Lijst 11 kickboxing studios in De Pijp Amsterdam

Bas de Ruiter

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over kickboxing studios in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals The Gym Amsterdam, BodyBase Studios Amsterdam, HIIT FIT Albert Cuyp, Studio 191 Amsterdam, VBSK.nl. Laten we het samen ontdekken!

1.The Gym Amsterdam

The Gym Amsterdam
In het hart van Amsterdam, waar dynamiek en welzijn samenkomen, verwelkomt The Gym Amsterdam u om uw fysieke grenzen te verleggen. Of u nu een doorgewinterde atleet bent of een beginner die uw eerste stappen zet in de wereld van fitness, ons team van experts staat klaar om u te begeleiden naar het bereiken van uw doelen.

In onze state-of-the-art faciliteiten vindt u alles wat u nodig heeft voor een complete workout-ervaring. Of u nu kiest voor kickboksen, krachttraining of yoga, onze professionele coaches staan tot uw beschikking om u te motiveren, te inspireren en ervoor te zorgen dat u het maximale uit elke sessie haalt. Met The Gym Amsterdam wordt fitness een plezier, een reis naar zelfverbetering en een bron van welzijn die zich uitstrekt tot alle aspecten van uw leven.

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

2.BodyBase Studios Amsterdam

BodyBase Studios Amsterdam
BodyBase Studios Amsterdam is dé plek om reformer Pilates op een hoger tempo uit te proberen. Ik volgde les bij Covadonga en het was fantastisch! De studio is prachtig ingericht, met veel apparatuur, schone douches, kluisjes en een fijne kleedruimte.

Maar wat BodyBase echt geweldig maakt, zijn de instructeurs. Ze zijn stuk voor stuk deskundig en betrokken, en begeleiden je uitstekend, ook als je een blessure hebt. Of je nu beginner of gevorderd bent, bij BodyBase voel je je thuis. Ik ben fan!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

3.HIIT FIT Albert Cuyp

HIIT FIT Albert Cuyp
HIIT FIT Albert Cuyp, een ware vechtsportempel!

Onder de bezielende leiding van meesterdocent Shermain, ontdekt u bij HIIT FIT Albert Cuyp de ware essentie van kickboksen en HIIT. Of u nu een beginner bent die zijn eerste stappen op het kickbokspad zet, of een ervaren vechter die zijn skills wil aanscherpen: bij HIIT FIT Albert Cuyp zit u goed. In een intieme setting, met een kleine groep, ervaart u de kracht en energie van deze dynamische sporten. De enthousiaste en kundige instructeurs zorgen voor een motiverende en uitdagende omgeving, waarin u uw grenzen verlegt en uzelf op een ongekende manier ontwikkelt.

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

4.Studio 191 Amsterdam

Studio 191 Amsterdam
**Yoga en fitness die je écht zullen verbazen: Studio 191 Amsterdam** Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Studio 191 Amsterdam, een oase van welzijn en vitaliteit. Dompel je onder in de kalmte van yoga, ontspan je spieren met de energieke Barre Burn, daag jezelf uit met Barre Box, laat je meevoeren door de vloeiende bewegingen van Flow for All of ervaar het surfen op droog land met Surf Yoga.

Studio 191 Amsterdam is meer dan alleen een fitnesscentrum; het is een plek waar lichaam en geest samenkomen. De ruimte met kosmische energie zorgt voor een unieke sfeer, perfect voor het volgen van je favoriete les. De ervaren instructeurs begeleiden je met deskundigheid en zorgen ervoor dat je elke sessie optimaal benut. Ontdek de transformatieve kracht van yoga en fitness bij Studio 191 Amsterdam, waar je je lichaam versterkt, je geest verfrist en je ziel inspireert.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

5.VBSK.nl

VBSK.nl
Ben jij op zoek naar een sfeervolle boksschool in Amsterdam? Zoek niet verder dan VBSK.nl aan de Albert Cuypmarkt!

Bij VBSK.nl word je getraind door de ervaren leraar Gino, die zijn lessen met veel passie en enthousiasme geeft. Of je nu een beginner bent of al gevorderde vechttechnieken onder de knie hebt, Gino's lessen zijn geschikt voor elk niveau. Zijn focus op bewegingsleer zorgt ervoor dat je niet alleen sterker wordt, maar ook je techniek verbetert. Kom vandaag nog langs bij VBSK.nl en ervaar zelf de energieke sfeer en professionele begeleiding!

Lees meer: Lijst 23 kickboxing studios in Amsterdam

6.Robby Nelson Training Club

Robby Nelson Training Club
Wil je een epische training vol adrenaline, waar je grenzen worden verlegd? Dan is de Robby Nelson Training Club de perfecte match voor jou!

Bij deze club is #geenpijn #geenwinst. Onze ervaren trainers, waaronder Robby himself, houden je gemotiveerd en laten geen spatje ruimte over voor verslapping. Bereid je voor op een explosieve explosie van energie, waar je spieren zullen schreeuwen en je longen naar lucht happen. Zo'n intense training heb je nog nooit meegemaakt!

7.Shinbukan Amsterdam

Shinbukan Amsterdam
Shinbukan Amsterdam is een absolute aanrader voor liefhebbers van vechtkunsten en fitness. Met jarenlange ervaring in verschillende disciplines biedt Shinbukan een unieke blend van lichamelijke training en interne oefeningen.

Bij Shinbukan staat gastvrijheid en hygiëne hoog in het vaandel. Je traint in ruime, schone zalen onder begeleiding van ervaren instructeurs zoals Adrian, die je met passie en expertise de fijne kneepjes van Gracie BJJ leert. Of je nu een beginner bent of meer gevorderd, bij Shinbukan vind je de perfecte training. Ervaar zelf de dynamische sfeer en professionele begeleiding en ontdek waarom Shinbukan Amsterdam de beste plek is om je fysieke en mentale grenzen te verleggen.

8.Dodo Jiu Jitsu

Train bij Dodo Jiu Jitsu voor een onvergetelijke BJJ-ervaring! Onze getalenteerde team van trainers, waaronder vier zwarte banden, zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt en je al je technieken tot in de puntjes beheerst. Of je nu net begint of een ervaren grappler bent, bij Dodo Jiu Jitsu word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en je BJJ-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Met trainingen vijf keer per week, een gastvrije groep beoefenaars en een focus op persoonlijke groei, is Dodo Jiu Jitsu de ideale plek om je fysieke en mentale grenzen te verkennen. Meld je vandaag nog aan en ervaar zelf de magie van onze BJJ-sportschool. Samen bereiken we jouw BJJ-doelen en creëren we een onvergetelijke reis op de tatami!

9.TrainMore Amsterdam de Pijp

TrainMore: jouw partner voor een gezonde levensstijl

TrainMore Amsterdam de Pijp
  • Beoordeling: 3,6/5 (249 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 2-8, 1072 PC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    07:00 tot 23:00

  • Personal Trainer:

    Gekwalificeerde instructeurs met jarenlange ervaring

  • Uitrusting:

    - Loopbanden - Roeimachines - Crosstrainers - Freihantelgedeelte - Groepsleszaal

  • Prijsbereik:

    $$

  • Geschikt voor:

    Voor iedereen die serieus aan zijn of haar gezondheid wil werken

TrainMore Amsterdam de Pijp is een sportschool met een relaxte sfeer en gloednieuwe apparatuur. De sportschool voelt nooit overvol aan en er hangt een fijne vibe. En met de deal dat er per keer sporten €1,- van je maandbedrag af gaat, is het helemaal top.

TrainMore Amsterdam de Pijp heeft vrijwel alles wat je nodig hebt in een sportschool, inclusief moderne cardioapparatuur, krachttrainingsapparaten en een ruim aanbod aan groepslessen. De sportschool is ook mooi licht, wat bijdraagt aan de fijne sfeer.

10.Jsx Studio De Pijp

Jsx Studio De Pijp
Ontdek Jsx Studio De Pijp, een knusse en charmante studio die je hart zal veroveren. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je de uitnodigende sfeer. Het ruime klaslokaal is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een effectieve workout: matten, gewichten, weerstandsbanden en een barre. De combinatie van barre-oefeningen en verzwarende brand-lessen zorgt voor een uitdagende en lonende ervaring.

Jsx Studio De Pijp biedt ook handige faciliteiten, zoals kluisjes voor je waardevolle spullen, jashangers en een toiletruimte. Of je nu een beginner bent of een ervaren fitnessfanaat, de kleinschalige groepslessen van 6-9 personen garanderen persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Dus of je op zoek bent naar een ontspannende pilatesles of een energieke barre-workout, Jsx Studio De Pijp heeft alles wat je zoekt.

11.Amsterdam Kickboksen

Amsterdam Kickboksen
Als je op zoek bent naar een culinair avontuur dat je smaakpapillen zal prikkelen, dan is Amsterdam Kickboksen dé plek voor jou. Deze gastronomische parel biedt een verleidelijke selectie van exquise brunchgerechten die zowel je zintuigen als je honger zullen bedaren. Van edele vleeswaren tot verrukkelijke vegetarische opties, Amsterdam Kickboksen heeft voor elk wat wils.

Begin je brunch met een verfrissend glas sinaasappelsap, rijk aan vitamine C, of kies voor een verkwikkende hanger- of wortelsap, om je smaakpapillen wakker te schudden. Laat je verleiden door de sappige zoetigheid van onze huisgemaakte vruchtensappen, die de perfecte aanvulling vormen op je culinaire reis.
Post suggesties