Lijst 14 gitaarlessen in Rotterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over gitaarlessen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Gitaarles aan huis in Rotterdam, Alex Vansalen - Akoestische gitaarlessen in Rotterdam, Guitar & Bass Academy in Rotterdam West - Gitaarles, Basles, Muziekles - Daniel Denis, Rotterdam Gitaarles, Gitaarschool Schiebroek. Laten we het samen ontdekken!

1.Gitaarles aan huis in Rotterdam

Gitaarles aan huis in Rotterdam
"Laat de muziek in je ziel stromen met de meeslepende gitaarlessen aan huis bij Bram in Rotterdam!

Of je nu een absolute beginner bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, Brams deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak garanderen een onvergetelijke muzikale reis. Hij ontrafelt de geheimen van de gitaar met geduld en heldere instructies, zodat elk niveau speler zich snel thuis voelt. De lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook uitermate plezierig, waardoor je gemotiveerd blijft om verder te groeien. Doe mee met Bram en ontdek de vreugde van het gitaarspelen, of je nu je horizon wilt verbreden of je muzikale dromen wilt waarmaken!"

2.Alex Vansalen - Akoestische gitaarlessen in Rotterdam

Alex Vansalen - Akoestische gitaarlessen in Rotterdam
  • Beoordeling: 4,9/5 (51 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Meineszlaan 98, A2, 3022 BN Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    14:00 tot 20:00

Ben je op zoek naar een ervaren gitaarleraar in Rotterdam? Dan is Alex Vansalen de perfecte keuze voor jou! Met zijn jarenlange ervaring en deskundigheid zal Alex je helpen om je gitaarspel naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde gitarist die je vaardigheden wil verfijnen, Alex heeft een cursus die bij je past. Zijn lessen zijn boeiend en inspirerend, en hij streeft ernaar om je de perfecte basis te leren volgens de klassieke methode. Met Alex als gitaarleraar zul je snel vooruitgang boeken en genieten van de reis!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Guitar & Bass Academy in Rotterdam West - Gitaarles, Basles, Muziekles - Daniel Denis

Guitar & Bass Academy in Rotterdam West - Gitaarles, Basles, Muziekles - Daniel Denis
Ben jij altijd al gepassioneerd geweest door het bespelen van gitaar of basgitaar? Zoek jij een ervaren docent die jou de kneepjes van het vak kan leren? Daniel Denis biedt gitaar-, basgitaar- en muzieklessen in Rotterdam. Hij is een getalenteerde muzikant met jarenlange ervaring, die zijn passie voor muziek graag met jou deelt.

Daniel Denis staat bekend om zijn technische expertise en zijn geduld. Hij helpt jou de technische basis onder de knie te krijgen en begeleidt jou bij jouw muzikale ontdekkingstocht. Of je nu een complete beginner bent of al meer ervaring hebt, Daniel Denis past zijn lessen aan op jouw niveau. Met zijn enthousiasme en persoonlijke aanpak motiveert hij jou om het beste uit jezelf te halen en jouw muzikale dromen waar te maken.

4.Rotterdam Gitaarles

Rotterdam Gitaarles
  • Beoordeling: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Soundport gebouw, Keilestraat 3, 3029 BP Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Bij Gitaarles Rotterdam krijg je les van Frank, een ervaren gitaarleraar met een ongekende passie voor muziek. Hij begeleidt je op maat, zodat je precies leert wat je wilt. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, Frank weet je te inspireren en motiveren.

Met zijn vriendelijke en geduldige aanpak creëert Frank een ontspannen sfeer waarin jij je talenten kunt ontwikkelen. Of je nu rock, blues, pop of klassiek wilt spelen, bij Gitaarles Rotterdam ben je aan het juiste adres. Frank helpt je jouw muzikale dromen te verwezenlijken, zodat jij binnenkort geniet van jouw eigen gitaarspel.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Gitaarschool Schiebroek

Gitaarschool Schiebroek
Gitaarschool Schiebroek, waar jonge geesten de magische wereld van gitaarspel betreden. Onze getalenteerde gitarist Jack leidt uw kind met expertise en passie door een reis van muzikale ontdekking. Met een unieke aanpak die plezier en leren combineert, zullen de vingers van uw kind moeiteloos over de snaren glijden, terwijl hun muzikale kennis groeit.

Of het nu gaat om het spelen van moderne popnummers of het meester worden van notenlezen, bij Gitaarschool Schiebroek krijgt elk kind de begeleiding die het verdient. Jack's geduld en enthousiasme creëren een omgeving waar leren moeiteloos wordt en waar de liefde voor muziek bloeit. Geef uw kind het geschenk van muzikale expressie en laat hen hun innerlijke muzikant ontsluiten met Gitaarschool Schiebroek.

6.Gitaarles en bandles Coolhaven

Gitaarles en bandles Coolhaven
**Muzikale meesterwerken met Gitaarles Coolhaven Tom** Tom, de ervaren meestergitarist, verwelkomt je in zijn muzikale wereld. Zijn lessen zijn een harmonieuze blend van persoonlijke begeleiding, vriendelijkheid en creativiteit. Als vakkundige gids met een uitzonderlijk gehoor, ontsluit Tom de geheimen van het gitaarspel, waardoor je met gemak je favoriete nummers onder de knie krijgt.

Tom's ongeëvenaarde passie voor muziek vormt de kern van zijn lessen. Hij demonstreert moeiteloos de meest uitdagende stukken met een precisie en flair die je zullen inspireren. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met de gitaar of een ervaren speler die je vaardigheden wil uitbreiden, Tom's deskundigheid en enthousiasme zullen je naar ongekende muzikale hoogten stuwen.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Gitaarschool Rotterdam

Gitaarschool Rotterdam
Ontdek de gitaarwereld bij dé gitaarschool van Rotterdam! Al vele jaren inspireren wij leerlingen met onze passie voor muziek en gitaar. Onze ervaren docenten staan klaar om jou te begeleiden op jouw muzikale reis, ongeacht je niveau of muziekstijl.

In onze sfeervolle lesruimte op loopafstand van Rotterdam CS dompel jij je onder in een muzikale wereld. Wij bieden lessen voor zowel elektrische als akoestische gitaar, zodat jij je kunt focussen op jouw eigen muzikale voorkeuren. Van rock tot klassiek, van blues tot pop: onze docenten brengen jouw gitaarspel naar een hoger level. Meld je vandaag nog aan en ervaar de magie van Gitaarschool Rotterdam!

8.de Gitaaracademie

de Gitaaracademie
Ervaar de magie van een gitaarles met De Gitaaracademie, waar passie en vakmanschap samenkomen. Onder begeleiding van onze ervaren docenten zul je de kunst van de gitaar beheersen, ongeacht je niveau of muzikale achtergrond.

Sta in de spotlights als je je muzikale talenten ontdekt en ontwikkelt. Of je nu droomt van het spelen van klassieke meesterwerken of het swingen op rockende riffs, onze lessen zijn op maat gemaakt om jouw muzikale dromen te verwezenlijken. Met onze stapsgewijze benadering en persoonlijke feedback zul je snel vorderingen maken en je gitaarspel naar nieuwe hoogten tillen.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Gitaarles in rotterdam

Gitaarles in rotterdam

10.Gitaarles Delfshaven

Gitaarles Delfshaven
Bij Nick's Gitaarles in Delfshaven leer je niet alleen gitaarspelen, maar wordt je een ware meestergitarist. Nick, een ervaren en gedreven professional, begeleidt je strak richting perfectie. Hij stemt zijn lessen af op jouw behoeften en geeft je waardevolle tips voor de keuze van de juiste gitaar.

Onder Nick's deskundige hoede ervaar je een inspirerende leeromgeving. Zijn geduld en enthousiasme motiveren je om steeds weer te oefenen en je grenzen te verleggen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, Nick's gitaarlessen in Delfshaven tillen jouw spel naar ongekende hoogten.

11.School of Music

School of Music

12.Gitaar Studio Corver

Gitaar Studio Corver

13.Gitaarles Rotterdam Noord | School of Music

Gitaarles Rotterdam Noord | School of Music

14.Gitaarles, Basgitaarles & Muziekproductieles bij Eelke | School of Music

Gitaarles, Basgitaarles & Muziekproductieles bij Eelke | School of Music
Post suggesties