Lijst 28 kappers in De Pijp Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-07

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Jooze, Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online, Djam Barber, day&night hairdressers, Kapsalon De Cuyp. Laten we het samen ontdekken!

1.Jooze

Jooze
Jouw haar is je kroon, en met een bezoek aan Jooze weet je zeker dat je haar in goede handen is. Onze ervaren stylisten werken met de beste producten en technieken om jou het perfecte kapsel te bezorgen. Of je nu kiest voor een klassieke bob of gedurfde highlights, wij zorgen ervoor dat je salon verlaat met een look waar je blij van wordt.

En het beste van alles? Bij Jooze geloven we dat haarverzorging betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we een breed scala aan diensten tegen concurrerende prijzen, zodat iedereen kan genieten van mooi haar. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom Jooze de beste keuze is voor al je haarwensen.

2.Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan - Boek nu online
Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan: laat je stralen als nooit tevoren!

Op zoek naar een kapsel dat jouw unieke stijl weerspiegelt? Hizi Hair Amsterdam Ceintuurbaan staat voor jou klaar met een team van ervaren haarprofessionals die jouw wensen tot werkelijkheid omtoveren. Stap binnen in onze gezellige salon en laat je onderdompelen in een wereld van haarverzorging en -styling. Of je nu een knipbeurt, kleuring of een complete metamorfose zoekt, wij zorgen ervoor dat je met een stralend kapsel en een glimlach naar huis gaat. Laat ons jouw haarverhaal schrijven en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

3.Djam Barber

Voor de beste knipbeurt in Amsterdam-Zuid

Djam Barber
  • Beoordeling: 4,5/5 (403 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 160, 1072 LT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke kappers, scherpe prijs, goede kwaliteit

  • Nadelen:

    Soms lange wachttijden, beperkte openingstijden, geen online afspraakmogelijkheid

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit knipbeurten voor een schappelijke prijs

  • Personeel:

    Vriendelijk, deskundig, behulpzaam, luisteren naar wensen, geven goed advies

  • Diensten:

    Knippen, scheren, trimmen, verven, föhnen

Djam Barber: Uw adres voor een superieure scheerbeurt in de bruisende Pijp!

Redhouan, uw bekwame barbier, verwelkomt u met open armen in zijn moderne en gastvrije barbershop. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie, zorgt Redhouan ervoor dat u een onvergetelijke scheerervaring krijgt. Hij luistert aandachtig naar uw wensen en creëert een kapsel dat perfect bij uw stijl en gezichtsvorm past. Of het nu gaat om een klassieke fade, een strakke trim of een trendy undercut, bij Djam Barber bent u verzekerd van een onberispelijk resultaat.

4.day&night hairdressers

Voor een trendy kapsel ben je bij ons aan het juiste adres

day&night hairdressers
  • Beoordeling: 4,6/5 (254 Review by google)
  • Adres:

    Gerard Douplein 88, 1073 XG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Professioneel, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, soms lange wachttijden, beperkte parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief goede haarverzorging en styling

  • Personeel:

    Deskundig, Vriendelijk, Hulpvaardig, Creatief, Ervaren

  • Diensten:

    Knippen, Kleuren, Permanenten, Styling, Haarverzorging

Dag en Nacht kapper; in alle opzichten onderscheidend in haar aanpak Op zoek naar een kapper die weet hoe je haar het beste tot zijn recht kan laten komen? Day and Night is dé kapper die weet wat jouw haar nodig heeft! Wij zijn een team van ervaren kappers die met passie en precisie jouw haar omtoveren tot een ware blikvanger. Onze klantvriendelijke benadering zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt en met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

Naast onze uitstekende service bieden wij ook een breed scala aan behandelingen aan, van knippen tot verven en van föhnen tot opsteken. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om jouw haar gezond en glanzend te maken. Met onze expertise en jouw wensen creëren we samen de perfecte look voor jou. Kom langs en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

5.Kapsalon De Cuyp

Kapsalon De Cuyp
Kapsalon De Cuyp biedt een ongekende knipbeleving waarbij klantvriendelijkheid en vakmanschap hand in hand gaan. Bij binnenkomst word je hartelijk begroet met een kopje koffie of thee, zodat je rustig kunt ontspannen.

De ervaren kappers van Kapsalon De Cuyp luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren de perfecte look die bij jou past. Met hun scherpe scharen en precieze technieken toveren zij jouw haar om tot een kunstwerk. En dat alles voor een betaalbare prijs, waardoor je met een tevreden gevoel en een prachtig kapsel de deur uitstapt.

6.Pieter Bas Kapsalons

Jouw haar, onze passie

Pieter Bas Kapsalons
  • Beoordeling: 4,1/5 (158 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 88, 1073 LP Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Voordelen:

    Professionele kapsters, modern ingericht, goed bereikbaar

  • Nadelen:

    Kan duur zijn, vaak druk, lastig parkeren

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit haarverzorging en styling

  • Personeel:

    Vriendelijk, Vakkundig, Servicegericht, Luistert goed naar wensen, Geeft goed advies

  • Diensten:

    Knippen, Wassen, Föhnen, Stylen, Verven

Bij Pieter Bas Kapsalons in het hart van Amsterdam, ervaar je een onvergetelijke kappersbelevenis. Onze topstylist Ehsan verwelkomt je met zijn professionele expertise en gepassioneerde aandacht. Vertel hem jouw haarwensen en hij tovert ze om tot een schitterend kapsel dat perfect bij je stijl en persoonlijkheid past. Van klassieke coupes tot trendy snitten, Ehsan beheerst de kunst van het knippen en stylen moeiteloos.

Ook onze andere stylisten, zoals Nina, staan klaar om je haar naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een subtiele verfijning of een complete make-over wenst, bij Pieter Bas Kapsalons ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Onze salon is een oase van rust en verwennerij, waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en jezelf kunt onderdompelen in de wereld van haarstyling. Laat ons je haar transformeren en straal als nooit tevoren!

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

7.Djam Hairdressing

Djam Hairdressing
Kom naar Djam Hairdressing voor een knipbeurt van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs! Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te verwennen met een nieuwe look. Plan eenvoudig je afspraak via Treatwell!

In de handen van onze ervaren kapper Esma ben je verzekerd van een prachtige coupe. Haar liefdevolle aanpak en uitzonderlijke vaardigheden in knippen en verven zullen je versteld doen staan. Ze weet precies hoe ze jouw unieke stijl kan accentueren! Laat je verwennen door Esma en ervaar het verschil bij Djam Hairdressing. Wij geven een dikke 10 voor deze topkapper!

8.Colour Lounge Beauty

Colour Lounge Beauty
Beleef een onvergetelijke schoonheidservaring bij Color Lounge Beauty in het hart van Amsterdam. Onze getalenteerde stylisten, Nikah, Katerina en Guido, staan klaar om jouw innerlijke schoonheid te onthullen.

Of je nu verlangt naar een stralende kleur of een trendy kapsel, bij Color Lounge Beauty ben je aan het juiste adres. Wij gebruiken alleen de beste producten om je haar gezond en glanzend te houden, en onze stylisten zijn experts in het creëren van looks die perfect bij jouw stijl en wensen passen. Laat je verwennen door onze ontspannende sfeer en professionele service, en stap stralend de deur uit met een look waar je trots op bent.

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

9.Kapsalon Diamant

Kapsalon Diamant
Kapsalon Diamant Topkapper bevindt zich in de bruisende Pijp, waar ervaren kappers Osman en Fuat je haar naar wens knippen. Verwen jezelf met een professionele knipbeurt door deze vakkundige kappers, die bekend staan om hun uitstekende service.

Stap binnen bij Kapsalon Diamant Topkapper en ervaar het verschil. Of je nu een simpele trim of een complete restyling wenst, Osman en Fuat luisteren aandachtig naar je wensen en creëren de perfecte look voor jou. Met hun jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen ze ervoor dat je met een stralende coupe de deur uitloopt.

10.Sjenkels Amsterdam Roelof Hartstraat

Sjenkels Amsterdam Roelof Hartstraat
  • Beoordeling: 4,6/5 (61 Review by google)
  • Adres:

    Roelof Hartstraat 17 (verhuisd naar, Ceintuurbaan 227, 1071 VG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Sjenkels Amsterdam Roelof Hartstraat: laat je haar stralen door de professionals!

Of je nu hunkert naar een frisse nieuwe coupe of een subtiele verfijning, Sjenkels Amsterdam heeft alles in huis om je haarwensen te vervullen. Onze getalenteerde stylistes Michelle en Mariska staan klaar om je verwachtingen te overtreffen. Met hun oog voor detail en passie voor haarverzorging zorgen zij voor een onvergetelijke beleving. Laat je verrassen door hun vakkundige kniptechnieken, waarbij ze droog haar gebruiken voor een levendig resultaat dat je versteld doet staan. Hun warmte en gastvrijheid maken de ervaring compleet, waardoor jij met een stralende glimlach en een perfect gekapt kapsel de deur uitloopt.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

11.Makovr

Makovr
Op zoek naar een verbluffende make-over? Zoek niet verder! Met onze Nederlands sprekende topstylisten ben je verzekerd van een professionele ervaring en een perfect geknipte coupe. Wat je haartype of gewenste stijl ook is, wij creëren de look die bij jou past. Ongeacht of je een frisse snit nodig hebt, je haar wilt kleuren of een tape-in weave wilt laten zetten, onze kappers staan klaar om jouw haarwensen te vervullen.

Bezoek onze moderne salon in het hart van Amsterdam en laat je verwennen met onze eersteklas service. Onze vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen met een warme glimlach en een deskundig advies. Met onze passie voor haarstyling en jarenlange ervaring, transformeren wij jouw haar in een waar kunstwerk. Stap binnen en ervaar de ultieme haarbeleving!

12.De Vlinder

De Vlinder

13.Team Kappers Ceintuurbaan

Team Kappers Ceintuurbaan

14.Bubblekid

Bubblekid

15.Headquarters

Headquarters

16.Hofman Kappers

Hofman Kappers

17.Kapsalon Saadet

Kapsalon Saadet

18.New Look Hairstyling in De Pijp

New Look Hairstyling in De Pijp
  • Beoordeling: 4,9/5 (51 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 10, 1072 PC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:30

19.Ido's Cutting Crew

Ido's Cutting Crew
  • Beoordeling: 4,9/5 (46 Review by google)
  • Adres:

    Tweede Jan van der Heijdenstraat 41 III, 1074 XN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

20.Kapsalon Salvatore Amsterdam

Kapsalon Salvatore Amsterdam

21.Kapsalon Naomi

Kapsalon Naomi
  • Beoordeling: 4,7/5 (66 Review by google)
  • Adres:

    Tweede van der Helststraat 25, 1073 AG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    08:30 tot 17:00

22.Look Ahead

23.Sofia Hairsalon

Sofia Hairsalon

24.Angel Agudo Hair & Fashion

Angel Agudo Hair & Fashion

25.H.I.P. Kappers Amsterdam

H.I.P. Kappers Amsterdam

26.Sjenkels Amsterdam

Sjenkels Amsterdam

27.Marion Kempkes - Hair by nature

Marion Kempkes - Hair by nature

28.De Imagokapper in Amsterdam de Pijp

De Imagokapper in Amsterdam de Pijp
Post suggesties