Lijst 13 kappers in Bos en Lommer Amsterdam

Sophie Peters

• Bijgewerkt: 2024-08-12

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Bos en Lommer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals beauty sen, SAN coiffure, Salon Sassafras, Herenkapsalon Kees Bregman, Kapsalon Watani. Laten we het samen ontdekken!

1.beauty sen

beauty sen
Mijn moeder, die afhankelijk is van een rolstoel, werd hier uitstekend geholpen. Zelfs een drankje werd ons aangeboden. Het personeel is bijzonder vriendelijk en kundig, en er is veel persoonlijke aandacht. Echt een aanrader!

Ik ben heel erg blij met mijn gelnagels. Het meisje dat ze zette, werkte heel nauwkeurig en voorzichtig. De mensen zijn aardig en de salon ziet er goed uit. Ik beveel het zeker aan!

2.SAN coiffure

SAN coiffure
Wil je een nieuwe look? Bezoek dan onze ervaren haarstylist bij San Coiffure! Onze stylisten zijn meesters in knippen, föhnen en kleuren en garanderen een vlekkeloos resultaat. Of je nu een subtiele trim of een volledige make-over verlangt, wij zorgen ervoor dat je er op je best uitziet.

Kom vandaag nog langs en ervaar het verschil. Onze salon is uitgerust met de nieuwste technologie en onze stylisten worden voortdurend opgeleid in de nieuwste trends en technieken. Geniet van een ontspannende behandeling terwijl onze experts je haar transformeren en je een zelfverzekerd gevoel geven. Boek nu je afspraak en laat ons je helpen stralen!

Lees meer: Lijst 19 koffietentjes in Bos en Lommer Amsterdam

3.Salon Sassafras

Salon Sassafras
Kapsalon Sassafras biedt een fantastische service, een vriendelijke benadering en een prachtig eindresultaat. Deze kapsalon werd mij aanbevolen door een vriendin die hier haar haar laat kleuren (haar haar ziet er altijd prachtig uit).

Ik besloot een knipbeurt te proberen, omdat mijn haar toe was aan een opfrisbeurt. Bij binnenkomst merkte ik meteen de ontspannen sfeer. De salon heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Jennifer was erg gastvrij en zeer professioneel. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zal zeker terugkeren als ik de kans krijg.

4.Herenkapsalon Kees Bregman

Herenkapsalon Kees Bregman
Bent u op zoek naar een betrouwbare herenkapsalon in Amsterdam? Dan is Kees Bregman de perfecte keuze voor u! Hij is een ervaren kapper met een passie voor mannenkapsels. Bij Kees Bregman staat kwaliteit voorop. Hij neemt de tijd om uw wensen te bespreken en zorgt ervoor dat u met een perfect kapsel de deur uit loopt. Of u nu een klassieke knipbeurt wenst of een trendy fade, Kees Bregman is u graag van dienst.

Naast zijn vaardigheden als kapper, is Kees Bregman ook een geweldige gastheer. Hij ontvangt u met open armen en vertelt u graag over zijn ervaringen in de voetbalwereld en zijn verleden. Een bezoek aan Kees Bregman is niet alleen een kwestie van een knipbeurt, maar ook een gezellig uitje. Voor een betaalbare prijs van minder dan €30,- geniet u van een perfecte knipbeurt en een ontspannend gesprek. Boek vandaag nog uw afspraak en ervaar zelf de kwaliteit en gastvrijheid van Kees Bregman.

Lees meer: Lijst 16 brunch in Bos en Lommer Amsterdam

5.Kapsalon Watani

Kapsalon Watani
Stap binnen bij Kapsalon Watani en ervaar een ongeëvenaarde haarsensatie. Onze bekwame kappers, ware meesters in hun vak, zullen je lokken transformeren tot een adembenemend kunstwerk. Laat hun gouden scharen je stijl naar een hoger niveau tillen, terwijl je geniet van de exclusieve en gastvrije ambiance.

Bij Kapsalon Watani word je behandeld als royalty. Onze kappers luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren een kapsel dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en stijl. Of je nu gaat voor een trendy knipbeurt, een stralende kleuring of een ontspannende hoofdmassage, wij staan voor je klaar. Ervaar de magie van Kapsalon Watani en laat ons je haarverlangens werkelijkheid worden!

6.Jacco Bastiaens Hairstyling

Jacco Bastiaens Hairstyling
Jarenlange ervaring en expertise hebben Jacco Bastiaens Hairstyling tot een begrip gemaakt in de kappersbranche. Als meester in zijn vak weet Jacco als geen ander hoe hij uw haar kan transformeren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke snit, trendy coupe of een complete metamorfose, bij Jacco bent u aan het juiste adres. Zijn oog voor detail en passie voor haarzorg garanderen u een resultaat waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Stap binnen in de stijlvolle salon van Jacco Bastiaens Hairstyling en laat u verwennen door een bekwame kapper die uw haar als een kostbaar goed behandelt. De hoogwaardige producten en luxueuze ambiance staan garant voor een ultieme kappersbeleving. Of u nu een trouwe klant bent of voor het eerst kennismaakt met de skills van Jacco, u zult ervaren waarom menig klant kilometers aflegt om zich te laten knippen door deze uitmuntende kapper.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Bos en Lommer Amsterdam

7.Sabina's Hairshop

Sabina's Hairshop
Ben je op zoek naar een professionele en ervaren kapper die je haar perfect in model brengt? Dan ben je bij Sabina's Hairshop aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie staat Sabina bekend om haar vakmanschap en oog voor detail.

Of je nu een klassieke knipbeurt, een trendy coupe of een stijlvolle updo wenst, Sabina's Hairshop is er voor jou. Haar vriendelijke en gastvrije aanpak zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt terwijl ze jouw haar met de grootste zorg behandelt. Geef je haar de aandacht die het verdient en boek vandaag nog een afspraak bij Sabina's Hairshop. Jouw perfecte haar wacht op je!

8.Kapsalon Bormana

Kapsalon Bormana
Stap binnen bij Kapsalon Bormana en ervaar de ultieme haarbehandeling tegen een onverslaanbare prijs! Ons team van vakkundige kappers staat klaar om je haar te transformeren naar jouw droomkapsel. Laat je verwennen door onze uitzonderlijke service en geniet van een ontspannen en luxueuze ervaring.

Of je nu op zoek bent naar een knipbeurt, een kleuring of een complete restyling, Kapsalon Bormana heeft alles in huis om je haarwensen te vervullen. Fouad, de vriendelijke eigenaar, verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Met zijn jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, garandeert hij een resultaat waar je dol op zult zijn. Kom langs en ontdek waarom Kapsalon Bormana het best bewaarde geheim is voor betaalbare en hoogwaardige haarverzorging.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

9.Kapsalon Ege

Kapsalon Ege
Kapsalon Ege is een begrip in de bruisende buurt Bos en Lommer. Als ervaren haarstylisten staan zij voor een persoonlijke benadering en oog voor detail. Met hun scherpe scharen toveren zij elke lok om tot een kunstwerk, perfect afgestemd op jouw wensen en gezichtsvorm.

Haast is een vreemd woord bij Kapsalon Ege. Zij nemen rustig de tijd om te luisteren naar jouw wensen, je haar te analyseren en samen tot het perfecte kapsel te komen. Of je nu gaat voor een trendy bob, een stijlvolle undercut of een klassieke knipbeurt, bij Kapsalon Ege ben je verzekerd van een vakkundige behandeling en een resultaat waar je trots op zult zijn.

10.Studio Colourful

Studio Colourful
Studio Colourful Wida is een topkapsalon voor dames en heren. Je haar zit altijd goed bij Wida! Zelfs na mijn verhuizing naar Zaandam ben ik blijven komen. Een goede kapper is goud waard!

11.Xandra's Hairstyling

Xandra's Hairstyling
Wij begrijpen dat jouw haar een essentieel onderdeel is van jouw identiteit. Daarom nemen we de tijd om je haartype en stijl te analyseren, zodat we een oplossing kunnen creëren die perfect bij je past. Van subtiele knipbeurten tot gedurfde transformaties, wij zijn toegewijd om je het haar te geven waar je altijd al van gedroomd hebt. Laat ons je haar een nieuwe look geven en ervaar het verschil dat deskundig hairstyling kan maken!

12.Dayaa Hairstyling

13.Hair motive palaces

Hair motive palaces
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Erasmusgracht 43-2, 1056 BD Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

Post suggesties