Lijst 10 nagelsalons in Grachtengordel Amsterdam

Eva Bakker

• Bijgewerkt: 2024-09-05

Samengesteld uit de beste lijsten over nagelsalons in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Blooming Nail, Vanessa Nails Co. & Spa Amsterdam, Son Nails Bar, La pearl nails & beauty, Salon MB. Laten we het samen ontdekken!

1.Blooming Nail

Blooming Nail
Als nagelliefhebber ben ik ongelooflijk kieskeurig geworden. Maar bij Blooming Nail ben ik keer op keer onder de indruk van de uitmuntende resultaten. Hun uitzonderlijke aandacht voor detail en persoonlijke benadering maken dat ik met perfect verzorgde nagels de deur uitloop.

De sfeer is warm en uitnodigend, met vriendelijk personeel dat je het gevoel geeft een echte VIP te zijn. Tijdens elke afspraak wordt er ruim de tijd genomen om mijn nagels de aandacht te geven die ze verdienen. Of ik nu kies voor een klassieke manicure of een extravagante nail art, het resultaat is altijd verbluffend mooi. Blooming Nail is de plek waar je nagels worden getransformeerd tot ware kunstwerken. Verwen jezelf met een bezoek en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

2.Vanessa Nails Co. & Spa Amsterdam

De plek voor ontspanning en verwennerij, voor handen en voeten die er op hun best uitzien.

Vanessa Nails Co. & Spa Amsterdam
  • Beoordeling: 4,8/5 (168 Review by google)
  • Adres:

    Nieuwe Nieuwstraat 14, 1012 NH Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 22:00

  • Voordelen:

    Vanessa Nails Co. & Spa Amsterdam is gevestigd in het centrum van Amsterdam, biedt hoogwaardige diensten en heeft ervaren personeel.

  • Nadelen:

    De prijzen zijn aan de hoge kant, de wachttijden kunnen lang zijn en de communicatie kan soms moeizaam zijn.

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit, met oog voor detail en gebruik van hoogwaardige producten.

  • Personeel:

    - Deskundig- Vriendelijk- Behulpzaam- Meertalig- Professioneel

  • Diensten:

    - Manicure- Pedicure- Nagelverlenging- Gellak- Nail art

Laat je nagels stralen bij Vanessa Nails Co. & Spa in hartje Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende manicure of een glamoureuze gellak, ons team van ervaren nagelstylisten staat voor je klaar.

Onze ruime en moderne salon biedt een oase van rust waar je even helemaal kunt ontspannen. Laat je verwennen met een heerlijke handmassage terwijl onze vakkundige stylisten je nagels verzorgen en stylen tot in de puntjes. Of je nu houdt van klassieke kleuren of gedurfde designs, wij hebben alles in huis om je nageldromen waar te maken. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar het ultieme in nagelverzorging bij Vanessa Nails Co. & Spa.

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

3.Son Nails Bar

Son Nails Bar
Verwen uzelf met een luxueuze pedicure bij Sun Nails! Onze ervaren professionals zorgen voor een ontspannende en revitaliserende ervaring, waardoor uw voeten er stralend en verzorgd uitzien. Geniet van een uitgebreide behandeling met kwalitatieve producten en een nauwkeurige techniek, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Voor een extra vleugje elegantie kiest u onze exclusieve acrylpedicure, verkrijgbaar voor een betaalbare prijs van € 55. Deze behandeling omvat het aanbrengen van hoogwaardige acrylnagels, die uw voeten een extra vleugje verfijning geven. Reserveer nu uw afspraak via Treatbell en ervaar onze professionele service en onberispelijke resultaten!

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

4.La pearl nails & beauty

La pearl nails & beauty
Een oase van rust en schoonheid wacht op je bij La Pearl Nails & Beauty, waar je wordt verwend met een uitzonderlijke behandeling. Onze ervaren nagelstylisten begroeten je met warmte en professionaliteit, en stellen je meteen op je gemak. Geniet van een kopje thee of koffie terwijl we je wensen bespreken en je een prachtige transformatie beloven.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende manicure, een trendy gellak of een complete beautybehandeling, La Pearl Nails & Beauty heeft alles in huis om aan je wensen te voldoen. We werken met de beste producten en technieken om je nagels en handen een stralende en verzorgde uitstraling te geven. Zelfs op zondag kun je bij ons terecht voor een moment van ontspanning en verwennerij. Gun jezelf de ultieme nagelervaring en boek vandaag nog je afspraak bij La Pearl Nails & Beauty. Je nagels en jij zullen ons dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

5.Salon MB

Voor een professionele en betaalbare knipbeurt ga je naar Salon MB

  • Beoordeling: 4,3/5 (541 Review by google)
  • Adres:

    Spuistraat 91h, 1012 ST Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 19:15

  • Voordelen:

    Ervaren kappers, gezellige sfeer, gunstige locatie

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, soms lange wachttijden, lage kwaliteit producten

  • Kwaliteit:

    Matige kwaliteit producten en behandelingen

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Ervaren, Creatief, Enthousiast

  • Diensten:

    Knippen, Kleuren, Permanenten, Watergolf, Extensions

Salon MB biedt een onvergetelijke nagelervaring. Onze gepassioneerde nagelstylistes verwennen je met persoonlijke aandacht en vakkundige technieken. Laat je inspireren door onze pastelkleurige gellac, die we afwerken met een betoverende groen/rosé gouden chrome poeder. Het resultaat is oogverblindend en betaalbaar, voor slechts 70 euro voor zowel je handen als voeten.

Ervaar het gemak van Salon MB, waar je altijd welkom bent, zelfs zonder afspraak. Onze nagelstylistes werken snel en efficiënt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Zo ben je verzekerd van prachtige nagels in een handomdraai. Kom langs en ontdek de magie van Salon MB!

6.Mirai Nails

Mirai Nails
Laat je nagels stralen bij Mirai Nails! Ondanks onze last-minute verzoek werden we met open armen ontvangen. De vriendelijke medewerkers gaven ons het gevoel dat we al jaren vaste klanten waren. Helaas begon de toplaag van mijn zus' nagels na slechts twee dagen te verkleuren, wat een teleurstelling was. Maar hey, we waren inmiddels al uit Amsterdam vertrokken.

Bij Mirai Nails ervaar je een ongeëvenaarde service. Zelfs zonder reservering wisten ze een plekje voor me vrij te maken, slechts een uurtje later! De nagelstyliste was uiterst nauwkeurig en leverde verbluffend werk af. En dat alles voor slechts € 25 (inclusief het verwijderen van oude nagellak)! Bij mijn volgende bezoek aan Amsterdam kom ik zeker terug naar Mirai Nails!

7.Lemon Nails Bar

Lemon Nails Bar
Dit is een geweldige nagelsalon voor betaalbare gellak en acrylnagels. De service is perfect en Lemon is een fantastische nagelstyliste. De Russian manicure is prachtig en blijft wekenlang zitten. Ik ben erg blij met deze nieuwe salon en raad het zeker aan!

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe nagelstijl of gewoon je nagels wilt laten verzorgen, Lemon Nails Bar is de plek voor jou. Met hun betaalbare prijzen, uitstekende service en prachtige resultaten, zul je zeker tevreden zijn met je bezoek. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom Lemon Nails Bar de beste nagelsalon in de stad is!

8.Nails & Hair Amsterdam

Nails & Hair Amsterdam

9.Amsterdam Nails by Linda

De nagelsalon waar je terechtkunt voor een complete nagelervaring

Amsterdam Nails by Linda
  • Beoordeling: 3,7/5 (159 Review by google)
  • Adres:

    Spuistraat 120, 1012 VA Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en uitgebreide services

  • Nadelen:

    Duur, geen parkeergelegenheid en vaak druk

  • Kwaliteit:

    Hoge kwaliteit nagelbehandelingen met oog voor detail

  • Personeel:

    Vriendelijk en professioneel, Goed opgeleid en ervaren, Helpen je graag met het kiezen van de juiste behandeling, Zorgvuldig en nauwkeurig, Zetten de klant op de eerste plaats

  • Diensten:

    Manicure, Pedicure, Kunstnagels, Gelpolish, Nailart

Amsterdam Nails by Linda is een fantastische nagelsalon waar je terecht kunt voor prachtig verzorgde handen en voeten. Het team van ervaren nagelstylistes werkt met veel passie en precisie om jouw nagels er op hun best uit te laten zien. Of je nu kiest voor een klassieke manicure of een trendy nail art design, bij Amsterdam Nails by Linda ben je verzekerd van een ontspannen en professionele behandeling.

Helaas is de andere recensie niet zo positief. De klant ervaarde een gehaaste behandeling en onhandig vijlen. Het is belangrijk om te onthouden dat elke ervaring anders is en dat de kwaliteit van de behandeling kan variëren afhankelijk van de stylist en de drukte in de salon. Als je niet tevreden bent met je behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met de salon. Zij zullen hun best doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt.

10.Amsterdam Nail Art Studio - Singel

Ontdek Amsterdam's top nagelstudio aan de Singel! Ervaar de kunst van Biab en laat je nagels stralen met schitterende ontwerpen. Ons team van ervaren nagelkunstenaars zorgt voor een vlekkeloze afwerking, waardoor jij je zelfverzekerd en stijlvol voelt.

Bij elke behandeling word je verwelkomd met open armen en professioneel advies. We nemen de tijd om je wensen te begrijpen en creëren samen een look die perfect bij jouw stijl past. Of je nu houdt van subtiele accenten of opvallende designs, wij zorgen ervoor dat je nagels de show stelen. Boek vandaag nog je afspraak en laat je nagels spreken!
Post suggesties