Lijst 10 opticiens in Grachtengordel Amsterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-09-05

Samengesteld uit de beste lijsten over opticiens in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals polette, Schmidt Optiek Rokin, Nes Optiek, City Optiek, Bas Optiek. Laten we het samen ontdekken!

1.polette

polette
Ondanks onze late aankomst werden wij fantastisch geholpen bij polette. Een absolute aanrader om hiervoor naar Amsterdam te rijden!

Bij polette vind je niet alleen betaalbare monturen, maar ook een uitgebreide collectie aan stijlvolle frames. Je hoeft niet langer te wachten op je verzekering, want polette verstuurt je bril naar jouw adres. Daarna kun je nog altijd naar de winkel voor een 'fine-tune'. Een uitstekende service met een ruime keuze aan prachtige monturen. Een absolute aanrader!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

2.Schmidt Optiek Rokin

Uw ogen zijn onze zorg, uw zicht is ons doel

Schmidt Optiek Rokin
  • Beoordeling: 4,7/5 (194 Review by google)
  • Adres:

    Rokin 72, 1012 KW Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Voordelen:

    Uitgebreid assortiment, deskundig oogonderzoek, oplossingen voor uiteenlopende oogproblemen

  • Nadelen:

    Lange wachttijden, hoge prijzen, soms onpersoonlijke benadering

  • Kwaliteit:

    Hoogwaardige oogzorg met oog voor detail

  • Personeel:

    Bekwame oogartsen en optometristen, Vriendelijk en behulpzaam ondersteunend personeel, Gespecialiseerde contactlensspecialisten, Oogmodeadviseurs voor stijlvolle monturen, Administratief team voor soepele afhandeling

  • Diensten:

    Oogonderzoeken en -metingen, Contactlenzen aanmeten en adviseren, Brilmonturen en zonnebrillen van topmerken, Reparaties en onderhoud van brillen en contactlenzen, Zonnebrillen met UV-bescherming voor ooggezondheid

Schmidt Optiek Rokin, een waar paradijs voor liefhebbers van exclusieve eyewear! Stap binnen in deze verfijnde boetiek en ontdek een schatkamer aan oogstrelende zonnebrillen en brillen van wereldberoemde merken. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of een tijdloze klassieker, Schmidt Optiek Rokin heeft alles wat je hartje begeert.

Ervaar de ongeëvenaarde service die synoniem staat voor Schmidt Optiek. Het team van deskundige medewerkers staat klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte bril die jouw unieke stijl accentueert. Laat je verrassen door hun uitgebreide kennis en passie voor oogmode. Elke aankoop wordt een persoonlijke beleving, waardoor je je als een VIP voelt. Bezoek Schmidt Optiek Rokin vandaag nog en ontdek de ultieme bestemming voor exclusieve eyewear in het hart van Amsterdam!

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

3.Nes Optiek

Nes Optiek
Nes Optiek, een parel in de optiekbranche, biedt een uitzonderlijke collectie originele en uiterst stijlvolle monturen. Het hooggekwalificeerde team van opticiens staat garant voor deskundig advies en een klantgerichte service. Verwacht geen goedkope troep, maar een modieuze en robuuste bril die jouw stijl perfect aanvult. Ook voor brillen op sterkte ben je bij Nes Optiek aan het juiste adres. Kies voor een opticien die jouw ogen verdient.

Een onvergetelijke ervaring wacht je bij Nes Optiek. Toen een klant binnenkwam met een gebroken bril, gingen de opticiens direct aan de slag. Na een snelle reparatie konden ze de klant kosteloos op weg helpen. Een uitzonderlijke service die het verschil maakt. Nes Optiek is meer dan zomaar een opticien, het is een garantie voor tevredenheid en kwaliteit.

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

4.City Optiek

City Optiek
Stad Optiek is dé plek voor het vinden van de perfecte bril. Met hun uitgebreide collectie monturen en deskundige advies, garanderen ze dat je met een bril naar huis gaat die perfect bij jouw stijl en behoeften past.

Het team van Stad Optiek staat bekend om hun vriendelijke en behulpzame service. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en je te helpen bij het vinden van de ideale bril. De kwaliteit van hun monturen is ongeëvenaard, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam en stijlvol accessoire dat jarenlang meegaat.

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

5.Bas Optiek

Bas Optiek
Bas Optiek: Waar Stijl en Expertise Samenkomen Bij Bas Optiek vind je een uitgebreide collectie prachtige monturen die je ogen doen stralen. Onze kundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over het perfecte montuur voor jouw gezicht, eerlijk en deskundig. Laat je inspireren door de nieuwste trends en kies uit een breed scala aan vormen, kleuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een verfijnd, klassiek model of een opvallende statement-piece, bij Bas Optiek vind je gegarandeerd je match.

Polaroid is een uitstekende keuze voor zonnebrillen, maar als je echt wilt investeren in een topper, kies dan voor een Vuarnet. Deze hoogwaardige zonnebrillen bieden niet alleen superieure bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar zijn ook een stijlvol accessoire dat je look complementeert. Ervaar het verfijnde vakmanschap en de uitzonderlijke kwaliteit van Vuarnet, en ontdek waarom deze zonnebrillen de favoriet zijn van de meest veeleisende brildragers.

6.MOSCOT Shop

MOSCOT Shop

7.Ace & Tate

Ace & Tate

8.De Brillemaeker Amsterdam

De Brillemaeker Amsterdam
De Brillemaeker in Amsterdam is een opvallende en aantrekkelijke winkel die vooral 's avonds tot zijn recht komt. Hoewel ik zelf geen brildrager ben, trok de unieke etalage mij direct aan. Direct naast Amsterdam Centraal Station gesitueerd, is deze winkel uitstekend bereikbaar.

Eenmaal binnen werd ik verrast door een prachtige kat in de etalage en een selectie aan originele brillen. De vriendelijke eigenaar hielp mij met het vinden van de perfecte bril voor mij. Dankzij zijn uitstekende service en het uitgebreide assortiment, raad ik De Brillemaeker ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere bril.

9.Ace & Tate

Ace & Tate
**Ace & Tate: een stijlvolle en duurzame brilervaring** Bij Ace & Tate vind je stijlvolle en betaalbare brillen die je look compleet maken. Of je nu op zoek bent naar een klassieker montuur of een trendy statement piece, bij Ace & Tate vind je zeker de perfecte bril. Hun team van experts helpt je graag bij het vinden van de bril die het beste bij je past. En het beste van alles: ze nemen je oude bril terug voor een goed doel. Zo draag je niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een betere wereld.

**Persoonlijke service en unieke designs** De service bij Ace & Tate is ongeëvenaard. Hun stylisten staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte bril. En als je niet tevreden bent met je bril, kun je deze kosteloos binnen 14 dagen retourneren. Bovendien biedt Ace & Tate een unieke collectie brillen die je nergens anders vindt. Van klassieke monturen tot trendy designs, er is voor ieder wat wils. En het beste van alles: de prijzen zijn zeer betaalbaar. Zo kun je er zeker van zijn dat je een stijlvolle en kwalitatieve bril krijgt, zonder dat je de bank hoeft te breken.

10.Occhiali

Occhiali
Als ervaren reisschrijver met een passie voor de culinaire wereld, sta ik garant voor een meeslepende reiservaring.

Dompel jezelf onder in de levendige straten van Amsterdam en ontdek een waar juweeltje: Occhiali. Het vriendelijke team verwelkomt je met open armen en staat altijd klaar om je te helpen. Zoals toen mijn vriendin problemen had met haar contactlenzen. Geduldig en zonder enige aarzeling schoot een van de medewerkers haar te hulp, waarbij hij een volle tien minuten uittrekte. En dat allemaal kosteloos! Zo'n uitzonderlijke gastvrijheid maakt Occhiali tot een onvergetelijke bestemming, waar je warmte en behulpzaamheid op prijs zult stellen.
Post suggesties