Lijst 13 kappers in Badhoevedorp Haarlemmermeer

Laura van der Meulen

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over kappers in Badhoevedorp Haarlemmermeer, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals FER Hairstories, Coiffeur International, Kapper Hizi Hair Badhoevedorp - Boek nu online, The Hair Compass Badhoevedorp, HAIR by femke. Laten we het samen ontdekken!

1.FER Hairstories

Voor trendy en stijlvol haar

FER Hairstories
  • Beoordeling: 4,9/5 (355 Review by google)
  • Adres:

    Sloterweg 91, 1171 CH Badhoevedorp, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:30

  • Voordelen:

    Professionele hairstylisten, uitgebreide diensten, moderne salon

  • Nadelen:

    Beperkte parkeergelegenheid, soms lange wachttijden, hoge prijzen

  • Kwaliteit:

    Uitstekende kwaliteit haarverzorging en -styling

  • Personeel:

    Vriendelijk en professioneel, Goed opgeleid en ervaren, Luistert naar uw wensen, Geeft deskundig advies, Zorgt voor een ontspannen sfeer

  • Diensten:

    Knippen en föhnen, Kleuren en highlights, Extensions, Bruidsstyling, Herenkapsels

FER Hairstories Ghazal is een ware expert in krullen. Love it ️️️

Laat je krullen stralen bij FER Hairstories Ghazal! Als dé specialist in krullen knippen, weet Ghazal precies wat jouw krullen nodig hebben. Met veel vakmanschap en aandacht voor detail, knipt ze jouw krullen in een prachtige vorm die perfect bij je past. Ervaar zelf het verschil en laat je krullen weer tot leven komen bij FER Hairstories Ghazal. Je zult versteld staan van het resultaat!

2.Coiffeur International

Coiffeur International
Coiffeur International: de beste kapper van Badhoevedorp!

Deze uiterst kundige en vriendelijke kapper staat altijd voor je klaar met een grote glimlach. Of je nu een nieuwe coupe wilt, je haar wilt laten kleuren of gewoon even wilt bijpraten, bij Coiffeur International ben je altijd aan het juiste adres. De kappers geven deskundig advies en nemen de tijd om je wensen te bespreken. En dankzij hun snelle en vakkundige kniptechnieken ben je in no-time weer helemaal up-to-date.

Lees meer: Lijst 11 restaurants in Badhoevedorp Haarlemmermeer

3.Kapper Hizi Hair Badhoevedorp - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Badhoevedorp - Boek nu online
Kapsalon Hizi Hairstyling in Badhoevedorp biedt een onvergetelijke knipbeleving. Wij verwelkomen u in onze moderne en uitnodigende salon, waar onze ervaren stylisten klaarstaan om uw haarwensen te vervullen. Onze dames nemen de tijd om uw wensen te bespreken en adviseren u graag over de beste behandeling die bij uw stijl en haartype past.

Of u nu kiest voor een klassieke knipbeurt of een trendy model, wij garanderen een prachtige coupe waar u nog lang plezier van zult hebben. Onze stylisten beheersen de nieuwste technieken en gebruiken exclusieve producten om uw haar te stylen en te verzorgen. Boek vandaag nog online uw afspraak en ervaar zelf de uitzonderlijke service en kwaliteit van Kapsalon Hizi Hairstyling.

4.The Hair Compass Badhoevedorp

The Hair Compass Badhoevedorp
Ben je op zoek naar een fantastische kapsalon waar je je echt thuis voelt? Dan is The Hair Compass in Badhoevedorp de plek voor jou! Met een team van ervaren kappers en een gezellige sfeer, weet je zeker dat je hier heerlijk tot rust komt terwijl je haar wordt omgetoverd tot een ware blikvanger.

Of je nu een nieuwe coupe wilt of gewoon je haar wilt laten bijwerken, bij The Hair Compass ben je altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. De kappers nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en adviseren je graag over de beste opties voor jouw haartype. Zo weet je zeker dat je met een prachtige coupe de salon verlaat, waar je nog lang plezier van zult hebben!

Lees meer: Lijst 27 kappers in Haarlemmermeer

5.HAIR by femke

HAIR by femke
Bij HAIR by femke word je ontvangen in een stijlvolle salon met een gezellige sfeer. Terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee, neemt Femke rustig de tijd om jou te knippen. Haar passie voor haar vak is merkbaar in haar nauwkeurige techniek en haar oog voor detail.

Heb je zin in een nieuwe look? Femke is een expert in het vakkundig blonderen van haar. Ze luistert aandachtig naar jouw wensen en houdt rekening met de conditie van jouw haar. Zo weet je zeker dat je met een prachtige, gezonde coupe de salon verlaat.

6.Haarzaken

Haarzaken
Al jaren lang vertrouwd ik mijn haardos toe aan de bekwame handen van Haarzaken. Elke knipbeurt is weer een genot, want de dames weten precies hoe ze mijn wensen kunnen vertalen naar een stralende coupe. Hun vriendelijkheid en punctuele service maken de beleving compleet. Vijf sterren zijn dan ook zeker verdiend!

Ook voor de kleintjes is Haarzaken een aanrader. Met geduld en precisie toveren ze de wilde lokken van mijn kind om tot een verzorgd kapsel. De gezellige sfeer stelt de kleintjes meteen op hun gemak. Kortom, voor professionele haarverzorging met een vleugje gastvrijheid, is Haarzaken het ultieme adres.

7.Soledair Salon

Soledair Salon
Of je nu uit Badhoevedorp of Amsterdam-West komt, Soledair biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Met vriendelijke service en een warm welkom, inclusief een verkwikkend kopje thee of koffie, voel je je meteen thuis. Bezoek Soledair regelmatig voor een verzorgde baard en wenkbrauwen en geniet van de persoonlijke aandacht van de ervaren kappers.

8.Hairstudio220

Hairstudio220
Welkom bij Hairstudio220, de gezellige en professionele kapper in je buurt. Wij zijn dé plek voor een stijlvolle nieuwe look, afgestemd op jouw wensen. Ons team van ervaren kappers weet precies hoe ze jouw haar tot leven kunnen wekken.

Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt, een trendy kleuring of een complete restyling, bij Hairstudio220 ben je in goede handen. Wij gebruiken alleen de beste producten en technieken om je haar optimaal te verzorgen en je een stralende uitstraling te geven. Boek vandaag nog je afspraak en ervaar zelf het verschil!

9.Kapsalon Snijders Aat

Kapsalon Snijders Aat
Kapsalon Snijders Aat is het adres voor een professionele en ontspannende kappersbehandeling. Onze ervaren kappers staan klaar om je te adviseren over de laatste trends en de perfecte kapsel voor jou te creëren.

Kom binnen en geniet van een warm welkom in onze gezellige salon. Onze vriendelijke en kundige personeel neemt de tijd om naar je wensen te luisteren en zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat. Of je nu gaat voor een klassieke knipbeurt of een trendy kleurbehandeling, bij Kapsalon Snijders Aat ben je verzekerd van een prachtig resultaat.

10.LIFF Kappers

Stap binnen bij LIFF Kappers en ervaar de ultieme kapsalonbeleving. Met een verzorgde uitstraling en professionele service, voel je je vanaf het eerste moment op je gemak. Onze bekwame kappers luisteren aandachtig naar jouw wensen en creëren samen met jou de perfecte look.

Marlijn, onze haarstyliste, blinkt uit in het creëren van prachtige kleuren en verzorgde knipbehandelingen. Haar oog voor detail en talent voor transformaties laten je haar stralen als nooit tevoren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele opfrisbeurt of een complete make-over, bij LIFF Kappers ben je verzekerd van een prachtig resultaat. Boek vandaag nog jouw afspraak en ontdek het verschil dat echte vakmanschap maakt.

11.Wenkbrauwstudio en kapsalon bij Pascalle

Wenkbrauwstudio en kapsalon bij Pascalle
Laat je wenkbrauwen en haar stralen bij de gerenommeerde schoonheidssalon van Pascalle! Haar vakkundige handen transformeren jouw uiterlijk, zodat je met het volste vertrouwen de deur uitstapt. Ervaar de ultieme ontspanning met een heerlijke kop koffie terwijl Pascalle haar magie laat werken.

Of je nu op zoek bent naar een frisse snit, perfect gestylde wenkbrauwen of een combinatie van beide, Pascalle staat garant voor een resultaat dat je versteld doet staan. Haar jarenlange ervaring en passie voor haar vak staan borg voor een onberispelijke service, waardoor je keer op keer terug zult keren voor een verwenmomentje bij Pascalle. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek zelf de magie!

12.Pure Hair by Angelique

Pure Hair by Angelique
  • Beoordeling: 4,8/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Van der Waalsstraat 8, 1171 AT Badhoevedorp, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 18:00

13.Suse's Hairstyling

Suse's Hairstyling
Post suggesties