Lijst 14 boksscholen in Haarlemmermeer

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over boksscholen in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sport Academy Sellak, K1 Sports, GYM Hoofddorp, Gym Minang, MMA Jonkheer. Laten we het samen ontdekken!

1.Sport Academy Sellak

Sport Academy Sellak
Kom langs en ervaar de energieke sfeer, de deskundige begeleiding en het moderne interieur. Sellak is jouw ultieme partner in het bereiken van jouw fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet, bij Sellak vind je alles wat je nodig hebt voor een fit en gezond leven. Bezoek ons vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van trainen bij Sellak Sportschool!

2.K1 Sports

K1 Sports
K1 Sports Keywan is een uitmuntende sportcoach en een ware professional. De trainingen zijn pittig en gevarieerd, waarbij Keywan een persoonlijke benadering hanteert. Elke les overtreft mijn verwachtingen. Ik ervaar een enorme voldoening en vooruitgang in mijn fysieke conditie.

Met 1,5 maand kickbokservaring onder de deskundige begeleiding van Keywan, voel ik mij zelfverzekerder en fitter. Hij schenkt aandacht aan elk individu en helpt bij het verbeteren van persoonlijke punten zoals conditie en techniek. Of je nu een beginner bent of een ervaren wedstrijdvechter, Keywan biedt toegankelijke lessen voor alle niveaus.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

3.GYM Hoofddorp

GYM Hoofddorp
GYM Hoofddorp biedt een spectaculaire kickboksles voor kinderen! Onze geduldige, deskundige en professionele instructeurs zullen je kind helpen om zijn of haar volledige potentieel te bereiken in deze energieke en uitdagende sport.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, GYM Hoofddorp heeft alles wat je nodig hebt. Train in onze schone en moderne gym, uitgerust met bokszakken, padstraining, conditietrainingsapparatuur en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Onze gemotiveerde trainers begeleiden je elke stap van de weg, waardoor je een geweldige workout krijgt die je nog lang zult voelen.

4.Gym Minang

Gym Minang
Gym Minang biedt een gastvrije en persoonlijke fitnesservaring met deskundige begeleiding. Wij geloven in een holistische benadering van fitness, waarbij we ons richten op fysieke en mentale gezondheid. Ons team van ervaren trainers is gepassioneerd om je te helpen je doelen te bereiken, of dat nu afvallen, spieropbouw of verbetering van algehele conditie is. Bij Gym Minang vind je niet alleen een fitnesscentrum, maar een gemeenschap die je motiveert en ondersteunt op je fitnessreis.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en resultaatgerichte trainingsplannen. We nemen de tijd om je doelen en behoeften te begrijpen en ontwikkelen een programma op maat dat is afgestemd op jouw unieke situatie. Onze trainers zijn experts in hun vakgebied en beschikken over de kennis en vaardigheden om je te begeleiden naar succes. Met Gym Minang kies je voor een fitnesservaring die je leven zal veranderen. Wij helpen je je doelen te bereiken, je zelfvertrouwen te vergroten en een gezondere en gelukkigere levensstijl te creëren.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

5.MMA Jonkheer

MMA Jonkheer
Wil je jouw fitnesdoelen behalen en een ijzersterke conditie opbouwen? Dan ben je bij MMA Jonkheer aan het juiste adres. Ervaar de passie van onze ervaren instructeur Jordy, die jou met ongekende energie meeneemt in de wondere wereld van het boksen.

Bij MMA Jonkheer staat persoonlijke begeleiding voorop. Jordy let op elk detail, zodat je techniek tot in de puntjes wordt verfijnd. De lessen zijn niet alleen uitdagend en effectief, maar ook ontzettend leuk. Van warming-up tot krachttraining, van trappen tot HIIT-oefeningen, en natuurlijk een stevige portie buikspieroefeningen: alles komt aan bod. Met de unieke combinaties van MMA Jonkheer boek jij in no time zichtbare resultaten en voel je je fitter dan ooit!

6.Bouzidi Gym

Bouzidi Gym
Deze sportschool is misschien niet de nieuwste, maar nog steeds functioneel voor een goede workout. Het is jammer dat de persoon achter de bar geen klantvriendelijkheid uitstraalt, maar hij zou beter bezig kunnen zijn met het bijvullen van de handzeep op de toiletten.

Voor een serieuze training is deze sportschool een goede keuze. Hier vind je geen afleidingen, maar kun je je volledig focussen op het verbeteren van je conditie. De apparatuur is misschien niet de allernieuwste, maar is prima voor een effectieve work-out. Laat je dus niet afschrikken door de verouderde inrichting, maar ga voor een intensieve trainingssessie naar deze sportschool!

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

7.De Kickboksclub (voorheen Daan! Sport)

De Kickboksclub (voorheen Daan! Sport)

8.Club Kops

Club Kops
Club Kops is dé judoschool in de regio met een gouden reputatie. Onze gediplomeerde trainers staan garant voor kwalitatieve en gepersonaliseerde lessen, afgestemd op jouw niveau en ambities. Met een uitstekende sfeer en een persoonlijke aanpak zijn wij de perfecte plek voor zowel beginnende als ervaren judoka's van alle leeftijden.

Of je nu op zoek bent naar een leuke en uitdagende sport, of een competitieve carrière ambieert, Club Kops biedt het juiste platform. Onze judoschool staat bekend om haar snelle reacties op vragen en de vriendelijke en gastvrije sfeer. Met onze persoonlijke begeleiding en aandacht voor detail, helpen wij jou om jouw judopotentieel te ontplooien en het maximale uit jouw trainingen te halen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de voordelen van judo bij Club Kops!

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

9.RawBoxing

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je fysieke potentieel te ontdekken? RawBoxing biedt een ongeëvenaarde trainingservaring die je zal transformeren tot een sterkere, gezondere en zelfverzekerdere versie van jezelf.

Onze intensieve boks- en kickbokslessen zijn ontworpen om je lichaam en geest uit te dagen. In een levendige en ondersteunende omgeving word je begeleid door ervaren trainers die je zullen pushen om je doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, RawBoxing heeft een programma dat perfect bij je past. Sluit je vandaag nog aan en ervaar de ultieme bokservaring!

10.Team man of steel

Team man of steel
Ontdek het dynamische team van Man of Steel en ervaar het ultieme kickбокstraverse! Onze gepassioneerde instructeurs bieden persoonlijke begeleiding voor elk niveau, van beginners tot doorgewinterde krijgers.

Bij Man of Steel wordt je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Laat je adrenaline stromen met krachtige stoten, precieze trappen en een onverzettelijke geest. Of je nu op zoek bent naar een intensieve work-out, zelfverdediging of gewoon een ontlading, wij staan voor je klaar! Betreed onze dojo in Hoofddorp en ervaar de ongeëvenaarde kracht en voldoening van kickboksen.

11.Punch!

Punch!
Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame ervaring? Kom dan naar Punch! Wij bieden professionele lessen in een bruisende, gezellige omgeving, speciaal voor mannen die op zoek zijn naar meer uitdaging in hun leven.

Bij Punch! leer je van ervaren professionals die hun kennis en expertise graag met je delen. Naast de lessen is er volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan onze wekelijkse borrels, workshops en andere evenementen. Zo leer je niet alleen nieuwe vaardigheden, maar maak je ook nieuwe vrienden en bouw je een waardevol netwerk op.

12.Fightclub Haarlem

Fightclub Haarlem
**Fightclub Haarlem, een culinaire reis naar het hart van Haarlem** In het bruisende centrum van Haarlem, verscholen in een knus straatje, ligt Fightclub Haarlem. Dit gastronomische pareltje is een ware oase voor fijnproevers. Chef-kok Mathijs van der Eerden voert je mee op een culinaire reis door het hart van Haarlem, met gerechten die zowel je smaakpapillen als je ziel zullen prikkelen.

Van verfijnde amuse-bouches tot smaakvolle hoofdgerechten en verleidelijke desserts, elk gerecht bij Fightclub Haarlem is een kunstwerk op zich. De chef combineert lokale, seizoensgebonden ingrediënten met innovatieve technieken, waardoor smaken samensmelten en elkaar versterken. De wijnen, met zorg geselecteerd door onze sommelier, complementeren de gerechten perfect en verhogen de eetervaring tot ongekende hoogten.

13.Majid Gym Hoofddorp

Majid Gym Hoofddorp
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Rijnlanderweg 855B, 2132 NM Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    17:00 tot 21:00

14.Pencak Silat, Paulu Sembilan Hoofddorp, Nederland

Pencak Silat, Paulu Sembilan Hoofddorp, Nederland
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Graftermeerstraat 53, 2131 AB Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 21:00

Post suggesties