitaarles in zijn huiskamer. De lessen waren zeer persoonlijk en altijd aan de hand van een concreet lied. Ik kan gitaarles van Rob van harte aanbevelen.

Met Rob werk ik nu samen in een ontspannen sfeer. Hij is een uitstekende gitaarleraar en ik ben erg blij dat ik hem heb leren kennen. Wil jij ook gitaar leren spelen? Neem dan contact op met Rob voor een proefles.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in Amsterdam

5.Gitaarles Roel Jans

Gitaarles Roel Jans
Gitaarles bij Roel Jans: een muzikale reis om nooit te vergeten!

Bij Roel Jans krijg je gitaarles op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt. Roel's unieke aanpak focust zich op het snel onder de knie krijgen van jouw favoriete nummers. Zo speel je binnen no-time de gitaarsolo's van je dromen! Zijn geduldige en enthousiaste begeleiding zorgt ervoor dat je met plezier en gemak vooruitgang boekt. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, Roel Jans is de gitaarleraar die jou naar muzikale hoogtes zal brengen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de wondere wereld van de gitaar met Roel Jans!

6.Jeroen Bohan Muzieklessen

Jeroen Bohan Muzieklessen
  • Beoordeling: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Adres:

    Pieter Vlamingstraat 276, 1093 DK Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 20:30

Jeroen Bohan is een uitstekende gitaarleraar die jou op een kundige en geduldige manier de wereld van jazz laat ontdekken. Of je nu een beginner bent of al wat gevorderd, Jeroens heldere uitleg en aanstekelijke enthousiasme zullen je inspireren om je gitaarspel naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van jazzmuziek weet Jeroen precies hoe hij jou kan begeleiden in jouw muzikale reis. Hij heeft het talent om complexe concepten eenvoudig uit te leggen en te illustreren met pakkende voorbeelden. Zo wordt jazz spelen niet alleen leuk, maar ook heel begrijpelijk. Onder Jeroens deskundige begeleiding zul je snel vooruitgang boeken en ontdekken hoe je de ziel van jazz in jouw gitaarspel kunt vangen.

Lees meer: Lijst 20 brunch in Amsterdam

7.Gitaarles Amsterdam Zuid

Gitaarles Amsterdam Zuid

8.Gitaarles - Amsterdam Gitaarschool (locatie Amstel)

Gitaarles - Amsterdam Gitaarschool (locatie Amstel)

Lees meer: Lijst 19 hotels in Amsterdam

9.Gitaarles Amsterdam

Gitaarles Amsterdam
Zeg vaarwel tegen saaie lessen en hallo tegen gitaarles in Amsterdam die je naar een hoger niveau tilt! Onze ervaren gitaarleraar is een ware maestro die jouw muzikale reis met enthousiasme en expertise begeleidt. Met kristalheldere uitleg en een persoonlijke aanpak, zul je met sprongen vooruitgaan.

Ontdek het plezier van gitaarspelen en laat je betoveren door de wereld van akkoorden en melodieën. Onze lessen zijn speciaal afgestemd op jouw unieke niveau en ambities. Of je nu een beginner bent die voor het eerst snaren plukt of een gevorderde speler die je techniek wil perfectioneren, wij helpen je om je muzikale dromen waar te maken. Laat de klanken van je gitaar door de straten van Amsterdam galmen en beleef het ultieme genoegen van het bespelen van dit tijdloze instrument.

10.Gitaarles bij Eva Aukes

Gitaarles bij Eva Aukes
Ontdek de magische wereld van de gitaar onder leiding van de begenadigde Eva Aukes. Haar lessen zijn een ware symfonie van vakmanschap en plezier, waar elke noot een stap dichterbij je muzikale dromen brengt.

Bij Eva's gitaarlessen is het net alsof de snaren tot leven komen in jouw handen. Haar scherpe oog voor detail en diepgaande passie voor muziek zorgen ervoor dat je niet alleen technische vaardigheden opdoet, maar ook een diepgaand begrip ontwikkelt van de ziel van elk stuk. Elke les is een unieke ervaring, afgestemd op jouw ambities en leertempo, om ervoor te zorgen dat je groeit als muzikant en geniet van elke minuut van het proces.

11.Gitaarles Amsterdam Zeeburg

Gitaarles Amsterdam Zeeburg
Ben je op zoek naar een gitaarles in Amsterdam Zeeburg? Zoek dan niet verder! Jim is een deskundige gitaarleraar die jou de kneepjes van het vak kan leren. Met zijn jarenlange ervaring en grappige persoonlijkheid maakt hij gitaarlessen een waar plezier. Nooit gedacht dat gitaar leren nog zo gemakkelijk kon zijn!

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, Jim past zijn lessen aan jouw niveau en doelen aan. Zijn enthousiasme en geduld zullen je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Grijp deze kans om een nieuw talent te ontdekken en laat Jim jou de wereld van de gitaarmuziek laten zien. Meld je vandaag nog aan voor een gitaarles bij Jim in Amsterdam Zeeburg en begin jouw muzikale reis!

12.Gitaardocent en gitaarbouwer

Gitaardocent en gitaarbouwer

13.Gitaarles bij Bob in Amsterdam

Gitaarles bij Bob in Amsterdam
Wil je de geheimen van muziekproductie ontrafelen? Stap dan de wereld binnen van gitaarvirtuoos Bob in het hart van Amsterdam. Bob, een producer en engineer van wereldklasse, is jouw gids op deze muzikale reis.

Met zijn fenomenale geduld en professionele aanpak leidt Bob je moeiteloos door de meest complexe technieken, waarbij hij ze opsplitst in hapklare brokken die zelfs de meest onervaren producer kan begrijpen. Zijn lessen zijn een symfonie van helderheid en inspiratie, waardoor je de grenzen van je muzikale mogelijkheden verlegt. Onder zijn vleugels zul je transformeren in een meester van melodie en ritme, klaar om jouw muzikale dromen te verwezenlijken.

14.gitaarles amsterdam oost

gitaarles amsterdam oost
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Carolina MacGillavrylaan 622, 1098 XB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

15.Gitaarles - Amsterdam Gitaarschool (locatie West)

Gitaarles - Amsterdam Gitaarschool (locatie West)
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Haarlemmerweg 315, 1051 LG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

16.Gitaarles Amsterdam

Gitaarles Amsterdam
Post suggesties