Lijst 18 massagesalons in Watergraafsmeer Amsterdam

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-08-27

Samengesteld uit de beste lijsten over massagesalons in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals HEAVEN FOUR, Rakinah massage, Relaxing Massage Amsterdam, Nooz Amsterdam, Holistic Swan. Laten we het samen ontdekken!

1.HEAVEN FOUR

HEAVEN FOUR
HEAVEN FOUR, een oase van rust en ontspanning waar je volledig tot jezelf kunt komen. Onze ervaren masseurs en schoonheidsspecialisten staan klaar om je te verwennen met exclusieve behandelingen die je lichaam en geest in balans brengen.

Kom binnen in onze sfeervolle salon en laat je meenemen op een reis van pure verwennerij. Ervaar de ontspannende kracht van onze massages, kies uit een scala aan gelaatsbehandelingen die je huid laten stralen of geniet van een luxueuze pedicure die je voeten doet herleven. Bij HEAVEN FOUR is alles in het werk gesteld om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Laat je gedachten dwalen terwijl je lichaam en geest worden verjongd en geniet van een moment van pure ontspanning in onze oase van rust.

2.Rakinah massage

Rakinah massage
Ervaar een ongeëvenaard niveau van ontspanning en welzijn bij Rakinah Massage. Onze ervaren masseurs bieden een scala aan fantastische massages die jouw zintuigen zullen prikkelen en je lichaam en geest zullen verjongen.

In onze gezellige en rustgevende praktijk ontvang je een gepersonaliseerde behandeling met precies de juiste verhouding tussen gesprek en stilte. De vriendelijke service en aantrekkelijke prijzen maken Rakinah Massage de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke massagebeleving. Wordt een vaste klant en ontdek de voordelen van regelmatige massages bij Rakinah.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Relaxing Massage Amsterdam

Relaxing Massage Amsterdam

4.Nooz Amsterdam

Nooz Amsterdam
Nooz Amsterdam, een ware oase van rust en ontspanning in het bruisende hart van Amsterdam. Ervaar de bekwaamheid van onze ervaren masseuse Marije en laat haar betoverende handen de spanningen uit je lichaam wegmasseren. Stap binnen bij Nooz Amsterdam en ervaar een moment van pure verwennerij, waar tijd even stilstaat en jij centraal staat.

Bij Nooz Amsterdam geniet je van een uitstekende massage die je lichaam en geest in harmonie brengt. Of je nu kiest voor een ontspannende of verkwikkende massage, Marije weet precies hoe ze jouw behoeften kan vervullen. Na een massage bij Nooz Amsterdam voel je je ontspannen, verfrist en klaar om het leven weer aan te pakken. Gun jezelf een welverdiend moment van ontspanning en boek vandaag nog je massage bij Nooz Amsterdam.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Holistic Swan

Holistic Swan
Ontdek holistische rust bij Holistic Swan, waar Olav je met zijn warme gastvrijheid verwelkomt als een dierbare vriend. Zijn unieke benadering van massage laat je voelen alsof je in vertrouwde handen bent. Laat je meevoeren door zijn rustige stem en de kalmerende sfeer van zijn Oost-geïnspireerde studio. Bij Holistic Swan is elke behandeling een oase van ontspanning, perfect om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Olav, als ervaren therapeut, luistert aandachtig naar je wensen en stemt zijn massagesessies af op jouw behoeften. Zijn vakmanschap is uitzonderlijk, waarbij hij moeiteloos spieren losmaakt en spanningen wegsmelt. De loyaliteitskortingen van Holistic Swan maken het nog aantrekkelijker om jezelf keer op keer te verwennen met deze holistische weldaad. Geef je over aan de bekwame handen van Olav en ervaar de ultieme ontspanning bij Holistic Swan.

6.Moonhealing - Massage, Healing, Reading en Coaching (locatie Oost - Ondernemerscentrum Muiderpoort)

Moonhealing - Massage, Healing, Reading en Coaching (locatie Oost - Ondernemerscentrum Muiderpoort)
Kom tot rust bij Moonhealing, waar massage, healing, reading en coaching samenkomen in een oase van ontspanning en harmonie. Laat je lichaam en geest verwennen met een weldadige massage en ervaar de helende kracht van Reiki.

Betreed de professionele en serene omgeving van Moonhealing, gelegen in het hart van Ondernemerscentrum Muiderpoort. Ervaar de warmte en deskundigheid van Monique, die met al haar kennis en ervaring jouw welzijn op de eerste plaats zet. Ontspan je tijdens een ontspannen gesprek, waarin zij al jouw vragen met zorg beantwoordt, zodat je met een gerust hart jouw helende reis kunt beginnen.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.WABI SABI | Shiatsu & Zwangerschapsmassage

WABI SABI | Shiatsu & Zwangerschapsmassage
WABI SABI | Shiatsu & Zwangerschapsmassage Rustgevend en revitaliserend, een zwangerschapsmassage bij WABI SABI is een ervaring die je niet wilt missen. Ontsnap aan de stress en spanningen van de zwangerschap met onze deskundige therapeuten die gebruik maken van traditionele Japanse shiatsu-technieken. Onze op maat gemaakte behandelingen zijn aangepast aan jouw unieke behoeften, waardoor jij je verfrist en verjongd voelt.

Ervaar een ongeëvenaarde ontspanning op onze comfortabele massagetafel met speciale uitsparing voor je buik. Geniet van de intieme en professionele sfeer terwijl onze therapeuten je verwennen met zachte handgrepen en strekkingen. Of je nu een ontspannende massage zoekt, een behandeling om overtijdbevalling te stimuleren of gewoon een moment van rust voor jezelf, WABI SABI zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je zwangerschap zal verrijken. Plan vandaag nog een afspraak en ontdek het verschil!

8.MaThais’ Massage Salon

MaThais’ Massage Salon
Bij MaThais' Massage Salon ervaar je een ongeëvenaarde beleving. Laat de deskundige handen van onze therapeut je spieren losmaken en je stress doen smelten. De salon is een oase van rust, waar de geur van exotische oliën je zintuigen prikkelt en je ontspant.

Onze Thaise massage is niet zomaar een massage, het is een kunstvorm. Met precisie en zorgvuldigheid werken onze therapeuten aan het ontstressen van je lichaam en het herstellen van je energiebalans. Of je nu kiest voor een traditionele of een aromatische massage, je zult de deur uitlopen met een gevoel van welzijn en ontspanning.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Watergraafsmeer Wellness

Watergraafsmeer Wellness Annemarie is een begrip in de regio. Als ervaren schoonheidsspecialiste weet Annemarie als geen ander hoe ze haar klanten kan laten stralen. Met haar vakkennis en zachte aanpak zorgt ze voor een ontspannen en prettige ervaring die garant staat voor zichtbare resultaten.

Wil je jezelf verwennen met een moment van pure ontspanning? Boek dan vandaag nog een afspraak bij Watergraafsmeer Wellness Annemarie. Je zult versteld staan van het verschil dat een bezoek aan deze oase van rust kan maken. Laat je meenemen door Annemarie's kundige handen en ervaar de ultieme ontspanning. Weg met die dagelijkse stress, welkom bij een wereld van welzijn en schoonheid.

10.Puriphi

Puriphi is meer dan geweldig, want het voelde als een massage, bemiddeling en therapie in één. Het is een ongelooflijke ervaring die je lichaam activeert en ontspant, en Sanchia is een aardig en gastvrij persoon. De kamer is ruim en rustig, wat bijdraagt aan de ontspannende sfeer.

Puriphi is een massage-ervaring die verder gaat dan alleen fysieke ontspanning. Het is een holistische ervaring die lichaam en geest samenbrengt en je laat verbinden met je ware zelf. Het is een plek waar je kunt loslaten, ontspannen en je volledig kunt overgeven aan de rustgevende handen van Sanchia. Na een sessie bij Puriphi zul je je vernieuwd, verfrist en diep ontspannen voelen, alsof je een complete spa-dag hebt gehad.

11.andreaskuckyogamassage.com massagethersapeut

Laat je meenemen op een reis van pure ontspanning en verjonging bij Andreas Kuck, meester in holistische massage en yoga. Zijn serene kamer, uitgerust met een uiterst comfortabel massagebed, vormt de perfecte omgeving voor een ultieme welzijnservaring. Andreas' bekwame handen, gevoed door jarenlange expertise, glijden moeiteloos over je lichaam, waardoor elk knoopje en elke spanning verdwijnt in een wolk van weldadige rust.

Of je nu kiest voor een revitaliserende Zweedse massage of een diepgaande hathayoga-sessie, Andreas' holistische aanpak zorgt voor een complete revitalisering van lichaam, geest en ziel. Zijn intuïtieve aanraking en diepgaande kennis van menselijke anatomie werken samen om een op maat gemaakte ervaring te creëren die perfect aansluit bij jouw individuele behoeften. Na een sessie bij Andreas zul je stralend en vol vitaliteit de deur uitstappen, klaar om de wereld opnieuw te omarmen met een vernieuwde energie.

12.Siribuapha Thaise Massage

13.Balance Yourself - Shiatsu-therapie

Balance Yourself - Shiatsu-therapie
  • Beoordeling: 5,0/5 (25 Review by google)
  • Adres:

    Shackletonstraat 4, Wibautstraat 131c, 1056 RM Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

14.Linnaeusstraat Massage

Linnaeusstraat Massage

15.Yann's Got Your Back

Yann's Got Your Back
Yann's Got Your Back Yann weet als geen ander chronische pijn te verhelpen met zijn brede kennis van fysiologie en zijn scherpe blik voor de oorzaak van uw klachten. Hij is een van de besten in de stad.

Yann is anders. Een echte genezer. Hij heeft mij geholpen met een probleem dat ik al jaren had. Ik kan hem niet genoeg bedanken.

16.In Touch Massage

In Touch Massage

17.Acupunctuur & Massage Today

Acupunctuur & Massage Today

18.Mouram

Mouram
  • Beoordeling: 0/5 ( Review by google)
  • Adres:

    Robert Kochplantsoen 19, 1097 GG Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    Gesloten

Post suggesties