Lijst 25 pilates studios in Rotterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over pilates studios in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Brenda's Balance, Olive Pilates, Pura Vida 010, PLTS Reformer Pilates, Soulstudio-010. Laten we het samen ontdekken!

1.Brenda's Balance

Brenda's Balance
Brenda's Balance, een oase van rust en harmonie in het bruisende stadsleven. Onze intieme yogastudio biedt een serene ambiance waar jij even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Of je nu een ervaren yogi bent of een absolute beginner, bij Brenda's Balance voel je je direct thuis. Onze kleinschalige groepen en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van elke les.

Bij Brenda's Balance combineren we het eeuwenoude yogasysteem met moderne inzichten. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of lichaamstype. Van energieke vinyasaflows tot ontspannende yin yoga en versterkende pilates light, wij bieden een breed aanbod aan lessen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Door middel van zorgvuldig samengestelde oefeningen en ademhalingstechnieken helpen we je om fysiek en mentaal in balans te komen, zodat je met vernieuwde energie het leven tegemoet kunt treden.

2.Olive Pilates

Olive Pilates
Beleef een onvergetelijke Pilates-sessie bij Olive Pilates! Onder begeleiding van de deskundige Salomé, ervaar je de ultieme lichaamstransformatie in een volledig uitgeruste studio. Laat je verwennen door haar geduldige aanpak, gedetailleerde uitleg en aanmoedigende woorden. Verlies jezelf in de vloeiende bewegingen van Pilates, voel hoe je spieren zich versterken en je lichaam in balans komt.

Olive Pilates biedt meer dan een workout; het is een reis naar een gezonder, gelukkiger leven. Ervaar de positieve impact op je algehele welzijn, van verbeterde lichamelijke fitheid tot vermindering van stress. De toegewijde instructeurs van Olive Pilates staan klaar om je te begeleiden op dit pad van zelfverbetering. Ontdek vandaag nog de wonderen van Pilates en boek je eerste sessie bij Olive Pilates; de beste keuze voor een vitaal en energiek leven!

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.Pura Vida 010

Pura Vida 010
Pura Vida 010's Natalia is een ervaren trainster met een uitgebreide kennis van anatomie en ademhalingstechnieken. Haar persoonlijke benadering en aandacht voor detail zorgen voor trainingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu traint voor een betere conditie, herstelt van een blessure of je zwangerschap wilt ondersteunen, Natalia staat voor je klaar met deskundig advies en begeleiding.

Grazie mille Natalia! Dankzij jouw begeleiding heb ik mijn doelen bereikt en ben ik fitter dan ooit tevoren. Je hebt me geleerd hoe ik mijn lichaam optimaal kan gebruiken en ademen kan voor kracht en ontspanning. Jouw kennis en betrokkenheid zijn een inspiratie voor iedereen die zijn fysieke en mentale welzijn wil verbeteren.

4.PLTS Reformer Pilates

PLTS Reformer Pilates
**Ontdek de ultieme sportbeleving met PLTS Reformer Pilates!** Als ervaren reizigers en foodliefhebbers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om ook tijdens je verblijf fit en gezond te blijven. Daarom zijn we zo enthousiast over PLTS Reformer Pilates, een werkelijk fantastische sportervaring die we tijdens onze recente stedentrip hebben ontdekt. Deze studio biedt een ongeëvenaard trainingsconcept met een deskundig team dat je begeleidt naar de beste versie van jezelf.

**Een uitdaging om nooit te vergeten** Ik heb onlangs een 6-weekse challenge bij PLTS Reformer Pilates gevolgd en het was een life-changing experience! Hoewel de kosten misschien wat hoger lijken, garandeer ik je dat het elke cent waard is. Met meer dan 18 lessen per week haal je het maximale uit je challenge en word je beloond met exclusieve goodies. De studio's zijn voorzien van state-of-the-art apparatuur en het enthousiaste team zorgt voor een ontspannen en motiverende sfeer. Kortom, PLTS Reformer Pilates is dé sportbeleving die je niet mag missen!

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Soulstudio-010

Soulstudio-010
Verdwaal in onze prachtig verwarmde yogastudio, waar de weldadige warmte je spieren soepel maakt en je stress laat wegsmelten. Kies uit een breed scala aan lessen, van rustige yin-yoga tot dynamische vinyasa, en ervaar persoonlijke aandacht en begeleiding die je naar nieuwe hoogten brengen.

6.MoveAlongStudio - Yoga studio

MoveAlongStudio - Yoga studio
MoveAlongStudio – Yogastudio De studio is onlangs begonnen als een totale beginner met yoga. Ze zijn gastvrij en zeer goed in het integreren van je in de lessen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De docenten zijn deskundig en begeleiden je goed.

Professioneel met aandacht en liefde voor lichaam en de innerlijke mens. Goede sfeer, hartelijke mensen!

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Studio YES! Wellness

Studio YES! Wellness
Ontdek de unieke wellnesservaring bij Studio YES! Hier worden niet alleen geweldige evenementen georganiseerd, maar kun je ook heerlijk ontspannen met de beste yogalessen en massages.

Studio YES! is een waar paradijs voor wellnessliefhebbers. De enthousiaste en deskundige Jessica staat garant voor professionele massages die je helemaal tot rust brengen. Ze weet precies de juiste druk toe te passen, waardoor alle spanning en knopen in je lichaam verdwijnen. Gun jezelf een moment van ontspanning en boek vandaag nog een afspraak bij Studio YES! Je zult er geen spijt van krijgen.

8.LouZen

LouZen
LouZen is een begrip in de ademwereld. Haar eigenzinnige stijl en haar talent om je op je gemak te stellen, maken dat je je direct thuis voelt. Je ervaart een ademsessie die je verrast en uitdaagt. Tijdens haar ademsessies zul je merken dat je jezelf beter leert kennen en dat je daardoor meer inzicht krijgt in je mogelijkheden.

Je ervaart een diepe ontspanning en een helderheid van geest die je nog niet eerder hebt ervaren. De ademsessies van LouZen zijn een waardevolle investering in jezelf. Je zult merken dat je na een sessie meer rust en levensvreugde voelt. Je hebt meer energie en je kunt beter omgaan met stress. Een ademsessie bij LouZen is een ervaring die je niet mag missen!

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.BodyBase Studios Rotterdam Centre

BodyBase Studios Rotterdam Centre
Train je lichaam en geest bij BodyBase Studios Rotterdam Centre. Ervaar de vriendelijke begeleiding van deskundige trainers die je helpen je doelen te bereiken. Begin je reis naar een gezondere jij met onze Pilates Basisles, geschikt voor alle niveaus.

Geniet van de heerlijke smoothies voor slechts € 4-5 en vul je lichaam aan met voedingsstoffen terwijl je aan je fitness werkt. Bij BodyBase Studios is elke sessie een stap dichter bij het ontsluiten van je potentieel. Word vandaag nog lid en ontdek de transformerende kracht van movement.

10.24 H Fitness

24 H Fitness
**24 H Fitness: De ultieme fitnesservaring** Bent u op zoek naar een fitnesscentrum waar u zich altijd welkom voelt, ongeacht het tijdstip? Bij 24 H Fitness vindt u de perfecte match. Met een uitgebreid aanbod aan apparatuur en trainingsprogramma's kunt u elke spiergroep trainen en uw fitnessdoelen verwezenlijken. En het beste van alles? Het is er nooit te druk, dus u kunt in alle rust trainen. Word vandaag nog lid en ervaar de ongeëvenaarde fitnesservaring die 24 H Fitness te bieden heeft!

**Betaalbaar en transparant** Bij 24 H Fitness geloven we in heldere communicatie en transparante tarieven. Bij het aanmelden via onze website betaalt u een eenmalige vergoeding van € 29. Bij uw eerste bezoek brengen wij u € 43 in rekening, wat duidelijk op onze website wordt vermeld. En u ontvangt altijd een e-mail met een overzicht van uw transacties, zodat u precies weet waarvoor u betaalt. Kies vandaag nog voor 24 H Fitness en geniet van een ongeëvenaarde fitnesservaring tegen een betaalbare prijs!

11.Balanzs

Balanzs
Welkom bij Balanzs, de fijne yogastudio met een brede keuze aan yogalessen voor ieder niveau, van beginners tot gevorderden. Onze ervaren yogadocenten staan klaar om jou te begeleiden op je yogapad, of je nu op zoek bent naar ontspanning, meer flexibiliteit of een uitdaging.

Bij Balanzs is yoga voor iedereen toegankelijk. Met onze gratis proefperiode van 7 dagen kun je kennismaken met de verschillende yogalessen en docenten. Voel je welkom om te ontdekken welke yogastijl het beste bij jou past en geniet van de vele voordelen van yoga, zoals ontspanning, meer flexibiliteit en een sterker lichaam.

12.The Love at First Tribe

The Love at First Tribe

13.Hot Yoga Place

Hot Yoga Place

14.YG Studios

YG Studios

15.Yoganesa

Yoganesa

16.yogastudio relax4vitality

yogastudio relax4vitality

17.Yoga Coolhaven

Yoga Coolhaven

18.Maria Pilates Rotterdam

Maria Pilates Rotterdam

19.doyoga

doyoga

20.Ellen Rouwet Yoga

Ellen Rouwet Yoga

21.Yoga - Pilates: Lichaam en geest in balans

Yoga - Pilates: Lichaam en geest in balans

22.Pilates Rotterdam

23.Pilates Hillegersberg

Pilates Hillegersberg

24.WOLk

WOLk

25.Meander Yoga

Meander Yoga
Post suggesties