Lijst 15 kappers in Zeeheldenkwartier Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Zeeheldenkwartier Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Il Mondo Kappers, de prins kapsalon, Achie De Barber, WI Kappers Anna paulownaplein, HairByTasha.nl. Laten we het samen ontdekken!

1.Il Mondo Kappers

Il Mondo Kappers
Stap binnen in de wereld van Il Mondo Kappers, waar vakmanschap, snelheid en sfeer harmonieus samenkomen. Ervaar de passie voor haarstyling in een omgeving waar jij centraal staat. Onze ervaren kappers luisteren naar jouw wensen en vertalen ze met precisie naar een kapsel dat perfect aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor een klassieke look, een trendy snit of een complete make-over, je bent verzekerd van een resultaat waar je trots op zult zijn.

Bij Il Mondo Kappers staan we garant voor een ontspannen en plezierige ervaring. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl onze vriendelijke medewerkers je verwennen met een knipbeurt op maat. Ons team van experts zorgt ervoor dat je met een stralende glimlach en een kapsel waar je jarenlang plezier van zult hebben de deur uitloopt. Kom langs en ontdek waarom Il Mondo Kappers dé plek is voor al je haarverzorgingsbehoeften.

2.de prins kapsalon

de prins kapsalon
De Prins Kapsalon: waar stijl en vakmanschap samenkomen.

Ervaar het ultieme kappersgenot bij De Prins Kapsalon. Onze bekwame kappers verwelkomen u met een warm welkom en staan klaar om uw haarwensen te verwezenlijken. Of u nu een klassieke knipbeurt, een trendy snit of een prachtige kleuring wenst, wij zorgen voor een professionele behandeling die uw verwachtingen overtreft. Betreed onze gezellige salon en laat ons uw lokken transformeren tot een stijlvolle kroon, tegen een betaalbare prijs.

3.Achie De Barber

Achie De Barber
Beleef de ultieme kapperservaring bij Achie De Barber, bekroond als 'Beste kapper ter wereld'! Betreed een wereld van perfectie waar getalenteerde meester-kappers je haar transformeren in een kunstwerk. Laat je verwennen met persoonlijke aandacht en deskundig advies terwijl je geniet van de ontspannende sfeer.

Stap uit de stoel met een kapsel dat perfect bij je past en je zelfvertrouwen een boost geeft. De uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en het vriendelijke personeel maken elke bezoek een onvergetelijke ervaring. Maak snel een afspraak en ervaar zelf waarom Achie De Barber de toppositie verdient!

4.WI Kappers Anna paulownaplein

WI Kappers Anna paulownaplein
Een bezoek aan WI Kappers op het Anna Paulownaplein is een ware belevenis voor je haar. Ons team van ervaren kappers verwelkomt je met een warme glimlach en biedt een uitgebreid scala aan knip-, kleur- en stylingdiensten. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om je haar in topconditie te brengen.

Bij WI Kappers staat hygiëne en veiligheid voorop. Onze salon is volledig corona-proof, zodat jij je ontspannen kunt overgeven aan de professionele handen van onze kappers. Vraag specifiek naar Pascal, een meesterkapper die zijn schaar beheerst als een kunstenaar. Laat je verrassen door zijn vakmanschap en geniet van een kapsel dat perfect bij jouw stijl en wensen past.

5.HairByTasha.nl

HairByTasha.nl
Wil je een kapsel dat perfect bij je past? Dan is HairByTasha.nl dé plek voor jou! Met haar jarenlange ervaring en expertise creëert Tasha het perfecte kapsel voor elke gelegenheid.

Of je nu een simpele knipbeurt of een complete make-over zoekt, bij HairByTasha.nl ben je aan het juiste adres. Tasha luistert naar je wensen en vertaalt deze naar een prachtig kapsel. Haar professionele service en klantvriendelijkheid maken je bezoek tot een echte beleving. Laat Tasha jouw haar eens onder handen nemen en ervaar zelf hoe fantastisch ze met haar schaar en kam omgaat!

6.LOTZ of hair

LOTZ of hair
Deze getalenteerde kapster knipte het haar van mijn zoon precies zoals we het wilden. De achterkant is kort en strak, met een vleugje stijl dat perfect bij zijn persoonlijkheid past. De verloop naar de bovenkant is prachtig gedaan en geeft hem een trendy, verzorgde look.

Mijn zoon was dolgelukkig met zijn nieuwe kapsel en wij ook. We komen zeker terug voor de volgende knipbeurt! De kapster is geduldig, vriendelijk en heeft een uitstekend gevoel voor stijl. Ze nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons waardevol advies over de verzorging van het haar van mijn zoon. Wij raden deze kapsalon ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een geweldige knipbeurt in een gezellige en professionele omgeving.

7.Kapsalon Namso

Kapsalon Namso
Stap binnen in de gemoedelijke kapsalon van Namso, waar vakmanschap en klantvriendelijkheid hand in hand gaan. Namso neemt ruim de tijd voor elke klant, met aandacht voor persoonlijke wensen en de nieuwste trends. Of je nu op zoek bent naar een frisse coupe, een nieuwe haarkleur of een trendy knipbeurt, bij Namso ben je aan het juiste adres.

Namso, de beste kapper van Den Haag, laat je haar stralen met vakkundige kniptechnieken en oog voor detail. Hij adviseert je graag over de laatste haarmode en welke stijl het beste bij je past. Laat je verwennen in de handen van Namso en ervaar de ultieme kapsalonbeleving in een warm en gastvrij ambiance.

8.Kapsalon "De Kroon"

Kapsalon "De Kroon"
Vier jaar geleden schreef ik al lovend over Kapsalon "De Kroon": vriendelijk personeel en goede kapsels voor mannen en jongens. En mijn mening is sindsdien alleen maar verbeterd! De kappers hier zijn meesters in hun vak en weten precies wat ze doen. Ik kom hier elke twee weken voor een knipbeurt met de tondeuse en het resultaat is altijd perfect.

Maar Kapsalon "De Kroon" is meer dan alleen een goede kapper. Het is een plek waar je je thuis voelt. De kappers nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen. Ze geven je ook graag advies over hoe je je haar het beste kunt stylen. Kortom, Kapsalon "De Kroon" is de perfecte plek voor een knipbeurt die je zelfvertrouwen een boost geeft. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het zelf!

9.Haarzuiver Kapsalon

Haarzuiver Kapsalon
Laat u verwennen in Haarzuiver Kapsalon, waar een team van ervaren professionals klaarstaat om uw haarwensen te vervullen. Ons vriendelijke en deskundige personeel zal u persoonlijk adviseren en samen met u de perfecte look creëren. Geniet van een ontspannende behandeling in onze luxe salon, terwijl wij u in de watten leggen met een kopje koffie of thee.

Bij Haarzuiver Kapsalon streven wij naar duurzaamheid en gebruiken we alleen natuurlijke producten om uw haar te verzorgen. Onze haarverf is vrij van ammoniak en parabenen, zodat uw haar gezond en glanzend blijft. Laat u verwennen met een natuurlijke keuze en ervaar het verschil. Boek nu uw afspraak en stap onze salon binnen voor een onvergetelijke haarbeleving.

10.Titi last

Titi last
Titi, de laatste trotse eigenaar van de wonderbaarlijke waakhond Mimi, kan niet anders dan haar liefde delen. Kees, haar eigen hond, was onmiddellijk gecharmeerd door Mimi's aanhankelijke karakter.

Kelly, de fantastische kapster, is een ware aanrader. Ze biedt persoonlijke adviezen en neemt ruim de tijd voor haar klanten. Haar service is gastvrij en hartelijk, en Tim is een ware haartovenaar. Mimi's aanwezigheid in de zaak is een welkome aanvulling, die de sfeer alleen maar lichter maakt.

11.Haar Opera

Haar Opera
Haar Opera is dé kapper waar jij naar op zoek bent. Onze topstylist Daria zorgt ervoor dat jij met een prachtige coupe de deur uitloopt. Met haar ontspannen en professionele aanpak weet zij precies wat bij jou past. Of je nu een klassieke bob of een trendy pixie cut wilt, Daria luistert naar jouw wensen en vertaalt deze naar een kapsel dat perfect bij jou past.

Bij Haar Opera betaal je een eerlijke prijs voor kwaliteit. Je haar wordt met zorg gewassen, geknipt en gestyled. En als je wilt, kun je Daria ook nog om advies vragen over hoe je jouw haar thuis het beste kunt verzorgen. Kortom, Haar Opera is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele kapper met een persoonlijke touch en een betaalbare prijs.

12.Ap's Kappers - Zeeheldenkwartier

13.Charlie Charlie Lima

14.Sjenkels Atelier Den Haag

Sjenkels Atelier Den Haag

15.Nikola Haircuts & Shaves

Nikola Haircuts & Shaves
Post suggesties