Lijst 11 kappers in Indische Buurt Amsterdam

Marco van den Berg

• Bijgewerkt: 2024-08-14

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Indische Buurt Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kapsalon zaid Amsterdam, Hairstudio 82, Kapsalon Java, kapsalon ramazan, De kapper uit Oost. Laten we het samen ontdekken!

1.Kapsalon zaid Amsterdam

Kapsalon zaid Amsterdam
Kom je naar Amsterdam? Dan is een bezoek aan Kapsalon Zaid een absolute must! Deze ervaren kapper verwelkomt je met open armen en zorgt ervoor dat je er op je best uitziet. Zaid neemt uitgebreid de tijd om je stijl te bespreken en een kapsel te creëren dat perfect bij je past. Of je nu kiest voor een klassieke snit of een trendy nieuwe look, Zaid weet precies wat je nodig hebt.

Bovendien is Kapsalon Zaid ook een handig afhaalpunt voor je online bestellingen. Dankzij de ruime openingstijden en samenwerking met diverse vervoerders, kun je je pakketje altijd gemakkelijk en snel ophalen. En met de vriendelijke en behulpzame medewerkers ben je altijd verzekerd van een top service.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

2.Hairstudio 82

Hairstudio 82
Denk je aan een nieuwe coupe? Boek dan direct een afspraak bij Hairstudio 82! Onze ervaren kappers staan klaar om je wensen te vertalen naar een prachtig kapsel. Onder leiding van Dino, een ware meester in zijn vak, helpen we je om jouw unieke stijl te vinden en te rocken.

Bij Hairstudio 82 staat jouw tevredenheid voorop. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en houden rekening met jouw haartype en gezichtsvorm. Zo creëren we een kapsel dat perfect bij je past en waarmee je stralend door het leven gaat. Of je nu gaat voor een trendy bob, een klassieke pixie cut of een stoere undercut, wij zorgen ervoor dat je met een glimlach de deur uitloopt.

3.Kapsalon Java

Kapsalon Java
Kom naar Kapsalon Java voor een gezellige knipbeurt tegen een eerlijke prijs! Onze ervaren kappers zorgen voor een kapsel dat perfect bij jou past. Geniet van een heerlijke kop koffie terwijl wij je haar verzorgen.

Of je nu een nieuwe look wilt of gewoon een opfrisbeurt, Kapsalon Java staat voor je klaar. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je haar er stralend en gezond uitziet. En met onze jarenlange ervaring in het vak, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

4.kapsalon ramazan

Voor een trendy en verzorgde look, kom naar Kapsalon Ramazan!

kapsalon ramazan
  • Beoordeling: 4,6/5 (281 Review by google)
  • Adres:

    Molukkenstraat 39, 1095 AT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Professioneel, ervaren en klantgericht.

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, afspraak maken is aan te raden. Geen parkeergelegenheid in de buurt

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit kapsels en service.

  • Personeel:

    Ramadan (eigenaar), Mehmet, Ali, Ayse, Fatma

  • Diensten:

    Knippen, Wassen, Föhnen, Verven, Permanenten

Kapsalon Ramazan: de ultieme knipbeleving voor jong en oud!

Stap binnen in een wereld van vakmanschap en kindvriendelijkheid bij Kapsalon Ramazan. Onze ervaren kappers begrijpen de unieke behoeften van kleine klanten en behandelen ze met uiterste zorg en geduld. Geniet van voordelige prijzen en een servicegericht team dat altijd klaarstaat om je kind een kapsel te geven waar ze dol op zullen zijn. Ervaar de warmte, professionaliteit en betaalbaarheid die Kapsalon Ramazan tot de perfecte keuze voor alle knipbehoeften maakt!

5.De kapper uit Oost

De kapper uit Oost
Ervaar de bekwaamheid van een topkapper uit Oost. Wij zijn gespecialiseerd in uiterst precieze en verzorgde kapsels, waardoor u een zelfverzekerde en stijlvolle uitstraling krijgt. Onze getalenteerde kappers zijn stuk voor stuk meesterschappers in hun vak, met een oog voor detail en de vaardigheid om uw haarwensen tot leven te wekken.

Of u nu de voorkeur geeft aan een vertrouwde kapper of open staat voor een nieuwe ervaring, bij ons garanderen wij u een buitengewone haarbehandeling. Onze kappers werken samen om een omgeving te creëren waar u zich ontspannen en verwend voelt, en waar uw haar centraal staat. Laat u meevoeren door onze expertise en geniet van een kapsel dat uw natuurlijke schoonheid accentueert en uw zelfvertrouwen een boost geeft.

7.Salon Hair & Scissors

Salon Hair & Scissors
Als u op zoek bent naar een betoverende haartransformatie, is Salon Hair & Scissors de ultieme bestemming. Onze bekwame kapster Lieve verwelkomt u met open armen en een schaar die toverkunst verricht. Ze beheerst de wonderbaarlijke technieken van Olaplex, een revolutionaire behandeling die uw haar nieuw leven inblaast.

Laat u niet misleiden door goedkope knipbeurten, want bij Salon Hair & Scissors zijn puntjes echt puntjes. Houde is een meester in het luisteren naar uw haarwensen en het creëren van een kapsel dat perfect aansluit bij uw stijl en persoonlijkheid. Geen loze beloften, alleen adembenemende resultaten die uw haar tot in de puntjes zullen doen stralen.

8.De Kinderkapper Amsterdam

De Kinderkapper Amsterdam is dé plek waar je met een gerust hart je kleintje mee naartoe neemt voor een knipbeurt. Eigenaresse Adinda weet namelijk precies hoe ze met kinderen moet omgaan, waardoor zelfs de meest angstige kinderen genieten van hun bezoekje aan de kapper. Ze neemt alle tijd voor de kinderen en zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak voelen. Het resultaat? Een prachtig geknipt kapsel en een kind dat trots is als een pauw!

Ook voor de allerkleinsten is De Kinderkapper Amsterdam een aanrader. Adinda heeft veel ervaring met het knippen van baby's en peuters, en weet precies hoe ze met hun zachte haartjes om moet gaan. Ze zorgt ervoor dat het knippen snel en pijnloos verloopt, zodat je kleintje zo min mogelijk stress ervaart. En natuurlijk worden de kleintjes verwend met een cadeautje na afloop, zodat ze met een big smile naar huis gaan.

9.Kapsalon Amar

Kapsalon Amar, een parel in het hart van de stad, waar vakmanschap en gastvrijheid hand in hand gaan.

Met ervaren en geduldige kappers is Kapsalon Amar de ideale plek voor jong en oud, maar in het bijzonder voor kinderen. Munzur en Amar begrijpen als geen ander hoe belangrijk een ontspannen en comfortabele kapsalonervaring is, zeker voor de allerkleinsten. Hun kindvriendelijke aanpak, liefdevolle karakter en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat elk kind met een glimlach op het gezicht naar huis gaat.

10.Haarstudio Royal

Als je in Amsterdam bent en op zoek bent naar een uitstekende kapper, dan is Haarstudio Royal Top de plek waar je moet zijn. Het is mijn vaste kapperszaak als ik in de hoofdstad ben. Het team staat altijd voor je klaar en je kunt er zonder afspraak terecht.

Haarstudio Royal Top is meer dan alleen een kapper, het is een beleving. Je wordt er in de watten gelegd en er wordt precies geluisterd naar je wensen. Of je nu een nieuwe coupe wil, een kleuring of gewoon een knipbeurt, bij Haarstudio Royal Top ben je aan het juiste adres. Het team is vakkundig en ervaren, en ze gebruiken alleen de beste producten. Je haar ziet er na een bezoekje aan Haarstudio Royal Top altijd prachtig en verzorgd uit.

11.Kwiyasse Hairstyling

"Verwen jezelf met een bezoek aan Kwiyasse Hairstyling, waar onze ervaren haarstylisten je begeleiden met hun deskundige advies en handige tips. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look, een knipbeurt of een complete make-over, bij Kwiyasse ben je aan het juiste adres.

Onze salon biedt een scala aan diensten, waaronder knippen, kleuren, stylen en behandelingen, allemaal uitgevoerd met hoogwaardige producten en technieken. Onze passie voor haarverzorging straalt door in elk aspect van onze service, zodat je salon verlaat met een kapsel dat je zelfvertrouwen een boost geeft en je innerlijke schoonheid naar voren brengt."
Post suggesties