Lijst 18 boksscholen in Rotterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-07-31

Samengesteld uit de beste lijsten over boksscholen in Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Fightclub-Rotterdam, RUI MORAIS, R.B.V. Herman van 't Hof, Mesa Sport, Lucie with the six punches. Laten we het samen ontdekken!

1.Fightclub-Rotterdam

Fightclub-Rotterdam
Fightclub-Rotterdam is de perfecte plek om te kickboksen, voor zowel kinderen als volwassenen. De trainers zijn zeer kundig en vriendelijk, maar ook streng als dat nodig is. Respect en discipline staan hoog in het vaandel, waardoor er een veilige en sportieve sfeer heerst.

2.RUI MORAIS

RUI MORAIS
Rui Morais heeft een ongeëvenaarde energie en passie voor sporten en trainen. Elke zondagochtend verwelkomt Rui een enthousiaste groep sporters in zijn studio. De trainingen zijn intensief en uitdagend, maar tegelijkertijd ook leuk en motiverend. Rui's expertise en enthousiasme inspireren de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen.

In de trainingen wordt veel aandacht besteed aan techniek en vorm, zodat de deelnemers veilig en effectief kunnen trainen. Rui creëert een energieke en positieve sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. Na afloop van de training voelen de deelnemers zich fitter, sterker en energieker. Rui's trainingen zijn meer dan alleen een workout; het is een ervaring die je energie geeft en inspireert om een gezonder en fitter leven te leiden.

Lees meer: Lijst 27 restaurants in Rotterdam

3.R.B.V. Herman van 't Hof

R.B.V. Herman van 't Hof
Beleef het unieke karakter van Boksschool Herman van 't Hof, een eerbetoon aan de authentieke bokssport. Betreed de nostalgische ring, waar de ziel van het boksen nog steeds voelbaar is. Ervaren trainers leiden je persoonlijk, met een passie die in elke stoot en beweging tot uiting komt.

Ontdek het dynamische aanbod van Boksschool Herman van 't Hof, van intensieve trainingen tot leuke clinics. Ontwikkel je techniek, vergroot je uithoudingsvermogen en ervaar de bevrijdende kracht van het boksen. Of je nu een gevorderde боkser bent of je eerste stappen zet, onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat je je doelen bereikt en de essentie van deze edele sport ontdekt.

4.Mesa Sport

Mesa Sport
Bij Mesa Sport Boksschool word je getraind door de beste trainers van Nederland, die hun hart en ziel in hun werk leggen. Of je nu een beginner of een ervaren bokser bent, bij Mesa Sport Boksschool voel je je direct thuis. De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Je traint samen met een groep enthousiaste mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: beter worden in boksen. De trainers geven je de technische vaardigheden en de mentale kracht die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Bij Mesa Sport Boksschool word je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, in een omgeving waar plezier en respect hand in hand gaan.

Lees meer: Lijst 27 koffietentjes in Rotterdam

5.Lucie with the six punches

Lucie with the six punches
Wil jij ook met volle overgave trainen in een stoere ambience? Bij LUCIE with the Six Punches kun je eindeloos variëren met bokslessen op verschillende niveaus en in allerlei stijlen. Van HIIT tot sparring, er is aanbod voor beginners en gevorderden. Personal training is er ook.

Het concept van LUCIE is uniek: boksen zonder bokszakken, waardoor je extra intensief beweegt en je jezelf kunt focussen op techniek. Daarnaast leer je wat handige zelfverdedigingsmoves, waardoor je je een stuk zekerder zult voelen op straat. Dit alles onder begeleiding van bevlogen trainers die altijd klaarstaan om jou naar een hoger level te tillen.

6.Boxing 82

Boxing 82
  • Beoordeling: 4,7/5 (38 Review by google)
  • Adres:

    Gebouw het klooster, Afrikaanderplein 7, 3072 EA Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    17:30 tot 21:00

Boxing 82: Dé plek waar de passie voor boksen nog springlevend is.

Een unieke boksschool met een ongedwongen sfeer, waar iedereen welkom is, ongeacht niveau of ervaring. De enthousiaste trainers begeleiden je met veel geduld en aandacht, zodat je op een veilige manier kennismaakt met deze uitdagende sport. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of de techniek van het boksen onder de knie wilt krijgen, bij Boxing 82 ben je aan het juiste adres.

Lees meer: Lijst 32 brunch in Rotterdam

7.Boksvereniging Crooswijk

Boksvereniging Crooswijk
Bij Boksvereniging Crooswijk vind je Rotterdamse bokshistorie en een ongeëvenaarde bokservaring. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, onze gedreven trainers helpen je om jouw grenzen te verleggen.

In een plezierige en motiverende ambiance, waar boksen meer is dan alleen trainen, begeleiden we je naar jouw boksdoelen. Met een uitstekende locatie in het hart van Rotterdam-Noord en een hechte community, is Boksvereniging Crooswijk dé plek om jouw boksdromen waar te maken.

8.Leon's Boxing Gym

Leon's Boxing Gym
Leon's Boxing Gym is een uitnodigende sportschool met een ideale mix van boksers van verschillende niveaus. Zo bent u op zoek naar een uitdagende training met gelijkgestemden, dan bent u hier aan het juiste adres. De ervaren trainers geven enthousiast les, waardoor elk bezoek aan de sportschool een genot is. U verlaat de gym gegarandeerd energiek en voldaan.

Leon's Boxing Gym onderscheidt zich door de technische kwaliteit van de lessen. Of u nu een beginner bent of een ervaren bokser, de trainers begeleiden u met veel geduld en expertise. De focus ligt op het verbeteren van uw techniek, zodat u uw boksvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Met zijn ruime aanbod aan lessen en uitstekende faciliteiten, is Leon's Boxing Gym de perfecte plek om uw boksambities waar te maken.

Lees meer: Lijst 32 hotels in Rotterdam

9.Boxing Company

Boxing Company
"Tijdens het eerste gesprek maakte Boxing Company een geweldige indruk. Hun openheid voor samenwerking met mijn cliënten die lijden aan PTSS stemt me optimistisch. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een vruchtbare samenwerking kunnen opzetten.

De kennismaking was uitzonderlijk prettig. Boxing Company onderscheidde zich in elke lockdown-periode door hun superieure aanpak. Hun programma's boden een broodnodige uitlaatklep en ondersteuning tijdens een uitdagende tijd. Ik ben ervan overtuigd dat hun expertise van onschatbare waarde zal zijn voor mijn cliënten. Samen kunnen we een positieve impact maken op hun welzijn."

10.Stichting Boksclub

Stichting Boksclub
Ben je op zoek naar een uitdagende en leuke manier om fit te worden? Zoek niet verder dan Boksclub Goede Les! Wij bieden bokstrainingen aan voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot gevorderden.

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij elke stap, van het leren van de basisvaardigheden tot het verbeteren van je techniek. En met onze gezellige en motiverende sfeer zul je zeker genieten van je trainingen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Boksclub Goede Les en ervaar het zelf!

11.Jayra Sport

Jayra Sport
Als je op zoek bent naar een manier om fit te worden, zelfvertrouwen op te bouwen en stress te verminderen, dan is Jayra Sport de perfecte plek voor jou. Onze Krav Maga-lessen zijn geschikt voor volwassenen van alle niveaus, en onze kleinschalige groepssessies zorgen voor een uitdagende en leuke ervaring.

Onze professionele instructeurs creëren een motiverende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om je grenzen te verleggen. En met de steun van je klasgenoten zul je snel vooruitgang boeken. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles en ervaar zelf het verschil dat Jayra Sport kan maken!

12.TYR Boxing

TYR Boxing

13.Huk Tti

14.Oosterbaan Gym

15.TEAM SOLO

TEAM SOLO

16.Boksschool Gerard Bok

Boksschool Gerard Bok

17.Het Bokslokaal

Het Bokslokaal
  • Beoordeling: 5,0/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Admiraal de Ruyterweg 14-A, 3031 AB Rotterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

18.Fitboyz010

Fitboyz010
Post suggesties