Lijst 12 telefoon winkels in Watergraafsmeer Amsterdam

Lisa Jansen

• Bijgewerkt: 2024-07-11

Samengesteld uit de beste lijsten over telefoon winkels in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Odido Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat, Easy Tell, PhoneWorld - smartphone reparatie Amsterdam, Bekesphonefix, NU Mobiel. Laten we het samen ontdekken!

1.Odido Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat

Jouw winkel voor unieke en betaalbare producten.

Odido Shop Amsterdam 1e van Swindenstraat
  • Beoordeling: 4,3/5 (153 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 207, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Grote verscheidenheid aan producten uit alle windstreken.

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit tegen schappelijke prijzen.

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaarstaat om te helpen.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Ruime parkeergelegenheid, Pinautomaat aanwezig, Rolstoeltoegankelijk, Gratis WiFi, Klantentoilet

Welkom bij Odido Shop Amsterdam, gelegen in de gezellige 1e van Swindenstraat. Onze winkel is een oase van rust en deskundigheid, waar onze ervaren medewerkers je met alle plezier helpen bij het vinden van de perfecte mobiele oplossing voor jouw behoeften.

Onze expert Ibrahim is een kei in het samenstellen van abonnementen op maat en het vinden van de nieuwste en beste telefoons. Door zijn uitstekende service en gedegen kennis heeft hij al talloze klanten geholpen met het besparen van geld en het vinden van de perfecte match voor hun mobiele leven. Bezoek ons vandaag nog in onze winkel en laat ons je helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Samen zorgen we ervoor dat je altijd verbonden blijft, voor een prijs die bij je past.

2.Easy Tell

De plek voor al je dagelijkse benodigdheden

Easy Tell
  • Beoordeling: 4,1/5 (420 Review by google)
  • Adres:

    Javastraat 37, 1094 GZ Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:00 tot 19:00

  • Diversiteit van producten:

    Een breed assortiment van producten voor elke behoefte

  • Productkwaliteit:

    Producten van hoge kwaliteit die aan de verwachtingen voldoen

  • Klantenservice:

    Uitstekende klantenservice die klaarstaat om te helpen

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Gemakkelijk bereikbaar, Ruime winkelruimte, Grote parkeerplaats, Gezellige sfeer, Vriendelijk personeel

Laat je iPhone scherm repareren bij Easy Tell? Dan kun je beter op zoek gaan naar een andere reparateur. Deze reparateur levert namelijk slecht vakmanschap en slechte service. Ik spreek uit eigen ervaring, want na mijn schermreparatie zat er lijm uit mijn telefoon te steken, werkte mijn Wifi chip niet meer en kon ik de helderheid van mijn scherm niet meer op maximaal zetten. Toen ik terugging naar de reparateur om gebruik te maken van de garantie, werd mij verteld dat het niet aan hen lag. Onzin natuurlijk, want mijn telefoon werkte perfect voordat ik hem liet repareren. Ga dus niet naar Easy Tell, want dan kom je bedrogen uit.

Lees meer: Lijst 34 telefoon winkels in Amsterdam

3.PhoneWorld - smartphone reparatie Amsterdam

PhoneWorld - smartphone reparatie Amsterdam
**Eerste alinea:** Ontdek PhoneWorld, dé betrouwbare smartphone reparateur in het hart van Amsterdam. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of een onwillige oplaadpoort, onze ervaren technici staan klaar om je smartphone snel en vakkundig te repareren. Kies voor PhoneWorld en ervaar de ultieme smartphone reparatie-ervaring.

**Tweede alinea:** Bij PhoneWorld draait alles om jouw tevredenheid. Wij begrijpen dat je smartphone onmisbaar is in je dagelijks leven, dus werken we met precisie en zorg om je toestel weer als nieuw te laten werken. Of je nu een snelle reparatie nodig hebt of een complexere diagnose, ons team is er om je te helpen. Meld je kapotte smartphone vandaag nog aan en laat PhoneWorld je smartphone weer als nieuw laten stralen.

4.Bekesphonefix

Vakkundige reparaties en snelle service

Bekesphonefix
  • Beoordeling: 4,5/5 (223 Review by google)
  • Adres:

    Linnaeusstraat 66H, 1092 CN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:00 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Ruime keuze aan smartphones, tablets en accessoires

  • Productkwaliteit:

    Hoogwaardige producten van betrouwbare merken

  • Klantenservice:

    Vriendelijk en deskundig personeel dat graag helpt

  • Prijsbereik:

    $$$

  • Voorzieningen:

    Gratis diagnose, Ophaalservice, Garantie op reparaties, Klantvriendelijke omgeving, Online afspraak maken

Bekesphonefix: uw betrouwbare en klantgerichte pakketpunt!

Bent u op zoek naar een zorgeloze en betrouwbare oplossing voor het ontvangen en versturen van uw pakketten? Zoek dan niet verder dan Bekesphonefix, uw lokale pakketpunt met een uitstekende reputatie. Wij staan garant voor een snelle en efficiënte afhandeling van al uw verzendingen. Of u nu een waardevolle aankoop wilt laten bezorgen of een retourzending wilt versturen, bij Bekesphonefix bent u aan het juiste adres. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen.

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

5.NU Mobiel

NU Mobiel
Als u op zoek bent naar een mobiele telefoon, dan bent u bij NU Mobiel aan het juiste adres. Deze gerenommeerde telefoonwinkel biedt een uitgebreid assortiment mobiele apparaten en accessoires. Het team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte telefoon die voldoet aan uw behoeften en budget.

NU Mobiel staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Het personeel is vriendelijk, professioneel en altijd bereid om de extra stap te zetten. Ze bieden deskundig advies en gaan graag dieper in op de functies en mogelijkheden van elk apparaat. Of u nu een nieuwe telefoon nodig heeft, een accessoire zoekt of vragen heeft over uw huidige toestel, NU Mobiel staat voor u klaar.

6.iFix Device

iFix Device
  • Beoordeling: 4,5/5 (12 Review by google)
  • Adres:

    Eerste Van Swindenstraat 467, 1093 GB Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    10:30 tot 18:00

Bij iFix Device staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Het team ontvangt je met een warme glimlach en staat klaar om je te helpen. Niet alleen kun je hier je Homer-pakketjes ophalen, maar ook gebruikmaken van handige voorzieningen zoals een printer.

iFix Device is dé plek om je pakketten snel en eenvoudig op te halen. Met een centrale ligging en ruime openingstijden is het altijd gemakkelijk om langs te komen. Laat je verrassen door de uitstekende service en maak gebruik van de handige extra's die iFix Device te bieden heeft.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Used Products Amsterdam Oost

Used Products Amsterdam Oost
Used Products Amsterdam Oost is de winkel voor jou als je op zoek bent naar een ruim assortiment gebruikte producten. Van laptops tot smartphones, ze hebben het allemaal. En het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Ze doen niet moeilijk over garantie en omruilen, dus je kunt met een gerust hart iets kopen. Ik heb al meerdere laptops hier gekocht en ben er altijd tevreden mee. Laatst had ik een laptop met een slechte batterij, maar die kon ik zo omruilen! 5 sterren!

Ik heb onlangs een Samsung Galaxy A52 gekocht bij Used Products Amsterdam Oost. De telefoon werd snel geleverd en was bijna 100 euro goedkoper dan bij andere winkels. Dus ja, ik ben zeer tevreden! Ik raad deze winkel zeker aan iedereen aan die op zoek is naar gebruikte producten.

8.JKtelecom

JKtelecom
Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige reparatieservice voor uw telecomapparatuur, is JKtelecom de perfecte keuze. Ons team van ervaren technici staat klaar om u de best mogelijke service te bieden, ongeacht het probleem.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als uw telecomapparatuur niet naar behoren werkt. Daarom doen we er alles aan om uw reparatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en onze reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw apparaat weer perfect zal werken.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

9.Durmaz Electronica & Telecommunicatie

Durmaz Electronica & Telecommunicatie is dé plek voor al je elektronica en telecommunicatie. Ben je op zondag op zoek naar een micro HDMI-adapter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan adapters, zodat je altijd de juiste vindt.

Bij Durmaz Electronica & Telecommunicatie staat klantvriendelijkheid voorop. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om je te helpen met het vinden van het juiste product. Heb je problemen met je internetkastje? Geen probleem! Wij lossen het gratis voor je op.

10.Vodafone en Ziggo Amsterdam Wibautstraat

Vodafone en Ziggo zijn de beste keuze voor al uw communicatiebehoeften.

Vodafone en Ziggo Amsterdam Wibautstraat
  • Beoordeling: 3,9/5 (236 Review by google)
  • Adres:

    Wibautstraat 139, 1097 DN Amsterdam, Nederland

  • Openingstijden:

    09:30 tot 18:00

  • Diversiteit van producten:

    Vodafone en Ziggo bieden een breed scala aan producten en diensten.

  • Productkwaliteit:

    De producten en diensten van Vodafone en Ziggo zijn van hoge kwaliteit.

  • Klantenservice:

    Vodafone en Ziggo bieden uitstekende klantenservice.

  • Prijsbereik:

    $$

  • Voorzieningen:

    Snel internet, Betrouwbare verbinding, Deskundige ondersteuning, Persoonlijke service, Innovatieve producten

De Vodafone en Ziggo-zaak aan de Amsterdamse Wibautstraat is een oase van behulpzaamheid in de drukte van de stad. De vriendelijke servicemedewerkers staan altijd klaar om met raad en daad bij te springen, zonder gladde verkooppraatjes. Een speciale vermelding verdient de blonde servicemedewerker in de dertig, die mij onlangs voortreffelijk heeft geholpen met een simkaartprobleem.

Maar dat is nog niet alles! De zaak herbergt ook een Samsung-servicepunt, waar mijn kapotte telefoon binnen een paar uur vakkundig werd gerepareerd. Zo kon ik snel weer verder met mijn dagelijkse bezigheden, zonder me druk te hoeven maken over een defecte telefoon. Bezoek dus de Vodafone en Ziggo-zaak aan de Wibautstraat voor al je telecom- en reparatiebehoeften!

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

11.H.R.C.

H.R.C.
H.R.C is een winkel met een vriendelijke medewerker, maar helaas zijn de prijzen extreem hoog. Zo extreem dat het verdacht wordt. Zo werd er bijvoorbeeld voor een besteld artikel de dubbele prijs gerekend. De medewerker loog over de prijs en de kwaliteit van het artikel. Hoewel de winkel vlakbij is, zal ik er niet meer terugkomen.

Ongeveer 3 weken geleden ben ik langs de winkel geweest en heb ik de medewerker een aantal foto's laten zien van de CPU-socket van mijn moederbord. Er waren een paar pinnen verbogen en ik vroeg of het mogelijk was om deze weer op hun plaats te zetten.

12.Lowbudgetreparatie

Lowbudgetreparatie
Post suggesties