Lijst 11 nagelsalons in Zaandam Zaanstad

Jan de Vries

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over nagelsalons in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Nails by Phil, Melody Nails, Goldfinger, Nyla Nails, Nails by Danique. Laten we het samen ontdekken!

1.Nails by Phil

Nails by Phil
Nails by Phil is een uiterst prettige salon waar je terecht kunt voor al je nagelwensen. Ook voor een heerlijke pedicure. Het team van Nails by Phil denkt graag met je mee en adviseert je over wat het beste bij jou past. Ze nemen alle tijd voor je en werken zeer vakkundig.

Bij Nails by Phil kun je rekenen op een ontspannen en professionele behandeling. Je voeten worden heerlijk verzorgd in een fijn voetbad, gevolgd door een heerlijke massage. Na de behandeling voelen je voeten en tenen weer heerlijk zacht en glad aan. Gun jezelf een heerlijk moment van ontspanning en laat je voeten verwennen bij Nails by Phil. Je zult versteld staan van het resultaat!

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

2.Melody Nails

Melody Nails
Melody Nails is de ultieme bestemming voor een verwennerij van uw handen en voeten. Onze ervaren nagelstylistes zorgen voor een ontspannen en luxueuze ervaring, waarbij ze gebruikmaken van hoogwaardige producten om uw nagels er op hun best uit te laten zien. Of u nu kiest voor een klassieke manicure of een trendy pedicure, Melody Nails heeft voor ieder wat wils.

Gun uzelf de luxe van perfect verzorgde nagels en boek vandaag nog een afspraak bij Melody Nails. Onze klantvriendelijke service en betaalbare prijzen zorgen ervoor dat u keer op keer terugkomt. Trakteer uzelf op een moment van ontspanning en laat uw handen en voeten stralen!

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

3.Goldfinger

Goldfinger
Goldfinger: de plek waar zorgeloze voeten weer stralen!

Bij Goldfinger word je met de grootste professionaliteit en aandacht ontvangen. Onze ervaren pedicures zorgen ervoor dat jouw voeten weer helemaal opfleuren. Van vermoeide voeten tot ingegroeide nagels: Goldfinger heeft de oplossing. Ontspan en geniet terwijl je voeten verwend worden met de beste behandelingen. Boek nu je afspraak en ervaar het Goldfinger-effect!

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

4.Nyla Nails

Nyla Nails
Nyla Nails laat me op en top gelukkig voelen met haar verbluffende nagelbehandelingen. Als ervaren nagelstyliste heeft ze een ongeëvenaarde expertise, waardoor mijn nagels maar liefst vier weken lang perfect blijven zitten, zonder ooit af te vallen.

Haar passie voor nailart is ronduit aanstekelijk. Nyla tovert met haar penseel de mooiste ontwerpen op mijn nagels, die mijn handen een ongeëvenaarde elegantie en uitstraling geven. Haar oog voor detail en precisie is ongeëvenaard, waardoor ik bij elke behandeling weer versteld sta van haar vakmanschap.

5.Nails by Danique

Nails by Danique
Op zoek naar een nagelsalon waar je je helemaal thuis voelt? Nails by Danique is dé plek voor jou! Deze professionele nagelstudio, gerund door de enthousiaste Danique, staat garant voor prachtige nagels en een ontspannen beleving.

Bij Nails by Danique kun je terecht voor diverse nagelbehandelingen, waaronder de populaire Biab nagels. Deze sterke en flexibele nagels geven je een natuurlijke uitstraling en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Danique werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van een duurzaam resultaat. De salon is sfeervol en hygiënisch, zodat je in alle rust kunt genieten van een welverdiende behandeling. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de uitstekende service en prachtige nagels van Nails by Danique!

6.N.Q. Nagelstudio

Ben je op zoek naar een nagelstudio waar je wordt ontvangen met een warm welkom en waar ze alle tijd voor je nemen? Dan is N.Q. Nagelstudio de plek voor jou! Het team van N.Q. Nagelstudio bestaat uit gepassioneerde professionals die hun vak verstaan als geen ander. Of je nu komt voor prachtige nagels, perfect verzorgde voeten of strak geëpileerde wenkbrauwen, bij N.Q. Nagelstudio ben je verzekerd van een behandeling op maat, afgestemd op jouw wensen.

Door hun jarenlange ervaring en expertise zorgen de nagelstylisten van N.Q. Nagelstudio keer op keer voor een verbluffend resultaat. Of je nu kiest voor een klassieke manicure, een trendy nail art design of een luxueuze spabehandeling voor je nagels, je loopt altijd met prachtige, verzorgde handen de deur uit. En ook voor je voeten en wenkbrauwen kun je bij N.Q. Nagelstudio terecht. Laat je verwennen met een heerlijke voetmassage of geef je wenkbrauwen een perfecte vorm. Bij N.Q. Nagelstudio ben je in goede handen en loop je altijd met een stralende look de deur uit.

7.Karlets beauty supplies

Karlets beauty supplies
Karlijn is een ware expert in schoonheidsverzorging. Haar passie voor haar vak spat ervan af, en dat merk je meteen als je bij haar in de stoel zit. Ze vertelt je graag interessante weetjes en tips over haar behandelingen, en zorgt ervoor dat je op je gemak bent.

Na een bezoek aan Karlijn stap je met een stralende glimlach naar buiten. Ze heeft je nagels perfect verzorgd, je huid voelt zijdezacht aan en je make-up zit onberispelijk. Bij Karlijn ben je in goede handen, want ze weet precies wat je nodig hebt om er op je best uit te zien.

8.Nails By GiiGii

Nails By GiiGii
Als je op zoek bent naar de ultieme nagelbeleving, is Nails By GiiGii dé plek voor jou. Met haar ongeëvenaarde vakmanschap en oog voor detail, tovert GiiGii elke nageldroom om in werkelijkheid. Van ingewikkelde ontwerpen tot een onberispelijke pedicure, zij laat je nagels stralen met een perfectie die je nergens anders vindt. Haar diepgaande kennis en passie voor nagels zorgen ervoor dat je steeds weer terugkomt voor meer.

Beleef het verschil bij Nails By GiiGii, waar persoonlijke aandacht en uitzonderlijk vakmanschap samenkomen. Laat GiiGii jouw nagels transformeren tot kunstwerken waar je trots op bent. Door haar jarenlange ervaring en toewijding weet je zeker dat je nagels in de beste handen zijn. Ervaar de magie van Nails By GiiGii vandaag nog en ontdek de ware schoonheid van perfect verzorgde nagels.

9.Nails & Spa by Eva

Nails & Spa by Eva
Nails & Spa by EvaBeste mensen, Bij Nails & Spa by Eva vind je de beste behandeling voor een eerlijke prijs. Ik ben zelf naar deze salon geweest en kan je vertellen dat je er met veel vriendelijkheid en respect wordt behandeld. De dames weten precies wat ze doen en zorgen ervoor dat jij met prachtige nagels de salon verlaat.

Wil jij ook mooie nagels? Maak dan snel een afspraak bij Nails & Spa by Eva. Je krijgt van mij persoonlijk het advies om een keer bij Eva langs te gaan. Je zult versteld staan van de kwaliteit en de service. Wacht niet langer en boek nu een afspraak!

10.Lak by Kim

Lak by Kim
Lak by Kim is een nagelsalon waar je terecht kunt voor prachtige nagels en Biab. Eigenaresse Kim is een echte kunstenares die met veel creativiteit en vakmanschap je nagels omtovert tot kunstwerkjes. Of je nu houdt van klassieke kleuren, wilde patronen of subtiele accenten, Kim weet precies hoe ze jouw wensen kan vertalen naar een verbluffend resultaat.

Naast haar creatieve talent staat Kim bekend om haar gastvrijheid. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en voorzien van een drankje. Ze neemt de tijd om je te adviseren over de beste nagelkeuze en zorgt ervoor dat je met een glimlach en prachtige nagels de deur uitloopt. Lak by Kim is dé plek voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige nagelbehandelingen in een gezellige en professionele omgeving.

11.NailCare

NailCare
Als ervaren nagelstylist met een passie voor verzorging en schoonheid, biedt NailCare de ultieme BIAB-behandeling. Deze revolutionaire techniek versterkt je natuurlijke nagels met een dun laagje gel die flexibel en duurzaam is. Het resultaat? Perfecte nagels die je zelfvertrouwen een boost geven!

Bij NailCare staat kwaliteit voorop. Onze ervaren nagelstylistes nemen de tijd om je nagels tot in de puntjes te verzorgen. Ze verwijderen je oude nagellak, vijlen je nagels in model, verzorgen je nagelriemen en brengen de BIAB-gel aan met uiterste precisie. Het resultaat? Prachtige, verzorgde nagels die je wekenlang kunt bewonderen.
Post suggesties