Lijst 13 telefoon winkels in De Pijp Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-06-29

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in De Pijp Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Belsimpel Amsterdam, Thephonelab, Odido Shop Amsterdam Ferdinand Bolstraat, Fixers Amsterdam Centrum, Telecombinatie. Laten we het samen ontdekken!

1.Belsimpel Amsterdam

Belsimpel biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Belsimpel Amsterdam
  • Beoordeling: 4,4/5 (1353 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 83h, 1072 LC Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Belsimpel biedt een breed assortiment aan smartphones, tablets en laptops.

  • Productkwaliteit:

    De producten zijn van hoge kwaliteit en komen van betrouwbare merken.

  • Klantenservice:

    De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gratis verzending, Gratis retourzending, Klantenservice via telefoon, e-mail en chat, Persoonlijk advies bij aankoop, Ruime openingstijden

Belsimpel Amsterdam biedt uitstekende ondersteuning, zowel telefonisch als in de winkel. Ze leveren dezelfde telefoons als andere winkels, maar met aantrekkelijke aanbiedingen en een ongeëvenaarde service. Het bestelproces verliep soepel, maar helaas was mijn rijbewijs niet correct gescand.

Na telefonisch contact werd ik vriendelijk geholpen. Echter, toen bleek dat het probleem buiten de standaardprocedures viel, kwam het proces stil te liggen. Mijn opnieuw geüploade rijbewijsgegevens waren zoek, waardoor ik het proces opnieuw moest doorlopen. Deze vertraging is jammer, maar de inzet van Belsimpel om mij te helpen is lovenswaardig.

2.Thephonelab

One-stop-shop voor al uw elektronische behoeften

Thephonelab
  • Beoordeling: 4,9/5 (803 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 190, 1073 LZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Breed aanbod van smartphones, laptops en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoge kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel

  • Prijsbereik:

    $$ - $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis Wi-Fi, Reparaties ter plaatse, Ruim assortiment accessoires, Mobiele reparaties, Deskundig advies

**De beste reparatie voor je iPhone? The Phone Lab!** Heb je een kapotte iPhone? Kom dan naar The Phone Lab! In onze gespecialiseerde werkplaats repareren we je iPhone vakkundig en snel. Van een gebarsten scherm tot een defecte batterij, onze ervaren technici staan voor je klaar.

**Snelle service, vakkundig gerepareerd** Bij The Phone Lab staat klanttevredenheid voorop. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare reparatie. We gebruiken alleen de beste materialen en volgen de hoogste kwaliteitsnormen. Zo weet je zeker dat je iPhone weer als nieuw is. En omdat we begrijpen dat je je telefoon niet lang kunt missen, bieden we een handige leenservice. Zo blijf je altijd bereikbaar, zelfs tijdens de reparatie. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil van The Phone Lab!

Lees meer: Lijst 34 telefoon winkels in Amsterdam

3.Odido Shop Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Odido Shop Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Stap in de wereld van Odido Shop Amsterdam Ferdinand Bolstraat en ervaar een uitzonderlijke winkelbeleving. Onze enthousiaste verkoper, Damarichio, verwelkomt u met open armen en een verfrissend welkomstdrankje. Samen verkennen jullie uw behoeften en wensen, waarbij Damarichio u deskundig adviseert.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw abonnement of een upgrade voor uw huidige toestel, Damarichio staat u bij met een ongeëvenaarde service. Hij begeleidt u door het aanbod en helpt u de perfecte keuze te maken voor uw specifieke situatie. Zoals een tevreden klant onlangs opmerkte: "Ik kwam binnen met een vraag, maar vertrok met een gloednieuwe Oppo A98, perfect geïnstalleerd. Damarichio is een topverkoper!" Bezoek Odido Shop Amsterdam Ferdinand Bolstraat voor een onvergetelijke winkelervaring en een perfect geïnstalleerd toestel dat perfect bij u past.

4.Fixers Amsterdam Centrum

Jouw one-stop-shop voor al je fiets- en gereedschapsbehoeften.

Fixers Amsterdam Centrum
  • Beoordeling: 4,8/5 (238 Review by google)
  • Adres:

    Van Woustraat 14, 1073 LL Amsterdam, Nederland

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten, van fietsen tot gereedschap en kleding.

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van bekende merken.

  • Klantenservice:

    Vriendelijke en deskundige medewerkers.

  • Prijsbereik:

    $ - $$$

  • Voorzieningen:

    Fietsverhuur, Werkplaats, Gereedschapsverhuur, Gratis parkeren, Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ben jij op zoek naar een toplocatie in het hartje van Amsterdam? Zoek dan niet verder dan Fixers Amsterdam Centrum! Wij bieden een breed scala aan diensten voor jouw mobiele apparaten, waaronder snelle reparaties, officiële onderdelen en een uitstekende klantenservice.

Of je nou een nieuwe batterij nodig hebt of een waterschadeherstel, ons team van experts staat voor je klaar. We gebruiken alleen officiële onderdelen, zodat jij zeker bent van de beste kwaliteit. En omdat we begrijpen dat je snel weer gebruik wilt maken van je apparaat, zorgen we ervoor dat je reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Dus kom langs bij Fixers Amsterdam Centrum en ervaar het gemak van een professionele en betrouwbare reparatieservice!

Lees meer: Lijst 15 hotels in De Pijp Amsterdam

5.Telecombinatie

Telecombinatie
Telecombinatie Pouya en Calvin: een betrouwbaar duo dat jouw iPhone weer als nieuw maakt. Met hun expertise en toewijding gaan ze tot het uiterste om jouw toestel voor vertrek naar het buitenland te repareren. Hun zorgzaamheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat je met een gerust hart op reis kunt.

Hoewel reparaties snel worden uitgevoerd, kunnen er soms foutjes optreden die vertraging veroorzaken. Maar wees gerust, Pouya en Calvin nemen hun verantwoordelijkheid serieus. Ze erkennen eventuele fouten openlijk en lossen deze kosteloos en zo snel mogelijk op. Hun inzet om hun klanten tevreden te stellen is onovertroffen, waardoor ze een verdiende 4-sterrenbeoordeling krijgen.

6.Telefoonstad Amsterdam

Telefoonstad Amsterdam
Telefoonstad Amsterdam is een oase in de wirwar van telefoonwinkels. De vriendelijke en deskundige eigenaar staat altijd klaar om u te helpen met uw telefoonproblemen. Hij waarschuwt u zelfs voor oplichters die u proberen op te lichten met simkaarten, zodat u met een gerust hart een nieuwe simkaart kunt kopen.

Of u nu een kapot scherm heeft of hulp nodig hebt bij het instellen van uw nieuwe telefoon, Telefoonstad Amsterdam staat voor u klaar. De eigenaar neemt de tijd om uit te leggen hoe u uw telefoon optimaal kunt gebruiken en is altijd eerlijk over de kosten. Bezoek Telefoonstad Amsterdam voor al uw telefoonbehoeften en ervaar zelf waarom het zo'n geliefde plek is.

Lees meer: Lijst 22 restaurants in De Pijp Amsterdam

7.Fix Mobi

Fix Mobi

8.GSM 020 Raparatie Winkel in Amsterdam, Zuid De pijp Iphone,Smasung,Oppo,Huawei,Motorola,Google pixel,Oneplus,Xiaomi repair

GSM 020 Raparatie Winkel in Amsterdam, Zuid De pijp Iphone,Smasung,Oppo,Huawei,Motorola,Google pixel,Oneplus,Xiaomi repair
Het ervaren en deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen met reparaties, upgrades en aankopen. Of u nu een nieuwe telefoonhoes nodig heeft, uw scherm wilt laten repareren of uw batterij wilt vervangen, bij GSM 020 Raparatie Winkel bent u aan het juiste adres. Laat u verleiden door hun geweldige selectie en vriendelijke service, en loop vandaag nog binnen voor de beste mobiele telefoonervaring in Amsterdam!

Lees meer: Lijst 26 koffietentjes in De Pijp Amsterdam

9.Repair n Go Amsterdam

Repair n Go Amsterdam

10.World Wide Phone

World Wide Phone
  • Beoordeling: 4,4/5 (7 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 1743, 1072 LT Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 22:00

Lees meer: Lijst 18 brunch in De Pijp Amsterdam

11.Fone Up

Fone Up
Vertaalde tekst: Fone Up: Ik heb daar een bestelling doorgegeven om op te halen en vermoedelijk is de bestelling daar ook ontvangen en de winkel beweert van niet, ze zijn al maanden niet meer actief (maar het afleverpunt was nog wel beschikbaar voor verzendingen). Dit kan ik niet begrijpen.

Geen garantie op reparatie: Ik heb mijn telefoon laten schoonmaken en repareren door het scherm weer vast te laten zetten. Vriendelijk geholpen en 30 euro betaald. Na een maand zat het scherm weer los, dus terug naar de winkel.

12.KPN winkel Amsterdam Ferdinand Bolstraat

KPN winkel Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Bezoek de KPN winkel op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam voor uitstekende service en een uitgebreid aanbod aan mobiele abonnementen en breedbanddiensten voor thuis. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe simkaart of een betrouwbare breedbandverbinding, bij de KPN winkel op de Ferdinand Bolstraat bent u aan het juiste adres. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar om u te begeleiden en te zorgen voor een soepele en aangename winkelervaring. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom KPN de beste keuze is voor uw mobiele en thuiscommunicatiebehoeften.

13.Gsm expert

Gsm expert
  • Beoordeling: 4,7/5 (3 Review by google)
  • Adres:

    Ferdinand Bolstraat 111-h, 1072 LE Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

Gsm Reparatie Westpoort: dé oplossing voor al uw smartphoneproblemen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige gsm-reparateur? Zoek dan niet verder! Gsm Reparatie Westpoort is de specialist op het gebied van smartphoneherstel. Met jarenlange ervaring en een team van experts staat het bedrijf garant voor een snelle en professionele service. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of een softwareprobleem, bij Gsm Reparatie Westpoort bent u aan het juiste adres. Dankzij de geavanceerde apparatuur en de hoogwaardige onderdelen wordt uw smartphone in no time weer als nieuw.
Post suggesties