Lijst 15 massagesalons in Centrum Den Haag Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-14

Samengesteld uit de beste lijsten over massagesalons in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Gezondheidscentrum Yin Yang, LemonGrass, Jitlada Wellness - Den Haag, Jena Health Massage, Chaijinda Thai Therapeutic Massage. Laten we het samen ontdekken!

1.Gezondheidscentrum Yin Yang

Gezondheidscentrum Yin Yang
Welkom bij Gezondheidscentrum Yin Yang Massage, waar ontspanning en welzijn samenkomen. Ervaar de helende kracht van acupunctuur, waarbij dunne naaldjes worden geplaatst op specifieke punten op het lichaam om energieblokkades op te heffen en de gezondheid te bevorderen.

Na uw acupunctuursessie wordt u verwend met een ontspannende massage. Onze ervaren therapeuten werken met intuïtieve handen om stress te verlichten, spierspanning te verminderen en u te helpen een staat van diepe ontspanning te bereiken. Bij Yin Yang Massage geloven we dat gezondheid een holistische benadering vereist, en onze behandelingen zijn erop gericht uw lichaam, geest en ziel te verjongen.

2.LemonGrass

LemonGrass

3.Jitlada Wellness - Den Haag

Jitlada Wellness - Den Haag
Bij Jitlada Wellness in Den Haag kunt u genieten van een ontspannende en verjongende massage. Het vriendelijke Thaise personeel staat bekend om hun sterke handen en jarenlange ervaring. U zult vanaf het eerste moment merken dat u in vertrouwde handen bent.

De hygiënische en uitnodigende ambiance van de zaak zorgt voor een ultieme relaxervaring. Jitlada Wellness biedt een breed scala aan massages om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende massage om stress te verminderen of een therapeutische massage om spierpijn te verlichten, Jitlada Wellness heeft het allemaal. U zult zeker verfrist en verjongd de deur uitlopen.

4.Jena Health Massage

Jena Health Massage
Ervaar de ultieme ontspanning en verwennerij bij Jena Health Massage. Geniet van een weldadige full-body oliemassage, die je huid zijdezacht en gehydrateerd achterlaat. Vervolgens word je verwend met een authentieke Thaise massage, waarbij de ervaren therapeuten kundig druk uitoefenen op specifieke punten om spanningen weg te nemen en de bloedcirculatie te stimuleren.

Voor een betaalbare prijs kun je genieten van een uitzonderlijke massage-ervaring. Hoewel sommige klanten de intensiteit van de Thaise massage te pittig vonden, zijn de meeste lovend over de uitstekende techniek en het kalmerende effect. Betreed de serene ambiance van Jena Health Massage en stap de wereld van verjonging en welzijn binnen.

5.Chaijinda Thai Therapeutic Massage

Chaijinda Thai Therapeutic Massage
Chaijinda Thai Therapeutic Massage biedt een superieure massage-ervaring. Met name Thiti onderscheidt zich met haar vakmanschap. Zij schenkt u een aangename en ontspannende massage, die uw lichaam en geest in harmonie brengt. U zult versteld staan van de weldadige effecten op uw welzijn. De 90 minuten durende massage is een absolute aanrader. Na afloop voelt u zich herboren en uw klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen.

Kom tot rust in de bekwame handen van Thiti en ervaar de helende kracht van een Thaise massage. Gelegen op een goed bereikbare locatie, nodigen wij u uit om uzelf te verwennen met een welverdiende behandeling. Onze ervaren therapeuten staan klaar om u een onvergetelijke massage te bezorgen. Trakteer uzelf op een moment van pure verwennerij en boek vandaag nog uw afspraak bij Chaijinda Thai Therapeutic Massage.

6.Retreat QoQo Massage Noordeinde Den Haag

Retreat QoQo Massage Noordeinde Den Haag
Ben je op zoek naar een onvergetelijke wellnesservaring? Dan is QoQo Massage Noordeinde in Den Haag de ideale bestemming. Onze ervaren masseuse, Nedra, zal je verwennen met een deep tissue massage die je spieren volledig zal ontspannen en je stress zal doen wegsmelten.

Bij QoQo Massage geniet je van een behandeling van 2 uur in onze sfeervolle en schone salon. Nedra's vakkundige handen zullen je spieren losmaken, knopen verwijderen en je lichaam van top tot teen verwennen. Na afloop zul je je herboren voelen, alsof je op wolken zweeft. Gun jezelf deze welverdiende ontspanning en boek vandaag nog jouw deep tissue massage bij QoQo Massage Noordeinde. Je zult ons dankbaar zijn voor deze onvergetelijke ervaring!

7.Massage Therapy & Shiatsu

Massage Therapy & Shiatsu
Als u op zoek bent naar ontspanning en verjonging, dan is Massagetherapie en Shiatsu het adres voor u. Wij bieden een uitgebreid scala aan behandelingen, waaronder ontspanningsmassages, sportmassages, deep tissue massages en Shiatsu. Onze ervaren therapeuten zijn gespecialiseerd in het leveren van de best mogelijke behandelingen, die zowel effectief als diep ontspannend zijn.

Onze massages zijn ontworpen om stress en spanning te verlichten, pijn te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. We gebruiken alleen de beste oliën en crèmes, die uw huid zullen voeden en revitaliseren. Onze Shiatsu-behandelingen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse geneeskunde en zijn bedoeld om de energiestromen in uw lichaam te bevorderen. Het resultaat is een gevoel van diepe ontspanning en welzijn.

8.QoQo Massage Clinics Frederikstraat Den Haag

QoQo Massage Clinics Frederikstraat Den Haag
Laat je lichaam en geest tot rust komen in de oase van rust en ontspanning bij QoQo Massage Clinics aan de Frederikstraat in Den Haag. Hier word je ontvangen door ervaren professionals die jou met hun vakkundige handen en warme glimlach laten wegdromen in een wereld van ultieme sereniteit.

Of je nu kiest voor een verkwikkende solo massage of een ontspannende duo massage met je geliefde, bij QoQo Massage Clinics sta jij altijd centraal. Geniet van de weldadige effecten van een professionele massage, terwijl je lichaam en geest worden verlost van alle stress en spanningen. Gun jezelf de ontspanning die je verdient en ervaar de helende kracht van massage bij QoQo Massage Clinics aan de Frederikstraat in Den Haag.

9.Ya Ying GE

Na een lange dag vol indrukken is er niets zo heerlijk als een ontspannende voetmassage. Bij Ya Ying GE in Amsterdam kun je terecht voor een professionele en vakkundige voetmassage tegen een betaalbare prijs. De massagist weet precies de juiste drukplekken te vinden en masseert met kundige handen de spanning uit je voeten en kuiten. De comfortabele massagestoel zorgt ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en genieten van de massage.

Een kleine kanttekening is de geur van aceton die in de zaak hangt. Maar zodra de massage begint, vergeet je dit snel. De ontspannende sfeer en de professionele aanpak van de massagist zorgen ervoor dat je na afloop als herboren de deur uit stapt. Voor een heerlijk moment van ontspanning is Ya Ying GE de perfecte plek.

10.James massage & beauty Den Haag

James massage & beauty Den Haag

11.Hong Kong Wellness Spa

Hong Kong Wellness Spa
Verwen jezelf met een ontspannende welzijnservaring in het hart van Hong Kong. Laat je meenemen naar een oase van rust, waar experts hun vakkundigheid combineren met de fijnste ingrediënten om je lichaam en geest te verjongen. Van verfrissende pedicures tot ontspannende massages, elk bezoek is een kans om je te ontdoen van de stress van het dagelijkse leven en te genieten van een moment van pure ontspanning.

Ervaar de luxe van een privébehandeling, waar je wordt verzorgd door een toegewijd team dat zich inzet om aan je individuele behoeften te voldoen. Onze ervaren therapeuten gebruiken alleen de beste producten en technieken om je te voorzien van een onvergetelijke spa-ervaring. Of je nu op zoek bent naar een snelle opfrisbeurt of een uitgebreide wellness-reis, ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden in een wereld van welzijn en ontspanning. Gun jezelf een welverdiend moment van rust en boek vandaag nog je afspraak.

12.Thai Roots Den Haag

Ontdek Thai Roots Den Haag voor een onvergetelijke massage-ervaring. Onze getalenteerde masseuse, met jarenlange expertise, zorgt voor een professionele en ontspannende behandeling. Haar beheersing van de Nederlandse taal stelt u in staat om duidelijk uw behoeften te communiceren, zodat zij de massage perfect op u kan afstemmen.

Dompel uzelf onder in een serene ambiance en ontspan terwijl de ervaren handen van onze masseuse de knopen in uw spieren losmaken. De combinatie van traditionele Thaise technieken en moderne kennis resulteert in een massage die zowel therapeutisch als verjongend is. Thai Roots Den Haag biedt een betaalbare prijs van 50 euro voor een uur pure ontspanning, die uw lichaam en geest zal revitaliseren. Boek nu via Treatwell en ervaar het verschil!

13.Lila Thai massage

Lila Thai massage

14.Katy Thai Massage Den Haag

15.the hague massage

the hague massage
Betreed een oase van ontspanning en genezing bij Den Haag Massage, waar Scott's kundige handen een reis creëren die lichaam en geest doet ontwaken. Laat de stress van het dagelijks leven wegsmelten met een diepgaande weefselmassage die op maat wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Voel hoe Scott's meesterlijke aanraking jouw gespannen spieren losmaakt, pijnlijke knopen ontwart en de energiestroom in jouw lichaam herstelt. Laat je meeslepen door de rustgevende sfeer, waar rustgevende geuren en zachte muziek een symfonie van ontspanning creëren. Bij Den Haag Massage is elke massage een reis naar welzijn, een kans om je te verjongen en hernieuwd te voelen.
Post suggesties