Lijst 11 massagesalons in Grachtengordel Amsterdam

Laura van der Meulen

β€’ Bijgewerkt: 2024-09-05

Samengesteld uit de beste lijsten over massagesalons in Grachtengordel Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Himalaya Health Centre - Number One Tibetan Massages, Thai massage Amsterdam, Traditional Chinese Massage Number 1, La Or Thai Massage, Chinese massage. Laten we het samen ontdekken!

1.Himalaya Health Centre - Number One Tibetan Massages

De ultieme ontspanning voor lichaam en geest

Himalaya Health Centre - Number One Tibetan Massages
  • Beoordeling: 4,7/5 (347 Review by google)
  • Adres:

    Dirk van Hasseltssteeg 4, 1012 NE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    11:00 tot 21:00

  • Voordelen:

    Professionele masseuses, rustige ambiance, gunstige ligging

  • Nadelen:

    Beperkte openingstijden, geen mogelijkheid tot online boeken, kleine ruimte

  • Kwaliteit:

    Kwalitatief hoogstaande massages in een serene omgeving

  • Personeel:

    - Kundige en ervaren masseuses - Vriendelijk en gastvrij - Professioneel en discreet - Spreken Engels en Nederlands - Respectvol voor privacy

  • Diensten:

    - Tibetaanse massage - Klassieke massage - Sportmassage - Reflexologie - Aromatherapie

Het Himalaya Health Centre is dΓ© plek voor authentieke Tibetaanse massages. Gelegen in een levendige buurt vol winkels en restaurants, biedt het de perfecte ontsnapping na een dag vol ontdekken.

Ervaar een ongeΓ«venaarde lichaamsmassage die knopen losmaakt, spanningen vermindert en je lichaam verfrist. Of geniet van een hotstonemassage die diepe ontspanning bevordert en het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleert. Het centrum biedt ook sportmassages, speciaal ontworpen om spierpijn te verlichten en soepelheid te verbeteren. Het ervaren team van masseurs zorgt voor een professionele en ontspannende ervaring die je geest, lichaam en ziel zal verjongen.

Lees meer: Lijst 14 brunch in Grachtengordel Amsterdam

2.Thai massage Amsterdam

Thai massage Amsterdam
Een Thaise massage in Amsterdam, een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen! Ervaar de vriendelijkheid en gastvrijheid van ons personeel, terwijl onze professionele therapeuten, zoals de bekwame Joana, je verwennen met een ontspannende massage die je lichaam en geest verjongt. Laat je meeslepen door de rustgevende sfeer en de zachte handen van onze therapeuten, die elke spanning en vermoeidheid wegmasseren.

Of je nu een ontsnapping zoekt van de drukte van het stadsleven of gewoon je welzijn een boost wilt geven, onze Thaise massages zijn de perfecte keuze. Boek nu je massage en ervaar de magie van een authentieke Thaise massage in het hart van Amsterdam. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

Lees meer: Lijst 12 koffietentjes in Grachtengordel Amsterdam

3.Traditional Chinese Massage Number 1

Traditional Chinese Massage Number 1
Traditionele Chinese Massage Nummer 1 Geniet van een heerlijke voetmassage, stevig maar effectief! Begin met een warm voetenbadje om helemaal tot rust te komen. Tijdens de massage wordt er niet gesproken, zodat je volledig kunt ontspannen. De vriendelijke mensen zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt.

Ondanks de vele klanten is de sfeer heel ontspannen en stil. De hygiΓ«nische omgeving en vriendelijke mensen maken het een geweldige ervaring. Heb je al veel massages gehad? Probeer dan eens de Chinese massage. Na deze week zul je nooit meer anders willen!

Lees meer: Lijst 17 restaurants in Grachtengordel Amsterdam

4.La Or Thai Massage

La Or Thai Massage

Lees meer: Lijst 13 hotels in Grachtengordel Amsterdam

5.Chinese massage

Chinese massage
Elke keer dat we Amsterdam bezoeken, gaan we naar deze Chinese massagepraktijk. Ik vind het heerlijk om hier een pedicure en voetmassage te krijgen! Het is comfortabel en de medewerkers zijn erg meegaand.

Ik was sceptisch vanwege de betaalbare prijs, maar het was eigenlijk heel goed! Ik zou meer dan eens zijn gegaan als mijn reis het toeliet. Ik zou het 5 sterren hebben gegeven als er wat ontspannende muziek / aromatherapie was geweest om in de spa-stemming te komen.

6.Spenthai Massage Therapy

Spenthai Massage Therapy
Spenthai Massage Therapie geeft mij verlichting van mijn chronische klachten aan nek, schouder en onderrug. Door zijn deskundige massages kan ik weer met plezier mijn tacobar runnen. Shaun is een ware redder in nood geweest!

Shaun luistert aandachtig naar mijn klachten en stemt zijn behandelingen daarop af. Hij is een echte vakman die precies weet wat hij doet. Zijn massages geven mij niet alleen fysieke verlichting, maar ook mentale ontspanning. Dankjewel, Shaun!

7.Balanced Bodyworks

Balanced Bodyworks
Na een bezoek aan talloze massagepraktijken in Amsterdam, ontdekte ik eindelijk de ware vakmensen van Balanced Bodyworks. Met een persoonlijke aanpak en een deskundige kennis van het menselijk lichaam, weet dit team precies hoe ze jouw lichaam met weldadige massages in balans kunnen brengen. Of je nu last hebt van stress, spierpijn of gewoon toe bent aan een moment van ontspanning, bij Balanced Bodyworks ben je aan het juiste adres.

Ervaar de magie van een massage bij Balanced Bodyworks en ontdek zelf het verschil. Hun bekwame masseurs beheersen verschillende technieken, van Zweedse massage tot deep tissue massage, om jouw lichaam de nodige ontspanning en verlichting te bieden. Bovendien creΓ«ren ze een ontspannende ambiance met rustgevende muziek en aromatherapie, waardoor je volledig kunt overgeven aan de helende kracht van hun massages.

8.𝐌𝐚𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐁𝐲 π†πšπ«π«π²

𝐌𝐚𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐁𝐲 π†πšπ«π«π²
Garry's massagediensten zijn een ware belevenis voor lichaam en geest. Geniet van de intense aandacht en oprechte intenties van Garry, die een helende touch heeft. Zijn zachte maar krachtige aanraking zal je lichaam doen smelten en je geest behoeden.

Voor een optimale ervaring neemt Garry de tijd om uitgebreid met je te praten over je levensstijl en lichaamsbewustzijn. Zo kan hij een massage op maat creΓ«ren die perfect aansluit bij jouw behoeften. Geniet van het gevoel van totale ontspanning en vernieuwing na een massage van Garry. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn!

9.China - Traditional Chinese Massage

China - Traditional Chinese Massage
Ervaar een traditionele Chinese massage in een serene omgeving. Onze ervaren therapeut, Eny, zal u verwelkomen met haar warme persoonlijkheid en professionele aanpak. Tijdens de massage zal ze uw lichaam met precisie en zorg behandelen, waarbij ze oude Chinese technieken gebruikt om spanning weg te nemen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Naast de ontspannen ervaring zal Eny u ook waardevol advies geven over zelfzorg en gezondheid. Ze zal u laten zien hoe u bepaalde massages zelf thuis kunt toepassen, zodat u de voordelen van de traditionele Chinese massage kunt blijven ervaren, ook na uw bezoek aan onze salon.

10.China Beauty Massage Center

China Beauty Massage Center

11.Annie's Chinese Massagesalon Amsterdam Centrum

Annie's Chinese Massagesalon Amsterdam Centrum
Post suggesties