Lijst 10 kappers in Zuidwijk Rotterdam

Annemarie van Dijk

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Zuidwijk Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Hairstudio Clipz, New Style Barbershop, First Class Barbershop Slinge, de kleinste kapsalon - Dames en Heren Kapsalon Rotterdam, Just Jo. Laten we het samen ontdekken!

1.Hairstudio Clipz

Hairstudio Clipz
Hairstudio Clipz biedt vakkundige kappers tegen betaalbare prijzen. Betalen met pin is geen optie, maar de dichtstbijzijnde automaat bevindt zich op slechts een steenworp afstand. En het is nooit een probleem om even naartoe te lopen, ook niet na je behandeling.

Ondanks de uitstekende kappers en service, zijn de lange wachttijden een groot minpunt. Een wachttijd van een uur is standaard. Extra personeel zou geen overbodige luxe zijn. Het resultaat van de behandeling is prachtig, maar het wachten is een ware ramp.

Lees meer: Lijst 24 kappers in Rotterdam

2.New Style Barbershop

New Style Barbershop
Welkom bij New Style Barbershop, de plek waar stijl en betaalbaarheid samenkomen. Onze ervaren barbiers zijn meesters in hun vak en bieden een breed scala aan diensten tegen scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke knipbeurt, een trendy fade of een verfijnde baardtrim, wij staan voor je klaar.

Ons comfortabele interieur en vriendelijke sfeer zorgen voor een ontspannende en aangename ervaring. Met onze snelle en efficiënte service kun je er zeker van zijn dat je niet lang hoeft te wachten. Laat je verwennen door onze vakkundige barbiers en stap onze barbershop uit met een frisse, stijlvolle look.

3.First Class Barbershop Slinge

First Class Barbershop Slinge
Stap binnen bij First Class Barbershop in Slinge en laat je verrassen door de onberispelijke service en het vakmanschap van onze ervaren kappers. Wij verwelkomen je met open armen en bieden je een ongeëvenaarde haarbeleving.

Onze snelle en efficiënte aanpak zorgt ervoor dat je geen kostbare tijd verspilt. Terwijl onze behendige kappers hun magie op je haar loslaten, kun je ontspannen en genieten van het comfort van onze stijlvolle barbershop. Laat je verwennen met een precieze knipbeurt, een frisse scheerbeurt of een trendy styling. Bij First Class Barbershop in Slinge garanderen we je een eersteklas ervaring die je haar naar een hoger niveau tilt.

4.de kleinste kapsalon - Dames en Heren Kapsalon Rotterdam

de kleinste kapsalon - Dames en Heren Kapsalon Rotterdam
De Kleinste Kapsalon is de gezelligste kapper in Rotterdam waar je voor een klein prijsje een knipbeurt krijgt die helemaal naar jouw wens is. Onze ervaren kapsters hebben een persoonlijke touch en weten precies wat jij wilt.

Bovendien is het altijd leuk om bij ons langs te komen. Onze kapsters hebben altijd wat leuks te vertellen en kennen de omgeving op hun duimpje. Ze denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Kom dus snel langs bij De Kleinste Kapsalon en ervaar het zelf!

5.Just Jo

Just Jo
Bij Just Jo Daar ben je verzekerd van rust en persoonlijke aandacht. Stap binnen in een wereld waar je wensen centraal staan en je van top tot teen in de watten wordt gelegd. Laat onze ervaren stylistes je meenemen op een reis naar schoonheid, waar elke lok wordt omgetoverd tot een meesterwerk.

Stap voor stap begeleiden we je naar de look waar je altijd van hebt gedroomd. Of je nu kiest voor een subtiele knipbeurt, een flitsende kleuring of een complete metamorfose, bij Just Jo Daar ben je aan het juiste adres. Onze stylisten bezitten de kennis, vaardigheden en passie om jouw haar tot leven te wekken. Ervaar de magie van een koninklijke behandeling en geniet van een kapsel dat je laat stralen.

6.J. Kamp

J. Kamp
Bij J. Kamp ben je geen nummer, maar een klant die met persoonlijke aandacht en vakmanschap wordt geholpen. De professionele kapsters weten precies wat jij zoekt en zorgen voor een prachtige coupe die perfect bij je past. En dat alles voor een zeer vriendelijke prijs!

Wil je nooit meer wachten op een knipbeurt? Maak dan nu een afspraak bij J. Kamp. Je wordt dan op het afgesproken tijdstip geholpen, zodat je nooit kostbare tijd hoeft te verspillen. En omdat de kapsters van J. Kamp zo goed zijn, weet je zeker dat je altijd met een tevreden gevoel naar huis gaat.

7.NAA Grace's hairstyling & beautycenter/Slenderen studio

NAA Grace's hairstyling & beautycenter/Slenderen studio
Ben je toe aan een nieuwe look? Bezoek dan NAA Grace's hairstyling & beautycenter. Deze schoonheidssalon biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder haarverzorging, huidverzorging en nagelstyling. Het team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen je mooiste zelf te worden.

Of je nu een nieuwe haarkleur wilt, een manicure nodig hebt of gewoon toe bent aan een verwenmoment, bij NAA Grace's hairstyling & beautycenter ben je aan het juiste adres. De salon is gevestigd in een ruim pand waar je je meteen thuis voelt. De warme en vriendelijke sfeer zorgt ervoor dat je je helemaal kunt ontspannen.

8.Hair & Beauty Invasion / Hairextensions Rotterdam / Webshop

Hair & Beauty Invasion / Hairextensions Rotterdam / Webshop
Bij Hair & Beauty Invasion in Rotterdam vind je alles op het gebied van haarverzorging. Onze ervaren stylistes staan voor je klaar om je haar te kleuren, knippen en stylen. Ben je op zoek naar extentions? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste kwaliteit haar en zorgen ervoor dat jouw extentions naadloos aansluiten bij je eigen haar.

Ook voor de beste verzorgingsproducten kun je bij ons terecht. Wij werken samen met bekende merken zoals Sassoon, zodat je zeker weet dat je jouw haar de beste verzorging geeft. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit en service van Hair & Beauty Invasion. Je zult versteld staan van het resultaat!

9.HairWish Kapper

HairWish Kapper
Absoluut topkapper! HairWish weet precies hoe ze je haar moeten laten stralen. Van een rommelige coupe toveren ze je om tot een plaatje met een prachtig kapsel. Hun professionele advies en kundige kniptechnieken zorgen voor een resultaat waar je u tegen zegt.

Maar HairWish is meer dan dat. Het is ook een gezellige plek waar je altijd met een glimlach wordt ontvangen. De kapsters zijn stuk voor stuk vriendelijk en nemen de tijd voor je. Of je nu een nieuwe coupe wilt, een kleuring of gewoon een trimbeurt, bij HairWish ben je verzekerd van een geweldige ervaring. Gun jezelf een moment van verwenning en boek vandaag nog een afspraak!

10.Barbershop Huso

Barbershop Huso
Post suggesties