Lijst 17 kappers in Centrum Den Haag Den Haag

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-08-15

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Centrum Den Haag Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kinki Kappers Den Haag Noordeinde, Fat Kat Hair Creation, Fidel Hairstylist, Il Mondo Kappers, Ap's Kappers - Centrum. Laten we het samen ontdekken!

1.Kinki Kappers Den Haag Noordeinde

Kinki Kappers Den Haag Noordeinde
Bij Kinki Kappers Den Haag Noordeinde ben je aan het juiste adres voor een complete kappersbeleving. Laat je verwennen met een kopje koffie of thee terwijl je haar wordt gewassen en verzorgd. Onze ervaren kapsters, zoals Marije, nemen de tijd om jouw haar te analyseren en te begrijpen hoe het valt en groeit. Zo creëren ze een kapsel dat perfect bij jou past.

Of je nu gaat voor een kleurbehandeling, een knipbeurt of een complete make-over, bij Kinki Kappers Den Haag Noordeinde word je altijd met een stralende glimlach ontvangen. Onze kapsters zijn experts in hun vak en werken met de beste producten om jouw haar gezond en mooi te houden. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de Kinki Kappers magie!

2.Fat Kat Hair Creation

Fat Kat Hair Creation
Fat Kat Hair Creation is een fantastische Chinese kapperszaak gelegen in het hart van China Town. Het team van ervaren kappers staat klaar om je te verwelkomen met open armen en een warme glimlach. Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look die bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een trendy kleuring of een stijlvolle opsteekkapsel, bij Fat Kat Hair Creation ben je aan het juiste adres. De kappers gebruiken hoogwaardige producten en technieken om jouw haar te laten stralen. En dankzij hun jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze jouw haar kunnen verzorgen en stylen zodat het er gezond en glanzend uitziet. Kom langs bij Fat Kat Hair Creation en ervaar zelf de professionele en vriendelijke service.

3.Fidel Hairstylist

Fidel Hairstylist
Bezoek Fidel Hairstylist, de beste kapper in Den Haag!

Ervaar de kunde en expertise van onze professionele kapper. Laat u verwennen met een uitstekende knipbeurt en geniet van het gevoel van verzorgd haar. Stap binnen bij Fidel Hairstylist en ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor een stijlvolle en zelfverzekerde look.

4.Il Mondo Kappers

Il Mondo Kappers
Maak kennis met Il Mondo Kappers, de exclusieve kapsalon die uw haarverzorging naar een hoger niveau tilt. Onze ervaren kappers bezitten een ongeëvenaarde expertise en passie voor hun vak. Stap binnen in onze sfeervolle salon en geniet van een ontspannen en luxueuze ervaring.

Bij Il Mondo Kappers krijgt u de behandeling die u verdient. Of u nu kiest voor een klassieke knipbeurt, een trendy coupe of een complete make-over, onze kappers luisteren aandachtig naar uw wensen en creëren een kapsel dat perfect bij uw stijl en persoonlijkheid past. Bovendien bieden wij aantrekkelijke prijzen en een vriendelijke bediening die uw bezoek tot een waar genoegen maakt. Grijp de kans om uw haar te verwennen en boek vandaag nog een afspraak bij Il Mondo Kappers. Uw haar zal u dankbaar zijn!

5.Ap's Kappers - Centrum

Ap's Kappers - Centrum
Kom langs bij Ap's Kappers, het hart van het centrum! Gun jezelf een verfrissende knipbeurt, terwijl je geniet van een heerlijk bakje koffie. Bij Ap staat gezelligheid voorop, dus neem gerust de tijd om bij te praten en te ontspannen.

Of je nu een snelle trimbeurt nodig hebt of juist een complete make-over, Ap's Kappers staat garant voor een professionele behandeling. Met jarenlange ervaring en een passie voor haarverzorging zorgt Ap ervoor dat je met een stralende coupe de deur uitloopt. Dus plan vandaag nog je afspraak en ervaar het ultieme gevoel van ontspanning en stijl!

6.Kapsalon Gaga's Style Den haag

Kapsalon Gaga's Style Den haag
Welkom bij de haartempel van Den Haag: Kapsalon Gaga's Style! Ervaar de magie van een nieuwe look, met de passie en expertise van ons team. Onze talentvolle kapsters luisteren naar jouw wensen en creëren een stijl die perfect bij je past. Of je nu kiest voor een klassieke snit, een trendy kleuring of een complete metamorfose, bij Gaga ben je in vakkundige handen.

Kapsalon Gaga's Style: waar haar dromen werkelijkheid worden. Laat onze topstylisten hun creativiteit loslaten op jouw lokken en geniet van een onvergetelijke haarervaring. Van glanzende highlights tot prachtige balayages, wij toveren jouw haar om tot een kunstwerk. Met onze jarenlange expertise en liefde voor het vak, garanderen we een resultaat waar je trots op zult zijn. Boek vandaag nog je afspraak en laat ons je haar transformeren tot een blikvanger!

7.TONI&GUY Hairdressing Den Haag

TONI&GUY Hairdressing Den Haag
Stap binnen bij TONI&GUY Den Haag en ervaar de ultieme haartransformatie waar je gegarandeerd mee zult stralen. Onze ervaren stylisten luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren een kapsel dat perfect aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Bij TONI&GUY gebruiken we alleen de beste technieken en producten om jouw haar een onovertroffen glans en gezondheid te geven. Of je nu kiest voor een trendy knipbeurt, een stralende kleuring of een verzorgend masker, ons team van experts zorgt ervoor dat jouw haar er nog nooit zo goed heeft uitgezien. Kom langs en laat ons jouw look naar een hoger niveau tillen, voor een zelfverzekerd gevoel dat je tot in je haarwortels voelt.

8.Central Hair Salon

Voor al uw haarverzorgingswensen

Central Hair Salon
  • Beoordeling: 4,8/5 (287 Review by google)
  • Adres:

    Koningin Julianalaan 10, 2595 AA Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 20:00

  • Voordelen:

    Centrale ligging, ervaren kappers, uitgebreide dienstverlening

  • Nadelen:

    Hoge prijzen, beperkte openingstijden, moeilijk parkeren

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit knip- en kleurbehandelingen

  • Personeel:

    - Wendy (eigenaresse) - John (kapper) - Mary (kapster) - Peter (stagiair) - Susan (receptioniste)

  • Diensten:

    - Knippen - Kleuren - Wassen - Drogen - Styling

**Paragraaf 1:** Stap binnen bij Central Hair Salon, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Laat je haar transformeren door onze getalenteerde stylisten. Ervaar de luxe van persoonlijke aandacht en verwelkom een look die perfect bij je past. Tiffany's precisie en gevoel voor stijl zullen je haar laten stralen als nooit tevoren.

**Paragraaf 2:** Ontdek de magie van Victor's vakmanschap. Zijn kennis en expertise zorgen voor een kapsel dat zowel stijlvol als moeiteloos mooi is. Geniet van een ontspannende en professionele ervaring die je laat stralen van binnenuit. Laat Central Hair Salon je helpen je ware haarpotentieel te ontsluiten en je een boost van zelfvertrouwen te geven.

9.Kinki Kappers Den Haag Korte Poten

Knipbeurt speciaal voor jou, voor een mooie prijs

Kinki Kappers Den Haag Korte Poten
  • Beoordeling: 4,4/5 (162 Review by google)
  • Adres:

    Korte Poten 15 A, 2511 EB Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 19:00

  • Voordelen:

    Vriendelijke personeel, goede prijzen, fijne sfeer

  • Nadelen:

    Kan druk zijn, niet altijd evenveel ruimte, weinig parkeergelegenheid

  • Kwaliteit:

    Goede kwaliteit knipbeurten voor een betaalbare prijs

  • Personeel:

    Vriendelijk, Behulpzaam, Vakkundig, Enthousiast, Gastvrij

  • Diensten:

    Knippen, Wassen, Föhnen, Knippen van kinderen, Verven

10.CLRS Studio

CLRS Studio
Bij CLRS Studio, onze deskundige kappers, zul je genieten van een onvergetelijke ervaring met haarverzorging. Onze vriendelijke staf zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt, terwijl ze je verwennen met een reeks essentiële behandelingen om je uiterlijk te transformeren.

Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw haar naar een hoger niveau te tillen. Van verfijnde knipbeurten tot revitaliserende behandelingen, we bieden een scala aan diensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Gun jezelf de ultieme ontspanning en verwenning, en ervaar het verschil dat CLRS Studio te bieden heeft. Laat ons je haar transformeren en je zelfvertrouwen een boost geven.

11.WI kappers Den haag Prinsestraat 26

WI kappers Den haag Prinsestraat 26
Bent u op zoek naar een kappersbeleving die uw verwachtingen overtreft? Kom dan naar WI kappers op de Prinsestraat 26 in Den Haag. Onze topstylisten zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat uw wensen tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Of u nu een nieuwe look wilt, een baardtrim of een knipbeurt nodig hebt, bij WI kappers bent u aan het juiste adres. Onze vriendelijke en professionele team neemt de tijd om uw wensen te bespreken en zorgt ervoor dat u tevreden de deur uitstapt. Wij werken met de beste producten en technieken om u een onberispelijke look te geven. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de WI kappers ervaring!

12.Kapsalon Chez Fred

Kapsalon Chez Fred
Stap binnen bij Kapsalon Chez Fred en ervaar de meesterlijke handen van Mounir, de kapper die met passie uw wensen in vervulling laat gaan. Of u nu kiest voor een moderne snit, een verfijnde coupe of een klassieke stijl, Mounir luistert aandachtig naar uw ideeën en creëert een kapsel dat perfect bij u past. Laat u verwennen met de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer, terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

De prijzen bij Chez Fred zijn scherp en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien staat Mounir bekend om zijn uitzonderlijke service. Hij neemt de tijd voor u en zorgt ervoor dat u met een stralende glimlach en een kapsel dat uw persoonlijkheid weerspiegelt, de deur uit loopt. Bezoek Kapsalon Chez Fred en ervaar het verschil. Uw haar verdient de beste verzorging!

13.Hype Kappers

Hype Kappers

14.WI Kappers Den Haag Denneweg

WI Kappers Den Haag Denneweg

15.Martinhair | Rijnstraat 14b, Centrum Den Haag

Martinhair | Rijnstraat 14b, Centrum Den Haag

16.CJ Hairstyling | Kapper Den Haag

CJ Hairstyling | Kapper Den Haag

17.Kapsalon Opera

Post suggesties