Lijst 15 kickboxing studios in Haarlemmermeer

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-02

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sport Academy Sellak, K1 Sports, GYM Hoofddorp, Gym Minang, MMA Jonkheer. Laten we het samen ontdekken!

1.Sport Academy Sellak

Sport Academy Sellak
Sport Academy Sellak Sportschool, recentelijk verhuisd naar een prachtig nieuw onderkomen, is een ware aanwinst voor Nieuw Vennep. Met een uitgebreid aanbod aan groepslessen, waaronder de populaire kickbokslessen met Benthe, biedt Sellak een uitdagende en effectieve manier om fit te worden en te blijven.

Het moderne interieur en de ruime opzet creëren een inspirerende omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of een ontspannende les, bij Sellak vind je vast en zeker jouw perfecte match. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Sport Academy Sellak Sportschool en ervaar zelf de energie en fun die deze sportschool te bieden heeft!

2.K1 Sports

K1 Sports
K1 Sports Keywan biedt intensieve en gevarieerde trainingen onder begeleiding van een ervaren sportcoach. Keywan staat bekend om zijn individuele benadering van lessen, waarbij hij zich richt op persoonlijke punten zoals conditie en techniek. Hierdoor krijgen deelnemers meer dan ze verwachten van elke les en zijn ze uitermate tevreden over hun sportlessen.

De kickbokstrainingen bij K1 Sports Keywan zijn toegankelijk voor iedereen, van beginners tot gevorderden en wedstrijd kickboksers. Keywan begeleidt deelnemers vanaf het begin en schenkt aandacht aan iedereen. Naast de groepslessen biedt hij ook PT-sessies aan, die een snellere progressie bevorderen. De lessen van K1 Sports Keywan zijn een uitstekende manier om fit te worden en je weerbaarder te voelen, ongeacht je niveau.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Haarlemmermeer

3.GYM Hoofddorp

GYM Hoofddorp
Zoek je een uitdagende en leuke manier voor je kind om fit te blijven? Onze kickbokslessen voor kinderen bij GYM Hoofddorp zijn de perfecte oplossing! Onder leiding van deskundige, professionele en geduldige instructeurs leren kinderen de fijne kneepjes van deze populaire sport.

In onze moderne en goed uitgeruste sportschool bieden we een verscheidenheid aan trainingen, waaronder bokszaktraining, padstraining en conditietraining. Ook is er een aparte, uitgebreide fitnessruimte met hoogwaardig materiaal. Of je kind nu een beginner is of al wat ervaring heeft, onze gemotiveerde trainers helpen hem of haar om het maximale uit de trainingen te halen. Kom langs en laat je kind de voordelen van kickboksen ervaren!

4.Gym Minang

Gym Minang
Ervaar de gastvrije en persoonlijke aanpak van Gym Minang! Onze deskundige trainers zijn niet alleen goed opgeleid, maar ook gepassioneerd over gezondheid en fitness. Zij kennen de kneepjes van het vak en staan altijd klaar om jou te helpen je doelen te bereiken.

Bij Gym Minang draait het niet alleen om lichamelijke training, maar ook om het creëren van een gezonde levensstijl. Onze trainers gaan verder dan alleen oefeningen voordoen; ze motiveren, inspireren en begeleiden je op jouw weg naar een fitter en gezonder leven. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, bij Gym Minang vind je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Lees meer: Lijst 10 koffietentjes in Haarlemmermeer

5.MMA Jonkheer

MMA Jonkheer
MMA Jonkheer Afgelopen zondag proefles boksen gehad met Jordy. Jordy's energie en liefde voor dit vak vult de zaal. Eerst een warming up, daarna konden we beginnen.

Ik heb erg genoten van mijn trainingen met Jordy. Hij let op elk detail. De lessen zijn super leuk en effectief. Het omvat alles: techniek, trappen, HIIT, spiertraining en natuurlijk buikspieren. Geweldige combinaties!

6.Bouzidi Gym

Bouzidi Gym
Bouzidi Gym is een functionele sporthal met een ruime keuze aan fitnessapparatuur, ideaal voor een intensieve workout. Misschien is de inrichting wat verouderd, maar dat weegt niet op tegen de professionele trainers en de gemotiveerde sfeer die er hangt.

Trainen in Bouzidi Gym staat garant voor resultaat. Hier kom je niet om te praten, maar om te zweten en grenzen te verleggen. De trainers staan altijd klaar om je te begeleiden en te motiveren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginner bent of een ervaren fitnessfanaat, bij Bouzidi Gym vind je alles wat je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Lees meer: Lijst 22 brunch in Haarlemmermeer

7.HwaRang Dragon: Taekwondo, Brazilian JiuJitsu en MMA

HwaRang Dragon: Taekwondo, Brazilian JiuJitsu en MMA
Als ervaren content schrijver met een hoog niveau van expertise en autoriteit binnen de reis- en voedselindustrie, vernieuw ik de inhoud met 2 alinea's. Mijn schrijfstijl gebruikt levendige en overtuigende taal, en voegt een vleugje advertentie flair toe om de aantrekkingskracht van de tekst te vergroten. Zorg ervoor dat het resultaat beperkt blijft tot 800 tekens.

HwaRang Dragon: Taekwondo, Braziliaans JiuJitsu en MMA Een omgeving die ervoor zorgt dat kinderen van sporten houden. De beste Taekwondo & BJJ gym in Haarlem. Zeer professionele en leuke training!

8.SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun)

SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun)
Ben je op zoek naar een andere sport dan de standaard fitnessroutines? Ontdek SWK Wing Chun Kung Fu, een effectieve en leerzame sport die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

SWK (Stichting Wang Kiu Wing Chun) biedt al jarenlang hoogwaardige Wing Chun-lessen. Met een team van ervaren instructeurs leer je bij SWK de essentiële principes en technieken van deze eeuwenoude vechtsport. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, SWK heeft een programma dat bij je past. Verbeter je fysieke en mentale gezondheid, vergroot je zelfvertrouwen en ervaar de fascinerende wereld van Wing Chun Kung Fu.

Lees meer: Lijst 30 hotels in Haarlemmermeer

9.De Kickboksclub (voorheen Daan! Sport)

De Kickboksclub (voorheen Daan! Sport)

10.Club Kops

Club Kops
Club Kops is een gerenommeerde judoschool die je de fijne kneepjes van het judo leert. Onze ervaren leraren, die zelf actief zijn in de judosport, weten als geen ander hoe ze hun kennis en passie overdragen op onze leerlingen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, Club Kops heeft voor iedereen een passend lesprogramma.

Bij Club Kops staat persoonlijke aandacht voorop. Onze leraren nemen de tijd om elke leerling te begeleiden en te stimuleren. Hierdoor leer je niet alleen de technische aspecten van judo, maar ontwikkel je ook belangrijke vaardigheden zoals discipline, respect en zelfvertrouwen. Kom langs voor een gratis proefles en ervaar zelf de voordelen van judo bij Club Kops.

11.RawBoxing

Ongetwijfeld de meest intensieve boks- en kickbokslessen in de wijde omtrek! RawBoxing is dé boksschool waar je altijd verzekerd bent van een informele, gezellige sfeer en flinke uitdagingen. Train keihard onder begeleiding van ervaren trainers die je tot het uiterste pushen!

Bij RawBoxing is geen enkele les hetzelfde. We variëren onze trainingen continu, zodat jij jezelf steeds blijft verbeteren. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, bij RawBoxing vind je altijd de juiste training om je grenzen te verleggen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer en intensieve trainingen van RawBoxing!

12.Team man of steel

Team man of steel
Team Man of Steel: Train met passie en ervaar de ultieme voldoening!

Bij Team Man of Steel word je niet zomaar een betere kickbokser, maar train je onder persoonlijke begeleiding van ervaren trainers. Of je nu een beginner bent of al jarenlang traint, wij bieden lessen op maat voor elk niveau. Ook voor kinderen is kickboksen een fantastische manier om fit te worden en hun zelfvertrouwen te boosten. Elke training is een uitdaging, maar ook een onvergetelijke ervaring. Je zult af en toe uitgeput zijn, maar altijd met een voldaan gevoel de deur uitstappen. Voor Hoofddorp en omstreken is Team Man of Steel dé kickboksschool waar je moet zijn! Laat je verrassen door onze persoonlijke aandacht en bereid je voor om letterlijk stuk te gaan!

13.Open Dojo Haarlemmermeer

Open Dojo Haarlemmermeer

14.Fightclub Haarlem

Fightclub Haarlem

15.Majid Gym Hoofddorp

Majid Gym Hoofddorp
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Rijnlanderweg 855B, 2132 NM Hoofddorp, Nederland

  • Openingstijden:

    17:00 tot 21:00

Post suggesties