Lijst 18 danslessen in Watergraafsmeer Amsterdam

Max de Jong

• Bijgewerkt: 2024-08-25

Samengesteld uit de beste lijsten over danslessen in Watergraafsmeer Amsterdam, zorgvuldig samengesteld en onderzocht op betrouwbare websites en blogs. Bevat opvallende opties zoals Salsa te Gusta, Euphoria Dance Academy, Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden, 2Day We Dance Oost - Cuban Salsa, Heartbeat of Bellydance. Laten we het samen ontdekken!

1.Salsa te Gusta

Salsa te Gusta
Salsa te Gusta is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een gezellige en leerzame dansschool. De sfeer is altijd ontspannen en de leraren zijn deskundig en enthousiast. Ze weten precies hoe ze hun leerlingen op hun gemak kunnen stellen en ze helpen hen om het beste uit zichzelf te halen.

Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt met salsa, bij Salsa te Gusta ben je aan het juiste adres. De lessen zijn progressief opgebouwd, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan dansen. En naast de technische kant van het dansen is er ook veel aandacht voor de sociale aspecten van salsa. Er worden regelmatig dansavonden georganiseerd, waar je je nieuwe dansmoves kunt oefenen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Salsa te Gusta en ontdek zelf waarom zoveel mensen fan zijn van deze dansschool!

2.Euphoria Dance Academy

Euphoria Dance Academy
Ervaar de euforie van dans bij Euphoria Dansacademie! Dompel jezelf onder in een warme en uitnodigende sfeer waar je je meteen op je gemak voelt. Onze ultramoderne faciliteit biedt alles wat je nodig hebt om je dansdromen waar te maken.

Van het moment dat je de dansvloer betreedt, tot het applaus na een wervelende uitvoering, bij Euphoria Dansacademie staat jouw plezier en ontwikkeling centraal. Onze ervaren instructeurs begeleiden je met engelengeduld, of je nu een absolute beginner of een ervaren danser bent. Met lessen in diverse stijlen, waaronder salsa, bachata en hiphop, bieden we voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de magie van dans bij Euphoria Dansacademie – waar jouw passie ontvlamd wordt en je dromen werkelijkheid worden!

Lees meer: Lijst 28 koffietentjes in Watergraafsmeer Amsterdam

3.Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden

Studio NBA/ Balletstudio Marieke van der Heijden
Ontdek de magie van dans in de betoverende ambiance van Balletstudio Marieke van der Heijden, aangesloten bij de Nationale Balletacademie. Deze unieke plek verwelkomt liefhebbers van alle leeftijden om de wondere wereld van ballet te betreden.

Duik in een uitzonderlijk balletprogramma dat een strikte en klassieke benadering combineert met een vleugje moderne flair. Ervaren docenten begeleiden je met precisie en passie, waardoor je technische vaardigheden en artistieke expressie naar ongekende hoogten worden getild. Of je nu een aspirant-danser bent of gewoon op zoek bent naar een elegante manier om je lichaam te bewegen, Balletstudio Marieke van der Heijden biedt een onvergetelijke danservaring die je zal inspireren en je innerlijke artiest zal doen ontwaken.

4.2Day We Dance Oost - Cuban Salsa

2Day We Dance Oost - Cuban Salsa
Verken de verleidelijke wereld van Cubaanse salsa met 2Day We Dance Oost, waar getalenteerde docenten je geduldig leiden door de fascinerende geschiedenis en bewegingen van deze levendige dans. Hun diepgaande kennis van de Cubaanse cultuur en hun passie voor het delen van hun ambacht, maken elke les een verrijkende ervaring.

Of je nu een ervaren danser bent of net begint, 2Day We Dance Oost biedt een scala aan lessen die zijn afgestemd op elk niveau. Hun unieke en creatieve benadering zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en geïnspireerd raakt, terwijl je je onderdompelt in de betoverende ritmes van Cubaanse salsa. Laat je muzikaliteit ontwaken en ervaar de pure vreugde van deze verleidelijke dansvorm bij 2Day We Dance Oost.

Lees meer: Lijst 20 restaurants in Watergraafsmeer Amsterdam

5.Heartbeat of Bellydance

Heartbeat of Bellydance

6.Tango Argentino Amsterdam - Arjan & Marianne

Tango Argentino Amsterdam - Arjan & Marianne
Beleef de passievolle tango in het hart van Amsterdam! Bij Tango Argentino Amsterdam word je ondergedompeld in de verleidelijke wereld van deze elegante dans. Laat je meeslepen door de ervaren docenten Arjan en Marianne, die hun enthousiasme en humor met je delen.

In de stijlvolle en ruime danszaal waan je je in Buenos Aires, terwijl je de fijne kneepjes van de tango leert. Het gevarieerde lesaanbod biedt iets voor elk niveau, of je nu beginner bent of al ervaring hebt. Dankzij de uitstekende communicatie en flexibiliteit pas je de lessen moeiteloos in je schema. Ontdek de magie van de tango bij Tango Argentino Amsterdam, de ultieme bestemming voor dansliefhebbers.

Lees meer: Lijst 37 brunch in Watergraafsmeer Amsterdam

7.Pole Dance Factory Amsterdam - OOST

Pole Dance Factory Amsterdam - OOST
Kom ontdekken waarom Pole Dance Factory Amsterdam - OOST zoveel meer is dan alleen paaldansen. Hier gaat het om een onvergetelijke ervaring, vol met plezier en persoonlijke groei. Onze enthousiaste trainers, waaronder de ervaren Miguel, begeleiden je met passie en geduld bij het leren van deze uitdagende vaardigheid.

In onze sfeervolle studio, waar gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan, voel je je meteen thuis. Geniet van een kopje koffie of een lekkere snack tijdens onze open dag en ervaar zelf de unieke sfeer. Of je nu kiest voor lessen in het Nederlands of Engels, wij zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt en met een stralende glimlach naar huis gaat.

8.Spirit'n Roses Boutique Dance Studio

Spirit'n Roses Boutique Dance Studio
Deelnemers aan alle niveaus zweefden door de ruimte, betoverd door de betoverende choreografie en de pulserende muziek. Er werd gelachen, gejuicht en bovenal genoten van de helende kracht van dans. Spirit'n Roses Boutique Dance Studio bewees opnieuw een verborgen juweeltje te zijn, waar creativiteit en plezier samenkomen om magische herinneringen te creëren.

Lees meer: Lijst 22 hotels in Watergraafsmeer Amsterdam

9.I Love Chicas Academy

I Love Chicas Academy is meer dan een dansschool, het is een community. Een plek waar je je krachtiger voelt, fantastische vrouwen ontmoet en traint als een beest! Elke les opnieuw ga je sterker, energieker, positiever en vol passie naar huis. Niet voor niets onze slogan: Can't stop the feeling!

Een vrijgezellenfeest aftrappen met een hiphoples was een topidee. Leuk, stoer en we hebben met z'n allen genoten!

10.Balletstudio van den Ende

Balletstudio van den Ende

Lees meer: Lijst 22 danslessen in Amsterdam

11.MOVELAB DANCE CENTRE Danslessen! Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans.

MOVELAB DANCE CENTRE Danslessen! Peuterdans, Kleuterdans, Kinderdans.

12.Dutch National Ballet Academy

Dutch National Ballet Academy
De Nationale Balletacademie verheft dansen tot een ware kunstvorm, waar studenten worden opgeleid tot uitmuntende dansers van wereldklasse. Met een rijke geschiedenis en een ongeëvenaarde reputatie is de academie een broedplaats voor talent, waar dromen worden gerealiseerd en passie voor dans wordt aangewakkerd.

Of je nu streeft naar een professionele carrière in het ballet of gewoon je artistieke expressie wilt verkennen, de Nationale Balletacademie biedt een transformerende ervaring. Onder begeleiding van experts in de danswereld zul je je technische vaardigheden aanscherpen, je artistieke gevoeligheid ontwikkelen en een diepe waardering voor de schoonheid en kracht van ballet cultiveren.

13.BollybeatNL

BollybeatNL
BollybeatNL is absoluut een aanrader! De instructeur is buitengewoon bekwaam en gedreven met een diepgaande kennis van de dansvorm. Tijdens de lessen is hij scherp op de individuele behoeften van elke cursist, waardoor een dynamische en boeiende leeromgeving ontstaat. Hij past zich moeiteloos aan, biedt duidelijke instructies en creëert een positieve en motiverende sfeer die het leren leuk en lonend maakt.

14.Flamenkika

Flamenkika

15.De kids van Amsterdam

De kids van Amsterdam
Voor kinderen en jongeren met een passie voor ontwikkeling en creativiteit is De Kids van Amsterdam een ware droomwereld. Deze inspirerende organisatie biedt een uniek platform waar talenten kunnen worden ontdekt en gecultiveerd. Met liefdevolle begeleiding en een stimulerende leeromgeving worden kinderen aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te ontsluiten.

Door middel van praktische workshops, uitdagende activiteiten en persoonlijke mentoring ontsteken De Kids van Amsterdam de vonk van nieuwsgierigheid en zelfontdekking in jonge harten. Of het nu gaat om kunst, muziek, wetenschap of sociale vaardigheden, deze organisatie biedt een schat aan mogelijkheden om jonge geesten te verrijken en hun weg naar een vervullend leven te effenen.

16.La Esquina Cubana Amsterdam

La Esquina Cubana Amsterdam

17.Bailemos Amsterdam Oost

Bailemos Amsterdam Oost

18.Buikdanslijn

Buikdanslijn
Post suggesties