Lijst 10 opticiens in Centrum Den Haag Den Haag

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-14

Samengesteld uit de beste lijsten over opticiens in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hofstede Optiek, EYE-D, GrandOptical Den Haag, Azami, City Lens. Laten we het samen ontdekken!

1.Hofstede Optiek

Hofstede Optiek
Hofstede Optiek: een beleving voor uw ogen Bij Hofstede Optiek ervaart u de ultieme oogzorgbeleving. Het team van deskundige optometristen en opticiens staat klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte bril of contactlenzen. In de stijlvolle en uitnodigende ambiance wordt u verwelkomd met een glimlach en persoonlijke aandacht. De ruime keuze aan hoogwaardige monturen en glazen biedt voor ieder wat wils.

Het team van Hofstede Optiek onderscheidt zich door hun uitzonderlijke service en uitgebreide kennis. Met passie en toewijding zorgen zij ervoor dat u met helder zicht en een stijlvolle look de deur uitgaat. Zij nemen de tijd om uw visuele behoeften te begrijpen en bieden deskundig advies dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Hofstede Optiek: de sleutel tot een scherpe blik en een stralend zelfvertrouwen.

2.EYE-D

EYE-D
EYE-D is een geweldige opticien met een fantastische collectie. Hun service is ongeëvenaard, met vriendelijk en deskundig personeel. Zij nemen de tijd voor het aanpassen van een frame en bieden eerlijk advies. Al jarenlang ben ik een trouwe klant en ik heb nog nooit teleurgesteld.

Dankzij hun uitgebreide assortiment en persoonlijke service kun je zeker zijn van een bril die perfect bij jou past en je gezicht flatteert. Bij EYE-D vind je niet alleen een bril, maar ook een accessoire dat je uitstraling completeert. Bezoek vandaag nog hun winkel en laat je verrassen door hun prachtige collectie en uitstekende service. Je zult er geen spijt van krijgen!

3.GrandOptical Den Haag

GrandOptical Den Haag
Bij GrandOptical Den Haag nemen ze echt de tijd om te achterhalen wat je nodig hebt. Ze bieden een uitgebreid assortiment brillen en contactlenzen en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat je met de perfecte oplossing naar huis gaat.

4.Azami

Azami
Hartelijk dank voor je lovende woorden, [Naam]. Het is ons een genoegen om je te helpen en we zijn blij dat we je van dienst konden zijn. Ons team van vakkundige en vriendelijke professionals staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij al je optische behoeften.

We begrijpen hoe belangrijk je bril is voor je dagelijkse leven en we doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. We streven ernaar om uitzonderlijke service te bieden en we zijn verheugd te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen. We waarderen je feedback ten zeerste en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

5.City Lens

City Lens
City Lens is de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare en professionele contactlensspecialisten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche, biedt City Lens een uitgebreid scala aan contactlenzen, waaronder vormvaste lenzen, speciaal ontworpen voor mensen met droge ogen.

Of je nu een nieuwe contactlensdrager bent of al jaren lenzen draagt, het team van deskundige opticiens van City Lens staat voor je klaar om je te adviseren en de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften te vinden. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil dat City Lens kan maken in jouw contactlenservaring.

6.Iris Optiek (centrum)

Iris Optiek in het hart van het centrum is een walhalla voor brildragers en contactlensgebruikers. Met name Frans staat bekend om zijn uitzonderlijke hulpvaardigheid. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril of nieuwe lenzen, hier ben je verzekerd van vakkundige begeleiding.

Iris Optiek biedt een ruime selectie aan trendy monturen en exclusieve merken. Of je nu een klassieke Ray-Ban zonnebril zoekt of een sportieve Nike bril, bij Iris Optiek vind je gegarandeerd wat je zoekt. Hun jarenlange expertise en passie voor goed zicht stralen door in alles wat ze doen. Dus waarom genoegen nemen met minder, als je bij Iris Optiek het beste kunt krijgen voor je ogen?

7.Pearle Opticiens Den Haag - Centrum

Pearle Opticiens Den Haag - Centrum
Een bezoek aan Pearle Opticiens in Den Haag-Centrum kan een fantastische ervaring zijn, maar helaas viel mijn recente bezoek tegen. Hoewel het personeel correct was, bleven essentiële details als het aanbieden van een verkoelend drankje op een warme dag onopgemerkt. Ik ben al jaren een trouwe klant, maar dit kleine gebaar had het verschil kunnen maken.

Ik werd ook teleurgesteld toen ik ontdekte dat ze ter plekke geen nieuwe glazen op maat konden maken, zoals ik gewend ben bij Savarin Lohmanplein. Dit had mijn bezoek aanzienlijk verkort en ik had graag gezien dat Pearle Opticiens deze service had aangeboden. Bovendien was de bediening afstandelijk en onuitnodigend, wat de totale ervaring minder aangenaam maakte. Een vriendelijke glimlach en een warm welkom kunnen veel doen om een positieve indruk te maken.

8.Petros The Hague

Petros The Hague
Petros biedt deskundig advies en een uitstekende service. Laat je verblijden door een vriendelijke ontvangst. De prachtige collectie aan zonnebrillen zal u verrassen. Geniet van de hartelijke ambiance en laat u verwennen door onze gemotiveerde medewerkers. Bezoek Petros en ontdek de passie voor oogmode!

Petros is hét adres voor uw zonnebrilreparatie, waarbij uw lievelingsitem met zorg wordt hersteld. Ervaar de precisie en vakkundigheid van onze opticiens terwijl zij uw montuur vakkundig rechtbuigen. Laat u overtuigen door onze snelle en efficiënte service, zodat u snel weer kunt genieten van uw perfect passende zonnebril.

9.Ace & Tate

Ace & Tate is gelegen in de Prinsestraat nabij de Nobelstraat. In deze heldere, lichte zaak hangt de uitgebreide collectie brillen aan de wanden. Onlangs schafte ik hier mijn tweede leesbril aan.

Gisteren werden we bij Ace & Tate bijzonder goed geholpen door Diana. Naar aanleiding van onze wensen kregen we diverse modellen die we konden uitproberen.

10.Hans Anders

Hans Anders
Hans Anders is een fijne winkel met vaak mooie aanbiedingen. De winkel kan soms druk zijn, maar er is koffie voor de wachtende klanten. De service is goed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zo kreeg ik laatst snel en prettig geholpen toen mijn bril niet lekker meer zat. De medewerker begreep het probleem en zette er twee nieuwe, zachtere neusvleugels op. Hij reinigde mijn bril ook nog eens met een vloeistof en een doekje, die ik mee naar huis kreeg. Top service!

Ook voor een oogmeting kun je bij Hans Anders terecht. Ik kocht vroeger总是 mijn brillen bij Hans Anders, en ik was er altijd erg tevreden over. Helaas woon ik nu niet meer in Nederland, dus kan ik er niet meer heen. Maar als je op zoek bent naar een goede opticien met een fijne winkel en goede service, dan is Hans Anders zeker een aanrader.
Post suggesties