Lijst 21 kappers in Oude Noorden Rotterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-24

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Oude Noorden Rotterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Natural Hairlounge, Kapsalon Zwart JAN, Sally's Hair & Beauty, JS Hairstudio, Kapsalon Esra. Laten we het samen ontdekken!

1.Natural Hairlounge

Natural Hairlounge
Natuurlijk Haarlounge Bij 'Naturlijk Haarlounge' word je echt naar je geluisterd. De professionals zien in één oogopslag hoe een kapsel perfect bij de vorm van je hoofd en gezicht past. Zo zag de coupeuse bij mij direct dat mijn haar in een ronde vorm liep. Ze knipte mijn haar op een prachtige manier in model.

Ik werd precies op tijd geholpen en heb een fijne behandeling gehad. Ik ben meer dan tevreden over het eindresultaat. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de overige behandelingen die ze aanbieden, dus ik kom zeker nog eens terug!

2.Kapsalon Zwart JAN

Kapsalon Zwart JAN
Laat je haar knippen bij Kapsalon Zwart JAN, waar je zelfs op zondag snel en vakkundig wordt geholpen voor slechts € 15,-. Ervaar de uitstekende service van Özcan, die misschien geen Engels spreekt, maar met wie je moeiteloos kunt communiceren. Na vijf andere kappers te hebben geprobeerd, heb je eindelijk een kapper gevonden die begrijpt wat je wilt en waar je met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

Kapsalon Zwart JAN is gelegen in het hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar. De salon is modern en uitnodigend, met een vriendelijke en deskundige staf die klaar staat om je te helpen. Of je nu een eenvoudige trim of een complete make-over zoekt, bij Kapsalon Zwart JAN ben je aan het juiste adres. Boek vandaag nog een afspraak en ervaar het verschil!

Lees meer: Lijst 20 koffietentjes in Oude Noorden Rotterdam

3.Sally's Hair & Beauty

Sally's Hair & Beauty
Ben je op zoek naar een prachtige nieuwe look, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is Sally's Hair & Beauty de perfecte plek voor jou! Voor slechts € 20 kun je genieten van een prachtig nieuw kapsel, verzorgd door onze ervaren stylisten. Of je nu kiest voor een nieuwe kleur, een trendy snit of een glamoureuze updo, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het resultaat.

Geniet van een heerlijke, persoonlijke ervaring in onze gezellige salon. Onze stylisten nemen de tijd om je wensen te bespreken en het perfecte kapsel voor jou te creëren. Met onze expertise en jouw ideeën toveren we je haar om tot een ware blikvanger. Laat je verwennen bij Sally's Hair & Beauty en stap stralend de deur uit met een prachtig kapsel waar je trots op kunt zijn!

4.JS Hairstudio

JS Hairstudio
**JS Hairstudio: de kapperszaak die je haar laat schitteren** Bij JS Hairstudio vind je de ervaren kapspecialisten die jouw haar precies weten te knippen zoals jij dat wilt. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle bob-coupe, een trendy pixie-cut of een klassieke herencoupe, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je graag over de beste haarstijl voor jouw gezicht en haartype. Ons team van professionele kappers staat garant voor een perfecte knipbeurt, waardoor jij stralend en zelfverzekerd de deur uitloopt.

Bovendien bieden wij een breed scala aan hoogwaardige haarproducten, zodat jij ook thuis je haar optimaal kunt verzorgen. Maak vandaag nog een afspraak bij JS Hairstudio en ervaar zelf hoe wij jouw haar naar een hoger niveau tillen. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze prettige salon, waar jij centraal staat!

Lees meer: Lijst 17 brunch in Oude Noorden Rotterdam

5.Kapsalon Esra

Kapsalon Esra

6.Dames- en Herenkapsalon Paparazzi

Dames- en Herenkapsalon Paparazzi
Kom naar Dames- en Herenkapsalon Paparazzi voor een onvergetelijke kapperservaring! Onze bekwame kappers nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en geven deskundige adviezen. Of je nu een moderne stijl wilt of een klassieke look, ze zorgen ervoor dat je met een kapsel wegloopt dat perfect bij je past.

Ook voor kinderen is Paparazzi een walhalla. De geduldige kappers zorgen ervoor dat ook de kleinste klanten zich op hun gemak voelen. Ze maken er een leuk en ontspannen uitje van, zodat je kindje met een stralende glimlach en een prachtig kapsel naar huis gaat. Ervaar zelf de magie van Paparazzi en boek vandaag nog een afspraak!

Lees meer: Lijst 21 restaurants in Oude Noorden Rotterdam

7.A.G. Assman

A.G. Assman
Als je op zoek bent naar een onvergetelijke knipbeurt, dan is A.G. Assman de plek om te zijn. Deze charmante kapsalon is een Rotterdams icoon, waar vakmanschap en sfeer hand in hand gaan. Al 50 jaar tovert Aad als een ware kunstenaar prachtige coupes tevoorschijn, waarbij elke knip een stukje Rotterdamse geschiedenis vertelt.

Stap binnen in deze oase van gezelligheid en geniet van de unieke ambiance. Laat je meevoeren door het geanimeerde geroezemoes van tevreden klanten, terwijl Aad met passie en precisie je haar in een meesterwerk transformeert. Of je nu gaat voor een klassieke snit of een trendy look, bij A.G. Assman ben je verzekerd van een knipbeurt die je nog lang zal bijblijven.

8.Hairmitage

Hairmitage
Haarmitage is een toonaangevende kapsalon in de regio, bekend om haar ervaren stylisten en uitzonderlijke service. Onder leiding van de getalenteerde Jorien wordt elk bezoek een onvergetelijke ervaring. Met een passie voor haarverzorging en een diep begrip van de nieuwste trends, creëert Haarmitage adembenemende kapsels die perfect aansluiten bij jouw unieke stijl.

De stylisten bij Haarmitage zijn ware kunstenaars met een oog voor detail. Ze luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen deze in verfijnde kapsels die jouw gezicht flatteren en jouw persoonlijkheid onderstrepen. Of je nu kiest voor een klassieke pixie cut, een glamoureuze blow-out of een edgy bob, je kunt erop vertrouwen dat je Haarmitage verlaat met een kapsel waar je trots op bent.

Lees meer: Lijst 24 kappers in Rotterdam

9.Mowhair

Mowhair
Mowhair is een fantastische kapper waar je altijd met een prachtig geknipt kapsel de deur uitloopt. Het team van Mowhair bestaat uit vriendelijke en deskundige medewerkers die je graag adviseren over de beste coupe voor jouw haartype en stijl. Of je nu gaat voor een klassiek kapsel of een trendy nieuwe look, bij Mowhair ben je aan het juiste adres.

Ervaar het zelf en boek vandaag nog een afspraak bij Mowhair. Je haar zal je dankbaar zijn! De ervaren kappers zullen jouw haar met de grootste zorg behandelen en je voorzien van een kapsel waar je gegarandeerd blij mee zult zijn. Bovendien ontvang je bij Mowhair altijd een kopje koffie of thee om je bezoek nog aangenamer te maken.

10.Rotterdam Icon Barbershop

Rotterdam Icon Barbershop
Op zoek naar een kapperszaak waar kwaliteit, sfeer en gezelligheid samenkomen? Dan ben je bij Rotterdam Icon Barbershop aan het juiste adres! Onze ervaren barbers zorgen ervoor dat je met een fris en zelfverzekerd gevoel naar buiten stapt.

Bij Rotterdam Icon Barbershop draait het niet alleen om een goed kapsel, maar ook om de totaalervaring. Onze zaak is een plek waar je je op je gemak voelt en waar je altijd terecht kunt voor een goed gesprek. Dus kom langs en laat je verwennen door onze deskundige barbers. Je zult versteld staan van het resultaat!

11.Kapsalon Redouani

Kapsalon Redouani
Bij Kapsalon Redouani wordt u verwelkomd door ervaren kappers die hun vak verstaan. Gun uzelf een moment van ontspanning terwijl uw haar op professionele wijze wordt verzorgd. Of u nu kiest voor een klassieke knipbeurt of een trendy styling, bij Redouani bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Kom binnen en ontdek de passie en toewijding van Redouani en zijn team. Laat u verrassen door hun scherpe oog voor detail en hun vriendelijke benadering. Ervaar de ultieme haarverzorging in een gezellige ambiance tegen een betaalbare prijs. Bij Kapsalon Redouani gaat knippen en scheren hand in hand met ontspanning en betaalbaarheid.

12.Kapper Carriére

Kapper Carriére
Wil je een kapsel dat perfect bij jou past? Dan ben je bij Kapper Carriére aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring en uitstekende vaardigheden van onze kappers, zorgen wij ervoor dat je met een kapsel de deur uitgaat waar je trots op bent. Wij begrijpen dat goede communicatie belangrijk is. Daarom nemen wij de tijd om jouw wensen goed te begrijpen, zodat we een kapsel creëren dat helemaal naar jouw zin is.

Bij Kapper Carriére betaal je altijd een eerlijke prijs voor een knipbeurt van hoge kwaliteit. Onze kappers zijn vriendelijk en staan altijd klaar om je te adviseren over de laatste trends en technieken. Wil je een nieuwe look of wil je gewoon je haar laten verzorgen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Kapper Carriére en ervaar zelf het verschil.

13.Haarmode Seren

Haarmode Seren

14.Dames- en Herenkapsalon Marhaba

Dames- en Herenkapsalon Marhaba

15.Barbershop Brotherhood

Barbershop Brotherhood

16.Kapsalon La Vie

Kapsalon La Vie

17.Herenkapsalon Diana

Herenkapsalon Diana

18.Kapsalon Rotterdam Lily

Kapsalon Rotterdam Lily

19.Barber Jan

20.Salon Ayham

21.Alami Kapsalon

Alami Kapsalon
Post suggesties