Lijst 16 telefoon winkels in Zeeheldenkwartier Den Haag

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-09-04

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Zeeheldenkwartier Den Haag, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Kellys Expat Shopping The Hague, Piet Artisans of Flavour, Chocolatine Patisserie, Supermarkt Mikros, Goedman Art-Supplies. Laten we het samen ontdekken!

1.Kellys Expat Shopping The Hague

De expat-supermarkt waar je thuiskomt in Den Haag.

Kellys Expat Shopping The Hague
  • Beoordeling: 4,6/5 (576 Review by google)
  • Adres:

    Zoutmanstraat 22A, 2518 GP Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diverse Products:

    Groot assortiment aan internationale producten en specialiteiten.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van betrouwbare leveranciers.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat meerdere talen spreekt.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkel met overzichtelijke indeling, Gratis parkeergelegenheid voor de deur, Online bestellen en bezorgen mogelijk, Regelmatig acties en aanbiedingen, Klantvriendelijk retourbeleid

Kom naar Kelly's Expat Shopping in Den Haag voor de beste Britse producten! Wij hebben alles wat je nodig hebt, van typische Britse bieren tot heerlijke snacks en levensmiddelen. Ook voor Ierse en Noord-Amerikaanse producten ben je bij ons aan het juiste adres.

Kelly's Expat Shopping is een walhalla voor expats die hunkeren naar vertrouwde smaken. Of je nu op zoek bent naar een pot Marmite, een pakje Quaker Oats of een fles Dr Pepper, wij hebben het allemaal. En vergeet onze uitgebreide selectie Amerikaanse sauzen en dressings niet! Kom langs en ervaar zelf waarom Kelly's Expat Shopping de favoriete winkel is voor expats in Den Haag.

2.Piet Artisans of Flavour

Pure smaken, ambachtelijke bereidingen

Piet Artisans of Flavour
  • Beoordeling: 4,8/5 (288 Review by google)
  • Adres:

    Piet Heinstraat 76, 2518 CK Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    12:00 tot 22:00

  • Diversiteit van producten:

    De uitgebreide menukaart biedt diverse opties voor elke smaak

  • Productkwaliteit:

    De gerechten worden bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten

  • Klantenservice:

    Het vriendelijke en attente personeel staat altijd klaar om te helpen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gezellige ambiance, Buitenterras, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Huisdiervriendelijk

Piet Artisans of Flavour: een ambachtelijke ijsbeleving Zin in een ijskoude traktatie die alle zintuigen prikkelt? Stap dan binnen bij Piet Artisans of Flavour, een waar paradijs voor ijsliefhebbers. Met passie bereiden Christophe en Alon ambachtelijk ijs in smaken die je nergens anders vindt, zoals pijnboompitten met pijnboomnaalden.

Of je nu houdt van zoet, zuur, romig of verfrissend, bij Piet vind je gegarandeerd jouw perfecte match. Laat je verrassen door de creatieve smaakcombinaties en de intense smaaksensaties. Een bezoek aan Piet Artisans of Flavour is niet zomaar een ijsje eten, het is een onvergetelijke culinaire beleving die je smaakpapillen zal doen dansen van vreugde.

3.Chocolatine Patisserie

Chocolatine Patisserie
Chocolatine Patisserie is een oase van zoetigheden, een hemels paradijs waar de geuren van versgebakken croissants en het geluid van knisperend deeg de zintuigen prikkelen. De etalages zijn gevuld met verleidelijke creaties die rechtstreeks uit het hart van Frankrijk lijken te komen.

Elke ochtend ademt de bakkerij de sfeer van een drukke Parijse markt. Het team van ervaren bakkers tovert met hun bekwame handen een symfonie van smaken tevoorschijn. De geur van koffie vermengt zich met het aroma van versgebakken brood, terwijl klanten met glunderende ogen hun bestellingen in ontvangst nemen. Het is een plek waar je niet anders kunt dan je overgeven aan de zoete verrukkingen en jezelf onderdompelen in de authentieke Franse bakkerij-ervaring.

4.Supermarkt Mikros

Uw lokale supermarkt voor al uw boodschappen

Supermarkt Mikros
  • Beoordeling: 4,6/5 (204 Review by google)
  • Adres:

    Piet Heinstraat 136, 2518 CM Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 23:00

  • Diversiteit van producten:

    Groot assortiment aan producten voor al uw dagelijkse boodschappen

  • Productkwaliteit:

    Verse en hoogwaardige producten van vertrouwde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat u graag verder helpt

  • Prijsbereik:

    $ - $$

  • Voorzieningen:

    Gratis parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Pinautomaat aanwezig, Openingstijden van 08:00 tot 22:00, Zelfscankassa's

Supermarkt Mikros is een walhalla voor wie op zoek is naar verse en biologische boodschappen. Van sappig fruit tot knapperige groenten, van romige melk tot ambachtelijke kazen: Mikros biedt een breed assortiment aan gezonde en verantwoorde producten.

Mikros onderscheidt zich met zijn verrassende aanbod aan kruiden- en tomatenplantjes, en zelfs kamerplanten. Ideaal voor wie zijn eigen kruidentuintje wil kweken of wat extra groen in huis wil brengen. De supermarkt ligt aan een sfeervolle hoek, waar je meteen wordt verleid door de geuren van versgebakken brood van de aangrenzende bakker. Een bezoek aan Mikros is niet alleen boodschappen doen, maar een ware belevenis voor alle zintuigen.

5.Goedman Art-Supplies

De plek voor al je kunstenaarsbenodigdheden, inspiratie en advies.

Goedman Art-Supplies
  • Beoordeling: 4,8/5 (190 Review by google)
  • Adres:

    Prins Hendrikstraat 51, 2518 HJ Den Haag, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 17:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment aan kunstbenodigdheden voor alle niveaus.

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteit kunstbenodigdheden van gerenommeerde merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat graag helpt.

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Ruime winkel met een overzichtelijke indeling, Workshops en cursussen voor alle leeftijden en niveaus, Inlijstservice voor je kunstwerken, Cadeaubonnen verkrijgbaar, Online bestellen mogelijk

Goedman Art-Supplies: een waar paradijs voor kunstenaars! Met een geschiedenis die teruggaat tot de vorige eeuw, blinkt deze zaak uit in haar uitgebreide assortiment van hoogwaardige kunstenaarsbenodigdheden. Of je nu een doorgewinterde professional bent of juist je eerste stappen zet in de wereld van kunst, bij Goedman Art-Supplies vind je alles wat je nodig hebt om je creatieve dromen waar te maken.

Het team van Goedman Art-Supplies bestaat uit vriendelijke en deskundige medewerkers die hun passie voor kunst graag met je delen. Zij staan altijd klaar om je te adviseren over de beste producten voor jouw projecten en om je te helpen bij het vinden van dat ene unieke item dat je kunst naar een hoger niveau tilt. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment en ervaar zelf waarom Goedman Art-Supplies de favoriete bestemming is voor kunstenaars in de regio!

6.WNKL Den Haag

WNKL Den Haag
Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor jezelf, je huis wilt opfleuren of een onvergetelijk verjaardagsgeschenk wilt vinden, bij WNKL Den Haag ben je aan het juiste adres. Hun passie voor lokaal shoppen en hun uitstekende service zorgen ervoor dat je keer op keer terug zult komen. Laat je inspireren door de bijzondere items en creëer een thuis dat net zo uniek is als jij.

7.Little green shop

Little green shop
De Little Green Shop is een waar paradijs voor liefhebbers van unieke woonaccessoires en een heerlijke kop koffie of thee. Stap binnen in de knusse en uitnodigende sfeer, waar je hartelijk wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaren.

Laat je verrassen door de diverse collectie aan handgemaakte en duurzame producten, zorgvuldig geselecteerd uit lokale ateliers en kleinschalige bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle vaas, een gezellige kaars of een origineel cadeau, bij Little Green Shop vind je gegarandeerd iets naar je smaak. Neem rustig je tijd om de winkel te verkennen, laat je inspireren door de prachtige creaties en geniet van de ontspannen ambiance.

8.De Haagse Kinderboekwinkel "Alice in Wonderland"

De Haagse Kinderboekwinkel "Alice in Wonderland"
Stap binnen in de wonderlijke wereld van Haagse Kinderboekwinkel "Alice in Wonderland"! Hier vind je een betoverend assortiment van Nederlandse kinderboeken voor elke leeftijd en smaak. Van eenvoudig en leuk tot uitdagend en leerzaam, wij hebben het allemaal. Laat je meeslepen door de fantasierijke verhalen en kleurrijke illustraties die de pagina's sieren.

Ontdek de verborgen schatten van "Alice in Wonderland". Blader door de schappen gevuld met de beste Nederlandse literatuur voor kinderen. Hier vind je boeken die de verbeelding prikkelen, de nieuwsgierigheid aanwakkeren en de liefde voor lezen doen ontvlammen. Breng je kinderen mee op een magisch avontuur waar boeken levendige fantasieën tot leven brengen.

9.Sugar and Spice

Sugar and Spice
Welkom bij Sugar and Spice, een charmante boutique die zich richt op de zoete smaken en gezellige sfeer van Frankrijk. Stap binnen en word betoverd door een wereld van ambachtelijke marmelades, smaakvolle siropen en unieke woonaccessoires.

Verwen je smaakpapillen met onze exquise selectie van marmelades, gemaakt met seizoensgebonden fruit en een vleugje Franse finesse. Geniet van de zoete harmonie van abrikoos, de pittige kick van framboos en de klassieke elegantie van sinaasappel. Onze siropen, geïnspireerd door de traditie van Franse patisserie, voegen een vleugje verfijning toe aan je desserts, cocktails en frisdranken. En laat je huis stralen met onze handgemaakte woonaccessoires, die een vleugje Franse charme en gezelligheid brengen in elke ruimte.

10.Sevenster

Sevenster
Sevenster is een spirituele winkel met een uitgebreid assortiment aan wierook, boeken en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar heilige rookwaren of naar stenen en sieraden, bij Sevenster vind je het allemaal.

Bovendien kun je bij Sevenster terecht voor handgerolde wierook. Deze wierook is met de hand vervaardigd en zorgt voor een geurige en sfeervolle ambiance. Ook voor LeNormand-kaarten ben je bij Sevenster aan het juiste adres. Deze kaarten zijn perfect voor het leggen van tarot en andere vormen van waarzeggerij.

11.Achtung! Lady

Achtung! Lady
Achtung! Lady is een walhalla voor liefhebbers van tweedehands merkkleding. De collectie is met zorg samengesteld en de items zijn altijd in goede staat. De winkel is overzichtelijk ingedeeld, zodat je makkelijk vindt wat je zoekt.

Van chique designerjurken tot sportieve sneakers, je vindt het allemaal bij Achtung! Lady. Ook voor kinderkleding kun je terecht bij Achtung! Baby, een paar deuren verderop. Of je nu op zoek bent naar een unieke outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt aanvullen, bij Achtung! Lady en Achtung! Baby vind je gegarandeerd wat je zoekt.

12.Edwin Pelser

13.Bij Knuf

14.Lola Stola

Lola Stola

15.Engelien, de Winkel

16.collectura - P W Meinhardt

collectura - P W Meinhardt
Post suggesties