Lijst 12 kappers in Grachtengordel Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-09-05

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kapperstime, Kapper Amsterdam | Highlights & Eyebrows | JL Hair & Beauty, Hair Artist Jitty V. Cruz Amsterdam, Hair Art Amsterdam, Rick van het Meer. Laten we het samen ontdekken!

1.Kapperstime

Kapperstime
Bij Kapperstime ervaar je vakmanschap op het hoogste niveau. Als buitenstaander in de stad zocht ik naar een betrouwbare kapper en Kapperstime overtrof al mijn verwachtingen. Hun nauwkeurige aandacht voor detail en het vermogen om mijn wensen perfect te vertalen in een stijlvolle coupe, maakten indruk. Het resultaat was een frisse en moderne look die mijn zelfvertrouwen een boost gaf.

Avant Garde is de meesterlijke kapper die me telkens vijf jaar jonger maakt. Hun unieke technieken en oog voor detail laten mijn haar stralen. In de drukke kapperswereld van Amsterdam springt Avant Garde uit als een ware parel, een kapper die als geen ander mijn haar naar wens weet te "bij" te knippen.

2.Kapper Amsterdam | Highlights & Eyebrows | JL Hair & Beauty

Voor de ultieme wenkbrauw- en haarexperience

Kapper Amsterdam | Highlights & Eyebrows | JL Hair & Beauty
  • Beoordeling: 4,8/5 (167 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwezijds Voorburgwal 72 A, 1012 SE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Goede service, vriendelijk personeel, mooi resultaat

  • Nadelen:

    Duur, beperkte openingstijden, soms lange wachttijden

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit behandeling en producten

  • Personeel:

    Vriendelijk en behulpzaam, Goed opgeleid en ervaren, Kundig en professioneel, Aandachtig en persoonlijk, Passievol over hun werk

  • Diensten:

    Knippen, Verven, Extensions, Kapsels, Bruidshaar

Bij JL Hair & Beauty in Amsterdam beleef je een onvergetelijke haarervaring. Onze bekwaamde kappers ontvangen je met een warm onthaal, verzorgen je met een heerlijk kopje thee en nemen je jas zorgvuldig in bewaring.

Laat je inspireren door hun deskundige advies en ervaar de transformatie van je haar en wenkbrauwen. Of je nu kiest voor subtiele highlights of een gedurfde nieuwe look, onze stylisten werken met passie en precisie om jouw wensen te vervullen. Geniet van een gunstige prijs en een prachtig resultaat dat je zelfvertrouwen een boost geeft. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom JL Hair & Beauty hét adres is voor een haarervaring die je niet snel zult vergeten.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

3.Hair Artist Jitty V. Cruz Amsterdam

Persoonlijk advies voor een passende look

Hair Artist Jitty V. Cruz Amsterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (380 Review by google)
  • Adres:

    Reguliersdwarsstraat 54-56, 1017 BM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

  • Voordelen:

    - Aandacht voor persoonlijke wensen - Goede uitleg - Gastvrij

  • Nadelen:

    - Kwaliteit is afhankelijk van kapper - Zeer prijzig - Vaak wisselend personeel

  • Kwaliteit:

    Kappers met veel talent, maar kwaliteit wisselt wel.

  • Personeel:

    - Jitty V. Cruz - Kim Kaan - Aicha de Louw - Vivian Hustinx - Maikel van Horne

  • Diensten:

    - Dames- en herenkapsalon - Knippen - Kleuren - Wassen - Drogen

Haarartiest Jitty V. Cruz Amsterdam Ben je op zoek naar een kapper die méér doet dan alleen knippen en kleuren? Dan ben je bij Jitty's aan het juiste adres. Onze vakkundige haarstylisten luisteren naar jouw wensen en geven eerlijk advies over wat het beste bij je past. Samen met jou creëren we de perfecte look die je laat stralen.

Of je nu kiest voor een subtiele knipbeurt of een complete make-over, bij Jitty's ben je altijd verzekerd van een geweldige ervaring. Onze vriendelijke kappers zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je met een tevreden glimlach de deur uit loopt. En dankzij onze centrale ligging in Amsterdam ben je zo weer op weg naar je volgende afspraak. Maak daarom vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom Jitty's de beste haarstylist van Amsterdam is!

4.Hair Art Amsterdam

Voor de ultieme haarbeleving in het hart van Amsterdam

Hair Art Amsterdam
  • Beoordeling: 4,7/5 (400 Review by google)
  • Adres:

    Korte Korsjespoortsteeg 8, 1012 TC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

  • Voordelen:

    Professioneel, ervaren personeel, kwalitatief hoogwaardige producten

  • Nadelen:

    Prijzig, beperkte openingstijden, kleine salon

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, professionele uitvoering

  • Personeel:

    vriendelijk, vakkundig, behulpzaam, ervaren, creatief

  • Diensten:

    knippen, kleuren, permanenten, styling, haarverlengingen

Als je op zoek bent naar een professionele kapper in Amsterdam, dan is Danny van Hair Art Amsterdam de juiste keuze. Danny is een ervaren kapper die gespecialiseerd is in alle soorten knipbehandelingen. Hij luistert goed naar jouw wensen en is zeer kundig en flexibel. Mocht je achteraf toch nog iets willen laten doen, dan mag je altijd terugkomen (zonder extra kosten!).

Naast Danny heeft Hair Art Amsterdam ook Edward in dienst, een vriendelijke man die je haar perfect knipt. Zelfs de meest kritische klanten zijn tevreden over zijn werk. Een leuk extraatje is de hoofdmassage aan het begin van de behandeling. Dit zorgt voor een ontspannen en verkwikkende ervaring. Ben je op zoek naar een professionele kapper in Amsterdam? Maak dan snel een afspraak bij Hair Art Amsterdam en laat je verrassen door het vakmanschap van Danny en Edward.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

5.Rick van het Meer

Rick van het Meer
Rick van het Meer is laaiend enthousiast over zijn nieuwe kapsel en haarkleur. Hij prijst de kundigheid van de kapper en de uitstekende service. Rick is zo tevreden dat hij zeker terug zal komen voor meer haarverzorging.

Met een ervaren team van kappers en een klantgerichte aanpak is deze salon de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle nieuwe look. Of je nu een subtiele knipbeurt of een complete make-over wilt, de getalenteerde kappers zullen je wensen tot leven brengen. Laat je verwennen met een ontspannende haarwasbeurt en geniet van het deskundige advies en de vriendelijke service. Ervaar het verschil en boek vandaag nog je afspraak voor een onvergetelijke haarbeleving!

6.Kapsalon Headline

Kapsalon Headline
Een knipbeurt in Amsterdam is niet zomaar een afspraak, het is een ervaring. De knipkunstenaars van Kapsalon zijn meesters in hun vak en schenken aandacht aan elk detail. Ze luisteren naar je wensen en adviseren je over de beste look voor jouw haartype. Het resultaat? Een kapsel dat perfect bij je past en waar je nog wekenlang plezier van zult hebben.

Bij Kapsalon voel je je meteen thuis. Het team is vriendelijk en gastvrij, en staat klaar om je te verwennen. Geniet van een kopje koffie of thee terwijl je wacht, en laat je inspireren door de mooie kapsels om je heen. Of je nu voor een klassieke bob gaat of een trendy pixie cut, bij Kapsalon ben je verzekerd van een topresultaat.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

7.Art. 447

Art. 447
Ben je op zoek naar een haarstylist die jouw haar weer tot leven kan wekken? Zoek dan niet verder dan Chuen! Deze ervaren kapper heeft een passie voor haar en neemt de tijd om jouw haar perfect te knippen en stylen.

Of je nu kiest voor een kleuring, een knipbeurt of een complete restyling, bij Chuen ben je aan het juiste adres. Met zijn geweldige advies en suggesties tovert hij jouw haar om tot een stralend meesterwerk. Ervaar de luxe van een gezellige, moderne salon met een fijne sfeer. Laat Chuen jouw haar verzorgen en geniet van een kapsel waar je trots op kunt zijn.

8.Kapsalon Prinsheerlijk

Kapsalon Prinsheerlijk
Kapsalon Prinsheerlijk: dé plek voor een sensationele haartransformatie!

Betreed de salon van Kapsalon Prinsheerlijk en ervaar de magie van deskundige styling. Eigenaar Jos en zijn team van excellerende stylisten luisteren aandachtig naar je wensen en creëren een kapsel dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en haartype. Van klassieke snitten tot gedurfde looks, ze laten jouw haar stralen als nooit tevoren.

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

9.WHO CARES Hair & Beauty

WHO CARES Hair & Beauty
  • Beoordeling: 4,5/5 (29 Review by google)
  • Adres:

    Reguliersdwarsstraat 54 - 56, 1017 BM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 19:00

Op zoek naar een professionele kapper? Dan is WHO CARES Hair & Beauty een absolute aanrader. Laat je verwennen door de ervaren en vakkundige Bart Bink en vermeld bij je bezoek dat je mijn referentie hebt.

Ervaar de warmte en gastvrijheid van deze homovriendelijke salon in het hart van Amsterdam. Abdel, de getalenteerde kapper, zal je met alle zorg behandelen en je voorzien van een kapsel dat perfect bij jouw wensen en stijl past.

10.Kapsalon Manous Hairstyling

Kapsalon Manous Hairstyling
Stap binnen bij Kapsalon Manous Hairstyling en laat onze ervaren stylist je haar transformeren. Of je nu kiest voor een trendy coupe of een klassieke look, wij zorgen ervoor dat je haar er op z'n best uitziet. Met onze betaalbare prijzen en klantvriendelijke service, is Manous de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige haarverzorging.

Ervaar de Amsterdamse charme bij Kapsalon Manous Hairstyling. Onze stylist is gepassioneerd over haar en streeft ernaar om je een persoonlijke en onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een snelle knipbeurt, een uitgebreide stylesessie of een complete make-over nodig hebt, bij Manous krijg je altijd de aandacht en expertise die je verdient.

Lees meer: Lijst 26 kappers in Amsterdam

11.Walie's Kapsalon

Walie's Kapsalon
Walie's Kapsalon is de plek voor een geweldige knipbeurt en een onvergetelijke ervaring. Onze ervaren kappers staan garant voor een prachtig resultaat, met oog voor detail en aandacht voor jouw wensen. Geniet tijdens je bezoek van een heerlijk kopje koffie, thee of zelfs een glaasje wijn, terwijl wij jouw haar transformeren. Onze salon is brandschoon, waardoor jij je meteen op je gemak voelt.

Bovendien zijn wij flexibel met het maken van afspraken en hanteren we scherpe tarieven. Zo kun je altijd op ons rekenen voor een prachtige coupe die binnen jouw budget past. Onze klantvriendelijke houding en passie voor ons vak zorgen ervoor dat jij met een tevreden gevoel naar huis gaat. Maak vandaag nog een afspraak bij Walie's Kapsalon en ervaar het zelf!

12.Hairstudio George

Post suggesties