Lijst 14 nagelsalons in De Pijp Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over nagelsalons in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Sunny's Beautyspot, Endorphine Nailbar, Patricia Nails & Wax, Karo Nails Amsterdam, Love Jemma Nails. Laten we het samen ontdekken!

1.Sunny's Beautyspot

Sunny's Beautyspot
Bij Sunny's Beautyspot ben je altijd verzekerd van een gezellige en ontspannen ervaring. Sunny is een ervaren en vakkundige schoonheidsspecialiste die met veel passie en precisie jouw uiterlijk tot in de puntjes verzorgt. Of je nu op zoek bent naar wimperverlenging, een pedicure of een andere behandeling, bij Sunny ben je aan het juiste adres.

Sunny's Beautyspot is de plek waar schoonheid en ontspanning samenkomen. Laat je heerlijk verwennen door Sunny's professionele handen en ervaar hoe je lichaam en geest weer opbloeien. Geniet van een moment voor jezelf en ontdek hoe Sunny's Beautyspot jouw natuurlijke schoonheid naar boven haalt.

2.Endorphine Nailbar

Endorphine Nailbar
Stap binnen in een oase van rust en laat je verwennen met een manicure en pedicure die je adem zal benemen. Hun oog voor detail en uitzonderlijke service zullen je nagels laten stralen als nooit tevoren. De schone, uitnodigende omgeving zal je ontspannen en je het gevoel geven alsof je thuis bent. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of iets meer gewaagd, bij Endorphine Nailbar word je op je wenken bediend. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de magie zelf!

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.Patricia Nails & Wax

Patricia Nails & Wax
Bij Patricia Nails & Wax kun je terecht voor een heerlijke pedicure die je voeten weer als nieuw laat voelen. Pedicure Patricia neemt de tijd om je nagels perfect te verzorgen, schoon te maken en te knippen. Ook verwijdert ze harde delen, zodat je voeten weer zacht en verzorgd aanvoelen.

De behandeling is niet alleen effectief, maar ook nog eens heerlijk ontspannend. Je kunt achteroverleunen en genieten terwijl Patricia haar werk doet. Je nagels zullen er prachtig uitzien, waardoor je met een zelfverzekerd gevoel de deur uit kunt stappen. Ben je op zoek naar een professionele pedicure behandeling? Dan ben je bij Patricia Nails & Wax aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

4.Karo Nails Amsterdam

Karo Nails Amsterdam
Als je op zoek bent naar een onvergetelijke nagelbeleving, moet je bij Karo Nails Amsterdam zijn. Karolina, de eigenaresse, is een ware kunstenares als het aankomt op nagels. Met passie en precisie creëert ze de mooiste kunstwerkjes op je nagels.

Of je nu gaat voor een klassieke manicure, een trendy gellak of een luxe spabehandeling, bij Karo Nails Amsterdam ben je aan het juiste adres. De salon staat bekend om haar uitstekende service en vriendelijke sfeer. En het allerbeste? De prijzen zijn verrassend betaalbaar, waardoor je jezelf vaker kunt verwennen met mooie en verzorgde nagels.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Love Jemma Nails

Love Jemma Nails
Laat je nagels stralen bij Jemma Nails, dé expert in nagelverzorging!

Of je nu een man bent die op zoek is naar een professionele manicure of een vrouw die haar nagels laat verwennen met de nieuwste trends, Jemma Nails heeft alles wat je nodig hebt. Met haar jarenlange ervaring en ongeëvenaarde vaardigheden, zorgt Jemma ervoor dat je nagels er op hun best uitzien. Van klassieke manicures tot trendy nageldesigns, Jemma's aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit zullen je verbazen.

6.Crystal nails

Kristalnagels, de duurste en meest waardeloze nagelbehandeling die ik ooit heb gehad. Slordige service, gebreken en katoen in de lak, huid rond de nagels gekleurd, gekwetst en geïrriteerd, Engels verstaan bijna nul. Nagelkunstenaar enorm afgeleid. Wel een goede zaak, maar het ligt er maar net aan wie precies je nagels doet, hoe goed het is.

Laat je nagels stralen met een luxueuze behandeling bij Kristalnagels. Onze ervaren nagelkunstenaars gebruiken alleen de beste producten en technieken om je nagels een onvergetelijke uitstraling te geven. Of je nu kiest voor een klassieke manicure of een gewaagde nailart, wij zorgen ervoor dat je nagels er perfect uitzien en aanvoelen. Boek vandaag nog je behandeling en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.American Nails

American Nails

8.NailCraft Amsterdam

Bij NailCraft Amsterdam ervaar je een luxueuze nagelbehandeling met een verbluffend resultaat. Onze ervaren nagelstylist Maysa verwelkomt je met een warme glimlach en luistert aandachtig naar je wensen. Met haar vakkundige handen tovert ze jouw nagels om tot ware kunstwerkjes.

Of je nu kiest voor een klassieke manicure of een trendy shellac-behandeling, bij NailCraft Amsterdam weet je zeker dat je in goede handen bent. De studio is stijlvol en hygiënisch, en de gebruikte producten zijn van topkwaliteit. Dankzij de scherpe prijzen en de uitstekende service is NailCraft Amsterdam de beste nagelsalon in Amsterdam. Boek vandaag nog jouw afspraak en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.Oh My Nails

Oh My Nails
Bij Oh My Nails staat klanttevredenheid centraal. Naast de gebruikelijke nagelbehandelingen, biedt deze salon ook de mogelijkheid om prachtige nail art toe te laten voegen, tegen een geringe meerprijs.

Onlangs hebben wij een manicure en pedicure met gellak ondergaan bij Oh My Nails. Het resultaat was werkelijk adembenemend. De professionals luisterden aandachtig naar onze wensen en creëerden de nagels waar wij naar verlangden. De salon is uiterst hygiënisch en de medewerkers zijn zeer bekwaam. Wij zijn vastbesloten om terug te keren voor nog meer verwennerij voor onze nagels.

10.Blu Nail Bar

Blu Nail Bar
Ben je op zoek naar een onvergetelijke pedicure-ervaring? Zoek dan niet verder dan Blue Nail Bar! Onze ervaren nagelstylisten zorgen ervoor dat je voeten de behandeling krijgen die ze verdienen, met behulp van de beste producten en technieken. Je nagels worden perfect gelakt, zonder vervelende luchtbellen of pijnlijke insnijdingen.

Stap binnen in onze schone en uitnodigende salon en ervaar het verschil. Onze hygiënische werkomgeving en vriendelijke personeel zullen je op je gemak stellen. Gun jezelf een welverdiende verwendag en laat ons jouw voeten verwennen met een prachtige pedicure. Je zult versteld staan van de resultaten!

11.Lis Beauty Lounge

Lis Beauty Lounge
Lis Beauty Lounge is een prachtig schoonheidssalon waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van een welverdiende behandeling. De salon is ruim en sfeervol ingericht, met veel licht en warme kleuren. Het team van professionele schoonheidsspecialisten staat klaar om jou in de watten te leggen en te voorzien van de beste behandelingen.

Of je nu komt voor een manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of massage, bij Lis Beauty Lounge ben je verzekerd van een fantastische ervaring. De specialisten werken met de beste producten en technieken om jouw huid en nagels er stralend uit te laten zien. Bovendien is de service altijd persoonlijk en vriendelijk, zodat jij je helemaal op je gemak voelt.

12.Century Nails

Century Nails
Ontdek Century Nails, gelegen op een levendige locatie bij de beroemde Albert Cuypmarkt. Deze nail salon biedt uitzonderlijke nageldiensten, inclusief herenmanicures. Geniet van het gemak van openbaar vervoer, waardoor Century Nails moeiteloos bereikbaar is.

Bij Century Nails staat klanttevredenheid centraal. Ervaren nagelstylisten zorgen ervoor dat je nagels er onberispelijk uitzien. Of je nu op zoek bent naar een klassieke manicure of een trendy kunstnagel, het team van Century Nails heeft de vaardigheden en expertise om je wensen te vervullen. Betalen is eenvoudig, zowel contant als via een bankoverschrijving. Bezoek Century Nails voor een onvergetelijke nagelervaring en geniet van schitterende, verzorgde nagels die je zelfvertrouwen een boost geven.

13.Star Hollywood Nails Albert Cuyp

Star Hollywood Nails Albert Cuyp

14.Nails by Nina Maria

Nails by Nina Maria
Post suggesties