Lijst 12 kerken in Zaandam Zaanstad

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-08-06

Samengesteld uit de beste lijsten over kerken in Zaandam Zaanstad, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Evangelie Gemeente De Deur Zaandam, Protestantse Gemeente Zaandam, Ichtus Gemeente Zaandam, VEG Zaandam, Sint-Jozefkerk. Laten we het samen ontdekken!

1.Evangelie Gemeente De Deur Zaandam

Evangelie Gemeente De Deur Zaandam
Evangelie Gemeente De Deur Zaandam is een kerk waar je je thuis voelt. De mensen zijn vriendelijk en verwelkomend, en de diensten zijn inspirerend en boeiend.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kerkfamilie of gewoon eens een kijkje wilt nemen, we nodigen je van harte uit om een keer langs te komen. We zijn ervan overtuigd dat je het geweldig zult vinden! Onze diensten worden gehouden in het Nederlands, maar we bieden ook vertaaldiensten aan in het Engels en Spaans.

2.Protestantse Gemeente Zaandam

Bij de Protestantse Gemeente Zaandam werd vanavond een prachtig orgelconcert gegeven door Gert van Hoef. Het was een waar muzikaal genot om naar te luisteren.

De Voedselbank is een fantastische voorziening voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Het is hartverwarmend om te zien dat er organisaties zijn die zich inzetten om de zwaksten in onze samenleving te helpen.

Lees meer: Lijst 23 restaurants in Zaandam Zaanstad

3.Ichtus Gemeente Zaandam

Ichtus Gemeente Zaandam

4.VEG Zaandam

VEG Zaandam

Lees meer: Lijst 14 brunch in Zaandam Zaanstad

5.Sint-Jozefkerk

Sint-Jozefkerk
De Sint-Jozefskerk, gelegen in het hartje van de stad, is misschien niet de meest esthetisch aantrekkelijke kerk, maar ze heeft een uniek en fascinerend verhaal te vertellen. In de jaren '60 werd ze beschouwd als een architectonisch meesterwerk, een symbool van moderniteit en vooruitstrevendheid. Hoewel haar uiterlijk misschien wat sober is, heeft deze kerk een warm en gastvrij interieur.

Als niet-gelovige voelde ik me tijdens de doop van mijn zoon oprecht welkom. De gemeenschap ontving ons met open armen en creëerde een sfeer van warmte en acceptatie. Het was een bijzonder moment, niet alleen voor mijn gezin, maar ook voor mij persoonlijk. De Sint-Jozefskerk is een plek waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht hun overtuigingen of achtergrond. Ze is een baken van gemeenschap en spirituele verbinding, en een bezoek waard voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, architectuur of gewoon op zoek is naar een plek van bezinning.

6.Nieuw-Apostolische Kerk

Nieuw-Apostolische Kerk
Betreed de serene ruimte, prachtig ingericht in lichte kleuren en rustgevende tinten. Voel de warmte van de welkomst en het gevoel van geborgenheid dat de gemeenschap uitstraalt. Of je nu een nieuwsgierige bezoeker bent of een toegewijd lid, de Nieuw-Apostolische Kerk verwelkomt je met open armen. Kom op zondag om 10.00 uur of woensdag om 20.00 uur, en ervaar de inspirerende diensten die je geest zullen verheffen en je hart zullen vullen."

Lees meer: Lijst 13 koffietentjes in Zaandam Zaanstad

7.NGK-Zaankerk

NGK-Zaankerk

8.Stichting Kerkgemeenschap Mattheus Zaanstreek

Stichting Kerkgemeenschap Mattheus Zaanstreek
De Stichting Kerkgemeenschap Mattheus Zaanstreek biedt een warm en gastvrij onderdak in hun sfeervolle Schuilkerkje. Deze historische parel, verscholen in het hart van de Zaanstreek, vormt een unieke setting voor spirituele groei en zingeving.

De Mattheus gemeenschap verwelkomt u met open armen in hun prachtige kerkje. Hier vindt u een fijne geloofsgemeenschap waar iedereen welkom is. Of u nu op zoek bent naar verdieping, verbondenheid of gewoon een moment van rust, in dit schuilkerkje vindt u een plek waar uw ziel tot bloei kan komen. Laat de serene sfeer van dit bijzondere kerkje uw hart raken en ervaar de troost en inspiratie die het biedt.

Lees meer: Lijst 12 kerken in Zaanstad

9.Maartenkerk

Maartenkerk

10.Schuilkerk

Schuilkerk
Stap binnen in de tijdloze schoonheid van de Schuilkerk, een verborgen juweel uit 1647. Deze oude schuilkerk is een oase van rust en sereniteit met een uitstekende akoestiek die de ziel raakt. Laat u betoveren door de adembenemende details en de grandeur van dit historische gebouw.

Verbind u met een gastvrije gemeenschap die zich inzet voor het welzijn van anderen. De Schuilkerk is niet alleen een monument, maar ook een levendig centrum waar mensen samenkomen, luisteren en elkaar steunen. Ervaar de warme sfeer en de bereidwilligheid om een helpende hand toe te steken. Laat u inspireren door de verhalen van verbinding en mededogen en vertrek met een gevoel van vervulling en verbondenheid.

11.Paaskerk

Paaskerk
  • Beoordeling: 3,8/5 (4 Review by google)
  • Adres:

    Burgemeester Ter Laanplantsoen 21, 1501 TN Zaandam, Nederland

  • Openingstijden:

    24 uur geopend

De Paaskerk, een architectonisch meesterwerk dat een lust voor het oog is, verwelkomt je met open armen. Deze moderne kerk, beschermd als monument, straalt een gastvrijheid uit die je hart zal verwarmen.

Binnen wacht je een verrassende ontmoeting met het werk van Karel Appel, wiens levendige kleuren en expressieve penseelvoering de kerk tot leven wekken. De Paaskerk is niet alleen een gebedshuis, maar ook een kunsttempel die je zintuigen zal prikkelen. Hier vind je een thuis voor je ziel en een inspirerende omgeving voor je geest.

12.Evangelisch Lutherse kerk

Evangelisch Lutherse kerk
Post suggesties