Lijst 19 kickboxing studios in Zaanstad

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-03

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Marco's Gym, Personal Trainer Zaandam - Martijn van Braam, Stichting Budoclub "Choku", Sports Academy Schreiber, De Vechtfabriek. Laten we het samen ontdekken!

1.Marco's Gym

Marco's Gym
Marco's Gym: Dé plek voor een fit en gezond leven!

Bij Marco's Gym vind je alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Of je nu beginner bent of een ervaren sporter, hier kun je terecht voor een gevarieerd aanbod aan sportmogelijkheden. Van cardio-apparatuur en krachttraining tot groepslessen en personal training. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en te motiveren. Zelfs voor de kleintjes is er wat te beleven, want Marco's Gym biedt ook kickbokstrainingen voor kinderen. Kom langs en ervaar zelf de geweldige sfeer en de ongekende mogelijkheden bij Marco's Gym!

2.Personal Trainer Zaandam - Martijn van Braam

Personal Trainer Zaandam - Martijn van Braam
Ben je er klaar voor om je fitnessdoelen te behalen? Martijn van Braam biedt persoonlijke trainingen die je zullen helpen om af te vallen, fitter te worden en een gezondere levensstijl te leiden. Met zijn jarenlange ervaring en bewezen resultaten is Matijn de personal trainer die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Martijn biedt een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Hij motiveert je, daagt je uit en ondersteunt je bij elke stap. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen of gewoon gezonder wilt worden, Martijn kan je helpen om je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op met Martijn van Braam en begin je reis naar een gezondere toekomst!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaanstad

3.Stichting Budoclub "Choku"

Stichting Budoclub "Choku"
Stichting Budoclub "Choku" biedt een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een thuishaven in de wereld van budo. Jong en oud, beginners en gevorderden, iedereen vindt hier een plek waar ze zich thuis voelen. De multiculturele sfeer creëert een gevoel van saamhorigheid en respect, waardoor iedereen zich geaccepteerd en gewaardeerd voelt.

Ivan, de ervaren instructeur van Choku, staat altijd klaar om leden te begeleiden en te ondersteunen. Zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gemotiveerd voelt. Of je nu op zoek bent naar fysieke uitdaging, mentale groei of gewoon een plek om vrienden te maken, Choku is de ideale plek voor jou. Kom langs en ervaar de warme en uitnodigende sfeer van deze bijzondere vereniging.

4.Sports Academy Schreiber

Sports Academy Schreiber
Welkom bij Sports Academy Schreiber, het epicentrum voor vechtsporten. Hier stap je in de ring voor energieke lessen op de bokszak en met handschoenen. Of je nu een amateur of een doorgewinterde veteraan bent, wij bieden een uitdagende mix van techniek, conditie en circuittraining. Elke les is een explosie van adrenaline, waarbij je grenzen worden verlegd en je conditie ongekende hoogten bereikt.

In onze bovenzaal beoefen je Mixed Martial Arts (MMA), een vechtkunst die de beste elementen uit verschillende disciplines combineert. Onze ervaren trainers geven gedetailleerde feedback op je uitvoering, zodat je je techniek kunt verfijnen en jezelf kunt verbeteren. Sports Academy Schreiber is meer dan alleen een sportschool; het is een tempel voor vechtsporten waar passie en expertise samenkomen. Ervaar de sensatie van gevechtstraining en word de beste versie van jezelf.

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Zaanstad

5.De Vechtfabriek

De Vechtfabriek
De Vechtfabriek is dé plek voor kickbokstrainingen van topniveau, zowel voor beginners als ervaren vechtersbazen. Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van vechtsporten of je technieken wilt aanscherpen, bij De Vechtfabriek ben je aan het juiste adres.

Met een team van ervaren trainers en een state-of-the-art trainingsfaciliteit, krijg je de beste begeleiding om je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Train samen met gelijkgestemden in een uitdagende en motiverende omgeving, en ervaar de kick van kickboksen bij De Vechtfabriek!

6.Motivation for you Zaandam

Motivation for you Zaandam
Met Motivation Zaandam sta je nooit meer stil! Wij bieden een breed scala aan groepsfitnesslessen, geschikt voor elk niveau en elk doel. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen of gewoon lekker actief bezig zijn, bij ons zit je goed.

Onze teamtrainingen zijn een ideale manier om samen met je collega's te werken aan een gezondere leefstijl. Samen zweten, lachen en trainen, wat is er leuker? Bovendien zijn onze trainingen ook nog eens heel effectief. Je zult versteld staan hoeveel je in korte tijd kunt bereiken.

Lees meer: Lijst 17 brunch in Zaanstad

7.Salomons Sportschool

Salomons Sportschool
Sporten bij Salomons Sportschool is meer dan alleen bewegen. Hier staan niet alleen de fysieke prestaties centraal, maar ook de sociale ontwikkeling van de sporters. Met een warm en gastvrij klimaat vormen we een tweede thuis voor onze leden, waar respect, discipline en teamgeest hoog in het vaandel staan.

Voor de jeugd biedt Salomons Sportschool een uitstekende Judoschool onder leiding van gediplomeerde instructeurs. Judo, een Olympische vechtsport, draagt bij aan de ontwikkeling van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en lichamelijke vaardigheden. Dankzij de kleinschalige opzet en persoonlijke benadering krijgt ieder kind de aandacht en begeleiding die het verdient, waardoor ze optimaal kunnen groeien in deze prachtige sport.

8.Fit-Factory

Fit-Factory
Fit-Factory is een sportschool die zich onderscheidt met een intieme en gezellige sfeer. In tegenstelling tot de grote fitnessketens, waar je vaak een nummer bent, word je hier persoonlijk en warm ontvangen. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat er veel onderling contact is en iedereen elkaar kent.

Fit-Factory biedt uitsluitend groepslessen aan, wat bijdraagt aan het kameraadschappelijke gevoel. Je traint samen met anderen, elkaar motiverend en ondersteunend. De huiselijke sfeer, met persoonlijke aandacht en een hoge mate van hygiëne, maakt dat je je meteen thuis voelt. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, bij Fit-Factory ben je van harte welkom.

9.Westerkoog Sport Koog aan de Zaan

Westerkoog Sport Koog aan de Zaan
**Sporten in Westerkoog en Koog aan de Zaan?** Ben je op zoek naar een sportlocatie waar je je grenzen kunt verleggen en je fitheid naar een hoger niveau kunt tillen? Dan ben je bij Westerkoog Sport in Koog aan de Zaan aan het juiste adres! Onze ervaren en gemotiveerde trainers staan klaar om je te begeleiden en te inspireren tijdens je sportieve reis. Met een breed scala aan faciliteiten en programma's, is er voor ieder wat wils.

Onze modern ingerichte sportschool is voorzien van state-of-the-art apparatuur, waardoor je je trainingen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar begeleiding of een ervaren sporter die je grenzen wilt verleggen, wij helpen je graag om het maximale uit je trainingen te halen. Daarnaast bieden we diverse groepslessen aan, zoals yoga, Zumba en kickboksen, om je motivatie hoog te houden en je te voorzien van een complete workout.

10.Sporthal Zaanstad-Zuid

Bent u op zoek naar een gloednieuwe, moderne sporthal in Zaanstad-Zuid? Dan is deze prachtige accommodatie absoluut de moeite waard om te bekijken! De hal is extreem schoon en netjes, met een ruime recreatieruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. De centrale ligging maakt het eenvoudig om de sporthal te bereiken, en de moderne uitstraling geeft u een gevoel van luxe.

Sporthal Zaanstad-Zuid biedt ongekende mogelijkheden voor sportliefhebbers. Of u nu een fanatieke atleet bent of gewoon op zoek naar een plek om lekker te bewegen, deze sporthal heeft alles wat u zoekt. Dankzij de ruime opzet en de uitstekende faciliteiten kunt u ongestoord genieten van uw favoriete sport. Kom dus snel een kijkje nemen en ervaar zelf de unieke sfeer van deze prachtige sporthal!

11.Kick&Fit Wormer

Bij Kick&Fit Wormer kun je trainen op je eigen niveau. Of je nu een beginner bent of al een ervaren atleet, onze trainers staan klaar om je te begeleiden naar jouw fitnessdoelen. Onze groepslessen zijn leuk en motiverend, en onze trainingsruimte is ruim en uitgerust met de nieuwste apparatuur.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon je conditie wilt verbeteren, Kick&Fit Wormer is de plek voor jou. Onze trainers zijn ervaren en gecertificeerd, en ze stellen een persoonlijk trainingsprogramma samen dat is afgestemd op jouw behoeften. Wij bieden ook voedingsadvies en supplementen om je te helpen je doelen sneller te bereiken. Kom vandaag nog langs voor een gratis proefles en ervaar zelf waarom Kick&Fit Wormer de beste keuze is voor jouw fitnessreis.

12.Personal Fitness Center Zaandam

Personal Fitness Center Zaandam

13.Kenchutai

Kenchutai

14.Westerkoog Sport Assendelft

Westerkoog Sport Assendelft

15.MMA Gym Warrior’s Factory

MMA Gym Warrior’s Factory

16.Tenchishido martialarts

Tenchishido martialarts

17.Fenghuang Martial Arts - Zaandam

Fenghuang Martial Arts - Zaandam

18.jerryrecaroperformancetraining

jerryrecaroperformancetraining
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    De Locomotief 146, 1541 MT Koog aan de Zaan, Nederland

  • Openingstijden:

    14:00 tot 21:00

19.Fight Ready

Fight Ready
Post suggesties